LAVERA-arvonta

Olen saanut Laveralta arvottavaksi kaksi meikkivoide- & peitepuikkosettiä. Jos siis mielesi tekee kokeilla luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, niin tässä tilaisuutesi! :)

Vaaleaan palkintosettiin kuuluu Light-meikkivoide sävy 1 Pastel ja nestemäinen peitepuikko sävy 1. Tummempaan palkintosettiin kuuluu Naturel-meikkivoide sävy 2 Bronze ja nestemäinen peitepuikko sävy 2. Tuotteista ja sävyistä saa lisätietoa Laveran sivuilta. Sävyt tosin eivät näy sivuilla kovin hyvin. Light-meikkivoiteessa on hyvin kevyt ja luonnollinen peittävyys, Naturel-meikkivoiteessa hieman vahvempi. Tuotteet eivät ole voimakkaasti hajustettuja.

Osallistuaksesi arvontaan, kehitä itsellesi joku nimimerkki (helpompi julistaa voittaja nimellä kuin tyyliin ”Anonyymi numero 12”) ja kerro minulle suhtautumisestasi luonnonkosmetiikkaan. Kerro myös, kummanko setin haluat. Osallistumisaikaa on maanantaihin 14.12. klo 21.00 saakka. Kaksi voittajaa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

P.S. Olisi ollut tosi kiva tehdä postaus Linnan juhlien meikeistä, mutta kasvoista otettuja lähikuvia on niin vähän että en saanut materiaalia kasaan… Mainittakoon nyt kuitenkin että Miina Äkkijyrkällä oli varmasti illan mielenkiintoisin meikkityyli (ikäänsä nähden), ja Susanne Päivärinnan poskipuna ihastutti minua suuresti. :)
Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  Olen lakto-ovo-vegetaristi, joten pyrin käyttämään luonnomukaisesti valmistettuja tuotteita, mutta valitettavasti minulla ei ole varaa luonnokosmetiikkaan. Ja toisekseen, minua inhottaa laittaa naamaani synteettisesti valmistettuja meikkejä ja saan normi meikkivoiteesta inhottavia näppyjä, joten luonnokosmetiikka olisi minulle aivan mahtava juttu. Arvostan myös sitä, että eläinkokeet eivät ole sallittuja.

  Niin, ja minulle se tumma olisi mieluisampi vaihtoehto.

  Terveisin Lanttu

 2. 2

  Anonymous sanoo

  En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta se kiinnostaisi kovasti. Yritän muutenkin parhaillaan vaihtaa kaikkia käyttämiäni tuotteita (pesuaineet yms.) entistä enemmän luonnonmukaiseen suuntaan. Ja työssäkäyvänä ihmisenä luonnonkosmetiikka ei ole minulle liian kallista, mutta vielä en voi ostaa uusia meikkejä. Ostolakossa-blogi on sen verran innostanut käyttämään vanhat ensin loppuun :)

  Ja vaaleampi setti tänne, jos voitto tulee

  – Susanna

 3. 3

  Anonymous sanoo

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kuten muukin kosmetiikka, mutta olen viime aikoina kiinnostunut enemmän tällaisista uudemmista jutuista:) Rahaa vaan ei nykyään ole hirveästi, jotta voisin kokeilla kaikkea uutta. En tietääkseni ole ennen kokeillut luonnonkosmetiikkatuotteita (paitsi jotain huulirasvaa ainakin, nimeä en muista). Olisin todella halukas kokeilemaan luonnonkosmetiikkajuttuja :) Ja jos voittaisin, niin toi tummempi sävy.

  – JeQ

 4. 4

  Karo sanoo

  Luonnonkosmetiikka on vähitellen alkanut kiinnostaa (eikä varmaan vähiten sun ja golden girlin hehkutuksen takia). Yksi huulirasvaostos jo tehty. Pienestä on hyvä aloittaa..

 5. 5

  Karo sanoo

  Edellisestä jäi tietysti uupumaan se tieto, että jos arpaonni osuu kohdalle, niin se vaaleampi vaihtoehto olisi varmaankin sopivampi!

