Kotona kosmetiikan äärellä

Olen kotona ja yritän pitää silmiä suunnilleen tikuilla auki. Blogin kirjoitus toimii yhtenä tikkuna. :) Mun kropan mielestä kello on nyt aamu-kahdeksan eikä se oikein tykkää siitä että en ole päästänyt sitä tänään nukkumaan.

Aina kun on ollut pidempään matkoilla tekee kotiin palattua heti mieli pureutua kosmetiikkajuttuihin. Tässä tulee taas tällainen jo tutuksi käynyt kosmetiikka-aiheinen reissustapaluupostaus jossa vain lähinnä ihastellaan purkkeja. :)

Sannin kosmetiikkakuulumiset maanantaina viides joulukuuta. :)

kosmetiikkaa_img_4605

Kosmetiikkapostia oli tällä kertaa kertynyt matkan aikana aika maltillisesti. Mikä on ihan hyväkin juttu.

Ainakin Lily Lolon luomiväripaleteista saatte varmasti lukea lähempää infoa lähiaikoina. :)

lumenesisu_img_4610

Lumenen Sisu-tuotteet oli pakattu havun oksiin..! <3 Nuohan olisivat kelvanneet melkein maljakkoon ja joulukoristeet kyytiin :)

Minulla oli muuten kova aikomus aloittaa joulukoristelu heti tänään, mutta arvatkaa vain olenko jaksanut…

essieohbehave_isadora_vintagegold

Saapuneista PR-tuotteista välittömään testiin päätyi kaksi kynsilakkaa: Essien talvikokoelman Oh Behave ja IsaDoran joulukauden kokoelman Vintage Gold.

Kimaltavan roosapersikkaisen Oh Behaven ikuistus kuviin ei onnistunut (näyttää kuvissa ihan cremeltä eikä niin roosaiselta kuin livenä).

isadora_vintagegold_img_4633

Kuvasin sitten vain Vintage Goldin – mutta ei senkään kaunis, vienon pinkki shiftaus erotu kuvissa. Kuten todettua, minusta ei tulisi kynsibloggaajaa. ;)

Tänään ihkaensimmäinen ohjelmanumeroni Tampereelle päästyä oli muuten kynsihuolto. Ahhh. Tällä kertaa ehti vierähtää melkein 7 viikkoa huoltojen välillä…

loreal_joulukalenteri_img_4625_2

Ilokseni löysin PR-pakettien joukosta myös joulukalenterin. Kiitos L’Oreal :) Niin nätin näköinen :) En ole itse ehtinyt hankkia tänä vuonna lainkaan joulukalenteria joten tämä oli iloinen ylläri. Kyllä luukkujen availu vain kuuluu joulukauteen :)

nealsyardremedies_img_4637

Reissussa oli ihanaa saada käyttää koko kuukausi samoja tuotteita, mukaan lähti setti eri merkkien suosikkejani kuten EkoPharmaa ja Estelle & Thildiä. Vaikka kosmetiikan testailu on tosi kivaa hommaa, niin on ihana ”saada” välillä käyttää myös useampi viikko lemppareitaan :)

Tänä iltana aloitan seuraavan testisarjan läpikäymisen: kuvan kauniissa lahjapaketissa loikova Neal’s Yard Remedies. 

Ja muuta tänään testiin lähtevää:

foreo_img_4646

Elektroninen Foreo Luna -kasvoharja. Jep, vihdoin ja viimein testaan jotain näistä viime vuosien kasvoharjahiteistä. En tiedä mikseivät ne oikein ole jaksaneet minua kiinnostaa, kun muuten rakastan fiilistellä erilaisia puhdistustuotteita.

Kai se on se minun perustavanlaatuinen anti-innostukseni sähköisiä kauneudenhoitolaitteita kohtaan. Minulla ei ole säännöllisessä käytössä mitään muuta elektronista kauneudenhoitovimpainta kuin Schollin jalkaraspi, siihen myönnän ihastuneeni mutta sekin vei aikaa. Lämpenen näille tosi hitaasti.

