Maailman kaunein violetti kynsilakka

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan violettia. Tykkään violetista kaikissa sen sävyissä, mutta yksi sävy on yli muiden. Se on murrettu, savuinen, hieman siniseen taittava violetti, vähän sellainen mustikkamaidon värinen.

Ja OPIlla on sen sävyinen kynsilakka.

ParlezVousOPI

Kauneuden nimi on Parlez-Vous OPI? ja se ilmestyi OPIn vuoden 2008 syyskokoelmassa. En tiedä, saako tuon kokoelman sävyjä enää muualta kuin eBaysta.

ParlezVousOPI2

Sävy on jotain käsittämättömän kaunista. Aivan täydellinen. Sopii yhteen niin torkkupeiton sävyn kanssa….

ParlezVousOPI3

….kuin saappaideni…..

ParlezVousOPI4

…ja aiemmassa postauksessa vilahtaneen GT:n kaulahuivini….

ParlezVousOPI5

Ja yllättäen se mätsää myös kotilökövaatteideni kanssa. Mums!

ParlezVousOPI6

Sävy on livenä ehkä hieman harmahtavampi violetti kuin kuvissa, mutta yhtä kaikki aivan upea. Sävy on varmasti tuttu monille kynsiharrastajille, jotka seuraavat OPIn lookkeja. Parlez-Vous OPI? nousi kaksi vuotta sitten syyskokoelman suosikiksi mutaisen You Don’t Know Jacques! -sävyn kanssa. OPI oli tuolloin taas aikaansa edellä – tänä syksynähän mudan sävyjä on melkein kaikilla kynsilakkasarjoilla.

Mietin muuten tässä vähän aikaa, että lopettaisin kynsilakkakuvien postauksen. Olen postaillut niitä aika harvakseltaan, sillä tämähän ei ole kynsiblogi, eikä minulla ole mitään ns. intohimoa kuvailla kynsiäni tai kynsilakkojani. Silti on tehnyt silloin tällöin mieli jakaa teidän kanssanne joku lakkasävy, josta olen tykännyt erityisen paljon. Kuten nyt vaikkapa tämä Parlez-Vous. Olen kuitenkin aikamoisen väsynyt kynsien vastaanottamiin haukkukommentteihin. Typerien kommenttien laittajat eivät näy tajuavan, että haluan vain esitellä kynsilakan sävyä, en saada neuvoja kynsien muotoiluun. Ei riittänyt, että tein kokonaisen postauksen siitä, että pidän kynteni tietoisesti tämän näköisenä. Silti tulee kommenttia tyyliin, ”Hei, et ole kai tajunnutkaan että kyntesi ovat ihan järkyt?!”

Päätin kuitenkin, että jatkan kynsilakkakuvien julkaisua vastaisuudessakin. Harvoinhan niitä tulee, mutta päätin, etten rajoita postauksen aiheita vain lapsellisten kommenttien takia. Tästä eteenpäin en kuitenkaan enää julkaise kommentteja, joissa kerta toisensa jälkeen kysellään, miksen tajua leikata kynsiäni tai pitää niitä saman mittaisina. Olen jo valottanut asiaa blogissa ihan tarpeeksi. Varmasti ymmärrätte. :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvä päätös!! Minusta olisi ollut harmillista, jos olisit lopettanut kynsipostaukset kokonaan. Sillä tavalla ne tyypit jotka niitä ikäviä kommentteja kirjoittelevat, olisivat lisäksi tavallaan ”voittaneet”. Ikävät kommentit tuntuvat ikäviltä ja aiheuttavat pahaa mieltä ja joskus myös raivostuttavat ja ärsyttävät. Pitäisi vaan jotenkin osata olla välittämättä niistä, vaikka se joskus hankalaa onkin. Jaksamista typerysten sietämiseen!! :-)

  Itse pidän violetista paljonkin mutta siinä on jotain, jota alitajuisesti vierastan. Tajusin juuri jokin aika sitten, että minulla ei ole juurikaan violetteja meikkejä ja käytän todella, todella harvoin violetin sävyisiä luomivärejä.

  Olisi mielenkiintoista saada tietää mistä ihmisten värimieltymykset tulevat! ;-) Miksi jokin tietty väri on esimerkiksi ylitse muiden ja mistä se johtuu, että juuri se väri tai sävy saa kunnon kicksit aikaan.