 6. 6

  sanoo

  En vielä käytä luonnonkosmetiikka, mutta blogisi innoittamana olen alkanut asiaa harkita. Mikäli sattuisi arpaonni kohdalle käymään, niin 1. setti miulle :)

 7. 7

  sanoo

  Luonnonkosmetiikka ja etenkin meikkituotteet on mulle vielä tosi vieras asia, enkä ole sitä juurikaan testaillut. Nyt len tosin rakastunut mineraalimeikkipohjaan, kun olen sellaista testannut, ehkä se on hyvä alku. :) Luonnonkosmetiikka on kiinnostava trendi, joka on yksi vihreiden arvojen nousun ilmentäjä, joten olisi mukava myös päästä testaamaan ovatko luonnonkosmetiikkaa edustavat tuotteet minulle sopivia ja toimivia.

  Jos sattuisi onni potkimaan niin se vaaleampi vaihtoehto olisi se mulle sopiva, kun olen tällainen kalkkilaivan kapteeni. :)

 8. 8

  Lylle sanoo

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta haaveissani se on. Kätköt pitää kuitenkin käyttää ensin pois.. =)Haluaisin kokeilla Lightia, eli siis voittotoiveissa se. Jos ja kun joskus löydän kaupan, missä voin rauhassa perehtyä luonnonkosmetiikkapurkkeihin, lähden sieltä ison kassin kanssa pihalle!

 9. 9

  sanoo

  Hei!
  Osallistun arvontaan :) Minä en ole aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa, koska rahatilanne on sen verran huono, että pitää ostaa marketista. Haluaisin kyllä kokeilla ihan hirveästi luonnon kosmetiikkaa, ja jos onni potkii niin pääsen sitä vihdoin kokeilemaan :) Haluaisin myös kokeilla tätä, sillä tällähän ei mene iho niin huonoon kuntoon kuin marketista ostetuilla, ja itsellä on tuo akne vaivannut jo muutamankin vuoden, ja marketti tuotteet eivät mitenkään ainakaan edesauta paranemista.

  Jos onni potkii minua niin, tuo vaaleampi paketti olisi minulle sopiva :)

  (Laitan tähän vielä varmistukseksi tuon nimimerkin, jos se ei näy, eli Sussu95 ja e-mail on sussu_95@hotmail.com)

 10. 10

  Mmie. sanoo

  Itse haluaisin mielelläni kokeilla luonnonkosmetiikkaa ja olenkin hyvin innostunut siitä. Valitettavasti vain opiskelijabudjetilla ei paljon luonnonkosmetiikkaan ole antaa. Toiseksi oma ihoni on hyvin rasvainen ja olen huomannut että luonnonkosmetiikka on aivan liian kevyttä tälläiselle "talipallolle". Valitettavasti. Mielelläni kyllä haluaisin päästä kokeilemaan.

  Ja jos voitto sattuu kohdalle, niin sävy 1

 11. 11

  NJ sanoo

  En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta mielenkiinto on suuri! Herkälle ja allegiselle iholleni olisivat varmasti hyvinkin toimivia. Ihoni kun tuppaa ärtymään niin monista aineista, ja uskonkin ratkaisun löytyvän hajusteettomista luonnonkosmetiikkatuotteista.

  Valitsisin vaaleamman vaihtoehdon.

 12. 12

  Henna-rouva sanoo

  Löysin sun blogin pitkästä (1kk) aikaa, sen nimi oli unohtunut mielen pimeyteen. Harvoin blogeja seuraavana tallensin sut nyt suosikkeihin. Kuten huomaat, pientä nuoleskelua aistittavissa ;) Tykkään kuitenkin siitä että selvität asioita kunnolla eikä mitään liirum laarum tässä on tämän päivän meikit. Ja voih, plussaa vielä värien käytöstä!

  Itse-asiaan, on hieman epäselvää mitkä ovat luonnon kosmetiikkaa… Mineraalimeikeistä on yksi kokemus (kai se on edes vähän luonnon kosmetiikkaa??)
  Oon ympäristöaktivisti aika´useissa asioissa, mutta se että mitä työnnän naamaani ja mitä se aiheuttaa mulle ja kenties luonnolle, ei ole kiinnostanut tai en ole tajunnut alkaa edes miettimään sitä, ennenkuin tässä lähiaikoina.
  Jos voitto osuu kohdalle, voin ottaa tummemman paketin.

