Make-up for Dummies – kasvosiveltimet

Esittelyssä perussiveltimet kasvoille. Mukana myös demovideo meikkivoiteen levityksestä kahdella erilaisella siveltimellä.

Mielestäni perusmeikkaaja pärjää loistavasti tällä neliköllä:

1. Poskipunasivellin (valitse kasvojesi koon ja muodon mukaan, tarjolla on isompia, pienempiä, viistottuja, pyöreäksi leikattuja, lyhytvartisia jne.)

2. Meikkivoidesivellin (jos käytät nestemäistä meikkivoidetta). Meikkivoidesivellin on synteettinen ja napakka. Säästät hurjasti meikkivoidettasi kun vaihdat sienen siveltimeen.

3. Puuterisivellin irtopuuterin levitykseen. Valitse iso, pehmeä ja löysähkö sivellinen. (Omani on Cliniquen jota voin suositella mitä lämpimimmin…!)

4. Aurinkopuuterisivellin. Valitse iso, tuuhea ja vähän tiheämpi sivellin kuin puuteriin, tosin toki aurinkopuuteriin voi myös käyttää ihan samanlaista sivellintä kuin irtopuuteriin.

Saattaa tuntua turhalta hankkia jokaiselle puuterimaiselle tuotteelle erikseen oma sivellin, mutta käytännössä yhden ja saman siveltimen käyttö kaikkiin tarkoituksiin ei oikein toimi kun tuotteissa on eri sävyt. Irtopuuterin laitto poskipunasiveltimellä voi tuoda aika värikkään tuloksen… ^_^ Voit tietysti myös pikapuhdistaa siveltimesi jokaisen käytön jälkeen alkoholipitoisella, nopeasti kuivuvalla puhdistussuihkeella jolloin samaa sivellintä voi näpsästi käyttää eri sävyisiin tuotteisiin, mutta se kuluttaa siveltimiäsi aika lailla.

Omaan perussivellinsettiini kuuluu vielä kabuki ja minikabuki joka hoitaa hohtopuuterisiveltimen virkaa. Jos siis käytät mineraalimeikkipohjaa ja kuultotuotteita, on nämä kaksi tuotetta syytä vielä lisätä sivellinkokoelmaan.

Hohto/kuultotuotteiden levitykseen voi käyttää oikeastaan ihan minkälaista sivellintä tahansa, makuja on monia. Jos tykkäät levittää hohdetta koko kasvoille, kannattaa se luonnollisestikin tehdä isolla siveltimellä, jos taas sipaiset hohdetta vain poskipäille sopii tarkoitukseen vaikkapa iso luomivärin häivytyssivellin, ns. ”fan brush” tai sitten minun tyyliini minikabuki. Mitä tiheämpi sivellin, sitä voimakkaampi jälki.

Fan brushilla saa hyvin läpikuultavaa, kevyttä jälkeä. (Auttakaa – mikä tuon siveltimen nimi on suomeksi..? Jahas – ilmeisesti viuhkasivellin :))

Ja sitten vähän meikkivoiteen levitystä.

Itse käytän tuota videolla näkyvää skunkkisivellintä paljon myös aurinkopuuterin levitykseen.

Aiemmin esittelin videolla miten levitän mineraalimeikkipohjan kabukilla. Samassa videossa teen myös koko meikkipohjan aurinkopuuterista poskipunaan ja hohdepuuteriin.

Kuinka moni teistä käyttää mieluummin sivellintä kuin sientä meikkivoiteen laitossa?

Kommentit
 1. 3

  Hessu sanoo

  Hei, miksi ei voi käyttää vain sormia meikkivoiteen levityksessä? Niin minä aina teen. Toisaalta olenkin niitä tyyppejä, jotka ei omista yhtäkään (kunnollista) sivellintä. :D
  Viuhkasivellin?

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Tottakai voi levittää sorminkin. :)

   Ajoin tuolla kysymyksellä vain takaa että jos valitsee jonkun välineen meikkivoiteen levitykseen, niin onko lukijoiden joukossa enemmän sienen vai siveltimen käyttäjiä.