Saa nähdä miten minun ja Foreon käy. :)

Pakko vielä jakaa yksi viime hetken nostalgiahankinta USAssa. (Ja ostin mä yhden voidemaisen violetin luomivärinkin… ;))

nexxus_nostalgia

En tiedä kuinka monelle teistä Nexxus sanoo mitään, merkkiä kun ei myydä Suomessa, mutta minulle se merkitsee hiustuotteiden aatelia ja liittyy vahvasti nettikauneushörhöilyni alkuaikoihin. Hurahdin Nexxukseen vuosia sitten (tarkalleen ottaen 10 vuotta sitten) lukiessani siitä suitsutuksia Juurikasvu-keskustelupalstalla.

Koska Nexxusta ei saanut tilattua Suomeen kovinkaan halvalla, pyysin USAlaisystäviäni ostamaan minulle pieniä matkakokoisia pulloja ja lähettämään niitä minulle. Niin palavasti halusin päästä tutustumaan merkkiin. Kun sitten talvella 2007 teimme misterin kanssa reissun New Yorkiin, ostin laukun kirjaimellisesti puolilleen Nexxusta ^_^ :D (..toinen puoli täyttyi My Little Poneista :)) Tein tuohon aikaan ostoslistoja Juurikasvun suositusten perusteella ja olin niiiiin onnellinen kun pääsin toteuttamaan hankintoja :)

Yksi suosikkishampoistani oli kosteuttava Therappe. Kun törmäsin tällä reissulla Nexxukseen Walgreensin hyllyllä, en voinut vastustaa 90-millisen pikku-Therappen ostamista ihan vain nostalgiasyistä. Se tuoksuu vieläkin ihan samalle..!

Tällaiset mitättömät jutut ilahduttavat kosmetiikkafriikkiä ja nostalgistia valtavasti :)

.

P.S. Näyttääkö nuo kuvalliset hymiöt teistä ihan hassuilta..? Otanko hymiöt pois päältä..? Mä en ole vielä ihan varma tykkäänkö niistä tuollaisina kuvina vai en… ehkä se on vain tottumiskysymys..?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meitsin mielipide on, että ”merkkihymiöt” on parempia, kuvalliset saa tekstin näyttämään epäsiistiltä :P

 2. 2

  Arlene sanoo

  Oon itte niin tottunut noihin kuvallisiin hymiöihin etten ees kiinnittänyt niihin erikseen huomiota ennenku mainitsit asiasta 😂 Eli musta ne ainakin sopii tekstin joukkoon ^_^

  • 2.1

   Kriksu sanoo

   Sama täällä. Kuvahymiöt ovat hiipineet osaksi arkea älypuhelimien myötä, joten ei noihin edes reagoi. Itse asiassa enemmän reagoin niihin kaksoispiste-sulkumerkki hymiöihin. Lausetta lukiessa tuli joskus sellainen feelis että ”mikäs typo tossa… eikun se olikin tollanen retro-hymiö” ;).

 3. 3

  J sanoo

  Postaukset pystyy nykyään lukee bloglovinissa ilman, että joutuu klikkaa blogiin ;)

  • 3.1

   sanoo

   Mä vastaan Sanni nyt tähän kommentiin (koska laiskuuttaan helpompi kuin erillisen viestin lähettäminen), mutta ethän julkaise tätä. :)

   Kannattaa pyytää it-tukea asentamaan plugari (kai teillä on pohjana wordpress?), jolla estetään tuon bloglovin-framen käyttö, koska muuten iso osa bl:n kautta tulevista lukijoista ei näy sun analytics-tilastoissa kävijöinä, koska ne ei ikäänkuin koskaan siirry sivustolle.

   • 3.1.1

    Sanni sanoo

    Kiitos Myy, tämä kävi mulla itselläkin mielessä ja luulen että tuossa on koodarille päässyt käymään joku unhdus sillä mä käsitin KT:ltä ettei heidänkään blogejeja pääse lukemaan kokonaan Bloglovinissa. Eli tuo plug-in lienee vain unohtunut mun blogista.

