Joulukalenteri, luukku 7

Karkkipäivän joulukalenteri – luukku seitsemän

joulukalenteri_luukku7

Lahjoittajat: Totti ja Viivi

Lahjoitus 100 € Rescueyhdistys Kulkureille.

Lahjoitus_Viivi_ja_Totti

”Viivi ja Totti tässä hei, me ajateltiin kun kaikilla koirilla ei ole kotia tai ruokaa niin me halutaan auttaa ja me toivotaan että kaikilla koirilla olisi koti ja ruokaa ja hyvä olla ja nakkeja edes joskus.”

Lahjoitus_Kulkurit_Totti_ja_Viivi

Rescueyhdistys Kulkurit ry työskentelee aktiivisesti kulkukoira- ja kissapopulaatioiden pienentämiseksi sekä eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi. Yhdistyksen kohdemaa on Romania.

Kulkurien tavoitteena on kodittomien eläinten määrän vähentäminen eettisesti, humaanisti ja pysyvästi. Keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu laajojen sterilointikampanjoiden toteuttaminen yhdessä kohdemaan paikallisten toimijoiden kanssa. Toinen näkyvä osa toimintaa ovat hylättyjen eläinten adoptiot. Kulkurien kautta kodin saavat vuosittain sadat eläimet. Sterilointien ja adoption ohella toimintaan kuuluu vahva läsnäolo paikan päällä yhteistyökohteissa; Kulkurit ry auttaa Romaniassa konkreettisesti tukemalla yhteistyötarhojen rakennusta ja ylläpitoa, avustamalla eläinlääkärikustannuksissa ja lähettämällä säännöllisesti ruoka- ja tarvikelähetyksiä.

”Adoptiot yksin eivät ratkaise kulkukoira- tai -kissaongelmaa, mutta ne ovat tärkeä osa toimintaamme. Ne antavat yksilöille mahdollisuuden parempaan elämään, luovat siteitä ihmisten ja eläinten välille ja kasvattavat tietoisuutta rescuetoiminnasta. Adoptiot tarjoavat vaihtoehdon lemmikkieläimen hankkimiseen kestävän kehityksen keinoin.”

Yhdistys pyrkii työllään lisäksi vaikuttamaan paikallisväestön arvoihin ja asenteisiin koskien eläinsuojelua, eläintenpitoa ja kodittomia eläimiä.

Kulkurit_kuva

Kuva: Kulkurit Ry

Kuinka voin auttaa? Auttaa voi monella tapaa, lue lisää keinoista täältä. Kulkurien toimintaa voi tukea lahjoituksin, liittymällä jäseneksi tai esimerkiksi toimimalla Suomeen saapuvan, adoptiota odottavan eläimen kotihoitajana tai lentokummina.

Kotia etsivät koirat ja niiden kuulumiset löydät täältä.

*

Itsenäisyyspäivän luukun Dermosil-arvonnassa voittivat susanna ja EmmiK. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit
 1. 1

  Kaisa sanoo

  Voi ihanat Totti ja Viivi! Meillä on kaksi adoptoitua kissapoikaa niin tämä tuntuu kyllä niin läheiseltä. Tämä joulukalenteri on kyllä niin hyvän mielen kalenteri!

 2. 2

  Suv1 sanoo

  Hyvä kohde, olen itsekin pyrkinyt lahjoittamaan etenkin sterkkakampanjoihin, koska niistä on eniten apua pitkällä tähtäimellä.

 3. 4

  Jemina sanoo

  Ihanaa! ❤️ Mahtavaa että olet sisällyttänyt joulukalenteriin tällaisiakin luukkuja. :) Maksan itse joka kuukausi kulkureille yhden koiran sterilisaation, joten tästä tuli hyvä mieli!

 4. 8

  Minkki sanoo

  Mahtavaa! Arvostan Kulkurien tekemää työtä – sekä adoptioita ja sterkkoja!

 5. 10

  White Falafel sanoo

  Tulee niiiiiiiiin hyvä mieli tästä joulukalenterista. Aaah ihanaa! ♡♡♡♡♡

 6. 11

  Selja sanoo

  Hih miten ihana luukku! :D <3 Ja muutenkin aivan ihana tää koko tämänvuotisen kalenterisi idea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.