  Parlez-Vous OPI? on kaunis väri ja sopii mielestäni todella hyvin ihosi sävyyn! Ja sinun torkkupeittosi on aivan ihanan värinen ja näyttää muutenkin ihanalta! =) Torkkupeitot ovat yksi heikkouteni (niin hassulta kuin se saattaakin kuulostaa).

  • 1.1

   maria sanoo

   Mulla ihan vahingossa nimettömän kynsi kasvoi liian pitkäksi, mulla on tosi ohuet kynnet niin oli ihme että se kasvoi niin pitkäksi. Sitten tajusin sun harrastuksen kun en itsekään vaan halunnut leikata sitä pois, oli kiva seurata kuiskas pitkäks se vielä pystyy kasvamaan :D

   • 1.1.1

    Sanni sanoo

    Juuri näin. ;) Jos mä pätkisin kynsiäni aina joka kerta, kun yksi kynsi katkeaa, ei mulla pitkiä kynsiä olisikaan.

 2. 2

  sanoo

  Itse sain kuunnella eilen baarissa narinaa miespuoliselta kaverilta, miksi kynteni eivät ole saman mittaiset keskenään ja miksi annan niiden kasvaa niin pitkiksi kuin kasvavat. Nimettömäni oli kuulemman jopa ”häiritsevä” :D Tuntui jokseenkin oudolta moinen arvostelu, sillä kynteni ovat tällä hetkellä melko lyhyet ja vain se nimetön suunnilleen sinun keskisormen kyntesi mitoissa.

  Yläasteella ja lukiossa ”hitsi miten ihanat kynnet!” oli tavallinen kommentti, mutta nykyisin ”aikuiset” ottavat asiakseen arvostella käsiäni, vaikka ne (sekä kädet että kynnet) ovat puhtaat ja huolitellut. En voi kuvitellakaan sitä ”riemua”, mitä varmasti koet, kun jokaisessa lakkapostauksessa vähintään yksi kommentoi samansuuntaisia, mutta mielestäni on vähintäänkin kohtuullista rajoittaa tuollaisten kommenttien julkaisua.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Itse asiassa jätin jo viime kynsipostauksessa julkaisematta muutaman suuren haukotuksen ja pään puistelun aiheuttavan kommentin. :P Kyllähän se vähän väsyttää, kun pitäisi joka kerta naputella kauhistelijoille samat vastaukset. Jos jotain uutta lukijaa tulevaisuudessa hämmentää samat jutut, niin vastaushan kuitenkin löytyy kynsijutut-tunnistetta klikkaamalla…. ;)

   Mä en muuten _koskaan_ ole saanut miehiltä ikäviä kommentteja kynsistäni. Päinvastoin, empiiristen kokemusten perusteella ne ovat olleet kaksilahkeisten mielestä hyvinkin seksikkäät…. Uskokaa tai älkää. ^_^

 3. 3

  syysviiru sanoo

  No haloo! Meidän yhteiskuntajärjestelmässä jokainen saa pitää sellaisia kynsiä kuin haluaa, Luojan kiitos!

  Sitä paitsi pitäähän ihmisellä olla kunnon koiranrapsutuskynnet ^_^

 4. 4

  Sissi sanoo

  Hieno sävy!

  Jatka ihmeessä kynsilakkojenkin esittelyä ja anna muiden ihmetellä kynsien pituutta, eihän niitä kurjia kommentteja tosiaan tarvitse julkaista.

 5. 5

  milipili sanoo

  Tuotakin kynsi-asiaa saat kirjoittaa joka postaukseen, kaikki eivät osaa lukea, kirjoittaa kyllä.

  Parlez-Vous on ihana! Tänä syksynä en ole sillä kerinnyt lakata, must korjata tilanne pian!

