Lähestyn moderneja aikoja

Noniin, tämäkin päivä koitti: Sanni-muumio on liittynyt Instagramiin :)

Minut löytää sieltä nimellä @karkkipaivasanni

InstaSanni_

Jotenkin odotin että olisin laittanut Insta-tilin pystyyn saman tien kun viime helmikuussa vuosien jossittelun jälkeen viimein hankin älypuhelimen. Niin vain siihen meni puoli vuotta. Hidas lasku älypuhelinsovelluksiin ^_^

Pitkään en tajunnut yhtään mistä Instassa on kyse enkä saanut kiinni siitä miksi joku jakaisi jotain random ”Tässä mä nyt seison Eiffelin juurella” -kuvia toisten pällisteltäväksi. Mun mielestä siihen riitti Facebook. Sittemmin olen tajunnut homman pointin – siis tykkäänhän mä itsekin katsoa ja jakaa lyhyitä hetkiä ja tunnelmia ja teen sitä blogissakin suunnilleen anteeksipyydellen ”kun tänään ei ollut muuta sisältöä”. Instan kaltaisessa paikassa lyhyet fiilishetket ovat selkeästi ja nopeasti ”nautiskeltavissa” ilman esim. Facebook-ympäristön valtavaa muuta informaatiovirtaa.

Etenkin matkoilla on tehnyt monesti mieli jakaa joku nopea ohimenevä hetki… Siksi Instagram. :) Viimein.

Otan tulevan Kreikka-reissun Instagramin testiajona ja katsellaan miten paljon tulee jaettua kuvia munakoisoannoksista ja romanttisen ränsistyneistä talonseinistä ^_^

Instagram_Sanni

Olen tämän aamupäivän opetellut Instan käyttöä ja olo on kuin tarhalapsella ensimmäisenä päivänä. :)  ”Laitanks mä nyt @ vai #…” Ei hitto kyllä mua oikeasti naurattaa että voin olla niin vanhanaikainen monissa asioissa :D Samaan aikaan puikkelehdin notkeasti yhdessä some-kanavassa ja olen kuin kankea muinaisjäänne toisissa kanavissa… Riian matkalla yksi lukija kysyi voisinko jakaa matkan kuvia vaikka Messengerillä niin mä jouduin vastaamaan etten käytä sitäkään… (ellei se ole sama kuin Applen iMessage :p)

Insta vaikuttaisi oikeasti sopivalta ympäristöltä mun spontaanille ihmettely/innostus/kannanotto-taipumukselleni, siellä voi jakaa niitäkin ihmettelyjä mitä ei täällä blogissa viitsi jakaa :D ^_^

Käykää tukemassa tädin haparoivia ensiaskelia Instan ihmeellisessä maailmassa. :)

@karkkipaivasanni

.

P.S. Eipä mun muuten-niin-some-perehtynyt ”Mulla-on-yli-200-seuraajaa-Twitterissä” -miehenikään omista Insta-tiliä. Eli en näköjään kuitenkaan ollut viimeinen Instaton some-käyttäjä tässä maassa ;) Muita Instattomia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heti kun bongasin ilmoituksesi niin piti käydä itsensä klikkaamassa seuraajaksi – ja näin taisi tehdä aika moni muukin xD

  Itselläkin Instagram on vasta vajaan vuoden ollut käytössä, yllättävän nopeasti sen perustoiminnot ainakin oppii :)

 2. 2

  Piipu sanoo

  Täällä! En käytä instaa enkä oikein kyllä muitakaan sovelluksia ku facebookkia. No se messenger löytyy :D

 3. 3

  anu sanoo

  Ei ole tälläkään täti-ihmisellä Instatiliä. Pitäiskö kuitenkin olla jos sullakin on :). Toivottavasti teillä oli ihana reissu. Olisin kyllä niin mielelläni halunut olla mukana.

 4. 4

  Jonttu sanoo

  Jonttu on instaton. :) Oma älypuhelin tuli ostettua viime kuussa (aeimmin oli vain työn puolesta). :) Eikö ole oma Insta-tili edes harkinnassa ainakaan vielä.