    Ymmärrän että lukijan kannalta voi olla tylsää ettei hän näe koko postausta Bloglovinissa, mutta meidän bloggaajien kannalta taas on tärkeää että saamme kävijän käymään blogin omalla sivulla.

 4. 4

  Ammi sanoo

  Onpa kaunis kultainen kynsilakkasävy! Lakkaan harvoin: suttaan kuitenkin, haisee pistävälle ja se poistaminenkin vielä… Mutta tuon sävyn vuoksi voisin nähdä vaivaa.

  Aivan – enpä olekaan tullut ajatelleeksi tuota puolta tuotetestauksesta, että (tietysti!) kaipaa saada käyttää suosikkituotteitaankin välillä, edes lomalla. Työnäkökulmaa kosmetiikkabloggaukseen, mielenkiintoista.

  Merkkihymiöille multakin ääni. Nuo kuvat on jotenkin kalseita, eivätkä ”kuulosta” sulta. Mutta yritän sopeutua niihin, jos ne jäävät (tähän perus hymyhymiö merkein)

 5. 5

  milipili sanoo

  Myö koristeltiin äeteen kuusi! Kiva kun lorkulta tulisi kauppoihinkin tollanen kalenteri, näyttää hyvälle. Noi oikeat hymiöt on parempia.

 6. 6

  Mari T. sanoo

  Ehdottomasti samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa. Pelkät merkit ovat parempia.

  Muuten, vanhemmista postauksista puuttuu todella paljon kuvia. Selailin Makeup for Dummies -sarjaa ja valtaosa kuvista puuttui. Harmi, sillä kuvat olisivat tulleet tarpeeseen monipuolisempaa silmämeikkiä harjoittelevalle :D Hmmm… Toivottavasti ne vielä ilmestyvät, nyt kun elämäni ensimmäinen sivellinsettikin on tilattu.

  Niin, ja tervetuloa taas koti-Suomeen!

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Muuten, vanhemmista postauksista puuttuu todella paljon kuvia. Selailin Makeup for Dummies -sarjaa ja valtaosa kuvista puuttui.

   Voi eiii… :( Täytyy yrittää tehdä asialle jotain :(

   • 6.1.1

    Marikatt sanoo

    Niin tosiaan puuttuu – juuri nuo for dummies -postaukset olisivat itsellekin niitä tärkeitä ja hyödyllisiä. Toivottavasti saatte it-tuen kanssa sivut pelittämään kunnolla :)

    (Kokeiltu Windows 10:ssä Internet Explorer 11:llä ja Firefox 50.0.2:lla, niin ettei ole ihan selaimestakaan kiinni.)

    • 6.1.1.1

     Sanni sanoo

     Toivottavasti saatte it-tuen kanssa sivut pelittämään kunnolla 🙂

     Jos ei muu auta niin siirrän For Dummies -sarjan kuvat manuaalisesti ID:n puolelta jossa ne vielä ovat, vaikkakin saan kopsattua ne todennäköisesti vain bloginhallinta-tilan koossa eli pienempinä. Mutta kuvia todennäköisesti puuttuu enemmänkin kuin vain For Dummies -sarjasta ja kaikkia en mitenkään saa siirrettyä manuaalisesti, olisi mahdoton työ käydä koko arkisto läpi ja tsekata mistä kaikkialta puuttuu kuvia. Surku juttu. :/

     • 6.1.1.1.1

      Marikatt sanoo

      Tekniikka ei aina toimi niin kuin haluaisi :( For dummies -kuvien näkyviin saaminen voi olla aika monellekin lukijallesi tärkeää, mutta varmaan kaikille kuvillesi löytyy kaipaajia. Aivan ymmärrettävää kuitenkin, ettei koko arkistoa jaksa lähteä käymään läpi. (Paitsi on varmaan muitakin kuin minä, joka on lukenut kaikki postauksesi alusta asti, kommentitkin vähintään selattu ;) )

      • 6.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Laitoin äsken KT:n koodarille viestiä kuvaongelmasta. Fingers crossed että asialle voidaan tehdä jotain.