   Mä en itse saa sormilla niin tasaista tulosta kuin siveltimellä. Olen myös aina halunnut välttää ihon koskemista sormilla niin paljon kuin mahdollista. Ehkä siinäkin on syy siihen miksi olen aina pitänyt enemmän puuterimaisista meikkipohjista..? :)

 2. 4

  Marie sanoo

  Minäkin levitän aina sormin meikkivoiteen! (: Sitten jos ei sormet käy niin ehdottomasti meikkivoidesivellin; sienellä sitä ainetta menee aina hirveästi hukkaan ja saan jostain syystä hirmuisen huonon jäljen… :D
  Ainakin kynsijutuissa käytän saman näköiselle siveltimelle ihan ”vuihkasivellin”-nimitystä?

 3. 5

  sanoo

  Ostin joskus miljoona vuotta sitten vähän samantyyppisen meikkivoidesiveltimen, kun mitä sulla on tuossa kuvassa. Nyt tässä ihan äskettäin vaihdoin meikkivoidemerkkiä, ja tää meikkivoide on paljon liurumpaa mitä edellinen. Siitä asti oon mie kans laittanu meikkivoiteen ihan sormin, sillä sieni on niin outo härpäke, että en osaa sillä laittaa. : D Sormilla se meikkivoiteen levitys sujuu kans sutjakkaan, ja lärviin saa just niin paljon pakkelia kun haluaa! : )

 4. 6

  Heidi sanoo

  Mutta OMG mikä onkaan tuo ihana silmämeikki?! Upea, josta mielellään näkisi lähikuvaakin! :)

  Kerropa, mitkä voisi olla sellaisia ”pakko saada”-meikkituotteita? Huomasin, että olisi mahdollisuus shoppailla kaupassa, jossa on osastot mm. Benefitille, Macille, Sephoralle ja paljon muille, ja nyt sitten yritän keksiä tarpeita, joita voisin tuolla tyydyttää! :D Siis kun esim. jokaisen kuolevaisen (silmiä meikkaavan) tulisi testata esim. UDPP:tä, olisiko noissa merkeissä jotain sarjassaan yhtä loistavia kulttituotteita?

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Kerropa, mitkä voisi olla sellaisia “pakko saada”-meikkituotteita?

   Apua, vaikea kysymys…! :) MACiltä sanoisin että luomivärisivellin 239 on ”pakko saada” -kamaa, samoin poskipunat kannattaa tsekata ja samoin luomiväreistä jos kaipaa täydennystä neutraaleihin perussävyihin niin esim. Shroom ja Satin Taupe on ihan klassikoita.

   Benefitiltä en tiedä muuta klassikkotuotetta kuin Benetintin ja poskipuna/kuultipuuteri Dandelionin joista kaikki aina puhuu (kumpaakaan en ole itse kokeillut). Jos kaupasta löytyy Too Faced niin tämän merkin kulttituotteisiin kuuluu hohto/aurinkopuuteri Snow Bunny, ja heillä on muutenkin aivan kuolattavan ihania hohtopuutereita.

   NARSin poskipunat on kanssa ihan klassikoita, tsekkaa ainakin sävy Orgasm jos NARSiin törmäät.

 5. 7

  kejer sanoo

  Hei Sanni!

  Päätin tulla vielä erikseen kiittämään hyvästä palvelusta, jota sinulta tänään sain. Kävin aiemmin Sokoksella etsimässä sopivaa uutta tuoksua, mutta sain suorastaan huonoa palvelua: myyjä lykkäsi käteeni kolme tuoksua ja kun koitin sanoa etteivät nämä oikein ole mieleeni niin myyjä sanoi ettei sen enempää tuoksuja voi kerralla tuoksuttaa ja piti minua ilmeisen hölmönä koska lisäsi vielä ”ja toi Chanel on LUKSUSTA joten se ON hyvä” :D

  Mutta, asiaan! Kiitos siis loistava palvelusta, nyt voin hyvillä mielin heittää roskiin tuon tyhjän pullon Diorin Miss Dior Cherie l’eauta ja laittaa sen tilalle Dolce & Gabbanan Light Bluen. :)

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Voi miten kiva kuulla…! :) Light Blue on kyllä aivan ihana, sarjassamme ”omalla hankintalistallani vuodesta 2004…” ^_^ Mutta tietysti tärkeintä oli että löytyi juuri sinulle sopiva tuoksu. Tykkään hurjasti tuoksuasiakkaista, he ovat ehkä lemppareitani. <3 Tulen aina itsekin tosi hyvälle mielelle jos asiakkaalle löytyy satojen pullojen joukosta se mieleinen tuoksu.