  Ja täällä muuten olen syömässä salaattia, johon olen lisännyt ÖLJYÄ. :) Jee, aivot tykkää.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Ja täällä muuten olen syömässä salaattia, johon olen lisännyt ÖLJYÄ

   Peukalo :)

   • 4.1.1

    Martta sanoo

    Moi! Jos joku vasta on old school, se olen minä.
    Olen tekstiviestien varassa (älypuhelin kyllä löytyy☺) ja whatsappiin toki menee kuvaa ja viestiä. Mulla on face mutta sellainen ”piiloface”…jolla osallistun kilpailuihin ja pääsee tarkkailee vähän julkkiksia ja kavereita .
    Silti en koe olevani vajavainen. Insta on kyllä hyvä kun kuvia niin kiva seurata.
    Ja hei ,sun uudet hiukset niin kivat ..todella muutosta klassinen vaalea ja nyt väriä uuteen tyyliin. miten vaikuttaako nyt pukeutumisessa väri valinnat?onnea Instan johdosta☺!

    • 4.1.1.1

     Sanni sanoo

     vaikuttaako nyt pukeutumisessa väri valinnat?

     En usko, mun pukeutumistyyli ja vaatteiden värimaailma on niin hillitty ja neutraali. Mun vaatetyyli ei koskaan ole ollut yhtään synkassa mun muun habituksen ja persoonallisuuden kanssa, en tykkää värikkäistä tai huomiota herättävistä vaatteista enkä seuraa muotia tai trendejä. Kaikki ”muodikas” ahdistaa :D Hillityn sävymaailman trikoopaidat, -mekot ja farkut on mun juttu :)

    • 4.1.1.2

     Jonttu sanoo

     No mikähän menneiden aikojen prontto minä sitten olen, kun minulla ei ole Instaa mutta ei edes Facebookia. :) Toki instagramista kuvia kurkin välillä.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Joo älä edes puhu snapchatista, askel kerrallaan.. ^_^ :D Pakko kyllä myöntää etten tajua miksi pitää olla niin älyttömän monta eri kanavaa joiden kautta viestiä. Mutta kai se on tätä aikaa – jota tiettyjen liilahiuksisten kalkkisten on vaikea ymmärtää, tai ainakin vaatii valtavasti aikaa lämmetä asioille :)

   • 6.1.1

    jenni sanoo

    Tätä aivan samaa minäkin olen miettinyt:) Ja sitä, vaikka haluaakin kaikki nämä eri kanavat, niin kuinka siihen on aikaa?? Tämän jälkeen ei varmaankaan tule suurena ihmeenä, ettei minulla ole Instaa tai edes Facea. Työn vuoksi twiittaan toisinaan ja yritän seurata töihin liittyviä juttuja Twitterin kautta.

    • 6.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ja sitä, vaikka haluaakin kaikki nämä eri kanavat, niin kuinka siihen on aikaa??

     No sepä just. Kai toiset on niin tehokkaita somettajia että kaikkien eri kanavien päivitysten ja kommentointien ja kommentteihin vastaamisten jälkeen on silti aikaa muullekin elämälle ^_^ Mä olen niin hidas vähän kaikessa että en pystyisi mitenkään ylläpitämään jotain viittä eri sometiliä… Jos niissä siis meinaisi olla päivittäin vaikuttamassa.

 5. 7

  sanoo

  Hih, tää oli kyllä niin shokki, kun huomasin, että karkkipaivasanni alkoi seuraamaan, niin eka kävi mielessä, että onko feikkiprofiili. :D Sitten mieleen hiipi, että ehkä oikeasti on ajatellut kokeilla (muistin, että olit viikunaleipäpostauksessa maininnut, että silloin olisi voinut olla instahetki ;) ), kun Instagram on niin tätä päivää.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   eka kävi mielessä, että onko feikkiprofiili. :D