  Olisi kiva lukea luonnonkosmetiikasta ja sitä käyttävistä sarjoista ym.

 13. 13

  sanoo

  En tiedä että olenko ymmärtänyt jotain väärin, mutta eihän Miina Äkkijyrkkä ollut linnan juhlissa?

 14. 14

  sanoo

  Henna-rouva – kiva kun löysit takaisin! Onhan täällä näitä liirum-laarum-meikkikuvia ja runsaasti onkin, mutta välillä vähän asian tynkääkin. :)

  Klikkaapas muuten tunnistetta 'Luononkosmetiikka' (esim. tämän postauksen lopussa tai sivupalkin tunnistelistassa) niin näet kaikki luonnonkosmetiikkaa koskevat postaukseni. Ensimmäisessä jutussa selvitin mikä on luonnonkosmetiikkaa. Olen myös kertonut useammasta eri sarjasta. :)

  Orson – no siitä en tiedä oliko Äkkijyrkkä Linnassa, siellä en häntä kieltämättä bongannut, mutta jatkoilla häntä kyllä haastateltiin.

 15. 15

  TinttiTP sanoo

  En ole luonnonkosmetiikkaa käyttänyt oikeastaan ollenkaan. Selityksenä se, että tuntuvat olevan niin hinnoissaan ja tuntemattomampia. On helpompi ostaa vaikka se tuttu ja turvallinen Lumene, kun laittaa rahansa johonkin mahdollisesti hutiostokseksi päätyvään uuteen tuotteeseen. BareMineralsia oon kyllä kokeillut ja käytänkin, mutta kumminkin aina aamulla kiireessä tulee vedettyä naamaan ihan tavallista markettimeikkivoidetta…

  Mulle kelpaisi tuo vaaleampi setti, jos voitan ja tummempikin kyllä, jos molempien arvontaa voi osallistua :)

 16. 16

  sanoo

  Minä käyttäisin oikein mielelläni luonnonkosmetiikkaa, mutta kalliit hinnat ovat saaneet minut vielä toistaiseksi pitäytymään markettituotteissa.
  Lisäksi kun pienessä kaupungissa asuu, ei kaikkea ole saatavilla. Netistä voisi toki tilata vaikka mitä, mutta tahtoisin päästä tutustumaan tuotteisiin "näppituntumalla" ja ostaa netistä vasta tutuiksi tulleita tuotteita.

 17. 18

  sanoo

  Mä en oo ehtiny tutustuun luonnonkosmetiikkaan millään tavalla, muuten kun näitä meikkiblogeja ja lehtiä lukemalla. Oon sen verran köyhä, etten viitti mennä suoraan päätä ostaan mitään uutta, josta mulla ei oo ennestään mitään kokemuksia, mutta haluaisin tehdä lähempää tuttavuutta.

  Valitsen tummemman paketin jos votto osuu kohdalle!

 18. 19

  Mau sanoo

  Täytyy tunnustaa, että luonnonkosmetiikka ei ole saanut kiinnostustani heräämään. Tuntuu, että tämän kategorian sarjat eivät viitsi juuri panostaa tuotteidensa ulkonäköön ja minä kun niin tykkään näteistä purkeista. :) Varmasti näistäkin tuotteista voisi löytyä helmiä, kun vaan pääsisi noiden ei-niin-houkuttelevien pakkausten yli.

  (Jos onni kerrankin sattuisi potkimaan, niin vaaleampi satsi kiitos.)

 19. 20

  sanoo

  Oon lukenut aika paljon luonnonkosmetiikasta, enkä vähiten blogeista. En ole kuitenkaan itse kokeillut, vaikka ainakin nuo meikkivoiteet kiinnostaa, oon kuullu ja nähny, että niillä tulee niin tasaista ja kevyttä jälkeä. En tiedä, ehkä kun mun meikkivarastot joskus ehtyy, voisin ihan hyvin ostaa luonnonkosmetiikkaakin. Jos voitan, niin vaaleampi setti on mun valinta! :> miss_jasmiin@hotmail.com

 20. 21

  sanoo

  Minussa luonnonkosmetiikka herättää todella ristiriitaisia tunteita. Periaatteessa luonnonkosmetiikan idea on hyvä, mutta tuotteiden säilyminen ym. mietityttää. Suurin osa on myös kohtalaisen kallista, ja koska olen hieman epäileväinen, en ole uskaltanut vielä kokeilla mitään. Todella paljon haluaisin kyllä saada lisätietoa ja kokemusta luonnonkosmetiikasta!