 6. 8

  Pikku-Akka sanoo

  Käytän vain luonnonkosmetiikkaa ja kysyisinkin sinulta,että tiedätkö luonnonkosmetiikasta jotain hohto/kuultopuuteria tai vastaavaa?Voisitko suositella jotain?Minkä sävyistä mineraalimeikkiä/peiteainetta(Lilly-Lollo?) käytät kesällä? Blogisi on ihan paras,kiitos kun jaksat tehdä ahkerasti päivityksiä :).

 7. 9

  sanoo

  Vitsi mä oon odottanu tätä postausta. :) – Silmämeikkisivellinpostauksesta tykkäsin kovasti ja olen sen avulla oppinut käyttämään taas luomiväriä. Kiitos! ^^

 8. 10

  Henni sanoo

  Kiitti hyvästä videosta! Oletko huomannut, että onko ihotyyppiä jolle siveltimellä levitettävä meikkivoide ei sovi? Onnistuuko esim. pintakuivalle iholle noin näpsäkästi?

 9. 11

  Nimetön sanoo

  Moi! Olen käyttänyt nyt parin vuoden ajan Lorealin infallible -meikkipuuteria, siis ei sitä ”normaalia” puuteria vaan sellaista peittävää, tiedät varmaan. Se peittää tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan tuki ihoa tai tee kasvoja liian meikatun näköiseksi. Meikkivoiteista en niin tykkää, kun tuntuu että ne joihin on varaa, tekee ihon kovin tukkoiseksi/nukkemaiseksi. Oon myös kovin huono vaihtamaan mihinkään uuteen ja sellaiseen, joista mulla ei oo kokemusta. Mineraalimeikkipuuteri olisi aivan ihanaa, mutta hintavuuden vuoksi ei ole varaa ostaa.. Voisitko tehdä joskus postauksen meikkipuutereista? :)

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Moi!

   Itsekin olen aina ollut enemmän meikkipuuterien ystävä, ja käytinkin ennen mineraaleihin siirtymistä varmaan 10 vuotta Lumenen meikkipuuteria.

   Ikävä kyllä en juuri tuohon Lumeneen rajoittumiseni vuoksi osaa/pysty tekemään erittelevää postausta erilaisista meikkipuutereista, kun omaa käyttökokemusta tosiaan löytyy vain Lumenesta ja nyt viime syksystä saakka Clarinsista jonka ostin käsilaukkuun meikin korjailua ja reissumeikkaamista varten.

 10. 12

  Jossu sanoo

  Todella kattava postaus ja heräsi kiinnostus vaihtaa sormilevitystekniikka siveltimeen! Olen tässä jo kauan karttanut meikkivoidetta, poskipunaa ja puuteria koska aina, kun laitan meikkivoidetta, kasvoilleni tulee seuraavana päivänä sellaisia pieniä punaisia näppyjä, jotka häviävät n. parin päivän sisään, kun lopetan meikin käytön. Teen nykyään itselleni aina ainoastaan silmämeikin. Pesen meikkini aina iltaisin todella huolellisesti ja olen koittanut erilaisia meikinpesuaineitakin. Johtuisiko tämä näppyasia mahdollisesti sorminlevityksestä tai likaisista puuteri- ja poskipunasiveltimistä (vaikka nekin pesin alle kuukausi sitten)? Onko sinulla mahd. ajatuksia tai vinkkejä tähän ongelmaan?

  P.S Olet kyllä hurjan kaunis! :)

  • 12.1

   Sanni sanoo

   aina, kun laitan meikkivoidetta, kasvoilleni tulee seuraavana päivänä sellaisia pieniä punaisia näppyjä

   Sulle voisi kyllä sopia puhdas mineraalimeikki paremmin kuin meikkivoiteet ja muut perinteiset, talkkia, kalvonmuodostajia ja synteettisiä aineita sisältävät meikkipohjatuotteet. Suosittelen kokeilemaan! :) Mun iho alkoi voida paljon paremmin kun vaihdoin mineraaleihin. Myös mulle etenkin nestemäiset meikkivoiteet aiheuttivat ihon tukkeutumista ja pieniä näppyjä.