 6. 7

  sanoo

  Älä vaan lopeta kynsilakkasävyjen esittelyä :) Kynsistä viis, se värihän se tärkein on kuitenkin. Mun mielestä hyvä ratkaisu jättää vain julkaisematta ne mielipahaa aiheuttavat kommentit, jotka on blogissa jo nähty sataan kertaan joka tapauksessa. Ei niistä ole kenellekään mitään hyötyä ja vähän vajakkihan sitä pitää ihmisen jo olla jos on lukenut ne sun kynsiaiheiset postaukset ja SILTI jaksaa motkottaa aiheesta edelleen…

  Sun kynnet on persoonalliset ja hyvät juuri sellaisina kuin ovat, koska sinä itse tykkäät niistä :) Sehän se on se tärkein pointti.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   vähän vajakkihan sitä pitää ihmisen jo olla jos on lukenut ne sun kynsiaiheiset postaukset ja SILTI jaksaa motkottaa aiheesta edelleen…

   No sitä minäkin…. :)

   Kiitos Terhen! Olin melkeinpä yllättynyt että sulta tuli näin kannustava kommentti, kun jotenkin arvelen että sulla jos kellä on ainakin erittäin tiptop-kynnet! Vaikka eihän se sitä tarkoita, ettet sallisi muotovammaisia kynsiä muille… ^_^

 7. 8

  Barbababa sanoo

  Ei, ei, ei! Et missään nimessä saa antaa ilkeilijöiden sensuroida blogiasi. Ei kynsiesi tarvi olla kaikkien mieleen ja pääasiassa noissa onkin lakat. Tuo on muuten nätti sävy.

 8. 9

  eng sanoo

  Rehellisesti voin sanoa, että minua ei ainakaan häiritse yhtään se, millaiset kyntesi ovat :) Kynnet ovat kaikilla erilaiset, mitä mussutettavaa siinä on.

  Hyvä, että jatkat kynsilakkojen esittelyä :) Kynsipostaukset ovat aina jotenkin ihanan piristäviä ja nytkin esitelty sävy on kyllä todella hieno ;)

 9. 10

  Juille sanoo

  Kynsilakkapostauksia toivotaan jatkossakin! :) Metsästän jatkuvasti täydellisen sävyisiä kynsilakkoja, eli näistä postauksista on paljon apua :)

 10. 11

  Kikijuu sanoo

  Mä olen oikeastaan kateellinen, kun kyntesi kasvavat pitkiksi, toisin kuin omani.
  Mielenkiinnolla katselen, minkälaisia kiintoisia kynsilakkasävyjä löydät, joten älä ihmeessä lopeta niiden postaamista. :)

 11. 12

  LemonJuice sanoo

  Multa löytyy just tuo sama lakka! Ja tykkään. Se sopii yllättävän monen värin kanssa ja siinä on joku juju.

  Ja täytyy sanoa, että tykkään ko. lakan laadustakin. Mulla on nyt 4 OPIn lakkaa ja vaikuttaa siltä, että niiden omistamisen seurauksena olen ruvennut hylkimään muita merkkejä. OPI pysyy kynsilläni parhaiten.

 12. 13

  Emmi sanoo

  Kynsilakkapostaukset ovat tosi ihania! Voin vain unelmoida pitkistä kynsistä, itse ottaisin tuollaiset kynnet ihan mielelläni :D Ja on tosi kiva katsella ihania väritäyteisiä kuvia. :)

 13. 14

  Chatte sanoo

  Tuo on hyvä päätös, sellaiset haukkumakommentit ovat täysin turhia! Sitäpaitsi kyntesi ovat persoonalliset, ja jos joku ei sitä tajua niin pitäkööt suunsa kiinni.

  Itse olen himonnut tuota lakkaa todella pitkään!! Harmittaa juurikin se, ettei sitä normaaleista kaupoista enää saa. Täytynee kokeilla eBayta. :D

 14. 15

  sanoo

  Itseäni häiritsee mikäli OMAT kynteni ovat huomattavasti eri mittaiset. Muiden kynsiin en edes kauheasti kiinnitä huomiota. Kyntesi eivät ole omien kauneusihanteideni mukaiset mutta lakkojen esittelyyn ne soveltuvat paremmin kuin hyvin. Jotenkin kynslakat näyttävät tyrmäävän upeilta pitkissä kynsissäsi. Nysäkynsissä osa lakkojen kauneudesta häviää pinta-alan myötä.

  Se miten pidät käsiäsi ja kynsiäsi vaikuttaa syntyvään mielikuvaan todella paljon. Viimeinen kuva esimerkiksi aiheuttaa kylmiä väreitä mutta ylemmät kuvat näyttävät todella hyville (ja GT-huivin kanssa otettu kuva upealle!). En tiedä ovatko muut huomanneet saman mutta alin kuva oikein korostaa kynsien pituutta ja eri parisuutta kun taas ylimmissä moisiin seikkoihin ei edes kiinnitä huomiota. Jännä juttu, jota pohdin pitkään tässä.