       Kauhukseni huomasin blogiarkistoja selaillessa, että kuvia puuttuu todella paljon :( Etenkin vuosi 2011, jolloin tuo For Dummies -sarja ilmestyi, näyttää kärsineen erityisesti kuvasiirrossa. :´-( Ihan kamalaa jos kuvia ei saa enää takaisin :( Ehkä jollekin päiväkirjamaista blogia pitävälle lifestyle-bloggaajalle ei ole yhtä suuri menetys jos vanhoja kuvia katoaa blogimuuton yhteydessä (mietin kaikkia bloggaajia jotka ovat vuosien varrella vaihtaneet osoitetta useampaankin otteeseen), mutta mun blogi perustuu vahvasti tutorialeihin ja ajattomiin informaatiopitoisiin postauksiin joita luetaan vielä vuosiakin niiden julkaisun jälkeen, ja kuvat ovat valtavan tärkeä osa näitä kirjoituksia.

 7. 7

  Mia sanoo

  Siis mä mietin tätä hymiö-asiaa jo ennen kuin olin edes päässyt postauksen loppuun! Itse käytän tuota kyseistä hymynaama-emojia yleensä sarkastisessa sävyssä, joten ehkä siitä syystä se kiinnitti huomion vähän kielteisellä tavalla. Mun mielestä sun teksti ei kaipaa hymiöitä, kirjoitat niin elävästi ilmankin!

 8. 9

  JK sanoo

  En myöskään tykkää noista kuvahymiöistä… En tiedä onko silmissäni vikaa vai mitä, mutta hymyilevä hymiö ja surullinen hymiö näyttää mun mielestä ihan samoilta (eli pelkkä vaakaviiva suun kohdalla) kun ovat niin ”vähäeleisiä” hymiöitä. Mutta japanilaiset hymiöt (vai mitkä lie) on ihania ja yhdistän ne aina muuallakin nähdessäni Karkkipäivä-Sanniin! :)

 9. 10

  ohis sanoo

  Iso EI kuvallisille hymiöille! Merkit parempia, eivät pomppaa tekstistä silmille ja muutenkin näyttää siistimmältä. Kuvahymiö ei tuo mitään hyvää tekstiin, vaan ärsyttää meitä jotka emme niistä tykkää ja kuvahymiöihin tottuneille tuntuu olevan ihan se ja sama. Hymiöt ovat kivoja, mutta ne kunnolliset merkkipohjaiset käyttöön, kiitos! :) Tai muuten lukemiskokemus on ihan O_o ja >:( ja silleen.

 10. 11

  Mintsi sanoo

  Olen ehkä vanhanaikainen, mutta tykkään enemmän vanhanaikaisista hymiöistä, kuten kaverin poika kutsui merkein tehtyjä hymiöitä ;) Nuo keltaiset pallurat tekevät tekstistä levottoman näköisen.

  Foreoon halusin kommentoida, että hankin tuon pikkuisen suurin odotuksin. Kokeilin heti saatuani ja se tuntui hyvältä, mutta iho riehahti parin käytön jälkeen. Pidin tauon ja kokeilin uudelleen puhdistusöljyn kanssa. Iho ei suuttunut samoin, mutta en kyllä havainnut suurta eroa ihossa. Sen takia se onkin pitkälti jäänyt kaapin perukoille oleskelemaan. Harmi. Se on niin suloinen ja ihana.

 11. 13

  Iida sanoo

  Apua mikä kateus iski! Toi NYR-boksi näyttää niiin ihanalta, j toi essien roosa sävykin on tosi soma. Eniten odotan kuitenkin innolla postausta kasvoharjasta :D ekaa kertaa kun kyseisestä vempeleestä luin oli mun reaktio tyyliin ”kaikkea krääsää sitä taas” mutta yllättäen on alkanu sit kuitenkin vähän uteliaisuus kasvaa…

 12. 15

  Pieta sanoo

  Ooh, mikä kalenteri! Mä olen innoissani kuvakalenterista, jonka sain joulukortin kokoisena kaveriltani.

