Leppoisat liilat ja ARVONTA!

Jälleen yksi hämärien aamujen vakio. Tätä ja alempaa, hiukan sinertävämpää meikkiä käytin usein viime talvena. Pinkkiin taittava liila piristää katsetta ja tuo väripilkun kasvoille, mutta meikki on helppo tehdä hämärässäkin koska se ei tummien sävyjen puutteessa vaadi niin huolellista häivytystä.

Meikki näyttää 2-sävyiseltä, mutta siihen on käytetty neljää. Koko meikki MACin luomiväreillä. Liikkuvalla luomella Beautiful Iris, ulkonurkassa Creme de Violet, luomivaossa Stars’n’Rockets ja kulmaluulla Seedy Pearl.

Tässä versiossa (joka näyttää hurjan paljon sinisemmältä ihan vain kylmän valaistuksen takia) liikkuvalla luomella jälleen Beautiful Iris, ulkonurkassa Parfait Amour, luomivaon ulko-osassa Stars’n’Rockets (joka voisi olla huomattavasti paremmin häivytetty…) ja kulmaluulla Seedy Pearl. Tämä kombo sopii mielestäni yhteen todella kauniisti, ihanan talvinen meikki.


Mutta sitten ARVONTA-asiaan. :)

Koska pimeä vuodenaika on tosiaan jo alkanut rajoittaa meikkikuvien ottoa ja meikkausta ylipäänsä, joudun keksimään Karkkipäivään muutakin sisältöä. Ja nyt pyydän teiltä idea-apua! Mistä haluaisitte Karkkipäivässä lukea? Mistä ette halua lukea? Ideoita meikkeihinkin otetaan ilomielin vastaan. Pääpaino tulee tietysti edelleen olemaan meikkikuvissa, mutta koska mahdollisuudet niiden toteuttamiseen rajoittuvat valon puutteessa lähinnä viikonloppuihin, tulee postaustahti talven aikana todennäköisesti hidastumaan radikaalisti.

Kaikki ehdotukset ja juttuideat osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Shiseidon maskaranpohjustaja ja neljä Pure Luxe -luomivärinäytettä. MUTTA – hygieniafriikeille tiedoksi: Shiseidon pohjustajaa olen itse testannut 3 kertaa. Kaikki eivät varmasti halua maskaratuotetta jota joku on jo käyttänyt, mutta voin taata ettei minulla ole koskaan ollut silmätulehdusta. En tarjoaisi Shiseidoa arvontaan ellei se olisi lähestulkoon käyttämätön.

Shiseidon pohjustaja on suuressa suosiossa oleva tuote jonka nimeen monet vannovat, mutta minun ripsilleni se ei tehnyt mitään. Olisi sääli antaa sen lojua käyttämättömänä, kun jonkun ripset se varmasti voi saada megatuuheiksi.

Pure Luxen luomivärinäytteet ovat jauhemuodossa olevia mineraalimeikkejä. Nämä neljä ovat mukavia ja neutraaleja perussävyjä arkeen. Tea Rose on mattapintainen puuteriroosa, Inspiration reilusti kimaltava hento vaaleanpunainen, Enlighten kimaltava okrakulta ja Glitz himmeästi hohtava perusbeige.

Näytepurkeissa on jäljellä sen verran jauhetta että niillä saa aikaan kymmeniä meikkejä. Olen testannut jokaista näytettä kerran.

Lisäys: ja kun siellä jo alkoi joku nillittää siitä että arvonnan tuotteet on käytettyjä (Heaven forbid!), niin heitetään päälle vielä ihan käyttämätön Avonin Glazewear Diamonds -huulipuna sävyssä Pink Diamond. (Sävy muuten näyttää enemmänkin persikalta kuin pinkiltä.)

