”Köyhän miehen” Rose Romance

MACin viimeisin look on nimeltään Rose Romance, ja yritin tänä aamuna kopioida sen. En saanut siitä yhtä utuista mutta sävyt menivät mielestäni aika nappiin. Käytännössä meikki on kuitenkin aika tylsä ja taidan pestä sen pois! :) Voi johtua siitäkin että en vain osaa olla rajauksettomissa meikeissä. Oli muuten aika hauska sattuma että tein viime viikolla käänteisen version tästä meikistä tajuamatta että sehän on kuin Rose Romance mutta sävyt toisinpäin. Täytyy sanoa että pidän siitä toisesta versiosta enemmän. MACin mainoskuva on kyllä kaunis!



Meikkiin käytetty:
* Urban Decay Peace (yläluomella)
* Pure Luxe Cabana (yläluomella Peacen päällä)
* Lumene Kulje Kanssani (alaluomella ja luomivaossa)
* IsaDora Inliner Kajal sävy Satin White (alaluomen vesirajassa)
* Revlon Frosty White (aavistus häivyttämässä)
* MAC Carbon (kulmakarvoissa)

* Dior Diorshow Iconic-ripsari

Lisäys. No en mä sitten pessytkään tuota meikkiä vaan lisäsin yläluomelle mustan rajauksen. Ja katso – meikki näyttää heti paremmalle! (No ainakin mun mielestä! ^__^)


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sait tuon pohjan laitettua. Nuo karkit ovat ihania ja sopivat teemaan hyvin :)

  Rajaus kyllä aina terästää katseen, itse ainakin näytän vähän kummalta ilman rajauksia :)

 2. 2

  sanoo

  Munkin mielestä kyllä rajauksen kanssa parempi, tosi kivan näköinen :-)
  Tulee aina hirvee himo meikata värikkäästi kun katsoo näitä sun postauksia, mutta kun ei mulle oikein sovi värit, oon ihan jumissa tässä valkoharmaamustassa meikissäni :-(

 3. 3

  sanoo

  Mun mielestä todella kiva meikki, vaikka sävyt sinänsä ei ole mitään uusia, tuo asettelu tekee meikistä mielenkiintoisen :) Taidan soveltaa tätä Diorin Seascapeen.

 4. 6

  sanoo

  Tuossa tais olla Wet’n’Wildin Aqua Marinen vaaleinta ja Everyday Mineralsin eco-friendlya sekaisin sinisessä, sitten tuo violetti oli Isadoran Blooming Spring-paletista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.