 13. 16

  Emm sanoo

  Moikka! Itse pidin enemmän merkkihymiöistä, mutta ei nuo kuvalliset haittaa. Enemmän minua häiritsee poikkeuksellisen huono kuvanlaatu bannerissa, varsinkin kun on tottunut, että sulla on aina ollut niin laadukkaat kuvat. :) En tiedä näkyykö se muilla epäselvänä ja suttuisena, minulla ainakin näkyy. Mutta joka tapauksessa onnea uudesta blogikodista, aion jatkaa blogisi seuraamista muutosta huolimatta. :) Ihanaa joulunaikaa sinulle! 😊

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Banneri vaihdettiin eilen parempilaatuiseen versioon, nyt se näkyy ainakin mun koneella tarkkaresoluutioisena :)

 14. 18

  sanoo

  Tervetuloa kotiin ja ihana tuo Nexxus-tarina :) Mulle samanlainen muisto on ollut Biosilkin Silk therapy -tipat. Mulla on paksut ja karheat hiukset ja olen aina etsinyt/etsimässä niihin jotain siloitusratkaisuja. Nuo Biosilkin tipat olivat ensimmäisiä tuotteita, joita aikoinaan ulkomailta – jenkeistä – löysin. Ostin kanssa viime talvena nostalgiasyistä putelin ja sen tuoksu muistuttaa vieläkin noista ajoista <3
  PS. Olen kuvahymiöiden kannattaja jos pitää valita :D mutta ei sillä mun mielestä ole itse asiassa mitään väliä :)

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Biosilk-tipat on tosiaan olleet ikäänkuin ”aina” olemassa :) Vanha klassikko. Itsekin muistan ajat jolloin niitä ei vielä saanut Suomesta :)

 15. 19

  Kronos sanoo

  Nexxuspullot heitti heti vuoteen 2006. Muistan vieläkin miltä Humectress, Therappe ja Ensure tuoksuvat. :D Tukholmasta ostin tuolloin putelit kun oli abiristeily mut surkean saatavuuden takia jäi hankkimatta uudelleen. Noita kolmea pulloa hillosin säästeliäästi varmaan kaksi vuotta. Onneksi oli paljon muitakin tuotteita. Goldwellin Stay Red-linja oli päivittäisessä käytössä niin kauan kuin sitä sai (vanhaa versiota siis) Kävin etsimässä tietoa Honore des Presin tuoksuista mutta ilmeisesti sample kitiä ei saa enää mistään. Sinänsä sääli kun täysikokoista ei viitsi kokeeksi ostaa. Vampia ja Love Cocoa olen testannut mut jos seasta löytyisi joku hurmaavampi. Epäilen vähän koska Love Coco hurmasi ihan täysin. :D Neals Yard Remedies-postausta odotellessa.

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Ainiin jo Ensure ja Assurekin..! <3 Oi muistoja…

   Onpa harmi jos Honoresin sample-setti on lopetettu :/

   NYR-juttua tulossa varmasti ennen joulua :)

 16. 20

  Jonttu sanoo

  Tykkäsin enemmän niistä vanhanaikaisista hymiöistä.

  Ja kyllä, muistan Nexuksen vanhemmista postauksista. :)

  Onpa muuten aika erikoinen nimi kosmettiikkatuotteelle tuo Sisu. Mielenkiinnolla odotan tuote-esittelyä. :)

  Mitä muuten tykkäät näistä poneista https://www.lidl.fi/fi/Tarjoukset.htm?articleId=751? Omaan silmään ihan kauniita (etenkin nuo vaaleammat ja pienemmät) mutta aika pitkäsäärisiä verrattuna niihin oikeisiin.

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Mitä muuten tykkäät näistä poneista

   Ihan söpöjä :) Mutta ei nuo minulle ”oikeilta” poneilta näytä kun ovat niin kaukana Hasbron poneista. :)

 17. 21

  Julia sanoo

  Täältä myös ääni ”merkkihymiöille”, noi keltaiset ei vaan jotenkin passaa blogiteksteihin! Mieluummin luen pidempiä tekstejä ilman emojeita, ne käyvät sitten someen ja lyhyisiin viesteihin:)

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Täältä myös ääni ”merkkihymiöille”, noi keltaiset ei vaan jotenkin passaa blogiteksteihin!

