L’orealin Quad Pro -paletit

L’oreal on uudistanut suositut Trio Pro -luomiväripalettinsa, ja upgreidannut ne kvarteteiksi (anteeksi, huonoa suomea). Aiemminhan ilmestyivät jo uudet triot, jotka ovat pyöreitä. Vanhat 1-2-3 -jaotellut paletit on nyt freesattu uuteen muotoon ja sävyihin on lisätty neljäs, voidemainen highlighter-sävy silmän sisänurkkaan käytettäväksi.

Olin ensin ihan innoissani kun uutuudet saapuivat myymälään, mutta sitten petyin. Voi, mitä Lorkku on mennyt tekemään. Jo uudet pyöreät triot saivat kritiikkiä siitä, että sävyt ovat nyt yhdessä napissa ilman välireunoja ja näin ollen sekoittuvat helposti toisiinsa, ja nyt on sitten nämä uudet Quad Pro’tkin muokattu samaan tyyliin. Ainoastaan voidemainen sävy on erillään. Lisäksi raidat on venytetty pitkiksi ja kapeiksi, mikä entisestään lisää niiden sekoittumista. Erittäin huono muutos, jos minulta kysytään.

Lorealdisplay

Quad Pro -sävyjä on Suomen markkinoilla kuusi(ja sävyt on edelleen nimetty jonkun tähden mukaan ja suositeltu tietyn värisille silmille):

Platinum Rose (Laetitia Casta, harmaille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Smoky Chestnut (Linda Evangelista, harmaille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Golden Green (Aishwarya Rai, vihreille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Golden Plum (Eva Longoria, tummanruskeille silmille) – tämä on sama paletti kuin kaksi vuotta sitten syyslookissa ilmestynyt trio Persian Opulence, uudelleennimettynä ja highlighterilla täydennettynä

Beige Taupe (Doutzen Kroes, sinisille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Midnight Blue (Milla Jovovich, sinisille silmille) – en tiedä/muista kuuluiko tämän sävyinen paletti aiemmin Trio Pro -sarjaan, en ainakaan itse muista nähneeni tätä aiemmin. Paletin nimeä en tiedä (vielä), sillä meille tuli tästä toistaiseksi vain testeri. Edit. Nimi lisätty kiitos lukijakommentin! :)

Minusta tuo sininen paletti näyttää upealle, ja halusin heti tehdä sillä meikin.

L'oreal Quad Pro Milla Jovovich

LorealQuadProBlue3_pieni

LorealQuadProBlue_pieni

Paletissa on siis erittäin tumma sininen joka on iholla lähes musta (huikean pigmenttinen!), kaunis, kirkas true-sininen sekä vaalea hopea. Voidemainen highlighter-sävy on kimaltavan valkoinen. Tein meikin paletin ”ohjaamalla” tavalla, eli tummansinistä ripsirajaan, kirkkaan sinistä liikkuvalle luomelle ja luomivakoon ja hopeaa kulmaluulle. No, käytännössä häivytin hopealla vain sinisen rajoja ja laitoin kulmaluun korkeimmalle kohdalle valkoista (luottotuotteeni Revlon Frosty White). Voidemainen highlighter oli minusta vaikea laittaa, sillä pystyäkseen käyttämään sitä on kynsien oltava erittäin lyhyet. Miten vähänkään pitempikynsisen on tarkoitus levittää voide silmän ahtaaseen sisänurkkaan? Siveltimellä voidetta ei voinut laittaa, sillä se on liian kovaa tarttuakseen siveltimeen hyvin. Yritin kyllä, ja kun lopulta sain hinkattua siveltimeen kimpaleen highlighteria ei sitä saanut millään levittymään ohuesti ja tasaisesti. Tarvitaan sormi.

Kävin läpi eri maiden L’oreal-saitteja, ja ainoastaan Ranskan sivuille olivat nämä Quad Pro -paletit ilmestyneet. Ranskassa valikoimaa on tuplasti enemmän kuin Suomessa, ja katsokaas miten ihana kvartettikokoelma heiltä löytyy:

LorealQuadProPalettes

Laitoin äxät niiden palettien kohdalle joiden nimeä en tiedä. Jos tässä on tämän hetken kattava Quad-valikoima, niin voidaan todeta että Penelope Cruzin vanha Honey Brown -paletti on poistunut, ja tilalle on tullut kolmekin uutta ruskeaa palettia – Freida Pinton, Elizabeth Banksin ja Rachida Braknin. Eva Longorian vanha Lilas-paletti on myös korvautunut tuolla vanhan syyslookin uudelleennimetyllä Golden Plumilla. Ja Millan vanha turkoosi-sininen on vaihtunut tuohon tummempaan siniseen.