  Tummempi minulle, jos satun voittamaan:)

 21. 22

  Anonymous sanoo

  Minulla on melko kaksijakoinen suhtautuminen luonnonkosmetiikkaan. Kasvojen hoidossa en uskalla juurikaan käyttää sillä herkkä ihoni reagoi herkästi milloin mihinkin, ja olen löytänyt ns. tavallisesta kosmetiikasta sopivat hajusteettomat hoitotuotteet. Muuten olisin kyllä innokas antamaan luonnonkosmetiikalle mahdollisuuden ja kokeilemaan, mutta opiskelijabudjetilla ei valitettavasti ole varaa hukkaostoihin jos iho ei sitten tykkääkään.

  Vartalonhoidossa ja meikeissä homma on toinen, käytän mieluusti luonnonmukaista kosmetiikkaa (johon luen myös mineraalimeikit) useastakin syystä. Tykkään kun tuotteissa ei ole haitallisia kemikaaleja oletan niiden olevan myös ekologisempia. Useasti etenkin värikosmetiikassa luonnonkosmetiikkatuotteet ovat paljon houkuttelevamman näköisiä kuin "tavalliset".

  Jos onni suosii ja voitan, niin toivoisin saavani sen vaalean paketin. :)

  – calypso –

 22. 23

  Muru sanoo

  Minä rakastan luonnonkosmetiikkaa! Huh, en enää oikeastaan muuta suostu käyttämäänkään (paitsi no joo, värikosmetiikassa pahimpien meikkifriikkailuiden aikaisia diorin vitosia yms. ihanuuksia, mutta hei kamoon, ei kai esim. luomivärit voi mitään hirveää imeytymistä suorittaa pohjustuksen läpi?) kun tajusin, miten iho on elävää ja "syö" kaiken mitä sille laittaakaan… Ja varsinkin kun ihonhoito- ja meikkailurutiinit yksinkertaistamalla iho on tullut upeaan kuntoon! Putsaus ja kosteutus sertifioidulla luonnonkosmetiikalla tai keittiönkaapin löydöillä, esim. luomuoliiviöljyllä ja kookosöljyllä, miedolla etikalla jne… En ymmärrä miksi kukaan edes suostuu käyttämään jotain kammotus niveoita ja muita, joissa surkeasta laadusta maksaa vain kivasta pakkauksesta ja mainoksen näkemisestä! :) (Niin ja jos sattuisin olemaan onnekas, niin vaalempi setti olisi hyvä :))

 23. 24

  sanoo

  Suosisin luonnonkosmetiikkaa, mikäli budjetti sallisi. Tosin luonnonkosmetiikasta ei aina löydy haluamaa, esimerkiksi värikkäät luomivärit ;)

  Ovatko mineraalit luonnonkosmetiikkaa? Niitä kyllä käytän. Luonnonkosmetiikassa on se hyvä puoli, että ne sopivat herkemmällekin iholle ja tuntuvat paljon kevyemmiltä. Niihin kun ei olla tupattu kaikenmaailman kemikaalimyrkkyjä, joita toiset kosmetiikat sisältävät.

  Olen joskus saanut lahjaksi luonnonkosmetiikkatuotteita ja olen ollut tyytyväinen :) Itsellä kun on melko herkkä iho, niin täytyy olla aika tarkkana sen suhteen mitä voi käyttää. Luonnonkosmetiikkatuotteet sopivat useimmiten aina.