  Nyt tekee mieli mustikkamaitoa ja ehkä hieman tuota kynsilakkaakin :) Olen vasta nyt innostunut lakkaamaan kynsiäni ja himoitsen kaikenmaailman sävyjä. Aiemmin yritin aina kasvattaa kynnet saman mittaisiksi ennen lakkausta ja jos yksi lohkesi niin vedin kaikki lyhyiksi (ja lyhyitä kynsiähän ei voinut lakata). Nyt olen luovuttanut sen suhteen ja koitan pitää kynteni sen mittaisina, ettei yksi lohjennut kynsi pomppaa esiin kokonaisuudesta.

  Toivottavasti tässä kommentissa on edes jotain järkeä :D Erehdyin taas jaarittelemaan.

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Se miten pidät käsiäsi ja kynsiäsi vaikuttaa syntyvään mielikuvaan todella paljon.

   Tiedän kyllä mitä tarkoitat. :) Kun käsi on nyrkissä ja sormet puristavat vielä jotain esinettä, kynnet näyttävät hieman sopusuhtaisemmilta, koska ne ovat lähekkäin ja sormien välissä oleva esine hajottaa huomiota. Jos taas kuvassa on pelkät ojennetut sormet, huomio kiinnittyy vain ja ainoastaan kynsiin, joiden muotovammat käyvät välittömästi selväksi. :)

   Itse tykkään kyllä tuosta viimeisestäkin kuvasta, ja mähän olen toki niin tottunut omiin kynsiini, että pituusero ei pomppaa silmiin.

 15. 16

  2000yearsontheplanet sanoo

  aika kivan värinen lakka.:) itte oon tässä kasvatellu kynsiä, tosin vaan jonkun tyyliin tekokynnen pituuden verran, ja nyt jouduin yhen leikkaamaan pois.. arvaa repesinkö miten säälittävälle tuo sormi näyttää nuiden muiden joukossa. :—D

 16. 17

  Snanna sanoo

  Harmikseni lakkailen vain varpaitani, nekin pääasiassa kesäisin. Tuo voisikin olla yksi väri, mitä voisin kokeilla seuraavaksi. :o) Tuli mieleeni (vastasin kyselyyn, enkä huomannut siihen kirjottaa), oletko tehnyt/harkinnut postausta mahdollisimman edullisesta meikkikokonaisuudesta, missä kaikki tuotteet ovat mahdollisimman edullisia, mutta ihan ok käyttöisiä?

  Mukavaa talven odotusta! :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   En ole ihan tuollaista postausta miettinyt, mutta hyvä idea! Aiemmin olen tehnyt jutun edullisista suosikeistani, mutta jutusta taitaa puuttua ainakin meikkipohja. Tosin Lily Lolohan on edullinen £12 hinnallaan. ;)

 17. 18

  Sanska sanoo

  Pyhpah! Eivät ole pösilöt tajunneet logiikkaa tässä hommassa. Mitä enemmän kynttä, sitä enemmän tilaa esitellä sitä kynsilakkaa! <3

 18. 19

  surfie sanoo

  Minusta on mukava kun teet myös näitä kynsipostauksia. Mielestäni blogia ei saa turhaan rajoittaa vain yhteen lajiin, esim silmämeikkien tekoon. On mukava nähdä käytössä kynsilakkoja, sillä minä en useimmiten uskalla ostaa kynsilakkoja kun en ole varma miltä ne todellisuudessa näyttävät. Sinun avullasi olen löytänyt muutamat kynsilakat, joista on tuleet lempparini.

  Minua ei haittaa kyntesi taikka niiden muodot, vaikkeivat ne ole aivan minun tyyliseni. Kynsilakka on kuitenkin se tärkein, eikä sinun muotosi :) Jatka siis samaan malliin!

 19. 20

  sanoo

  Upea väri! Johtuen siitä, että vasta jokin aika sitten hankin Essien Matte about you:n, mietin heti, että tuo voisi olla aika upea myös mattaisena… :) Jostain syystä nyt syksyn tultua on kauhea hinku matata kaikki lakat.

  Ja ehdottomasti, jatka kynsilakkaesittelyjä!