Jos ihmettelette, miten joku jaksaa pohtia tällaisella antaumuksella jotain markettisarjan poistuneita tai uusia luomivärejä, niin voin kertoa että suhtaudun L’orealin paletteihin vähän samalla kiinnostuksella kuin toiset vaikkapa Diorin paletteihin. Mä tykkään näistä ihan hirveästi, ja olen aina ollut sitä mieltä että nämä ovat parasta ”halpis”laatua. Tai sanotaanko ainakin tasaisinta, sillä vanhat triot on olleet kaikki järjestään todella, todella hyviä. Yhteen aikaan mietin jopa alkavani keräämään näitä, mutta sitten sain hillittyä itseni. Mulla on näitä vain kuusi. Nuo Ranskan kvartetit saa mut kyllä himoitsemaan ainakin Evangeline Lillyn, Rachida Braknin ja Kerry Washingtonin paletteja. Ihanan erilaisia..!!

Mitä mieltä te olette L’orealin luomiväreistä? Mitä tykkäätte tästä uudistuksesta triosta kvartetiksi? Mun mielestä tuo voidemainen sävy on aika turha, ja vaikka paletit näyttävät nyt tyylikkäämmiltä kuin ennen, niin raitojen yhteensulauttaminen ei ollut paras mahdollinen idea.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  L`oreal. En tiedä mitä mieltä olen. Onhan mulla niitä ja silloin tällöin käytän mutta ei nyt ole noussut maksimaaliseksi suosikiksi. Olen sitten luopunutkin suuresta osasta.
  Ihana tuo sun meikki ja kyllähän noista paleteista sävyjä löytyy joka Liisalle. Ja edullisesti. Itselle vaan ehkä hieman liian tylsä ja liian helposti saatava merkki, luulen ettei kiinnosta sen takia. En sitten viitsi ostaakaan kun kumminkin jää käyttämättä :/

 2. 2

  keijukainen sanoo

  Ärsyttävää tämä luomivärien yhteensulattamis-trendi! Sokoksen uudessa Icon-sarjassa on tuo ja samoin Natural Coden sarjassa (johon Icon ehkä onkin ”vastine”?) ja nyt vielä L’orealkin. Värien sekoittuminen on jo yksinään ongelma ja tosiaan nuo kapeat raidat vaikeuttavat värin ottamista siveltimeen. *huokaus*

  En oikein keksi mitä iloa noiden palettien voidemaisesta väristä on. Voiko sitä käyttää pohjustajana koko luomelle? Olisivat mielummin lisänneet yhden tavallisen sävyn lisää kuin voidemaisen.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Mäkin mietin tuota että voisikohan highlighteria käyttää pohjustajana, ja ehkä voikin, mutta sen koostumus on jotenkin niin kova ja ehkä vähän rakeinenkin (ei siis sellainen pehmeän smooth niinkuin normaalien purkkimuodossa olevien voidemaisten luomivärien) että ei nämä varmaan ihan kaikkein ihanteellisimpia pohjustajia ole. Taidanpa kokeilla kun meikkaan seuraavan kerran töissä…

 3. 3

  Nimetön sanoo

  lorkku on oma suosikkini, vaikka muilta osin käytän pääosin selektiivisiä merkkejä. olen testannut myös kalliimpien merkkien luomivärejä ja koskaan en ole saanut mielestäni yhtä hyvää ja pysyvää laatua kuin mitä nämä triot ovat tarjonneet. jopa diorin viisikot on mielestäi ”huonompia” kuin lorkut. vihreä on ollut pitkäaikainen suosikkini ja olen käyttänyt useita paletteja loppuun. lisäksi lila ja kaksi eri ruskeaa ovat olleet runsaalla käytöllä.

  saapi nähdä, onneksi vanhoissa trioissani on tavaraa vielä ainakin vuodeksi eteenpäin.