   XD XD

   Täältä tullaan hitaasti ja vähän nilkuttaen – mutta se on just mulle sopiva tahti :) Eikä voi liikaa uusia juttuja aloittaa samaan aikaan, eli kai itse älyluurielämään totuttelu vaati oman aikansa. Sovellukset voi niellä niin hirveästi aikaa päivästä että edelleen (ja varmasti aina) suhtaudun niihin hyvin harkitusti enkä ole hihkuen lataamassa kaikkia uusia villityksiä. Insta on nyt jo sen verran vanha juttu että oli munkin aika liittyä… ^_^ :D :D

 6. 10

  Eevi sanoo

  Juu ei Instagramille :) en tiä, pitäiskö joku kerta kuitenkin tätäyttää. Ehkei.

 7. 12

  AnnaM sanoo

  Ai hitsi mua naurattaa tuo yhdessä kuvassa näkyvä iso Drogasin muovikassi! :D Joku teidän seurueesta tehnyt vissiin hyviä löytöjä! :D Itse selvisin onneks pienemmällä muovikassilla kun rohmusin tavaraa Drogasista heinäkuussa! :D

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Joku teidän seurueesta tehnyt vissiin hyviä löytöjä! :D

   Joku? ^_^ Make it everybody... Mä taisin olla ainoa joka ei ostanut muuta kuin ruokaa :D

 8. 13

  Arlene sanoo

  Jee, vihdoinkin ^_^ (Isäntäkin tuossa vieressä ihmetteli ku oikein ääneen kiljaisin :D )
  Ittellä on ollut vissiin 1,5 vuotta Insta käytössä ja jäin heti koukkuun. Eipä siellä tule sen kummempia kuin kissa- ruoka- ja kynsikuvia jaettua :) Omaksi iloksi kuitenkin :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Isäntäkin tuossa vieressä ihmetteli ku oikein ääneen kiljaisin :D

   ^_^ ^_^

 9. 14

  Karoliina sanoo

  Minä! Ainoastaan Facebookia tulee käytettyä, tosin kyllä mä joskus instassa tsekkaan jonkun julkkiksen tai kaverin kuvat, mutta omaa tiliä mulla ei ole. Ja mä olen hei vasta 20v :D

 10. 16

  koshka sanoo

  Onkin pitänyt kysyä, josko näin älypuhelimeen siirryttyäsi aika olisi kypsä myös installe!:) Jee, tätä on odotettu!

 11. 17

  Mardy sanoo

  Minulla ei ole instatiliä eikä facebookkia, hyvin näinkin pärjää ;). Mutta on mukava seurata toisten instagramia :).

 12. 19

  Etusormi sanoo

  Ei löydy instaa enkä uskalla ees harkita! Oon niin koukuttuvaa sorttia, et en mä pääsis varmaan nukkumaan ollenkaan. :P Nyt jo blogit ja netti ylipäätään vie hirmu paljon aikaa. Oon ihan tietoisesti jättäytynyt ulkopuolelle, koska tiedän miten helposti jäisin koukkuun siihen kuvavirtaan. Eli yritän vastustaa edelleen vaikka säkin sinne liityit! :D

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Oon ihan tietoisesti jättäytynyt ulkopuolelle, koska tiedän miten helposti jäisin koukkuun siihen kuvavirtaan.

   Varmasti hyvä ratkaisu, mä ymmärrän sua täysin :) Some vie helposti ihan liikaa aikaa.

 13. 20

  sanoo

  Aloin ilman muuta seuraajaksi! kommentoin ehkä harvoin, mutta kirjoituksesi säästän aina viimeiseksi. Sinä todella osaat vuorovaikutuksen lukijoiden kanssa. :) Tätä arvostan paljon!

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Sinä todella osaat vuorovaikutuksen lukijoiden kanssa. :) Tätä arvostan paljon!

   Ooo, kiitos :) Vaikka nopeaahan se ei kyllä aina ole ^_^ Nimimerkillä ”Edelleen-runsaat-100-kommenttia-julkaisematta-ja-vastaamatta-kesän-esittäytymiset-postauksessa” :)

 14. 21

  Miia sanoo

  No toki nyt instassa pitää olla:)

  En pääse yli tosta sun tukasta, aivan mahtava! Oon ”en itse ikinä, mutta hienoo kun joku” -tyyppi, joten siksi myös instassa stalkkailen. Silleen hyvässä mielessä.