   Sitä en osaa sanoa voiko likaisilla sienillä/siveltimillä/sormilla olla myös osuutta asiaan. Mahdollisesti, riippuen tietysti siitä miten puhtaita/likaisia välineesi ovat ja pesetkö kätesi juuri ennen meikin levitystä. :)

 11. 13

  miumau sanoo

  Oot vaan niin ihana etten pääse yli enkä ympäri siitä! En tiedä oonko missannu jotain, mut tää oli eka videopostaus minkä sulta katoin ja pitää sanoo et toivottavasti teet näitä lisää :) ! Hyvää kesän alkua sulle!

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Voi kiitos, hihi….. Tämä oli mun kolmas video, tai oikeastaan viides mutta kolmas sellainen jossa puhun kameralle. Kyllä näitä varmaan välillä tulee, mutta videolla esiintyminen ei ole mulle luontevaa joten mieluummin tekisin videoita joissa meikkaan jotain toista henkilöä… ^_^

 12. 14

  Kiidu sanoo

  Mimmosta sivellin settiä suosittelisit vähän nuoremmalle. Mieluusti pienellä budjetilla. Oon nähnyt Ecotoolsin sivellin settejä, ja ostanutkin yhden, mutta eipä parit siveltimet haittaa tekis.

  Ps. Fan brush on tietääkseni viuhka sivellin tai joku sinne päin :)

 13. 15

  Nimetön sanoo

  Hei!

  Olen lukenut blogiasi aina silloin tällöin ja saanut hyviä vinkkejä. Sen takia päätin nyt kääntyä puoleesi :)
  Eli jos käyttää sävyttävää päivävoidetta, niin ruskettuuko silti? Onko rusketus ”normaali” vai voiko se olla kuten meikkivoiteen kanssa esim. laikukas)? Entä sitten puuteri? Ruskettuuko jos on puuteria?
  Ja viimeisenä vielä, ruskettuuko jos käyttää mineraalipuuteria? Kyseessä on siis tämä http://www.dermoshop.fi/catalog/product/3481-mineraalipuuteri-fair?page=1&f=purpose/makeup&from=c
  Olen yrittänyt löytää näihin vastauksia mutten ole löytänyt, joten olisi kiva jos osaisit auttaa! :)

 14. 16

  Laura sanoo

  Moi! Oli ihan pakko tulla kiittämään, että vastasit mun viestiin. Otan varmasti sun neuvoista vaarin:)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Se on MACin 187, ostettu MACin tiskiltä Israelista mutta lähempääkin löytyy (Helsinki & Turku :)).

 15. 18

  meow sanoo

  En ole oikein ikinä ymmärtänyt sienen käyttöä meikkivoiteen levittämisessä. Joskus levitin sormin, nykyään siveltimellä :)

  Niin joo, poskipunalle ja aurinkopuuterille pitäis varmaan olla erilliset siveltimet…. Ehkä vielä joskus :D

 16. 19

  Aurica sanoo

  Olen itse etsinyt jotain hohdepuuteria, koska mun näämä näyttää usein tosi elottomalta. Ootko sä tehnyt aiheesta postausta tai voisitko suositella? (:

  • 19.1

   Sanni sanoo

   En ole tehnyt aiheesta postausta. Hohdepuutereita ilmestyy yleisesti vain eri merkkien kausikokoelmissa. Make Up Store ja Bare Minerals ovat sellaisia merkkejä joilla hohdepuuteri kuuluu perusvalikoimaankin. Maksavat vaan ihan kivasti…. Jos voit/haluat tilata netistä, niin tsekkaa Mirrin lista mineraalihohdepuutereista tuolta ylempää kommenttiboksista. :)

   Itse suosittelen poskipäille sipaistavaksi ihan vain helmiäisluomiväriä, oma suosikkini on L’orealin Golden Beige. Jos kuitenkin haluat käyttää hohdetuotetta koko kasvoille niin valitse vähemmän helmiäinen kuultopuuteri.

 17. 20

  Riikka sanoo

  Itse levitän meikkivoiteen sienellä, mutta kastelen sienen märäksi, jolloin se ei ime niin paljoa meikkivoidetta. Tuossa ylempänä joku sanoi, ettei saa sienellä siistiä jälkeä, niin itse olen huomannut että parhaimman lopputuloksen saa painelemalla kuin tekemällä vetoja.