 4. 4

  chippey sanoo

  Onpas mielenkiintoinen uudistus! Osa sävyistä aivan ihania, mutta vähän ihmetyttää tosiaan tuo asettelu… Tuntuu että jonkin ajan päästä luomiväri olisi jo yhtä sotkua!
  Usassa käydessäni olen viime aikoina törmännyt tämännäköisiin paletteihin:

  http://www.buymebeauty.com/images/loreal/loreal_wear-infinite-quad_full.jpg

  Niistä olen tykännyt ihan hurjasti! Suomessa en ole vastaaviin törmännyt, onko siis niin että uudistukset ovat erilaisia eri puolilla maailmaa?

  • 4.1

   Sanni sanoo

   L’orealin meikit on aina olleet USAssa eri nimisiä ja näköisiä kuin Euroopassa. Siinä missä meillä perusmeikkilinjan nimi on Color Appeal, on se USAssa Wear Infinite. Tuo Wear Infinite ei siis ole uudistus, vaan perussettiä Jenkkilässä. Itsekin ostin kaksi tuollaista quadia kun olin viimeksi USAssa kolme vuotta sitten. MUTTA, noiden Wear Infinite -luomivärien laatu ei ole ollenkaan niin tasainen kuin Color Appealien. Ne on varmaankin tehty eri tehtaassa. Mun ostamista luomiväreistä toinen kvartetti oli ihan surkea; jauheinen, heikkopigmenttinen ja kuiva. Toinen oli ihan eri maata. Sololuomiväri oli myös heikkolaatuinen.

 5. 5

  Orkidea sanoo

  Näin itse asiassa juuri eilen noita kaupassa ensimmäistä kertaa ja aluksi olin innoissani, mutta sitten kun tarkemmin katsoin, niin tajusin myös saman jutun kuin sinä, että värithän sekoittauvat toisiinsa ja eikä paletti pysy varmasti niin nättinä ja ns. puhtaana, kuin vanhoissa. Minulla on niitä vanhoja trioja vain kaksi ja vasta vähän aikaa sitten ajattelin, että näitä täytyy ostaa lisää, sillä pidän niistä todella paljon. Harmi kun uudistuivat :( Mutta kyllä varmaan jonkun noista uusista vielä ostan ja testaan ihan oikeasti, että miten toimivat ym. Tykkään L’orealista kyllä paljon. Opiskelijaystävälliset hinnat ja laatukin on hyvä :)

 6. 6

  Nimetön sanoo

  aika vähän käytän luomivärejä, joten kysyn nyt että mitä noi numerot tarkoittaa? siis 1,2,3 noissa erivärejen kohdalla?

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Numerointi on tehty helpottamaan sävyjen paikkojen löytämistä luomella. 1-sävy on tarkoitettu ripsirajaan rajauksenomaisesti (tai miksei myös ulkonurkkaan tummaksi varjostukseksi), 2-sävy on tarkoitettu koko liikkuvalle luomelle levitettäväksi ja 3-sävy on tarkoitettu ylimmäksi kulmaluulle ja häivyttämään tummien sävyjen rajoja.

   Jokaisessa paletissa tämä numerointi ei ole ihan onnistunut, sillä esim. Beige Taupe -paletissa vaalein sävy on numeroitu kakkoseksi, ja tummempi kullan sävy kolmoseksi. Sävyt on siis menneet vähän väärinpäin. Periaate on kuitenkin se, että tumminta alimmaksi ja vaaleinta ylimmäksi.

 7. 7

  PurpleSaila sanoo

  Jos ostelisin L’Orealin meikkejä niin kiinnostaisi muutama noista ranskuversioista (kuten Evangeline Lilly), mutta valitettavasti kyseinen merkki tai perinteisistä luomareista ei kiinnosta yhtään :/. Tykkään käyttää irtopigmenttejä ja suosikkini tilaan rapakon takaa ns. indieyrityksiltä. Löytyy enemmän erikoisia sävyjä ja sävyjen pigmentti on huomattavasti parempi. Miksi voidemaisia korostusvärejä? Itse en ole edes primereiden avulla saanut noita voidemaisia pysymään luomilla tuntia kauemmin :(

 8. 8

  Sissi sanoo

  Aika hienoja sävyjä! Vaikean näköinen paletti silti, varsinkin jos on nakkisormet. Miten lie sais voidemaisen kaivettua…

  Upean meikin sait aikaiseksi!

