Laatuvoiteita kaupan

Töiden kautta siunaantuu purkkia ja purnukkaa, enkä millään ehdi käyttää kaikkea itse. Tällä hetkellä sitäpaitsi käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten en edes harkinnut näiden voiteiden korkkaamista.

Voisin siis myydä nämä pois. Voiteet ovat tuoretta tavaraa, saatu tämän kevään aikana.

Edit. No nyt on kyllä pakko lisätä että HUHHUH noita teidän kommentteja. Olen tienannut nämä voiteet omalla päivätyölläni, myyntikilpailuiden palkkiona, ja kommenteissa ilmaistaan että mä rahastan nyt lukijoitani myymällä nämä, ja että mun olisi pitänyt antaa nämä teille ilmaiseksi??? Ei ole todellista. Miettikääs nyt vähän mitä sanotte. En katsonut tähdelliseksi lisätä alkuperäiseen tekstiin tietoa myyntikilpailuista, koska ei tullut mieleenkään että joku luulisi näitä näytekappaleiksi tai blogin kautta saaduiksi lahjuksiksi. Ikävää että osa lukijoista oli valmis uskomaan mun voivan toimia niin epäasiallisesti.

Mä olen tehnyt töitä saadakseni nämä tuotteet, mutta en tee niillä mitään. Voin siis yhtä hyvin myydä tai antaa ne pois. Mutta miksi ihmeessä blogin kautta myyminen olisi jotenkin paheksuttavaa? Olisin yhtä hyvin voinut viedä nämä kirpparille tai laittaa Huutonettiin.

KAIKKI TUOTTEET MYYTY. Kiitokset mielenkiinnosta, mukavaa että putelit pääsivät parempiin koteihin! :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  voi hirvitys mitä kommentteja :–(
  itse olisin aika surullinenkin, kuinka ahneita ja ilkeitä ihmiset voivat olla?

  ihan sama, vaikka olisit tehnyt kuinka paljon töitä tavaroiden eteen ja myyt ne puoleen hintaan täällä, niin mihinkään ei olla tyytyväisiä.

  tsemiä sulle sanni ja hyvää kesää!

 2. 2

  Papukaija sanoo

  En yleensä kommentoi vaikka luenkin melkein kaikki postauksesi. Mutta piti vaan laittaa tälläinen pieni viesti tähän:

  Kiitos tosi mielenkiintoisesta blogista, ja toivottavasti et anna negatiiviset kommentit liikaa painaa mieltäsi. Tsemppiä ja haleja! :)

 3. 3

  Papukaija sanoo

  jaaha, painoin sitten lähetä ennen kuin luin läpi mitä kirjoitin, hieman kielioppivirheitä tuli sekaan, mutta you get my point ;)

 4. 4

  -Nexus sanoo

  Siis voi luoja näitä kommentteja! Kommentoin ekaa kertaa vaikka blogiasi olenkin pitemmän aikaa jo lukenut, mutta nyt rupes kiehumaan..
  Eikö ihmisillä ole järkeä päässä kun ne pääsee nettiin? Tuntuu että kaikkialta löytyy pelkästää negatiivista kommenttia, ihan sama onko kyse sitten kosmetiikka- tai muotiblogista, lemmikkikeskusteluista tai verkkolehtien kommenttiosioista!
  Mä ainakin olen todella kiitollinen että jaksat edes pitää yllä näin korkealaatuista blogia, saati sitten että lukijat pitäisi viellä palkita lukemisesta?!? Hei haloo! Jatka vaan hyvää työtä, sun blogi on upea! (:

 5. 5

  Nelliina sanoo

  vähän ihmetyttää tuon ”blogin kautta ilmaiseksi saatu” -jupina, tajuaakohan ihmiset että blogi on osalle bloggaajista ihan oikea _työ_? Jopa pääasiallinen työ (muutama bloggari lopettanut muut työt). Mutta blogin, eli työn, kautta saatujen lahjojen myynti kosahtaa siinä vaiheessa, että maahantuojat/pr-toimistot eivät sitä todellakaan hyvällä katso, eikä itseasiassa tuotteiden arpajaispalkinnoiksikaan laittamista, jollei sitä ole etukäteen määritelty että arvontaan menee.