  Tuo Laveran vaalea setti vaikuttaisi olevan perfect minulle, mikäli onni suosii rohkeaa :D

 24. 25

  sanoo

  Santra – mineraalimeikit ovat käytännössä luonnonkosmetiikkaa, sillä niiden raaka-aineethan ovat täysin luonnosta. Mikään mineraalimerkki ei vain toistaiseksi ole (minun tietääkseni) sertifioinut itseään, joten niiltä puuttuu virallinen luonnonkosmetiikan "leima".

 25. 27

  sanoo

  Kokeilisin mielelläni luonnonkosmetiikkaa, mutta jotenkin sitä ei tule kaupasta kuitenkaan valittua. Helpompi aina valita se tuttu ja turvallinen, vaikka siihen ei niin huipputyytyväinen olisikaan.

  Osallistun mielelläni arvontaan. Jos onnetar on puolellani niin valintani on vaalea :)

 26. 28

  Liina sanoo

  Tällähetkellä mulla on käytössä Diorin mineraalimeikkipuuteri ja se on ihanan kevyttä! Iho tuntuu voivan hyvin ja itse en tarvitse paljoa peittoakaan niin tämä on täydellinen. Mulla on myös joskus ollut käytössä luonnonkosmetiikkaputsari ja siihenkin olin tyytyväinen. Diorini loppuu kohta ja aion ehdottomasti jatkaa luonnonkosmetiikan parissa. Mikäli onnetar suosii niin vaalea olis mua varten :)

 27. 29

  sanoo

  En käytä tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa, mutta mielelläni kokeilisin! Tuntuu että ne on aina vaan niin kalliita. Olen ihan vasta tutustunutkin tähän ilmiöön, ja ehkä joskus voisin jotain luonnonkosmetiikkaa hankkia. :)
  Jos onni suosii niin valitsen vaalean :)

 28. 30

  saaara sanoo

  Luonnonkosmetiikan kokeileminen houkuttaisi, mutta useimmiten laadukkaam meikkipohjat, kuten BareMinerals yms. ovat liian kalliita. Olen nähnyt vain hyviä lopputuloksia mineraalipohjalla, eli kun rahatilanne on sopiva, tiedän tasan tarkkaan mitä ostan! =)

 29. 31

  Anonymous sanoo

  Olen kosmetiikan sekakäyttäjä eli käytän sekä luonnonmukaisia, että tavallisia tuotteita. Tavistuotteina ostan lähinnä ripsivärin ja kynsilakkoja. Luomulaatuisten hinta, laatu ja värivalikoima koituu niissä useimmin ongelmaksi. Kaikki pesiaineet ja voiteet ovat luonnonmukaisia. Tuo tummempi Laveran meikkivoide kelpais kyllä kokeiluun :)

  Terv. Annikki

 30. 32

  sanoo

  En ole kokeillut mitään luonnonkosmetiikkaa, mutta aihe on alkanut kiinnostaa. Tätä voisin tuon vaalean voittaa kokeiluun…

 31. 33

  Anonymous sanoo

  Hei!

  Jokunen aika sitten yritin vaihtaa kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan, mutta muutaman liian paksun ja voimakkaan tuoksuisen kasvovoiteen ostettuani luovutin, ja ostin "tavallisen" voiteen, jonka tiesin hyväksi. Tahtoisin siis siirtyä käyttämään luonnonkosmettiikkaa, mutta kokeilu tulee kalliiksi ja turhauttaa.

  Mineraalimeikkivoiteista olen kokeillut bareMineralsia, joka taitaa hieman ärsyttää ihoani. Olen ymmärtänyt, että siinä on jokin ainesosa, joka voi aiheuttaa mm. ihon ärsyyntymistä (ilmenee itselläni kutinana) ja pieniä näppyjä. bM on myös makuuni hieman liian kuultava (ainakin nenäni kiiltää liikaa, eikä sarjan mineral veil auta ollenkaan, yhtä tyhjän kanssa).

  Olen ymmärtänyt, että sinun käyttämäsi Everyday minerals ei sisältäisi tätä ainesosaa, ja että siitä olisi mahdollista valita erilaisia kuulto/matta-asteita. Seuraavaksi aionkin tehdä tilauksen EM:iin. Pohdittavana on vielä oikea sävykin sieltä. bM:stä fairly light tuntuu meikkivoiteena sopivalta, mutta peitevärinä käytettynä hieman liian keltaiselta. Osaisitko ehdottaa tämän perusteella oikeaa väriä/värivaihtoehtoja ja sitä, kuinka mattaisia kannattaisi tilata?

