Kultaa ja turkoosiaMeikkiin käytetty:
* Urban Decay Shattered
* L’oreal Sand Lamé
* Pure Luxe Ultimate Enchanted
* Pure Luxe Shameless
* Clarins Nude Shimmers
* Indelible Gel Eye Liner Magnetism
* Max Factor Masterpiece -ripsari

Tänään teki mieli tehdä kultaturkoosi meikki HeidiB:n inspiroimana. Valitettavasti turkoosi on sävy joka sopii mulle ehkä huonoiten, mutta saahan sitä aina yrittää. :) Ja kun turkoosi on niin übermakea sävy. Kesällä rusketuksen kanssa se menee parhaiten.

Levitin luomen sisänurkkaan L’orealin hohtavaa Sand Laméta joka on hieman likainen kulta. Lopulle luomelle levitin Urban Decayn kultaisena hohtelevaa turkoosia Shattered, ja näiden päälle Pure Luxen sävyä Ultimate Enchanted, joka on käytännössä saman sävyinen kuin Shattered mutta runsaammalla pigmentillä ja hohteella. Alaluomen ulkonurkkaan levitin kirkasta turkoosia, Pure Luxen Shameless. Kuvissa se näyttää näköjään saman sävyiselle kuin yläluomen turkoosi mutta on luonnossa paljon kirkkaampi ja erottuu väridetaljina. Kulmaluulle levitin vaaleaa kultaa Clarinsin Nude Shimmers -paletista, ja tällä sävyllä häivytin myös turkoosin rajat. Rajaukset tein vakiotyökalullani eli Indeliblen geelirajauksella, tässä kullanhohtoinen musta Magnetism.

Odotin että meikistä olisi tullut kirkkaampi, mutta sehän onkin loppujen lopuksi aika kesy. Pehmeä lasku turkoosiin… :)

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Yhdyn yllä kommentoineisiin Charmingiin ja milipiliin. Et saisi postailla näin ihania meikkejä, kun tulee itselle himo myös tehdä! Nimimerkillä olen jo kohta 2v. tehnyt arkimeikkini kokonaan ilman luomiväriä ja silti aikaa menee aamulla liikaa eli joudun heräämään jo nyt liian aikaisin enkä tahtoisi vain luomivärien takia herätä vielä aikaisemmin mutta kohta lienee pakko! =oD

 2. 7

  Anonymous sanoo

  Voi, turkoosi on mun lempiväri ja
  se näyttää sopivan kullan kanssa
  erittäin hyvin! Ilahduin paljon
  tästä tiedosta. ^^
  ~mamemo~

 3. 8

  sanoo

  Olen itse yrittänyt myös yhdistää kauniisti turkoosia ja kultaa, mutta en ole todellakaan onnistunut siinä! Tämä sinun meikkityyli on aivan toista maata ja todella hyvin onnistunut! Todella kaunista jälkeä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.