 15. 22

  Nimetön sanoo

  Eipä ole, eikä älykännykkääkään, vielä. Se välillä nolostuttaa, kun muut tekevät niin näppärästi muistiinpanoja kännykkään tai napsivat kuvia jollain – tai ottavat kuvia toisten muistiinpanoista, jos ovat olleet poissa. Pitäisi vaan saada irti se satanen+ uuteen kännykkään, eli ostaa vähemmän kosmetiikkaa. :D
  Instakin alkaisi olla pakollinen, kun olen kuvantekoalalla.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Kamera + muistiinpanojen teon helppous on mulle kirkkaasti tärkeimmät ominaisuudet älyluurissa (+ kartat/paikannus), syy millä lopulta ylipäänsä pystyin luurin hankinnan itselleni perustelemaan :) Sovellusviidakkoon en halua kadota enkä tosiaankaan olla räpläämässä puhelinta koko ajan. Eikä niin ole käynytkään :) <3 Täytyy toivoa ettei Instakaan sitten koukuta liikaa ettei siitä tule se tekijä joka keikauttaa mut puhelimen "kohtuukäyttäjästä" :D himokäyttäjäksi.

 16. 23

  Miia sanoo

  Ihana kuva! Itse en juurikaan näistä lilosta/turkooseista hiuksista perusta, mutta sinulle tuo väri sopii mahtavan hyvin!

 17. 24

  Kuorotipu sanoo

  Mulla on ollut instatili vajaa vuoden, mutta en ole ihan päässyt hommaan sisään. Välillä aktivoidun ja selailen sitä innoissani ja tykitän toki oman tilini täyteen kissakuvia ja vessaselfieitä. Sitten saatan unohtaa koko sovelluksen muutamaksi viikoksi :D

   • 24.1.1

    Kuorotipu sanoo

    Whatsapp on mulla kyllä aktiivikäytössä, se on niin helppo ryhmäviestien kannalta. Siskolta saa ajallaan kummitytön kuvat ja videot esimerkiksi :)

    Mutta facebookin messengeristä en tykkää, ja asensin sen vaan koska muuten en pystynyt kännykällä lukemaan enää sitä kautta tulleita viestejä. En siis tykkää siitä että tässäkin on erillinen sovellus enkä missään nimessä halua faceviesteistä mitään ilmoituksia puhelimeen. Jossain menee siis raja :D

    • 24.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mulla ei selvästikään ole tuttavapiirissä keskenään viestiviä ryhmiä kun ei ole vielä toistaiseksi tullut sellaista tilannetta että olisi tarve viestiä jotain ryhmässä ^_^ :D Sitten ne sellaiset pelkkään viihdekäyttöön perustetut Whatsapp-ryhmät… no, mä en vain jaksaisi laittaa aikaa sellaiseen viihteeseen, mieluummin juttelen kavereiden kanssa kasvotusten :)

 18. 25

  Vadelmaponi sanoo

  Oon instaton!

  Mä kyl tykkään snapchatistä, se tuntuu niin helpolta ja yksityiseltä, kun jutut katoaa aina ajallaan ja ne voi lähettää vaikka vaan yhdelle ihmiselle niinkuin viestit. Mulle sen käyttöön on kaikkein matalin kynnys ^^

 19. 26

  Kukka sanoo

  Yksi muinaisjäänne ilmoittautuu: ei facebookia eikä mitään muutakaan some-kanavaa. Paitsi jos muutaman blogin lukeminen lasketaan. Mutta sekin tosiaan vain seuraajan eikä sisällön tuottajan muodossa. Sähköposti ja vanha kunnon puhelin riittää. En ymmärrä, mistä repisin ajan ja energian somen laajempaan käyttöön. Että kyllä näitä kalkkiksia vielä löytyy :)