 9. 9

  moonchild sanoo

  Moikka! Voisitko auttaa yhdessä pienessä meikkiongelmassa? Mulla on tapana laittaa aina ekana ripsari, sitten rajaukset ja sitten luomiväri, koska ripsarin kanssa saan aikaan niin hirveetä sotkua ylä- ja alaluomille, että niitä vanupuikolla siivotella lähtee kaikki rajauksetkin ja luomivärit pois. (Käytän vedenkestävää mascaraa siis.) Miten saat levitettyä ripsivärin niin tarkasti, ettei sitä sotkeennu luomiin ja ettei sitä poistaessa tarvitse pyyhkiä luomivärejäkin viemäriin? Mitä ripsiväriä käytät, onko tekniikkavinkkejä? :) Kiitos paljon jos viitsit auttaa!

 10. 10

  sanoo

  En olisi uskonut, että noista lähtee noin paljon pigmenttiä, vau!

  Sen Milla-paletin nimi on 358 Midnight Blue.

 11. 11

  sanoo

  Ihastelin noita kaupassa mutta tosiaan tuo pitkä kapea malli ei ainakaan auta yhteensekoittumisessa :P Pidän siis ehdottomasti vanhoista enemmän ja nämä jäävät osaltani kauppaan.

  Ihana tuo sininen kyllä sinulla!

 12. 12

  milipili sanoo

  Evangeline Lilly paletti ois ihan kiva, muuten noi uudet ovat aika epäkäytännöllisiä. Luomivärit samassa paletissa ei sinänsä haittaa, mutta noin ohuet viivat sotkeentuvat herkästi. Highlighter on täysin turha.
  Onkohan halvempaa tehdä ne ilman välejä? Uskoisin näin. Lorkun vanhat triot ovat kivoja, vaikka harvemmin niitä tulee käytettyä.

 13. 13

  Penni sanoo

  Sinulla on kyllä uskomaton taito meikata värikkäästi näyttämättä silti mauttomalta!!!

  Haluaisin kyllä pari palettia noista hommata, mutta tuo sekoittuminen epäilyttää minuakin!!

 14. 14

  SS sanoo

  Moi!
  Ostin vähän aika sit just L’oreal Parisin jonkun uuden(en ainakaan ennen ole kaupoissa nähnyt) mono-luomivärin koska se oli aivan ihanan värinen, sellainen raikas turkoosi. Sävy olikin nimeltään joku aqua…
  Se oli eka L’orealin luomiväri jonka ostin, vaikka blogiasi seuranneena olenkin jo pitkään harkinnut monen trion sekä tietysti Golden beige -monon ostamista. Käytin sitä heti arkimeikkiin, mutta totesin, että se sopii ehkä paremmin juhla/bilemeikkiin.
  Mutta hinta-laatu-suhde oli kyllä hyvä.

  Sellaiseen asiaan olen kiinnittänyt huomion, että L’oreal ei laita luomiväreihin niiden gramma määriä… ainakaan tuossa juuri ostamassani ei ollut enkä ole huomannut muutamassa muussakaan mitä olen kaupoissa katsellut. Vai olenkohan vain vilkaissut liian hätäisesti, mitä luulet?
  Itseäni aina kiiinnostaa vertailla myös määriä….

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Ostamasi turkoosi on varmaankin Lorkun kevään Chrome Intensity -kausiväreistä, joita ilmestyi neljä. Olet muuten oikeassa, L’oreal ei näköjään printtaa hylsyihin grammamäärää..! Ohoh, aika outoa. Käsittääkseni tuotteen koko/määrä on aina ilmoitettava….

 15. 15

  Vuokko sanoo

  Oioi, ihania värejä nuo Ranskassa myynnissä olleet alimman rivin kolme. Miksei täälläkin:( Saakohan tilattua jostain? Tykkään noista vanhoista versioista paljon. Täytyy ehkä vielä ostaa vanhana versiona tuo smoky chestnut ja beige taupe, kun uudessa on nuo kaikki sävyt hankalasti yhdessä. Ootko muuten tehnyt meikin noilla smokyllä tai beigellä tänne blogiin tai vanhaan blogiin? Jos et niin voitko tehdä?:)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Omistan Beige Taupen, mutta en ole tehnyt sillä tänne meikkiä kun se näyttää kuvassa aika tylsälle…. Paletti on siis aivan mahtava, eikä ihmekään että se on ollut myydyimpiä noista trioista, mutta mitään näyttävää meikkiä sillä ei saa aikaan.