 18. 21

  Nebu sanoo

  Fan brush = Viuhkasivellin ;)

  Ite en oo koskaa sientä käyttäny, niin epähygieeniin ja syö valtavast meikkivoidetta. Usein levitän ihan sormil, ja välil siveltimel. Oon huomannu et siveltimel meikki pysyy pidempää, mut joudun käyttää meikkivoidetta enemmän siveltimen kaa, ni siks en käytä sitä aina.

 19. 22

  Nimetön sanoo

  Mun mielestä sormien rasvaisuus ”pilaa” meikin tai ainakin hankaloittaa pohjan tekoa, vaikka kädet pesisikin ensin :/ Hankaluutena oli hyvän siveltimen löytäminen, mulla on 4 kpl erilaisia meikkivoidesiveltimiä, nyt hyödyttömänä pöytälaatikossa.. Mutta sitten löysin Shiseido perfect foundation brush- siveltimen, mihin olen ollut ihan ihastunut! Vähän erilainen suunnittelu kuin muissa :) saa tehtyä tosi tarkkaa jälkeä ja töpöttäminenkin onnistuu jos tarve. Mineraalimeikkeihin siirryttyäni käytän sitä nniisä kohdissa, joissa on paljon peitettävää (aknearvet…) koska sillä saa tosi peittävää jälkeä.

 20. 23

  Bemu sanoo

  Minäkin kiitän kun jaksat tehdä näitä päivityksiä; olen aivan koukussa tähän blogiin :D

  Itse käytin aikanaan sientä tai vaihtoehtoisesti sormia, mutta kun totuttelin siveltimeen niin en enää vaihda sitä pois!

  Ahaa, täällä on siis postaus silmämeikkisiveltimistä; täytyypä hakea se esiin….

  Puuteria käytän nykyään tosi harvoin ja kun poskipunani on voidemainen niin sen saan levitettyä ilman puuteriakin. Tosin siinäkin aivan ilmeisesti voisi käyttää sivellintä eikä sormenpäitä…?

  Ja noista tuoksuista…. Käytän talvisin Chanel 5, mutta mielestäni se ei sovi kesällä. Nyt olenkin miettinyt kesäksi hajuvettä; vaihtoehtoina Lancome tai Laura Biagiotti. Voitaisiinko tehdä lista mieluisista kesätuoksuista?

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Minäkin kiitän kun jaksat tehdä näitä päivityksiä; olen aivan koukussa tähän blogiin :D

   Hihi, kiva..! ^_^

   kun poskipunani on voidemainen niin sen saan levitettyä ilman puuteriakin. Tosin siinäkin aivan ilmeisesti voisi käyttää sivellintä eikä sormenpäitä…?

   Mä laitan voidemaisen poskipunan aina sormin, en saa sitä häivytettyä siveltimellä. Sormien lämpö sulattaa voideposkipunan mukavasti niin että se sulautuu ihoon optimaalisesti. :)

   Voitaisiinko tehdä lista mieluisista kesätuoksuista?

   Olen itse asiassa miettinytkin tuollaisen postauksen tekemistä. :)

   • 23.1.1

    Bemu sanoo

    Hmmm, ostin tänä keväänä Maybellinen Dream touch blush -poskipunan ja koska se on purkissa, tuntuu hankalalta ”ottaa” sitä sormilla. Muistaakseni ainakin IsaDoralla on puikkomainen joten se voisi ollakin parempi :)

 21. 24

  RainDrop sanoo

  Mä en oo koskaan osannut levittää meikkivoidetta sormin, nuorempana käytin markettimeikkivoiteitten kanssa sientä, ja kun ostin vähän kalliimman meikkivoiteen, ostin myös siveltimen, sellasen ihan ”tavallisen”. Nykyään käytän pääasiassa mireraalimeikkiä, joten siihen on kabuki.

  Nyt pitäisikin ostaa uusi kabuki, toi BareMineralsin on ruvennut ”raapimaan” naamaa, jonka iho on muutenkin herkkä. Olen lukenut suosituksia sekä BodyShopin että Ecotoolsin kabukeista, olisiko sulla suositella vielä muita?

