Kun misteri opetteli meikkaamaan

”Mun pitäisi lauantaina tehdä goottimeikki. Anna mulle jotain meikkejä”.

Näin lausui armas mieheni kuluneella viikolla, ja tuon kuullessani olin vielä hiukan epäuskoinen. ”Laitat vain mustat rajaukset, se on ihan hyvä, mä annan sulle kajalin”, sanoin.

Mutta kohta äijä oli tabletillaan katsomassa gothic smokey eye -tutorialeja, ja ilmoitti vakavissaan aikovansa toteuttaa meikin. No, mitäpä siinä väheksymään tai kyseenalaistamaan toisen päättäväisyyttä. :) Aikomus oli vilpitön.

Mister_meikit

Nakkasin miehen kouraan setin meikkejä ja ohjeistin pohjustuksen tärkeydestä. ”Ja voit töpötellä luomelle myös kajal-kynällä että saat oikein tumman pohjan.” MACin siveltimiäni en suostunut antamaan, ja mies sai pärjätä Lorkun La Palette Smokyn mukana tulevalla applikaattorilla.

Mies halusi lakata myös kyntensä, ja täysmustan lakan puutteessa tarjosin tarkoitukseen Viva La Divan mustaa glitterlakkaa. Hyvin näytti sekin kelpaavan. Oli kuulema tärkeää, että lakka olisi juhlissa katu-uskottavasti kuluneen näköinen, ja siksi lakkaus suoritettiin jo muutamaa päivää aikaisemmin.

Mister_kynnet

Totta kai olisin itse mieluusti meikannut äijän, mutta olemme tänä viikonloppuna eri tahoilla. Mies menee gootti-teemaisiin bileisiin Helsingissä ja minä puolestani villasukkailen Savossa perheeni kanssa. Jep, tässä iässä sitä usein valitsee mieluummin kotoilun kuin bileet.

Tätä kirjoittaessani mies on matkalla juhliin meikkeineen. :)

Sain illan aikana kuvaviestejä meikin edistymisestä. Ja nämähän on pakko jakaa teidän kanssa :) (Sain luvan, kunhan en laita koko kasvoja.)

On taidettu paritkin videot katsoa. Täytyy emännän olla vähän ylpeä! :)

Mister_smokyeye_1

Ensimmäinen kuva. Kehotin lempeästi miestä vähän häivyttämään kulmakarvan alta.

Mister_smokyeye_2

Ja sitten näyttikin jo tältä. Ei lainkaan huono! :)

Mister_smokyeye_3

Kulmakarvat olisi tietty ollut makea meikata kunnolla muotoon, mutta se olisi jo ollut mahdollisesti turhan vaativa askel ensikertalaiselle.

Mister_smokyeye_4

”Ota vähän sitä paletin ihonväristä sävyä ja häivytä sillä varjostuksen ulkoreunoja. Mutta on tämä näinkin jo ihan tosi hieno!”

idMister_smokyeye_

Gootti-Mr.Karkkipäivä. <3

Ja röyhelöpaitakin  päällä asiaankuuluvasti :D

 Mister_kostyymi

Way to go kulta!

.

P.S. Kello 23.22 Hemmetti… unohdin ihan kokonaan antaa mukaan meikinpoistoaineen… Mies soitti juuri ja kysyi saako nämä irti käsisaippualla. Sori hani, voi vähän kirvellä..

Kommentit
 1. 1

  Linda sanoo

  Mä en kestä, tää on jotenki ihan mahtavaa! Misterille isot pointsit asiaan paneutumisesta ja loistavasta toteutuksesta :’D

 2. 5

  Nina sanoo

  No ei todellakaan ollut huono lopputulos! Toisiks alimmassa kuvassa oli oikein hyvin saatu hieno,intensiivinen katse aikaiseksi. :) Komealta näytti.

 3. 7

  sanoo

  Aivan mahtavaa, aivan mahtavaa! ( mikähän Putous hahmo tuota nyt hokikaan..^_^ ) Mutta hyvä, Mister Karkkipäivä :) Mun mies on sen verran arka silmiensä suhteen, ei esim. kykene laittamaan piilolinssiä silmään jne., joten luulen että meillä jäisi meikkailut välistä :D

 4. 12

  Angi sanoo

  Olisi voinut olla niin paljon huonompikin lopputulos! Tää on jopa magee! ^^

 5. 18

  JeeJee sanoo

  Hah hah haa! Ihan älyttömän hyvä! Todellista omistautumista :D Asukin viimeisen päälle!

 6. 23

  mai sanoo

  Huikeeta:)
  …mä mietin ekan silmäkuvan kohdalla et toivottavasti on meikinpoistoliinat messissä…:D

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Kuulema oli sitten onnistunut hyvin saippualla :) Auts, itseäni hirvittää pelkkä ajatuskin…

   Kynsilakanpoistoainettakaan en muistanut antaa ^_^

 7. 24

  Juli sanoo

  No mutta, olenko se vain minä, vai onko Mr. tehnyt myös alasisärajaukset? Ihailtavaa omistautumista tosiaan. Aika makee tuo röyhelöpaita.

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Alasisärajaukset totta kai :) Neuvoin vielä pyyhkimään sisäluomen topsipuikolla ennen kajalin levitystä että tarttuu paremmin ;)

 8. 25

  SiiriS sanoo

  Heheh, huikeeta heittäytymistä Mr.Karkkipäivältä yksiä juhlia varten! :) Ja lopputuloskin on erittäin onnistunut. Iso hatun nosto! Tiedän monta miestä ketä ois korkeentaan pukeutunut koko mustaan ja siinä se. :D

 9. 26

  Tiia sanoo

  Mahtavaa. Paljon parempi smokey, kuin monella naispuolisella enemmänkin harjoitelleella!

 10. 27

  sara sanoo

  Ihan hyvä suoritus ensikertalaiselta! :) Eikö laittanut ripsaria ollenkaan, sinulla varmaan olisi ollut joku ylimääräinen näyteripsari antaa ihan omaksi?
  Teetkö vielä oman version goottimeikistä miehelle, olisi hauska nähdä millaisen toteutuksen tekisit!

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Ripsari ei mun (eikä miehenkään) mielestä sopinut meikkiin, se olisi tehnyt meikistä jotenkin naisellisemman. Kun katseltiin inspiskuvia netistä niin niissäkään ei näkynyt miehillä maskaraa, ainakaan niin että olisi selkeästi erottunut.

   Mitä mun versioon tulee.. en ollut tuota ajatellut mutta voisihan sen joskus vetäistä, jos mies suostuu :D

   • 27.1.1

    sara sanoo

    Varmaan ihan totta! :) En ole itse perehtynyt miesten meikkaamiseen, mutta minusta vain näytti, että jotain puuttuu. Tosin en minäkään olisi laittanut niin paljon kuin naisen silmiin, mutta ainakin pari vetoa, että ripset hieman näkyy. :)

 11. 28

  Fiia sanoo

  Aivan mahtava! Ihanaa heittäytymistä mieheltä – ja kuten joku jo ylempänä sanoikin, niin ihan tulee Rammsteinin Lindemann mieleen :D

 12. 29

  LillyLollo sanoo

  Jostain syystä näin tämän vasta tänään tiistaina, mutta upeaa! Mr Karkkipäivä on todella wau, cool ja asioihin paneutuva!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.