   Muuten, ei ole mitään ”vanhaa” blogia tai ”uutta” blogia. :) Koko Blogger-blogin sisältö siirrettiin tänne Indiedaysiin. Eli kaikki vanha sisältö on myös täällä.

 16. 16

  sanoo

  Täytyy kyllä sanoa, että nuo Lorkun viimeaikaiset julkaisut on ollut vähän pohjanoteerauksia eikä nuokaan kovin hyvältä näytä :/

 17. 17

  Katri sanoo

  Hei, osaatko suositella mitään ihan perus-marketeista saatavaa, pigmenttistä ja tosi tummanruskeaa luomiväriä? :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   L’orealin Brown Lamé on tosi pigmenttinen ja aika tumma. Mutta koska se on voimakkaasti kimaltava, kimalteet tietysti syövät vähän tummuuden intensiteettiä. Tässä meikissä olen käyttänyt sitä alaluomella. Näyttääkö tarpeeksi tummalle?

   En tosin ole varma onko noita Chrome Shine -sarjan luomivärejä enää myynnissä kaikkialla.

   Hei, tulipa muuten mieleen vielä Lumenen duo Taivas Sinertää, jolla tein meikin pari viikkoa sitten! Duossa on turkoosi ja TOSI tumma mattaruskea, katsos tämä kuva: http://karkkipaiva.indiedays.com/wp-content/uploads/sites/27/2010/04/Lumene_eye.JPG

 18. 18

  sanoo

  Palettien ulkomuoto on kaunis, itse en ole paletteja päässyt kokeilemaan ollenkaan. Pitäisiköhän hommata jokin.. Katsotaan olenko varoissani :D Typerää toisaalta kun Suomessa ei ole ruskeille silmille kuin yksi paletti, noin periaatteessa siis. Itse käytän mitä väriä haluan :)

 19. 19

  mirri sanoo

  Uuh, tuo sininen on i-ha-na. Tuotekuvassa se näyttää ihan siniristilipun siniseltä, mutta luomillasi sävy on huikea. Sattuisiko sinulle (tai jollekin muulle) tulemaan mieleen vastaavaa sävyä luonnon-/mineraalikosmetiikan puolelta?

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Mineraalimeikeistä tuli mieleen Fyrinnaen 1.22 Gigawatts ja Pure Luxelta Glory voisi *ehkä* olla lähellä tuita tummansinistä…. Tai mä luulen ettei Glory siltikään ole noin tumma.

   Luonnonkosmetiikan meikkisarjoissa on tosi huonosti mitään todella kirkkaita, värikkäitä sävyjä. Poikkeus on Couleur Caramel, mutta noin sinisiä sävyjä ei ole heilläkään. Tästä näkyy CC:n värikartta.

   • 19.1.1

    mirri sanoo

    Kiitos!! :)
    Esim. Santen ja Hauschkan sinisissä on niin tuskastuttavan paljon harmaata, ettei niillä saa tehtyä tuollaista kunnon ”jalokivisinistä” meikkiä millään.

 20. 20

  Nimetön sanoo

  sori taas=D mut miten coastal scentsille maksetaan?? voiks maksaa vaa euroin vai mitä pitää tehä?

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Sinulla pitää olla luottokortti. Joihinkin nettikauppoihin käy myös Visa Electron (silloin sulla pitää olla siinä joku Verified by Visa -palvelu). Syötät luottokorttisi tiedot maksun yhteydesä tiedoille varattuihin kenttiin.