  Samalla voisin toivoa postausta EM:lta tilaamisesta, värien, mattaisuuden, poskipunien jne. valinnasta. Sellainen selvä paketti, josta yksinkertaisempikin tajuaisi, mikä termi sivuilla tarkoittaa mitäkin väriä/mattaisuutta. Tietenkin vinkkisi senkin suhteen, millaista poskipunaa perus vaaleahiuksisen ja -ihoisen suomalaisen kannattaisi tilata, ja onko EM:llä hyvää varjostuksiin käytettävää väriä vaalealle iholle? Vinkin parhaista kabukeista (esim. vertailua eri mineraalimeikkisarjojen kabukien välillä, onko BodyShopin kallis kabuki mielestäsi tosiaan paljon parempi kuin vaikkapa bm:n tai EM:än. Ylipäätään vertailua eri mineraalimeikkien välillä. Miksi pidät juuri EM:stä?)

  Kamalasti siis toiveita, mutta sinulla kun tuntuu olevan asiantuntemusta kosmetiikasta ja varsinkin luonnonkosmetiikasta. Pesetkö muuten myös hiuksesi luonnonmukaisilla aineilla?

  Ainiin, jos voitan, ottaisin light-vaihtoehdon (jonka varmaan arvasitkin sepustuksestani).

  Ihana blogi sinulla! Itsekin innostuin kokeilemaan jonkin muunkin väristä luomiväriä kuin sitä perus ruskeaa.

  -Zuleika

 32. 34

  sanoo

  Zuleika – itse tein ihan saman "mokan" eli ostin ensimmäisenä luonnonkosmetiikan kasvovoiteenani ihan liian paksun ja voimakkaan tuoksuisen voiteen (Weledan Iiris). Olin vähän pettynyt ja pelästyin että ovatkohan kaikki luonnonkosmetiikan voiteet näin paksuja korkean öljypitoisuutensa vuoksi. Tämä luulo osoittautui onneksi turhaksi, sillä monella luonnonkosmetiikkamerkillä on myös todella kevyitä ja ohuita voiteita. Voisin nyt tähän nopeana esimerkkinä heittää vaikkapa Melvitan Bio Excellence -linjan Fluide Extraordinaire -voiteen jossa on todella ihana, kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus ja mieto tuoksu, sekä Laveran Neutral-linjan hajusteettoman Facial Fluidin joka on todella ohutta mutta hyvin kosteuttavaa.

  Mitä tulee Everyday Mineralsiin, en käytä sitä merkkiä vaan Lily Loloa. :) Olet oikeassa siinä että EDM:llä voi valita usean eri koostumuksen välillä, mutta koska en ole koskaan tilannut sieltä muuta kuin siveltimiä, en valitettavasti osaa auttaa oikean sävyn tai koostumuksen valinnassa. Muuten tekisin kyllä mielellään EDM-postauksen!

  En pese toistaiseksi hiuksiani luonnonmukaisilla tuotteilla koska kaapissani on vielä 2-3 vuoden varastot tavallisia shampoita ja hoitoaineita… Laveran ja Urtekramin shampoita olen kyllä kokeillut.

 33. 35

  pumpuli sanoo

  Hei. Luonnon kosmetiikka on vielä melko tuntematonta,mutta todella kiinnostavaa.

  Olen vaan ymmärtänyt,että nämä tuotteet ovat arvokkaampia joten siinä varmasti yksi syy miksi on jäänyt vielä kokeilematta.

  Mikäli satun voittamaan,niin Light paketti sopisi paremmin :)

  Ihanaa joulun odotusta!

 34. 36

  Thaleia sanoo

  Moij!
  En ole koskaan harkinnut käyttäväni luonnonkosmetiikkaa, sillä se kuulostaa tylsältä ja kalliilta, mutta kun asiaa ajattelee tarkemmin, olisi ihanaa olla luonnollinen ja raikas. Jos voittaisin, vaaleita värejä tänne vaan ! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.