 20. 27

  Paltsu sanoo

  Täällä yks instaton! :) oon näissä jutuissa aina ihan jälkijunassa, ei oo myöskään twitteriä eikä snapchatia. Älyluurin hommasin kaveripiiristä viimeisenä, joskus pari-kolme vuotta sitten. Kun ei oo mikään nero noiden teknisten laitteiden kanssa niin kaikki uus on vähän pelottavaa :D

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Kun ei oo mikään nero noiden teknisten laitteiden kanssa niin kaikki uus on vähän pelottavaa :D

   Allekirjoittaa ^_^

 21. 29

  K-M sanoo

  Oon aina myöhässä näiden ”uusien” sovellusten kanssa …oikeen hävettää myöntää. Osin on syynä se, että pelkään menettäväni tietyn yksityisyyden noiden kanavien kautta. Facebookiin liityin noin vuosi sitten, mutta poistin tilin kun en oikein oppinut käyttämään sitä.

  Mulla on ollut instatili käytössä nyt parisen kuukautta ja yllättäen oon tykännyt paljon. Tykkään instassa siitä, kun periatteessa yhden kuvan avulla, välttämättä mitään sanomatta, voi jakaa senhetkisen tunnelman/olotilan. Itsestäni en edelleenkään tykkää laittaa mitään kuvia jne., mutta esim. lemmikeistä tulee varmaan laitettua kyllästymiseen asti.

  • 29.1

   Sanni sanoo

   …ja mä olen niitä tyyppejä jotka sitten oikein mielellään katsoo niitä lemmikkikuvia ”kyllästymiseen asti”.. ^_^ Ei, ei niihin voi kyllästyä <3

 22. 30

  Cerp sanoo

  Mulle instagram on oiva tapa jakaa kissakuvia :D Ilman sitä naamakirjassakaan ei olis muuta sisältöä ku kissat. Mun mielestä insta on ihana tapa jakaa pieniä hetkiä, hauska seurata kavereidenkin kuvia, pieniä hetkiä arjesta. Pakko oli heti hakea puhelin ja klitkata ”seuraa” Sanninkin kohdalla :)

  • 30.1

   Sanni sanoo

   :) Lemmikkikuvista puheen ollen – eilen klikkailin varmaan 30 minuuttia tykkäilyjä yhden kauneusblogikamun insta-tilin chihu-kuviin… En meinannut päästä nukkumaan kun aina vain jatkui ylisöpöt koirakuvat ^_^ Mä tulen ihan älyttömän hyvälle mielelle söpöistä eläinkuvista, voisin katsella niitä loputtomiin :)

 23. 31

  Iitanen sanoo

  Instagram on niin kätevä inspiksen löytämiseen! Seurailen aika paljon meikkibloggareita ja heidän tekemiä lookkeja, mutta nyt syksyllä olen ihan hurahtanut neulomiseen, joten #knittersofinstagram on päivittäin hakukentässä. Ah, miten ihania lankoja ja neuleita maailmasta löytyy! :)

  • 31.1

   Sanni sanoo

   mutta nyt syksyllä olen ihan hurahtanut neulomiseen, joten #knittersofinstagram on päivittäin hakukentässä. Ah, miten ihania lankoja ja neuleita maailmasta löytyy! :)

   :) :)

   Mun ei taida kannatta edes hakea #mylittlepony tai jumitan kuvavirrassa sitten kaiket päivät… :D

 24. 32

  LillyLollo sanoo

  No niin, nyt olen Instassa minäkin. Liityin samoin tein Twitteriinkin. Jotenkin kiusallista, että en voi seurata sinua ilman, että itse rekisteröidyin Instaan. Sama Twitterissä. En todellakaan ole kiinnostunut jakamaan ajatuksiani tai kuviani missään. Facekin on muiden toiminnan seuraamista varten. Noh, ehkä siihen tottuu, että tuollaiset on eikä niissäkään tarvitse itse olla aktiivinen. Pinterest on aivan ihana, kun siellä voi jakaa kaikkea, mistä tykkää eikä tarvitse miettiä esim. yksityisyyttä tai että kuinka moni nämäkin loistavat ajatukset näkee.
  Minäkään en aivan tajua, mihin näitä kaikkia kanavia tarvitaan. Tajuaako muka joku?