Ideoita voi antaa kommenttiboksiin. Suoritan arvonnan 30.9. minkä jälkeen voittaja voi ilmoittaa minulle yhteystietonsa sähköpostitse. Alright? :)

P.S. Eilinen oli blogin historian vilkkain päivä! My Little Pony -kampausta kävi pällistelemässä 545 yksittäistä kävijää! Hauskaa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Löysin tämän blogin vasta nyt.. Miten olen voinut missata tämän? *ruoskii itseään*

  Olen kanssa aika HC MLP-fani (Gusty on ehdoton suosikki, on ollut jo lapsuudesta lähtien), joten aiheeseen liittyvät meikit ovat edelleen ERITTÄIN tervetulleita :)

  Mitä en haluaisi nähdä.. Silmien/hiusten värien mukaan tehtyjä meikkejä. Niitä on verkko pullollaan ja loppujen lopuksi sitä käyttää niitä värejä, mitkä itsestä tuntuu hyvältä.

 2. 2

  Anonymous sanoo

  Olisi kiva jos voisit tehdä jotain turkoosista luomiväristä ja näyttää tuon vaiheittaim. Olen ostanut monta eri turkoosia väripalettia isadoralta, H&M;:ltä ja muilta, sekä turkoosia kimallerajauskyniä mutta ongelma onkin, että en osaa itse tehdä mitään hienoa niistä ja siihen tarvisinkin apua :)

  Olet tehnyt hienosti eri väreistä meikkejä, ja itse kun myös blondi olen niin olen saanut vinkkejä täältä, ja kiitos kun olet näyttänyt työvaiheita, ehkä itsekin opin joku päivä meikkaamaan silmäni hienosti!

 3. 3

  Anonymous sanoo

  Olisi hienoa nähdä tosi räväköitä meikkejä, joihin on yhdistelty mielikuvituksellisesti värejä. Normimeikkejä näkyy muissakin blogeissa, joten jos jatkelisit samalla linjalla, eli värien käytöllä.
  Kivaa olisi myös lukea, että miten eri tuotteita voi käyttää eri tarkoituksiin, esim. huulikiilto kiilloksi luomille etc.
  T:Blondi

 4. 4

  sanoo

  Jos lifestyle nappasee edes vähäsen, niin sellaisia juttuja olisi aina välillä mukava lukea (esim se yksi lifestylekokeilumerkintäsi oli oikein piristävä ja kiva!). Myös kuvia asunnostasi olisi mukava nähdä.

 5. 5

  sanoo

  Minulla ei varmaankaan ole sellaista aihetta, josta en oikeasti haluaisi lukea (olen aina kiinnostunut vähän kaikesta). Mitä haluaisin, voisivat olla sellaiset joihinkin julkkiksiin tai muihin hienoihin kuviin ja meikkeihin perustuvat meikkikuvat ja/tai -tutorialit. :)

  Täällä oli myös hieno idea itsensä haastamisesta. Olen käsittänyt, että sinä et niinniin paljon huulipunista piittaa (korjaa ihmeessä, jos olen väärässä) niin olisi jännä nähdä vaikka "viikko huulipunan armoilla" -tyyppinen juttu. :)

 6. 6

  sanoo

  tutoriaalit on ihan mahtavia, niitä voit tehdä paljon! Aina jos lähden esim. jonnekin juhlimaan, avaan karkkipäivän ja meikkailen ohjeiden mukaan. : D

 7. 7

  Anonymous sanoo

  Mua kiinnostaisi sun maskeeraustaidot. Osaat selkeästi käyttää värejä todella vaikuttavalla tavalla, mutta onnistuuko jonkun tietyn asian kasvoille / vartaloon loihtiminen? Halloweeninä monet varmasti olisivat iloisia vinkeistä kalmankalpeaksi zombieksi tai merenneidoksi muuntumiseen.

  Postaus, jota jo ehdotettiin, eli erimuotoisille silmille / kasvoille / huulille tarkoitetusta meikistä olisi hyvä toteuttaa esimerkiksi kaverien avulla, ja uskon, että se olisi mielenkiintoinen.

  Olisi kiva kuulla myös taustaa kosmetiikkahöperyydestäsi. Tuleeko se suvussa vai innostus on tullut jostain ihan muualta?

  Löytyykö sulta muita 'paheita' kun kosmetiikan hamstraaminen, eli keräiletkö ja vaalitko jotain muutakin samallaisella innolla mitä meikkejä?