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Monet on kehuneet täällä myös Lolon kabukia. Samoin MACin kabukilla on kannattajansa. :) Mun mielestä myös Diorin on tosi hyvä, mutta epäilemättä arvokkain…. ;)

 22. 25

  Nimetön sanoo

  Moikka,

  harvemmin jaksan katsoa bloggaajien videoita loppuun, mutta oot aivan ihana videolla. Kiva kattoa ja kuunnella :)

  Oon myös saanut paljon hyviä vinkkejä täältä!

  Ihanaa kesää!

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Onpa kiva kuulla! Etenkin kun itse suhtaudun niin kriittisesti noihin videoihin ja haluaisin olla luontevampi/näyttää ystävällisemmältä/puhua aikuismaisemmin jne jne…. :D

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Moikka Milla!

   Olen blogannut jo kolme vuotta, eli onhan tässä ollut aikaa kerätä lukijoita. :) Hiljakseen nämä lukijat ovat tulleet, kaikille ei tapahdu sellaista esim. More To Loven kaltaista ”overnight success” -ilmiötä.

   Blogatessa kannattaa kuitenkin muistaa, että blogejahan on pelkästään Suomessakin sadoittain ellei tuhansittain, ja kaikille ei voi riittää lukijoita. Blogien menestykseen vaikuttaa moni seikka; oma persoonallinen tyyli kirjoittaa, kiinnostava sisältö, intohimoinen suhtautuminen aihepiiriinsä ja se tarjoaako juttusi lukijoille jotain uutta tietoa vai vain pelkkää viihdettä…. Pelkäänpä ettei menestyvän blogin reseptiin ole mitään yleisiä ohjeita ja sattumakin vaikuttaa paljon; toiset blogit vain jotenkin löydetään kun taas toiset, laadukkaat blogit saattavat jäädä vain pienen piirin tietoisuuteen. Tokihan minunkin blogini tunnettuuteen on esimerkiksi vaikuttanut portaali eli Indiedays, jonka kautta blogiin on löytänyt paljon uusia lukijoita.

   Olen itse asennoitunut bloggaamiseen niin, että kirjoitan siitä mikä itseäni kiinnostaa/ilahduttaa/ihmetyttää, enkä lähde siitä että ”kirjoitan jotta saisin mahdollisimman paljon lukijoita”. Minulla on ollut onnea siinä suhteessa, että monia muitakin ihmisiä kiinnostavat ne asiat, mistä tykkään kirjoittaa. Jos lukijamääräni lähtisivät laskuun vaikkapa siksi että haluan välillä kirjoittaa maidonvaahdottimista tai sadonkorjuufestivaaleista, se ei vaikuttaisi kirjoittamiseeni. Tämä on minun platformini jakaa minua kiinnostavia asioita. :) Ja se fiilis varmasti välittyy lukijoille mikä saattaa myös olla yksi suosion syistä.

   Tsemppiä bloggaukseen! Pidä mielessä että bloggauksen on oltava mielekästä ja hauskaa juuri sinulle, älä tee sitä lukijoiden takia. :)

 23. 28

  milde sanoo

  Voi että, kun tykkään näistä sun videopostauksista! Olet niin herttaisen oloinen, että tulee hyvä mieli vaikka nyt onkin ns. opetusvideosta kyse!:)

 24. 29

  sitikka sanoo

  Hei! Muistelen hämärästi lukeneeni joskus blogistasi? pienen vinkin, jolla saa hieman jämäkämmän peiteaineen ”notkeammaksi”? Itsellä Laura Mercierin peitevoide, joka tuntuu todella jämäkältä, mutta en millään muista mikä se konsti siihen oli :D

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Hmm… nyt täytyy sanoa että ei tule heti mieleen… Olikohan se mun blogi…? Ehkä sekoittaisin peitevoiteeseen vähän perusvoidetta.

 25. 30

  Iina sanoo

  Oon kuvitellu äänes jotenkin aivan erilaiseks mitä se olikaan! :)
  Millä tuollaisia ”mousse meikkivoiteita” kuten dream matte mousse olis tarkoitus levittää? Itse olen käyttänyt sormia, mutta harvemmin tulee sormia pestyä juuri ennen meikkipohjan levitystä joten ehkä jokin muu keino olisi ”ongelmaihoni” kanssa toimivampi..

