Kumpiko?

Kumpiko meikki? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerron myöhemmin mistä on kysymys ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinivihreä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CanonOlympus_kuvavertaus

…vai pronssi-kulta-kupari?

.

Päätin tässä samalla taas esitellä Canonin ja Olympuksen värientoiston eroa. Kuvien sävyjä ei ole käsitelty ollenkaan, ero on aikamoinen. Olympus toistaa sävyt todella värikylläisinä, ja esimerkiksi tässä pronssimeikissä Olympuksen versio on se, miltä meikki näytti livenä. Canonin kuvassa sävyt ovat haalistuneet puoleen todellisuudesta. Tähän olen jo vuosien varrella Canonin kanssa tottunut, ja siksi säädänkin kuvien sävyt aina kohdalleen jälkikäteen. Olympus säästää aikaa, kun tätä ei tarvitse tehdä!

Tosin, on Olympuksen värikylläisessä jäljessä joissain tilanteissa haittansakin. Esimerkiksi iho on kuvissa usein liian punakka. Olympus näyttää tykkäävän etenkin punertavien ja kellertävien sävyjen voimistamisesta. Esimerkiksi meillä kotona kuvatessa meidän ovet, jotka ovat todellisuudessa punertavan ruskeat, näyttävät Olympus-kuvissa punaisilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuva on Olympuksella.

Kumpiko_Canon

Ja tämä Canonilla.

.

Sille lukijalle papukaijamerkki joka arvaa vielä minkä merkin tuotteilla meikit on tehty! :)

Kommentit
 1. 1

  Liv sanoo

  Kuvaatko automatiikalla vai käsisäädöillä?

  Itse omistna myös molemmat merkit mutta pidän Canonista koska värit toistuvat luonnollisempina. Toki Olympuksesta saa säätämällä myös mieleiset. Kiva blogi, luen aina joskus. ;)

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Kuvaatko automatiikalla vai käsisäädöillä?

   Sekä että. Kerrotko mulle miten saan sävyt vähemmän punaisiksi Olympuksessa…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.