  • 32.1

   Sanni sanoo

   jotenkin kiusallista, että en voi seurata sinua ilman, että itse rekisteröidyin Instaan.

   Eikös Instassa voi katsella kuvia rekisteröitymättäkin..? Ainakin muilla kuin mobiilaitteilla, siis jos ei mene itse sovellukseen. Mä katselin silloin tällöin joidenkin tyyppien insta-tilejä ennen kuin itse rekisteröidyin, tiliin pääsi kun vain klikkasi tilin linkkiä. Kuvia ei tietenkään voi kommentoida mutta kyllä niitä pystyi katsomaan.

 25. 33

  Jenny sanoo

  Mä oon monesti meinannut ehdottaa että pitäisikö sun liittyä Instagramiin koska mun mielestä juuri sellaiset pikkukuulumiset ja ilostutukset olisi helpompi julkaista siellä kuin blogissa :) Ja mulla itsellä tulee yleensä arkisin vilkuiltua lähinnä Instaa, blogipostaukset luen paremmalla ajalla usein vasta vapaapäivinä, joten olisi kiva nähdä jotain ”nopeaa” sisältöä silloinkin kun ei ehdi vielä postauksia lukea. Mutta sitten en ole ehdottanut koska ajattelin että Sanni liittyy sinne ihan itse jos liittyy, sillä vain menee hetki, ei saa painostaa :D Tää oli päivän paras uutinen!

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Mutta sitten en ole ehdottanut koska ajattelin että Sanni liittyy sinne ihan itse jos liittyy, sillä vain menee hetki, ei saa painostaa :D

   Ihana ^_^

 26. 35

  Siiri-i sanoo

  Täällä yksi anti-instatyyppi ilmoittautuu! Enkä someta kyllä muutenkaan. Oli mulla aikoinaan Facebookissa profiili mutta poistin lopulta senkin. Ja hyvin oon pärjännyt ;)

 27. 37

  pussukka sanoo

  helou Sanni!

  Erästä asiaa olen mietiskellyt viime aikoina, kysyn nyt sinultakin kun moneen asiaan niin perehtynyt olet… Olen miettinyt humektanttien toimintaa, erityisesti glyseriinin.

  Olen käyttänyt kasviglyseriiniä sekoitettuna veteen kosteusvoiteen alla illalla ja päiväksi sumutellut vesiglyseriiniseosta kasvoille meikin päälle (n. 15-20 tippaa glyseriiniä reiluun desiin vettä.)

  Mutta mites Suomen kuiva ilma..? Glyseriini imee nimittäin kosteutta ihosta jos ilma on kuivaa. Tekeekö se näin myös veteen sekoitettuna? Onko vesiglyseriiniseoksen käyttö meikin päällä ”turvallista” vai kuivatanko ihoani? Iltaisin lukitsen kosteuden ihooni laittamalla päällimäiseksi kerrokseksi Nivea Cremeä.

  • 37.1

   Sanni sanoo

   Moi pussukka!

   Nyt luulen että estenomi (tai kosmetiikkakemisti) osaisi vasta tähän minua paremmin :) Tai oikeastaan mä en osaa vastata tähän ollenkaan :D Muuta kuin että kosteussuihkeiden inceistä (joissa on vettä + glyserolia) päättelisin, että vesiglyseroliseos ei kuivattaisi ihoa, koska glyseroli on niin tuikiyleinen ainesosa kosteussuihkeissa (kuin voiteissakin). Jos glyseroli riistäisi iholta kosteutta kuivassa ilmassa, niin eikös tällä logiikalla kaikki glyserolipitoiset voiteetkin kuivattaisi ihoa Suomen ilmastossa (tai ylipäänsä kuivassa ilmassa)…? Koska todella monissa voiteissakin on sekoitus vettä ja glyserolia (+ toki muitakin aineita).