  Kokeilin muuten levittää luomiväriä ensimmäistä kertaa sormin muutama päivää sitten ja voi vitsi, en ole koskaan aikaisemmin osannut häivyttää rajoja ja tehdä varjostuksia niin hyvin! Myös aurinkopuuterin levitys alkaa onnistua vähän kasvojeni muodolle sopivammin, kyllä tästä vielä pikkuhiljaa kehitytään ;)

 26. 31

  Karoliina sanoo

  Siveltimellä mennään, on menty jo vuosia. Tuntuu hygieenisemmältäkin kuin sieni. Tosin suurethkot huokoset vaativat vähän meikkivoiteen taputtelua sormin. Kiva video, näitä vaan lisää! (::

 27. 32

  Iris sanoo

  Hei! Osaisitko suositella nuorelle pintakuivalle/t-alueelta välillä rasvoittuvalle sekaiholle 100% sertifioitua luonnonkosmetiikkasarjaa ihonpuhdistukseen (ja muutenkin) vailla kemikaaleja ja ylimääräisiä keinotekoisia ainesosia. Olen aivan uusi luonnonkosmetiikassa mutta sitäkin innostuneempi kokeilemaan, joten ajattelin aloittaa näin ihonpuhdistustuotteista. Ihanaa jos osaisit suositella jotakin ihan perus puhdistusemulsioista, kasvovesistä, kuorinta-aineista ja kosteusvoiteista lähtien.

 28. 33

  Sari sanoo

  Kiitos tutoriaalista!

  Olen itse pitäytynyt sienessä, mutta siveltimen käyttö kyllä kiinnostaisi. Osaisitko suositella jotain meikkivoiteen levittämiseen käytettävää sivellintä, joka ei helposti ärtyvää ja kuivaa ihoa ärsyttäisi entisestään… Hinnalla ei ole merkitystä, pääasia että sivellin olisi mahdollisimman hellä iholle ja kuitenkin kestää käyttöä.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Meikkivoidesiveltimet on käytännössä kaikki samaa, synteettistä materiaalia. Sinänsä en siis osaa sanoa mikä sivellin olisi toista hellävaraisempi…. Lancômen meikkivoidesivellintä pidetään jonkinlaisena kulttituotteena, kokeile vaikka sitä. :) Hyvän siveltimen saa kyllä alle parillakin kympillä. Kicksin sivellin esimerkiksi maksaa 12 euroa.

 29. 34

  Elma sanoo

  Ihan ekaksi haluan sanoa että vaikutat todella mukavalta ihmiseltä. Usein tuntuu, että myyjät eivät oikein ole kiinnostuneita tuotteistaan eivätkä oikein tiedä niistä mitään. Toki tämä on ihan ymmärrettävääkin, tuotteiden tunteminen kuitenkin vaatii niihin tutustumista, mikä taas usein pitää tehdä vapaa-aikana. Kaikki eivät varmasti halua tuoda työtä vapaa-ajalle.

  Onkin hienoa, että sinä jaksat vielä työsi ohella pitää saman aiheen ympärillä pyörivää blogia. Lukijat saavat asiantuntevia vinkkejä ja taidat sinäkin samalla oppia uutta.

  • 34.1

   Sanni sanoo

   Voi kiitos Elma! :) Juuri niin se meneekin että opin blogin kautta itsekin uutta ja ylläpidän ammattitaitoani. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on kultaa! ^_^

 30. 36

  Anni sanoo

  OOOH! Koin valaistumisen meikkivoiteenlevitykseen liittyen! Kukaan ei oo koskaan perustellu mulle miksi sivellin on parempi kuin sieni, joten oon koko meikkivoiteenkäyttöaikani levitelly meikkivoidetta sienellä. Ja muutenkin aina kuulee, kun joku on sivellintä testannut, että tulee vaan epätasaista jälkeä ja raitoja niin en oo siihenkään uskaltanut tarttua.
  Kiitos Sanni tästä, seuraavan kerran ostoksilla ollessani taidankin hankkia siveltimen meikkivoiteelle. :)

 31. 37

  TiiaEmilia(: sanoo

  iha mahtava tää sun blogi!:)Paras!:) Kiitti vinkeistä,tulee oleen paljon hyötyä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.