  Mutta Sanni, tsemppiä blogimaailman ruman puolen kanssa, nillittäviä ihmisiä tulee riittämään aina kun blogin lukijamäärä kasvaa yli 10 ihmisen.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Aivan, siis mä en pysty käsittämään että joku luulee mun (tai kenenkään!) alkavan myydä BLOGIN kautta saatuja, testattavaksi lähetettyjä tuotteita, ja vielä BLOGIssaan. Sehän olisi käytännössä rikollista.

   Ja jos tässä mun myyntikilpailujen palkkioksi saamien tuotteiden myynnissä olisi jotain vilpillistä, niin en kai mä nyt hyvänen aika niitä julkisesti alkaisi blogissani myymään!

 6. 6

  eng sanoo

  Oli pakko tulla lukemaan nämä kommentit, kun Sanni mainitsi, että oli tullut negatiivista palautetta. Mietin aluksi, että mikäs ihme siinä postauksessa on nyt ärsyttänyt. Luin myös itse tämän postauksen ja mietinkin, että ostaisinko jotain. En nähnyt tässä mitään kummallista.

  Sen jälkeen luen täältä, kuinka tuotteet olisi pitänyt arpoa ja kaikkea muuta järjetöntä. Eikä blogin kautta saa myydä tuotteita? Se on siis eri asia, jos joku muotibloggaaja myy omistamiaan vaatteita blogissa, mutta se ei ole oikein, että kosmetiikkabloggaaja myy OMISTAMIAAN voiteita blogissa? Todella röyhkeää väittää, että kaikki myy tuotteet huuto.netissä ja Sanni pilaa blogiyhteisön maineen. Eikö pitäisi olla iloinen, että Sanni tarjosi tuotteet myytäväksi ns. suljetummalle yleisölle, eli meille jotka luemme hänen blogiaan?

  Pikkuhiljaa te kitisijät voisitte tietysti ruveta ajattelemaan, että Sannilla tosiaan on työpaikka. Ei tämä blogi ole hänen työpaikkansa. Kosmetiikkaliike Sannin työpaikkana ja tämä blogi ovat aika eri asia ja jos tuotteita saa palkinnoksi, niin miksei niitä voisi eteenpäin myydä? Tuppaisi vähän purkkia ja purnukkaa kertymään jos kaiken pitäisi itse.

  Sannin postaus ei pistänyt kyllä mitenkään kihisemään kiukusta eikä ajattelemaan mitään negatiivista, mutta kyllä nyt kihiseen näiden kommenttien takia. Aivan naurettavaa.

 7. 7

  Maneater sanoo

  Siis pakko vielä kommentoida että miksi te ihmiset olette samaan aikaan noin tyhmiä että ahneita? Vaikka kyseessä olisi olleet ilmaiseksi saadut näytteet, ei se niiden purkkien arvoa alenna vaan se tuote sisällä on edelleen samanarvoinen ja sen voi myydä. Ei kukaan hullu täällä ala arpoa ilmaiseksi tuotteita jotka voi myydä…Ja ei teille kuulu edes se tieto mitä kautta nämä tuotteet on saatu (oli ne sitten työllä tai työn puolesta). Olisitte happy että saatte halvemmalla tätä kautta voiteita (joillekin ei riitä edes se, että nyt saisi saman purkin 40€ halvemmalla????). Koita kestää Sanni :)

 8. 8

  Emeliinash sanoo

  Siis voi herranjestas, menkää kotiin kasvamaan ihmiset! Siis äly hoi. Mun mielestä tää on ihan mahtava blogi, eikä sun tarvitse mitenkään ’palkita’ sun lukijoita, kun oot aiemminkin arvontoja pitänyt, varsinkin kun nuo tuotteet on aika arvokkaita, ja saa nyt paljon halvemmalla niin iik miksi pitää valittaa? Luuleeko ihmiset oikeesti että tätä blogia luetaan vain siksi että saataisiin lahjoja? Mun mielestä ei oo mitään väärää myydä pois omalla työllään ansaitsemat jutut joita ei kuitenkaan itse tarvitse, ja vieläpä halvemmalla kun yleensä. En tajua nuita valittajia…

  Onnea sulle blogin pitämisessä ja hyväää jatkoa :)