   Joo, mä päädyin nyt sitten ottamaan pois asetuksen joka muuttaa hymiöt kuviksi. Oli ne pallurat vähän oudon näköisiä tekstin seassa.

 18. 22

  Sini sanoo

  Mä en edes kiinnittänyt huomiota hymiöihin ennen kuin mainitsit ne. Kaipa niihin on niin tottunut älypuhelinta käyttäessä 🙂

  Pakko muuten mainita, että kannattaa olla varovainen avatessa tuota Neals’s Yard Remediesin Rosemary & cedarwood hair treatment purkkia (kuvassa ainakin näyttää kyseiseltä tuotteelta). Itsehän kippasin sitä avatessa yli puolet purkin sisällöstä lattialle, kun jostain syystä kuvittelin sen olevan koostumukseltaan jotain muuta kuin vesimäistä lirua. Hieman teki tiukkaa saada jäljelle jäänyt tuote riittämään koko päähän😄

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Pakko muuten mainita, että kannattaa olla varovainen avatessa tuota Neals’s Yard Remediesin Rosemary & cedarwood hair treatment purkkia

   Aaa, kiitos varoituksesta :) Jännää jos naamion koostumus on liru…

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Laitoin kaksi kerrosta. Pohjalla on geelipinnoite jollaiset mulla on ollut omien kynsien päällä viimeiset kaksi vuotta :) Geelipinta saa aikaan sen, että kynsilakka tarttuu päälle poikkeuksellisen hanakasti. Lakkaus ei käytännössä lohkeile lainkaan, kuluu ainoastaan vähän kärjistä :)

 19. 24

  Pautsi sanoo

  Kuvalliset hymiöt pois! Ne saa tekstin näyttämään epäsiistiltä. Merkkihymiöt takas, ne sopii niin paljon paremmin sun teksteihin :) en tykkää kyllä muissakaan blogeissa kuvallisista hymiöistä, niistä tulee vaan jotenkin amatöörimäinen mielikuva blogista..

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Merkkihymiöt takas, ne sopii niin paljon paremmin sun teksteihin :)

   They’re back :)

 20. 25

  Ulpu sanoo

  Juu, nostalgista, kun alkoi miettiä Nexxusta, mullakin muutama tuote oli käytössä. :)

  Kiva kuulla mitä tykkäät NYR:stä, mun lempparisarja, kaikki kokeilemani tuotteet on ollut hyviä. Ja ne tuoksut! :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Juu, nostalgista, kun alkoi miettiä Nexxusta, mullakin muutama tuote oli käytössä. :)

   Nexxus oli kyllä ihan the Juurikasvu-merkkejä… <3 Olisipa hauska nähdä tilasto kuinka moni foorumilainen osti esim. Nexxusta, Joicoa ja MOpia ihan vain luettuuaan palstan hehkutuksia ^_^ Kyllä sosiaalisella medialla vain on valtava voima :)

   Kävin äsken MOPin sivuilla verestämässä muistoja – legendaariset oranssit pullot on vaihtuneet valkoisiin…! Voi, ne oranssit putelit oli niin mehukkaat… Ja se tuoksu, oih… Oliko sullakin muuten MOPpeja? :)

   • 25.1.1

    NG sanoo

    Minäkin tilasin joskus silloin MOPia, voi hyvänen aika..! :) vaikka ne appelsiininhuuruiset aineet ärsyttivätkin ajoittain ihottumasta kärsineitä käsiäni.
    Huomaan näin jälkeenpäin, että panostin hiustenhoitoon huomattavasti enemmän noin kymmenen vuotta sitten. Käytössä oli vaikka mitä muhitusmömmöjä juurikasvun resepteillä…
    Luen juurikasvua edelleen, mutta painopiste on viime vuodet ollut vahvasti ihonhoidossa, nimenomaan tehokkaissa nuorennushoidoissa ;) Tämänhetkinen päällä oleva buumihan on juuri sitä, uusin innostus taitaa olla Deciemin ja sen eri alabrändien tehokkaat ja kohtuullisen hintaiset teholiemet. Taitaa nyt olla aasialaiskosmetiikalle paha takaisku, sen verran laadukkaista taikatipoista ja seerumeista on kyse. Käy sinäkin tutustumassa ja ihastumassa, tuolla on vaikka mitä kiinnostavaa ja tutkittavaa :)
    http://www.deciem.com

