Kommentit
 1. 10

  Aksia sanoo

  Enpä ole ennen blogiasi kommentoinut, mutta kerta se on ekakin :) Kiitos ihanasta blogistasi ja tämä viimeisin postaus aivan mahtava :) Meikki ym juttusi upeine kuvineen kiinnostavat kovin

 2. 15

  My sanoo

  Haha, niin ihana!<3 Sekä niin samanlainen kuin mummini!:) Tosin mummillani on ikää 88, mutta yhtä hyvässä kunnossa!

 3. 18

  henna sanoo

  onpas hänellä hyväkuntoiset kynnet! hävettää tän jälkeen vilkaista omiani :-D

 4. 23

  Suvvi sanoo

  Aivan ihana ,tätä postausta katsellessa tulee ihan ikivä omaa mummiani joka siirtyi toiselle puolelle vähän aikaa sitten..

 5. 25

  sanoo

  Haha uskomattoman asiallinen mummeli! <3 Vallan ihana!

  Monesti ihmiset ajattelee, että viidenkympin ylittyessä värienkäyttö on kielletty mutta kyseisen daamin asenteesta saisi ottaa moni oppia! :)

  Uskomattoman tarkkaa lakkausjälkeä, vau!

 6. 28

  Nihnaana sanoo

  Ihana! :)
  Mä olen itse vanhusten alalla töissä ja jokin aika sitten mietittiin työkavereiden kanssa millaisia ollaan itse sitten vanhuksena, kun osataan kaikki ”temput” joilla voidaan sitten hoitsuja juoksuttaa ;)
  Mä tulin siihen tulokseen, että olen tyytyväinen kun mulla on huulikiiltoa ja kynnet lakattu, todennäköisesti en halua edes yöpukua vaihtaa pois päältä :P

 7. 30

  Flicka sanoo

  Famoni (farmor) vanhainkodissa nuoremmat työntekijät lakkailevat tätien kynsiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Se on kuulemma hyvä tapa piristää tunnelmaa ja antaa henkilökohtaista huomiota ja hieman kosketusta varsinkin dementiapuolen asukkaille.

  Vaarini sisko oli huoliteltu ja turhamainen vielä kuolinvuoteellaankin. Kampaus oli kohdillaan, kynnet lakattu ja huulet punattuna vaikka kunto olikin jo todella heikko…

 8. 31

  Mytty sanoo

  En ikinä oikein tapaa kommentoida, mutta nyt on kyllä pakko! Ihana ihana Nanni! Tuollaisia mummoja mekin sitten vanhana ollaan :)

 9. 32

  essi maria sanoo

  Voi, oikea ”asennemummo”! Mä haluan myös olla kahdeksankymppisenä tuollainen. :)

 10. 33

  rinkeli sanoo

  ihana. :’) minun Mummolle on tärkeää, että ennen perhejuhlia tai muita tilaisuuksia tulee joku laittamaan paplarit päähän.

 11. 34

  sanoo

  Ihana <3
  Mä oon omalle 82v. mummolleni yrittänyt monet kerrat saada lupaa laittaa jotain sähäkkää lakkaa, mutta vaalea pinkki on tähän asti rajuinta mihin mummo on suostunut :) Viime keväänä toinen mummo puolestaan suunnitteli vielä kuolinvuoteellaan tulevansa ottamaan multa geelit kynsiin ja mainosti mun taitoja sairaalan hoitajillekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.