 20. 21

  Prada sanoo

  Aiheeseen liittymättä:

  Pesin eilen kaikki siveltimeni, mukaanlukien myös bM:n kabukin. Pesun jälkeen kabukista tuli todella pehmeä ja meikkiä levittäessä karvat levisivät ihmeellisesti – napakkuus oli siis kadonnut! Aluksi en saanut meikkiä millään levitettyä, mutta pikku hiljaa sivellin alkoi ottaa jauhetta itseensä taas ja jotain sai laitettuakin ihon pintaan. What happened? Palaako siveltimen jäykkyys ja karheus takaisin?

  Pesin siveltimen Le Chat -saippualla. Pesen sillä myös muutkin (aitokarvaiset) siveltimeni.

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Ihan tavallinen ilmiö pesun jälkeen. :) Pesu pehmentää karvaa ja kun kaikki kertynyt mineraalipuuteri on pesty pois, kabuki tuntuu hetken aikaa vähemmän napakalta. Niin ”ällöltä” kuin se kuulostaakin, oman kokemukseni mukaan kabuki tosiaan toimii parhaiten sellaisena ”puolilikaisena”, kun harjaksiin on jo kertynyt mineraaliputeria.

   • 21.1.1

    sanoo

    Mikä muuten on paras aine kabukin pesuun?? niille kai on ihan omia putsareita? =) vai toimiiko esim. vaikka tuo le chat yhtä hyvin? tarttis vissiin omakin kohta pesasta!

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Siveltimien pesuun suositellaan mietoa shampoota tai marseillesaippuaa, itse pesen marseillesaippualla. BareMineralsin kouluttaja pesee Fairylla, ja sanoo että se tapa on ehdottomasti parempi kuin saippua! Hän on kyllä oikeasti ainoa alan ihminen, jonka olen kuullut tekevän näin. Kaikissa meikkiopuksissa puutaan aina marseillesaippuasta.

 21. 22

  sanoo

  Nuo kynsiäsi haukkuvathan vain todistavat, etteivät osaa lukea ollenkaan! Ei kannata antaa pätkääkään arvoa ihmisille, jotka eivät osaa lukea, niitä valitettavasti riittää. :(

  Sitten itse asiaan, eli kynsiin. Itseäni häiritsee eripituiset kynnet vain jos ne esiintyvät kynsiblogissa, jossa pääpainona on kynnet ja KORISTELU. Kynnet on koristeltu, mutta niiden pituuteen, lohkeiluun tai liuskoittumiseen ei ole puututtu-> vie koko huomion pois koristeluista kun on keskityn vaan kynsien hoitamattomuuteen.

  Sinun blogissasi taasen ne kynnet on ihan selvästi osa sinua! Mitä olisivatkaan jonkin lakan esittelykuvat blogissasi, jos niissä ei olisi sitä sinun tunnusmerkkiäsi, eli juurikin noita kynsiä! Itse kun myös tiedostat sen että kynnet on ja pysyy, niin en nää mitään syytä miksi kenelläkään muullakaan pitäisi olla valittamista.

  ps. itsekin olen saanut joskus kommenttia blogiini, että ”eikö sinua yhtään häiritse, että kyntesi on aivan eri pituiset?” ja tällöin en todellakaan itse tiennyt, että ne ovat eripituiset! Pisti hetken mietityttämään, että hetkonen hetkonen..

 22. 24

  sanoo

  Herrane aika on pitkät kynnet! Haluisin itelleni kans pitkät kynnet, mut en saa niitä kasvaa hirveen pitkiks, koska ne lohkeilee vähä välii, ku riehun enkä osaa varoo niitä :( tuo lakka on kyl makee, tykkään iteki violetista (:

 23. 25

  sanoo

  Kateudesta se hevonenkin potkii vai mites se oli hihih :DD

  Älä vaan lopeta lakkapostauksia! Ilkeilevät ihmiset eivät saa antaa sinun muuttaa blogiasi. Tämä on Sannin blogi, Sannin kynnet! Jos sinulla on typerä mielipide, pidä se tietonasi. Muita ei kiinnosta.

  Todella kaunis lakkasävy :) mulla ei olekaan tuota. Lakkaa saa Nailetc. nettikaupasta :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Kiitos CN! ^_^ *pusi* Ja hei, kiitti Nailetc. -vinkistä, ehkä joku lukija hyötyy tuosta! :)

 24. 26

  Cerp sanoo

  Meillä onkin ton värinen sohva! Sellanen lapsuudenkodista peritty, ja kun opiskelijoilla ei hirmuisesti rahaa ole vielä uuttakaan ostaa… Mulla on syvä viha-rakkaus-suhde tuohon mötikkään :D

 25. 27

  Tipi sanoo

  Ei tulisi mieleenikään haukkua kenenkään kynsiä.
  Mutta ihan näin huomautuksena, että täältä blogin viidakosta hyvin vaikeata löytää postaustasi kynsistäsi. Joten ei ole ihme, että joku niitä ihmettelee.