 9. 9

  Sussu sanoo

  Heippa!
  Jos Issey Miyaken tuoksu jää varauksesta huolimatta lunastamatta niin täältä löytyy sille rakastava koti! ;)

  Moni täällä jo kommentoi kommentointiakin mutta taidan itse jättäytyä se ulkopuolelle ja tyytyä komentoimaan vaan postausta. Kiva juttu että kauppaat tavaraa meille lukijoille näin alehinnoin, ovat nimittäin huiman paljon halvempia kuin missä tahansa liikkeessä. Eli kiitos Sanni paljon! :)

 10. 10

  anonyymi sanoo

  Musta tää menee niinpäin, että meidän pitäis lähettää sulle palkintoja siitä, että jaksat pitää näin ihanaa blogia. Ei me sitä työtä tehdä tän blogin eteen, vaan sinä.

  Muutenkin mun mielestä liiat arvonnat on vähän sellasia… lukijoiden kosiskelua. Musta on mukavaa, että silloin tällöin arvotaan jotain pientä, mutta itse myönnän ihan rehellisesti seuraavani muutamaa blogia lähiä arvontojen takia, tällainen ahne ihminen kun olen :D

 11. 11

  Ciancia sanoo

  Inhottavaa, että ihmiset lyttää kivan idean tuolla tavalla. Toivottavasti kaikista inhottavista kommenteista huolimatta voisit joskus tulevaisuudessakin laittaa jotain työsi kautta saatuja, ihania tuotteita tänne myyntiin :)

 12. 12

  reissuLene sanoo

  Hassua. Jos olisit ahne ihminen olisit nimenomaan myynyt tuoteet huutonetissä, koska siellä olisit saanut paremman hinnan. Nyt annoit vakilukijoillesi edun ostaa nämä ilman hintakilpailua.
  Muotibloggaajia usein pyydetään myymään tuotteen blogissa jotta kaikilla lukijoilla olisi mahdollisuus ostaa, ilman että vain samalla paikkakunnalla asuvat hyötyvät (ja huutonetissä hinnat voi kohota).
  Ja tosiaan. Mitähän iloa arvonnasta olisi ollut kun tuotteet tuskin sopii kaikille lukijoille…? ja jotkut osallistuvat vain koska on mukava voittaa jotain hienoa :D (ihan kuin ei olisi jo itsellä sitä tavaraa tarpeeksi)

  Multa kerran kysyttiin että onko se sulta pois jos joku toinen saa jotain ilmaiseksi tai jonkun edun. Olen usein pohtinut tätä että onko multa pois jos toiset saa. Usein se ei ole multa pois ja siksipä on turha kiehua kateudesta jos toiset saa jotakin blogin kautta ilmaiseksi :D

  Kovasti tsemppiä ja nautinnollista kesää !

 13. 13

  sanoo

  Laitanpa lusikkani soopaan minäkin… Luin tämän voidemyyntipostauksen ennen kuin siihen oli julkaistu ensimmäistäkään kommenttia ja en tiennyt tästä megakohusta ennen kuin tulin tänne jälleen tuossa muutama minuutti sitten. Lukiessani postausta ensimmäistä kertaa minulle ei sitten mitenkään tullut mieleen että Sanni myisi täällä jotain ilmaislahjoja supervoittojen toivossa. Ihmettelenkin nyt täällä, miten jotkut voivat olla niin kieroon kasvaneita pskoja että ihan ensimmäisenä ajattelevat jotain tuollaista ja käyvät verbaalisesti kimppuun ilmaislahjavaatimuksineen päivineen!!

  Sanalla sanoen: uskomatonta. Tsemppiä sinulle, Sanni, älä välitä vajakeista ja jatka mahtavan blogisi pitämistä. :)

 14. 14

  Nimetön sanoo

  Outoja kommentteja alussa. Sulla on ihan mun lemppari blogi. Mä vaikka maksan jäsenmaksun kunhan saan lukea tätä. Mieluummin perun naisten/meikki lehtien tilauksen ja tilaan tätä sun blogia samalla hinnalla.
  Ihanaa kesää!

 15. 15

  Hahahaa! sanoo

  Hahaaahaaa! Sallikaa mun nauraa noille rahastus-kommenteille.

