Lavera Majestic Violet

Violetti linja jatkuu, ja tänään esittelyssä kaunis sinivioletti sävy Majestic Violet Laveran uudistuneesta Trend Sensitiv -meikkisarjasta.

Lavera_MajesticViolet

Luomivärirasiassa on mukana hassun muotoinen applikaattori ja välikannen pohjassa on peili. Sävy on koostumukseltaan pehmeä ja tekee semimattaa jälkeä.

Tässä kolme meikkiä, joissa on käytetty Majestic Violetia.

MajesticViolet_Beige

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Wedge, sen päällä kevyesti L’oreal Platinum Beige, luomivaon sisäkaaressa kulmakarvan alapuolella MAC Copperplate, luomen ulkonurkassa Majestic Violet ja kulmaluulla platinanvaaleaa Diorin Secret Charm -paletista.

MajesticVioletParadiscoLotusland

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Paradisco, luomivaossa MAC Lotusland ja sen päällä liilaa IsaDoran Blooming Spring -paletista ja luomen ulkonurkassa Majestic Violet. Kulmaluulla Revlon Frosty White.

MajesticViolet_Taxi2

Luomen sisäpuolikkaalla Mad Minerals Taxi, ulkopuolikkaalla Majestic Violet ja rajaus Wet’nWild Liquid Eyeliner Turquoise. Kulmaluulla MAC Shroom.

MajesticViolet_beige2

Sama kuin ylin kuva.

Sinivioletit

Omistamieni siniviolettien vertailua. Majestic Violet muistuttaa kovasti tykkäilemääni MACin Parfait Amouria sillä erolla, että Majestic on mattaisempi ja pigmenttisempi.

MajesticViolet_Taxi

Keltavihreävioletti look.

MajesticViolet_Taxi_face

Poskilla Yves Rocherin Pehmeä Roosa, huulilla Dr. Hauschkan Antique Rose.

MajesticViolet_Beige_face2

Poskilla muistaakseni Rimmelin Santa Rose ja huulilla Dior Addict Shine sävy Sensation Coral.

MajesticVioletParadiscoLotusland2

Tämä meikki oli muuten toisinto tästä meikistä, jonka sävyistä tykkään kovasti. Alan jo ideoiden puutteessa käyttää omaa blogiani inspiraationa. ^_^

Kommentit
 1. 1

  Heli sanoo

  Ihana violetin sävy ja ihania meikkejä! Vaikka taisin viime kommentissa mutista jotain violetin sävymaailman syksyisyydestä, niin näissä meikeissä on totisesti kevättä rinnassa. Inspiroiduin suuresti :)

 2. 2

  jaa-a sanoo

  Nämä postaukset alkaa olla jo aikamoista toistoa. Tuntuu, että sulta on aiheet loppu?

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Aiheita riittäisi vaikka useampaan blogiin, mutta meikki-inspiraatiota mulla ei tosiaan ole pahemmin ollut kohta vuoteen. :) Esittelen silti mielelläni kauniita sävyjä.

 3. 4

  sanoo

  Tuosta luomivärinapin pakkausratkaisusta tuli kyllä ensimmäisenä mieleen, että miksi ihmeessä luonnonkosmetiikkamerkki tunkee noin paljon ylimääräistä yhteen luomarinappiin? Yleensähän luonnonkosmetiikkamerkit yrittävät ajaa ekologisten arvojen asiaa, tuossa se ei kyllä toteudu kun yhdelle napille on pitänyt ängetä oma peili ja kaikkea. ;) Kaunis sävy tuo on kyllä.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Vähän samoilla linjoilla olen…. Peili ei ole lainkaan tarpeellinen lisä hylsyyn, ei kukaan meikkaa noin pienellä peilillä. ^_^

 4. 7

  sanoo

  Mullakin oli tänään Paradiscoa ja violettia. Ne sopi yllättävän hyvin yhteen :) Sun meikki on kyllä miljoona kertaa parempi, kun mun…

 5. 8

  sanoo

  Kyllä sulla inspiraatiota on, et muuten taiteilisi meille näin ihania meikkejä! Kiitokset näistä, eilinenkin oli upea!
  Odottelen jo vähän Naked kuviasi ;)

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Kiitos CN! Niin, jos mä edes saan sitä Nakedia. :( Alkaa vaikuttaa siltä, ettei HQHairilla ole toimittaa niitä paletteja. *huokaus*

   • 8.1.1

    sanoo

    Mä olen miettinyt ihan samaa! Sain vaan jonkun todella sekavan meilin, josta en ymmärtänyt saanko palettini vai en. Tuotetta kuitenkin oli (muka) varastossa sillon, kun tein tilauksen. :/

 6. 9

  sanni sanoo

  Moikka! En tiiä osaisitko auttaa, mutta mulla oli semmonen ongelma ku vanhentuneet kosmetiikka tuotteet. =D Mihin pitäis laittaa vanhentuneet (rikkimenneet ja käyttämättömät) meikkivoiteet, muotovaahdot, rasvat ym.? Oisko sulla jonkunlainen käsitys? Normi roskiin, kaatopaikalle tuntuu niin karskilta heittää. Vai onko se sit ainoa vaihtoehto? =D

 7. 11

  sanoo

  Ei voi muuta sanoa, kuin että on se jännää miten silmämeikin väri voikin vaikuttaa silmien väriin. :) Upeita silmiä ja meikkejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.