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Ei ole lainkaan vaikeaa – sen kun klikkaa ’kynsijutut’ -tunnistetta. ;) Sitä varten tunnisteet on tehty.

 26. 28

  Cecilia sanoo

  Mun mielestä haukkujilla ei oo paljon järkeä päässä- sehän on ihan sun oma asia, millaisina kyntesi pidät. :)
  Ja hyvä, että aiot silti laittaa kynsilakkakuvia, koska me saadaan vinkkejä niistä :)
  Toikin ihana sävy!!

 27. 29

  Nimetön sanoo

  Voi kuule, sun kynnet on kaikessa erikoisuudessaan nätit, älä välitä naurettavista haukkujoista. Ovat vaan kateellisia siitä kuinka pitkäksi saat ne kasvatettua :>

 28. 30

  Päivi sanoo

  Ihana kuulla ettet rajoita postausten aiheita lapsellisten kommenttien takia..! :) Ja on muuten täydellinen lila kynsilakka. Ihana mustikkamaito, lurps :p

 29. 31

  Miia-Kristiina sanoo

  Pakko kyllä ihmetellä, miksi ihmeessä joku vielä tähänkin postaukseenkin vaivautuu haukkumaan kynsiäsi. Ihan vain piruillakseenko? Vai saavatko he jotain kieroa mielihyvää siitä jos olettavat sinun pahoittavan mielesi, vai eivätkö he vain LUE blogisia? Toivottavasti tuollaiset haukut eivät hetkauta sinua kovasti. Minä ainakin pidempi aikaisena blogisi lukiana olen jo tottunut kynsiisi, eikä se minua liikuta vaikka ne olisivat kuinka eri mittaisit ja pituiset hyvänsä.

  Tälläiset kynsipostauksetkin on kyllä tosi kivoja, toivottavasti et lopeta niiden kuvaamista. Ihana sävy muuten. :)

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Miia-Kristiina! En minä kuitenkaan noista haukkukommenteista ihan mieltäni pahoita tai loukkaannu, eihän niitä kovin vakavissaan voi ottaa. Mutta väsyttäviä ja turhauttavia ne ovat, ja saavat todellakin miettimään, että eikö ihmiset osaa lukea?

 30. 32

  sanoo

  Minuakaan ei häiritse (enää ;P) yhtään kynsiesi pituus/muoto, vaikka aina tekeekin mieli hyökätä viilan kanssa nurkan takaa ;D Mutten silti jätä typeriä ja loukkaavia kommentteja, enkä ole koskaan jättänyt kenellekään mitään sen tapaisia kommentteja. Tärkeintä (ainakin minulle) on kynsilakkasävyn esittely ja siitähän voi saada itsellekin vinkkiä kynsilakkakokoelman kartoittamiseen.

 31. 33

  .s sanoo

  Musta on ihanaa, että jatkat kynsilakkojen esittelyä, ja nimenomaan kynsilläsi. Kiva! :)

 32. 34

  satu sanoo

  Voi kiitos kun jatkat kyntöstesi esittelyä ! Mä ainakin tykkään katella noita sun lakkojasi :) Ja aivan ihana tuo sävy.

 33. 35

  sanoo

  Jos jollekin on ongelma katselle kynsiäsi (ja vieläpä ihan PAKKO narista niistä ääneen) niin se on niiden häpeä :).

  Miksi jättää kynsikuvia julkaisematta sellaisten ihmisten takia, ketkä ihan vapaaehtosesti haluavat kiduttaa silmiään katselemalla sinun ”hirveitä kynsiä” :P.

  (Ehkä ne saavat kynsistäsi kuitenkin jotain kiksejä >:D?)

  Niin ja täällä olen nähnyt Kicksissä noita lakkoja myynnissä parin kappaleen verran, tosin minä ostin sen toisen aikoinaan hyllyltä pois.