 28. 38

  Mari sanoo

  Täällä ilmoittautuu yksi instaton. Kuvagalleriat merkitsivät itselleni aikanaan olemattoman itsetunnon metsästystä. Kuvissa sai olla joku muu. Nykyisin itsetunto on paremmalla tolalla eikä enää ole tarvetta olla esillä missään somekanavassa. Hassua, sillä luulenpa, että nyt jos koskaan saisi jopa parempia kuvia itsestään, etenkin kaikkien sovellusten ja suodattimien avulla.

  Toki tilanne eri bloggaajilla sun muilla, joilla insta toimii myös työkaluna, ja siellä jaetaan kaikkea oikeasti kiinnostavia tilannekuvia :) toisinsanoen roikun instassa päivittäin katsellen muiden kuvia :D

  Lopuksi vielä totean, että aika samasta muotista ovat nuo parikymppiset nuoret naiset instoissaan. Sama meikki/ripsi/persesabluuna, huolestuttavaa… Toisaalta ymmärrän, että samaa huomionhakuisuuttahan se on kuin itselläni nuorena.

 29. 39

  Copper sanoo

  Insta on kyllä hyvä, kun siellä pystyy jakamaan juurikin noita pieniä Hetkiä. Itse jaan kuvia pääasiassa koirastani, leipomuksistani ja käsitöistäni. Helposti en instaan kuitenkaan jumitu, jossain vaiheessa mulla iskee se kuvaähky, että ei vaan pysty katsomaan enempää! En myöskään seuraa kauhean useaa henkilöä, koska en selailla instaa kauhean kauaa päivässä, ja liikaa kuvia kerralla on ahistavaa. Tästä syystä en seuraa myöskään henkilöitä, jotka lisäävät useamman kuvan päivässä, koska ei niitä jaksa katsoa. Käyn sitten vaikka kerran kuussa tsekkaa profiilin, että onko mitään mielenkiintosta.

  Snäppiä en käytä enkä tule koskaan käyttämään. En ymmärrä sen ideaa. Bussissa yks aamu eessäni istui joku teini-ikäinen tyttö, joka otti vartin bussimatkan aikana 2 suttuista kuvaa bussin ikkunasta ja laittoi snäppiin. Hei ihan oikeesti, ketä kiinnostaa?

  Mielestäni ihmisten muutenkin tulisi käyttää vähemmän aikaa somessa ja enemmän oikeiden ihmisten kanssa irl.

  • 39.1

   Sanni sanoo

   Bussissa yks aamu eessäni istui joku teini-ikäinen tyttö, joka otti vartin bussimatkan aikana 2 suttuista kuvaa bussin ikkunasta ja laittoi snäppiin. Hei ihan oikeesti, ketä kiinnostaa?

   Jooo… *ei ymmärrä*

   Mielestäni ihmisten muutenkin tulisi käyttää vähemmän aikaa somessa ja enemmän oikeiden ihmisten kanssa irl.

   Samaa mieltä.

 30. 40

  Nimetön sanoo

  Toivottavasti julkaiset blogissakin niitä pieniä ihmettelyitä edelleen. Olen muutaman vuoden nuorempi kuin sinä, mutta niin vanhanaikainen. En ole edes facebookis, saati sit missään muussa. Blogeista kuulin vasta muutama vuosi sitten. Sittemmin löysin sun blogin kun jotain meikkiasiaa etsein. Sun blogi on oikeastaan ainoa mitä luen. Käyn katsomassa, onko uusia kirjoituksia tullut, toisinaan joka päivä, toisinaan joka toinen pvä. En ymmärrä näitä kaikkia sometilejä. Pari viikkoo sit kuulin ekan kerran snapchatistä. Ei oo vielä kunnolla selvinny mikä se on. Lähettelen vaan tekstareita, ei whatsappia..

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Toivottavasti julkaiset blogissakin niitä pieniä ihmettelyitä edelleen.