  -Jen

 8. 8

  Ann-Marie M sanoo

  syksyisempiä, tummempia, utuisia meikkejä,
  meikki ohjeita kuinka niitä tehdään,
  tunnettujen henkilöiden sykähdyttävimmät meikit, ja kuinka tehdä samaa tyyliä hieman edullisemmilla versioilla. :)

  meikkaamisen lisäksi uutuus meikkituotteiden etsimistä, testailua, kertoa kokemuksia, miinuksia ja plussia tuotteista.

  esim, en ole sopivaa meikkivoidetta löytänyt vieläkään vaikka 'meikkaus vuosia' on takana jo muutamia, vaikken kesällä sitä käytäkkään, olisi mukava huonon päivän varalle löytää joku sopiva.

  ihohan on kaikille eri, mutta olisi mukava lukea mielummin blogista tuotteen toimivuutta, kun purkin kyljestä :)

  testausta järkevyyden rajoissa tietenkin, kukaan tuskin olettaa sinun ostavan 7 eri ripsiväriä samana päivänä yhtä postaus testiä varten :)

 9. 9

  sanoo

  haluun lukea pahimmista meikkivirheistä mitä olet tehnyt/muut tekevät.

  en halua lukea metrin selostusta yhdestä luomiväripaketista.

 10. 11

  sanoo

  Mä haluaisin lukee pahimmista meikkivirheistä (mitä oot tehnyt tai mitä sun mielestä voi olla, kuvilla höystettynä toki) ja sitten yks erittäin mieluisa olis semmone 'opas' tms, että mitä tuotteita ja siveltimiä yms pitäis löytyä joka tytön vessankaapista, mm. ihorasvat ja muut ja kuinka usein pitää tehdä minkäkinlainen hoito… Oon nimittäin ite ihan hakoteillä tän ihonhoidon kanssa ja haluaisin oppia siitä enemmän.

  Kynsilakkausjutut ei hirveesti kiinnosta.

 11. 12

  sanoo

  Kaikki meikkeihin liittyvä, mikä sua itseäs kiinnostaa on tervetullutta. Esim. mitä meikkeijä valitsit, jos saisit 100€ lahjakortin.

 12. 14

  Anonymous sanoo

  Löysin tämän blogin vasta hiljattain, mutta jo nyt oli ahminut kaikkea mahdollista pään pyörälle. Tutorialit ovat loistavia, niitä lisää ja vielä kun ne saisi johonkin selvään hakemistoon mistä sitten nopsaan avata kun on oman meikin aika ja ohjeita vailla.

  Eri valmistajien vastaavien sävyjen meikki erot, esim. Diorin silmämeikki sillä ja sillä värillä, samat sävyt toiselta valmistajalta esim. MAC:ltä. Luomiväreillä kun on hienoja nimiä ja meillä kaikilla ei ole varaa ostaa samaa merkkiä, halvempikin kelpaisi. Ja tietenkin hinta-laatu kiinnostaa, saako halvalla hyvää?

  Meikkipohjan teko, ehdottomasti!

  -Nannasa71-

 13. 15

  Nyyti sanoo

  Lukisin mielelläni ohjeita erityyppisten silmien meikkaamisesta :) Pidän ihan mielettömän paljon raikkaista ja värikkäistä silmämeikeistäsi, mutta olen vähän huolissani siitä näyttäisinkö aivan hölmöltä jos kokeilisin itse toteuttaa niitä… Itselläni on nimittäin roikkuvat raskaat luomet, minkä vuoksi luomivakoa ei juuri näy ja meikki ei pääse oikeuksiinsa. Keksisitkö mitään näppäriä arki- ja juhlameikkiä eri mallisille silmille? Onko olemassa jotain ehdottomia no-no yhdistelmiä tai meikkimokia, joita ihmisten ei kannattaisi tehdä? Pienet käytännöt vinkit ovat aina tervetulleita, kun pidempään meikkailleilla tuntuu olevan aina kaikkia kivoja vinkkejä ja neuvoja jotka on kokemuksen kautta tullut opittua eikä niihin tule edes kiinnitettyä huomiota.

  Kynsilakkajutut eivät itseänikään kiinnosta niin paljon, kun siihen painottuneita blogeja löytyy jo niin paljon.

  satulaulu@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.