 34. 36

  Susa sanoo

  Kyllä sun kynsiä jaksaa katsella! =) Varsinkin kun niissä on upean sävyisiä kynsilakkoja! Tää violetti on ihana! Tulee jotenkin niin syksy fiilis, todella kaunis sävy =)

  • 36.1

   Sanni sanoo

   Ihan totta – Parlez-Vous OPI sopii aivan loistavasti syksyyn! Kesäisin en osaisi sitä käyttääkään.

 35. 37

  reissuLene sanoo

  Ihanaa että jatkat kynsipostauksia!

  Itse en ole meikki friikki, joten kaikki kynsilakka, voide, mielipide ym postaukset ovat oikein mukavia lukea!

  Esim jos peräkkäin on monta silmämeikkipostausta niin osa jää lukematta kun en ole niin henkeen ja vereen meikki ihminen. (Tämä oli esimerkki, ei valitusta, tiedetään ettei tartte lukea jos ei kerran kiinnosta ;) )

 36. 38

  Jenni sanoo

  Kiva että jatkat lakkasävyjen esittelyä etkä välitä typeristä haukkukommenteista! :) Itse ainakin katson nimenomaan sitä lakkaa, en kynsiä. Ja mielummin vaikka rumat kynnet kun huolimattomasti tehty lakkaus (hyi miten karmeaa katsoa kuvia sottaisista kynsivalleista ja nauhoista). :D Pidä lippu korkealla ja ihanaa syksyn jatkoa! :)

 37. 39

  Tipi sanoo

  Kiitos Sanni tunniste-vinkistä. Löysin kynsijutut myös hakutoiminnolla. :)
  Sitä ihmettelen, miten noin pitkät kynnet sulla pysyvät ehjinä? Itse olen sen verran paljon touhuamassa kaikkea (kotityöt kotona, mökillä kaikki rakennusprojektit) ettei olisi toivoakaan noin pitkistä kynsistä.
  Eikä kyllä työtkään sujuisi millään tavalla.

  • 39.1

   Sanni sanoo

   Pysyvät ehjinä, koska olen tottunut niihin, ja ne ovat erittäin joustavat kynsiöljyn ansiosta. Eivät siis katkea helposti, vaikka taittuisivatkin. :)

 38. 40

  Johanna sanoo

  Kynsilakkapostauksesi ovat kiinnostavia, älä vaan lopeta niitä! Minusta kyntesi ovat persoonalliset, luulisi kaikille olevan selvää, että haluat pitää kyntesi tuollaisina. Sen verran poikkeavat massasta, etteivät varmaankaan ole ihan vahingossa noin pitkiksi kasvaneet. Lopuksi täytyy vielä kehua ihanaa väriä sekä ennen kaikkea kiiltoa!

 39. 41

  Norqu sanoo

  Mä olen ainakin tykännyt kynsipostauksista, lähinnä olen vähän kade, kun omat kynnet jäävät niin töpöiksi. Mutta on kiva nähdä eri lakkoja, löysin itsekin Berliinin reissulta muutaman ihanan liilan lakan, mutta en kyllä mitään noin ihanan mustikkaista sävyä.

  Mielestäni saat (ja pitääkin) kirjoittaa omaan blogiisi sellaisista asioista, joista itse haluat. Eli lisää kynsijuttuja vaan jos susta siltä tuntuu!

 40. 42

  jaapuska sanoo

  ihan sama mimmosit kynsiä kukanenkin kantaa.mua kiinnostaa lähinnä värit ja uutuudet,itse kun olen laiska hakemaan mitään uutta kynsiini.mulla on aina eripituisia kynsiä,kun ne katkeilevat aika ajoin….ainoa asia joka aiheuttaa kylmiäväristyksiä on kun mietin pitkää kynttä jos se vaikka taittuisi….

 41. 43

  Miisa sanoo

  Miten sä saat noi kyntes pidettyä noin pitkinä?:D Mulla ei ikinä oo ollu noin pitkiä, mut hui miten pitkä nimettömän kynsi;o En haukkuja halua antaa, mut luulis et tollanen tarttuu jokapaikkaan:D

  -Miisa

 42. 44

  Saija sanoo

  Voi vitsit, miten upee väri noissa sun kynsissä!!! :) Ite oon kateellinen kaikille pitkäkyntisille, koska itselläni tapa repiä kynnet ihan lyhkäsiksi ja opettelen koko ajan siitä tavasta pois, kunnes taas repsahdan… Vinkkejä siis kaipaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.