    • 25.1.1.1

     Sanni sanoo

     Wow, onpas kyllä kiinnostava tuo Deciemin sivu, me likey..! ”The Abnormal Company”… Just niin omituisen näköinen että kiinnostus herää välittömästi :) Mistä sä löydätkään näitä kaikkia jänniä brändejä.. ^_^ :D Vastaus on varmaankin: (ulkomaisista) kauneusblogeista :) Mun ikuinen haaste ja ongelma kauneusbloggaajana on se, että koska pidän omaa päivittäin päivittyvää blogia, en juurikaan ehdi syventyä muihin blogeihin, jolloin monet kauneusalan trendit jäävät multa kuulematta… :D ^_^

     Muuten – tajusin juuri että en tiedä yhtään mihin laitoin sinulta saamani korealaiskosmetiikan näytteet… apua..! :-o Kun se Lumene-kiertue oli just ennen USAan lähtöä, ei muista yhtään mihin on laittanut erinäisiä kosmetiikka-asioita sillä viikolla.. Matkaan lähdöt saattaa mun pään ehkä sekavimpaan tilaan pakkauksineen ja järjestelyineen. No, kyllä ne jostain ennen pitkää löytyvät, se on varmaa. Täällä on tällä hetkellä taas lähtemässä lapasesta kosmetiikkanäytteiden tulva, en ehdi millään testata, arvostella ja laittaa eteenpäin tuotteita samaa tahtia kuin niitä tulee; testausta odottaville tuotteille omistettu Hemnes-lipasto on ääriään myöten täynnä ja kasseja on jälleen vallanut tilaa niin olohuoneen lattialta kuin parveltakin…. Mietin aina miten muut bloggaajat tästä selviytyvät kun en kuule kenenkään koskaan kommentoivan tällaista ongelmaa (ja tiedän että moni muu saa minua vielä huomattavasti paljon enemmän PR-tuotteita). Ehkä muilla vain on isommat kodit ja enemmän tilaa… se on todennäköisin selitys :)

     • 25.1.1.1.1

      NG sanoo

      Mistä näitä ihania uutuuksia löytyy .. siis edelleen pitkälti Juurikasvusta :)
      Toki ulkomaisia blogejakin tulee luetuksi, mutta suomalaisten kokemukset edullisista hinnoista ja nopeista toimituksista ovat se, mikä eniten innostaa kokeilemaan.

      Harmi, jos ne korealaissamplet ovat hautautuneet jonnekin ummeniin, mutta tulevat kyllä varmaankin vastaan.. elleivät sitten ole jääneet johonkin hotelliin ym.

      • 25.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Hotelliin eivät jääneet, sen tiedän koska muistan kyllä purkaneeni ne laukusta Tampereelle tullessa. :) Ne ovat varmasti jossain laatikossa tai kassissa… Odottaisin niiden löytyvän joulukuun aikana kun mulla on edessä koko kosmetiikkavaraston siirto parvelle uuteen säilytysjärjestelmään. :)

       (Ja hei – Juurikasvu on siis edelleen alive and kicking <3)

 21. 27

  NG sanoo

  Oi, Nexxus…! Muistan, kuinka siitä puhuttiin.. sitä sai yhteen aikaan kohtuuhinnalla eräästä amerikkalaisesta nettikaupasta, joka sitten muutti toimitusehtojaan / sulki ovensa. (Vieläkin on jäljellä sitä vessanpesun tuoksuista suihketta.)
  Ah niitä aikoja..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.