   Kyllä mä julkaisen ^_^ :D Ainakin niitä joista riittää useampi rivi ihmeteltävää, vaikka asia olisikin ns. pieni ja turha ^_^ :D Instassa kun ei (mitä ilmeisimmin) kuulu jorista kovinkaan pitkiä juttuja.

   …ja mäkin oon tekstari-ihminen :D Kun on liittymä johon anyway kuuluu rajaton määrä tekstareita (millaisia luulin suunnilleen kaikkien puhelinliittymien olevan nykyään) niin en näe Whatsappin pointtia. Mitä vähemmän erilaisia viestintäkanavia, sitä parempi. Ei jaksa kyttäillä kovin monia eri ”viestitilejä” että mihinkähän nyt ois tullut viesti…. Siksi unohdan Whatsappin aina päiviksi, jopa viikoiksi :D

   • 40.1.1

    Jonttu sanoo

    Minulle kyllä WhatsApp on paljon parempi kuin tekstiviestit, vaikka niitä kuuluukin liittymääni rajattomasti. Todella hyvä esim. vuorotyöläisten työkaluna, kun voi nähdä, milloin toinen on lukenut viestin, joten ei tarvitse miettiä, onko toinen nähnyt viestiä vielä vaiko ei. Ja ei tarvitse myöskään mitenkään tarkistella, onko uusia viestejä, sillä puhelimen etusivulle sijoitettu WhatsApp kertoo kyllä uusista viesteistä.

    Ja ah tällä on niin ihanan helppo myös jakaa kuvia, sijainteja, musiikkia ja videoita (esim. ystävän koiranpennusta aivan ihania videoita saanut). En pidä tätä edes varsinaisena sometilinä vaan hyvänä nykyaikaisena kommunikaatiokanavana. WhatsAppissa ei voi roikkua kuten Facebookissa, missä on helppo vakoilla toisten juttua ja juuttua uutisvirtaan – HattiVatissa on vain ne vastaanotetut viestit, ei muuta. :)

    • 40.1.1.1

     Sanni sanoo

     Joo, en mäkään Whatsappia somekanavana pidä :) En vain jaksa näpertää viestejä luurin kokoisella pikkulaitteella, näin vain on. Mieluummin viestin puhelun kautta, face-to-face tai suuremmilla laitteilla joissa on kunnon näppäimistö :)

     Kun bloggaajan ominaisuudessa tulee viikoittain hakattua näppistä ja kommunikoitua koneen välityksellä aikamoisen valtavat määrät niin yksityiselämässä kaverien ja perheenjäsenten kanssa hoidan kommunikaation mieluummin ilman näppäimistöä ^_^

     • 40.1.1.1.1

      Jonttu sanoo

      Ymmärrän tuon, ettei halua koko päivää käyttää viestiapplikaatioiden parissa vaan mieluummin sitten soittaa. Itsekin soitan myös paljon niille, joille voi soittaa. Sitten on niitä, joilla tosi vaikeat työajat ja pitää saada joku viesti lähetettyä, niin silloin esim. WhatsApp on aivan huippu. Jotenkin vain tykkään enemmän kuin esim. Skypestä (jota käytin joskus satunnaisesti).

      Viber on myös tosi hyvä! Samanlainen kuin WhatsApp, mutta saa myös tietokoneelle, jolloin pidempien viestien kirjoittaminen helpottuu! Tätä käytän myös. Keskustelut näkyvät koko ajan reaaliaikaisesti sekä tietokoneella että puhelimessa, kumpaa nyt pääsee milloinkin käyttämään. Kätevä!

 31. 41

  Jonttu sanoo

  Mietitkö kauan, minkä laittaisit nimimerkiksi? Pallottelitko esim. sannikarkkipäivän ja karkkipäiväsannin välillä?

  • 41.1

   Sanni sanoo

   Joo, pallottelin noiden välillä mutta eipä tuohon montaa minuuttia mennyt ^_^

 32. 42

  Sanna sanoo

  Hyvä, just aloin seuraa sua instassa:) Facessa en ole enkä usko että menenkään. Ja kännytextarit on parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.