  Totta kai blogissaan saa myydä itselleen tarpeetonta tavaraa. Täydellinen väylä siihen. Eikä tuotteiden alkuperällä ole mitään merkitystä. Esim. Jos ostan huutonetistä pöydän, ei kyllä ihan ensimmäisenä tule mieleen että, hmmm..Onkohan myyjä nyt rahastamasssa minua..saanut pöydän ilmaiseksi ja myy sen nyt minulle..Hei haloo!!!

 16. 16

  olivia sanoo

  Voi stackars Sanni! Harmittaa sun puolesta noi typerät kommentit :(

  …mutta ei anneta sen häiritä ja jatketaan me kohta keski-ikäiset leikkimistä värikkäillä meikeillä ;)

 17. 17

  Minna sanoo

  Moi!
  Älä välitä kenestäkään tollasista, kateellisesta p-jauhajista. Ihmiset menkää itteenne ja hankkikaa oma elämä, ettei tarvi tulla nettiin nimimerkin taakse kiusaamaan bloggaajia!

 18. 18

  sanoo

  Myy toiset bloggaajatkin esim. vaatteitaan (joskus käyttämätömiäkin) ”kirppisblogeissaan” eikä siitä kukaan valita. Ei sun ole pakko lukijoita palkita mitenkään.

 19. 19

  Lotta sanoo

  Mun mielestä tää oli tosi hyvä idea ja olis kiva jos kauppaisit lisää jotain, kun itse nyt vasta havahduin !

 20. 20

  Suvi sanoo

  Ei voi ymmärtää tollasia immeisiä, mikä ihmeen ”motiivi” tuossa päänaukomisessa on? antaisit kaikki kalliit putelisi ja purnukkasit heille?? siitä se vasta nurina syntyiski. Jatka samaan malliin ja me ahkerat lukijat toivottavasti pysytään asiallisina :)

  Blogisi on muuten ylivoimaisesti paras!

 21. 21

  Alina sanoo

  Voi kauheeta! Menin ihan sanattomaksi lukiessani tätä. Sama asia kuin se, että blogisi lukijat alkaisivat vaatimaan sinun rahojasi itselleen, siis sitä rahaa, minkä saat rehellistä työtä tekemällä. Huhhuh.

  Itse jos olisin tämän blogin pitäjä, niin olisin kiusallakseni tehnyt toisenkin postauksen ja myynyt vain enemmän tavaraa!!

  Jatka samaan malliin. Vaikutat todella mukavalta ja taitavalta ihmiseltä! Oikealle alalle olet päätynyt :)

 22. 22

  sanoo

  kateus se on mikä kalvaa näitäkin.

  yhyy kaikki mulle nyt heti !!1

  kasvakaa :-) niin tekin tajuatte miten tää maailma liikkuu.

 23. 23

  Tiia sanoo

  Mun on kyllä nyt pakko kommentoida, että olen sinuun hyvin pettynyt. Tulin Ahvenanmaalle saakka sinua tapaamaan, enkä edes saanut lahjaksi sataa kiloa ilmaista kosmetiikkaa…:D

  (Olen palannut yövuoroon, varmaan arvasitkin;))

  Ei kun siis, mikä ihme ihmisiä vaivaa?!

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Hui jessus Tiia, arvaa säikähdinkö ehdin niin että sydän hyppäsi kurkkuun…!!! :D WordPressin hallintapaneelin oletusnäykämässä näkyy ensin vain viimeisten kommenttien ensimmäinen rivi, ja kun lukee tuon sun kommentin ekan rivin niin joukki ei vielä paljastu….! Oikeesti säikähdin siis kunnolla että mitä olen mennyt tekemään kun Tiia on loukkaantunut noin ja suunnilleen kädet tärisi kun klikkasin koko kommenttia näkyviin.

   Nyt jos pulssi vaikka jo tasaantuisi…! ^_^

   Tulin muuten juuri Helsingin reissusta yölaivalla, siksi koneen ääressä tähän aikaan. :)

   Hei, unohdin kokonaan kiittää sinua siitä Lily Lolosta jonka olit jättänyt minulle tänne! <3 Kiitos tosi paljon!

   Ja P.S. Eiköhän sullekin jotain kosmetiikkaa lahjaksi löydy kun seuraavan kerran nähdään ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.