 21. 21

  hanna sanoo

  Uuu! Ostin sen violetin, vihreille silmille tarkoitetun trion kun ne tulivat ja jo pari viikkoa myöhemmin päätin, etten osta enää yhtäkään luomiväriä, missä värit eivät ole omissa napeissaan. Mulla ei niinkään ole ongelmana tuo että sävyt menevät sekaisin vaan tässä kun asun periaatteessa kolmessa eri asunnossa niin tulee reissattua paljon ja roudattua meikkipussia välillä vähän roisistikin mukana – ensimmäisen matkan jälkeen trio oli kolahtanut jonnekin, ottanut vähän iskua, ja paletin värit murtuivat ja irtosivat. Ehdin käyttää värejä ehkä kolmesti, rakastuin suuresti mutta nytpä ne vasta sekoittuvat kun pirstaleita on missä sattuu eikä niitä oikein saa liimattua takaisin. Ketuttaa!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Voi ei…. :/ Kaikkien pitäisi laittaa hulluna Lorkulle palautetta tuosta muutoksesta. Vaikka eipä ne tuolla suuressa maailmassa kuitenkaan kuuntele mitä jossain Pohjolan takaperukoilla vikistään…. Harmi. L’oreal taitaa nyt menettää luomiväriasiakkaita tämän uudistuksen myötä. Ihme ettei siellä suunnitteluosastolla tajuta tällaista ilmeistä seikkaa….

 22. 22

  Charlotta sanoo

  Mä olen kyllä aina tykännyt L’orealin luommiväripaleteista! Ne on huikean hyviä. :) Osaatko sanoa, että ovatko kaikki vanhanmalliset poistuneet jo myynnistä, vai löytääkö kaupoista vain tuota uutta mallia? :D

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Kyllä ne alkaa olla hävinneet monesta paikasta… meiltä haettiin vanhat pois viime viikolla enkä ole nähnyt niitä parissa muussakaan liikkeessä. Voi olla että jostain marketeista saattaisi vielä löytää…? Riippuu varmaan ihan siitä aikataulusta miten L’oreal suorittaa tuon vanhojen poiston eri puolilla Suomea.

 23. 23

  Cecilia sanoo

  Joo ei kyllä ollut järkevää sulattaa eri värisävyjä yhteen!
  Muutenhan nuo kaikki uudet (ja vanhatkin) L’orealin luomivärit ovat olleet hyviä, mutta valitettavasti L’oreal testaa tuotteensa eläimillä, joten välttelen L’orealin tuotteita. :/

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Miten niin? En aio mainita työpaikkaani nimeltä täällä blogissani, mutta kyllähän sen periaatteessa saa selville kun postauksia lukee ajatuksella.

 24. 25

  orkidea sanoo

  Voisitko muuten tehdä meikin jossain vaiheessa tolla paletilla, joka on ensimmäisessä kuvassa tuossa päällä alhaalla? Missä on tumma ruskea, melkein musta väri, ruskea ja vaalea. Itsekin omistan sen ja jotenkin tuntuu, että en saa värejä tasaisesti levittymään :(

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Eli tuolla Linda Evangelistan paletilla? I’ll see what I can do. :) Sehän on ainoa noista Lorkun paleteista jossa on kaksi mattasävyä. Kaikki muut on kauttaaltaan hohtavia.

 25. 26

  sanoo

  Oih, toivoin synttäripostauksen kommenttiboxissa tummansinistä smoky-meikkiä ja jo nyt teit tummansinisen meikin! Kiitos paljon! (Vaikka tämä ei ihan smoky taida ollakaan?) Meikki on joka tapauksessa upea!
  Muuten, onko noiden highlighter-sävyjen koostumuksessa ja sävyissä suuriakin eroja, entä voiko niitä käyttää mielestäsi kulmaluulle? Pari palettia kiinnostaa kovasti, täytyy käydä kaupassa hipelöimässä!:)

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Pööpö – olitkos huomannut aiempaa Smoky Blue -postaustani? :) Siinähän sulle olisi juhlameikki.

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/04/27/smoky-blue/

   Noita Lorkun voidemaisia highlightereita voi käyttää myös kulmaluulla, mutta ne ovat todella voimakkaasti hohtavia ja kimaltavia. Eli ne voi olla sillä rajalla että ovat liiankin hohtavia kulmaluulle. Mutta kokeilemalla selviää.

   • 26.1.1

    sanoo

    Ohhoh, tuo sininen smoky oli jo päässyt unohtumaan, kiitoksia linkistä! Näiden kahden avulla saan varmasti mieleisen meikin aikaan. Kunhan vain tilaamani meikit suvaitsisivat saapua, tuhkapilvestä huolimatta..:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.