Kommentit
 1. 2

  Hanna sanoo

  Näytätpä tummalta valkoista taustaa vasten. :D mut ihanaa et oot taas Suomenmaalla ja pääsemme nauttimaan kosmetiikka postauksista! :)

 2. 12

  Aleksandra sanoo

  Tervetuloa. :)
  Kiitos vielä, että saimme kulkea reissullasi mukana (jos ehdit ja haluat, pieni reissumuistelupostaus olisi ihana!), mutta on yhtälailla kiva, kun olet palannut. Nauti kodista ja joulunodotuksesta!

 3. 14

  Sari sanoo

  Sanni, tervetuloa kotiin monta kokemusta ja muistoa rikkaampana! Nauti jouluisesta Suomesta!

 4. 16

  myöskinonnellinen sanoo

  Ihanaa, että oot onnellinen! Vaikka vissiin tuli pari muuttujaa matkalla. Mut tosiaan oli ihan mahtavaa lueskella sun bloggaamisia, millon Kreikasta ja millon Nykistä :) Ite haaveilen just tommosesta… mutta tuskin pääsen ikinä toteuttamaa :( Mut ihanaa joulun odotusta sulle! Eihän siihen olekkaa enää, ku 8 päivää! :)

 5. 17

  Viola sanoo

  Tervetuloa Suomeen! Onko sinulta tulossa San Franciscosta lisää postauksia? Mielelläni olisin lukenut paikasta ja kokemuksistasi vielä enemmän… :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   En mielestäni saanut San Franista kovin hyviä kuvia, niin siksi en tehnyt kunnollista SF-postausta. Ehkäpä kirjoitan kaupungista jotain yhteenvetojutussa sitten…. Oli kyllä ihana paikka, aivan erilainen kuin NYC ja tietyssä mielessä saatoin jopa tykätä San Franista enemmän kuin New Yorkista.

   • 17.1.1

    Viola sanoo

    Länsi- ja itärannikko eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, olen myös itse käynyt molemmissa paikoissa. :) Molemmat ovat aikalailla epätyypillisiä jenkkikaupunkeja.

 6. 20

  sanoo

  Tervetuloa takaisin :) Oli ihana lukea reissujuttuja, mutta odotan jo toisaalta innolla takaisin meikin ja kosmetiikan pariin palaamista :)

 7. 21

  ingrid sanoo

  Tervetuloa kotiin!!!! Oikein tunsin koti-ikävänä nahoissani SF-postauksessasi. Täällä riittää lunta ja lämpöä :)

 8. 22

  Ansku sanoo

  Tervetuloa takaisin! Mukavaa, kun jaksoit postailla myös reissusta, sun blogia on niin kiva lukea :)

 9. 23

  ella sanoo

  Kiitos välittämistäsi reissuelämyksistä! Oli jo aikakin palata kotiin Suomeen kauan odotettua joulua viettämään :)

 10. 24

  mervi sanoo

  Kiitos reissupostauksista, niitä oli mukava seurata, melkein kuin itse olisi päässyt matkustelemaan. :)

 11. 25

  Ansku sanoo

  Tervetuloa ehjänä takaisin! Mahtavaa että edes jotkut meistä elävät unelmiaan eivätkä vaan haaveile niistä <3
  Suloista joulua Sanni!

 12. 26

  Saldag sanoo

  Voi, tuli hyvä fiilis tästä postauksesta =)
  Ihanaa, että sait reissata niin paljon että koti tuntuu nyt parhaalta paikalta maailmassa !

 13. 28

  Viivi sanoo

  Tervetuloa takaisin Suomeen. :)

  http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_viiden_tahden_toimittajat/6418877

  Tuosta artikkelista tulee hyvin ilmi se, miksi tykkään sun blogista. Toisin kuin naisten lehdissä, kirjoitat rehellisesti ja asiantuntevasti kosmetiikasta ja sanaasi voi luottaa, vaikka olisit saanut tuotteen ilmaiseksi. Olenkin löytänyt monta hyvää tuotetta blogisi avulla. Blogisi on muuten ainoa kosmetiikkablogi, jota luen, ja sekin kertoo mielestäni jo aika paljon. :) Ja vaikka aloinkin lukea blogiasi kosmetiikan takia, olen tykännyt tosi paljon myös reissupostauksista, ruokajutuista etc. Oikeastaan kaikesta, mistä kirjoitat. :) Iso kiitos tästä blogista Sanni!

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Hei, aivan mahtava tuo Sanna Ukkolan artikkeli! Teitä oli kaksikin lukijaa linkittänyt sen, kiitokset molemmille. Muuten olisi jäänyt juttu multa välistä. Hienoa että joku toimittaja ”uskaltaa” sanoa tällaisia totuuksia ääneen.

   Mieleni on tehnyt jo pitkään kirjoittaa naistenlehtien kauneusartikkelien tausta”voimista” ja nyt Ukkola päräytti loistavasti ja aika paljon perusteellisemmin samasta aiheesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.