Kotimainen kosmetiikka: Supermood vol. 2

Tänään esittelyssä mm. yksi viime aikojen suurimmista ihastustuotteistani, kun vuoron saa Anne Kukkohovin Supermood-sarja.

Supermood oli mukana myös joulukuun viikolla, mutta tuolloin vain kahdella erikoistuotteella. Nyt pääsen vihdoin esittelemään myös sarjan perusihonhoitotuotteita.

Supermood_IMG_4084_2

Sain Kukkohovilta vuoden alussa muhkean satsin Supermood-tuotteita. Valitsin tälle viikolle muutaman jotka ehdin aikataulun puitteissa testata kevään aikana ja lopuista on tulossa juttua myöhemmin.

Supermood vetoaa ainakin seerumifiilistelijöihin; sarjasta löytyy peräti viisi seerumia, kolme kasvoille ja kaksi silmänympäryksille. :) <3

Muutama sananen Supermoodin tuotejaottelusta. Sarjoja on kolme: Egoboost päivittäiseen perusihonhoitoon, Beauty Sleep yöhoitoon ja Youth Glo erityishoitoon kun tavoitteena on hehkuva iho.

”Glow” eli hehkuva iho on tämän hetken suurimpia ihonhoitotrendejä ja mm. Yhdysvaltojen markkinoilla se kaikkein suurin juttu tällä hetkellä (saimme kuulla L’Orealin Skin Summit -tapahtumassa). Supermood on pyrkimässä myös USAn markkinoille, saas nähdä miten tuotteet otetaan siellä vastaan. Kaikki avaimet menestykseen pitäisi kyllä olla kasassa, ainakin jos minun mielipidettäni kysytään :) En salaile ihastustani Supermoodiin; nyt kun olen päässyt kunnolla testaamaan muitakin tuotteita kuin naamioita, voin kättelyssä todeta että sarja voitti minut vaivatta puolelleen.

Pitäisikös aloittaa suoraan siitä mun suurihastuksesta :)

idSupermood_IMG_4096_2

Seerumit on se mun juttu, sen tiedättekin. Estelle & Thild on pitänyt pitkään kärkeä rakkausseerumeideni listalla, mutta nyt sen johtoasema on haastettu, ellei peräti viety. Haastaja:

Egoboost Moisture Kick Serum 59€ / 30 ml

Tämä sileä, nestemäis-emulsiomainen syväkosteuttava ihanuus on koostumukseltaan ja ihotunnultaan paras seerumi jota olen käyttänyt. Juuri sopiva tasapaino vesimäisten ja rasvamaisten ainesosien välillä, niin että tuote jättää iholle samanaikaisesti raikkaan ja kevyen tunteen mutta myös tehokkaasti kosteutetun ja ravitun. Iho tuntuu pehmeältä eikä sitä jää kiristämään. (Tietysti tilanne on eri kuivaihoisella, jolla pelkkä seerumi hyvin epätodennäköisesti riittää paikkaamaan ihon kosteus- ja lipidivajeen.)

Supermood_IMG_4092_2

Kosteutuksesta Moisture Kickissä vastaavat mm. koivunmahla, arganöljy, jojobaöljy ja sheavoi. Suomalainen pakurikääpä, joka on Supermoodin ”the” aktiiviainesosa, on voimakas antioksidantti.

Ainoastaan tuoksu ja annostelumekanismi (ja yli kympin edullisempi hinta ;)) ovat juttuja, joissa Estelle & Thild päihittää Moisture Kick -seerumin. Supermoodin tuotteissa on kauttaaltaan hyvin ”heinämäinen”, Mádaran tuoksumaailmaa paljon muistuttava tuoksu joka ei ole lainkaan epämiellyttävä, mutta pidän itse E&T:n kukkaistuoksusta enemmän.

Pakkausseikat ovat nekin pitkälle makuasia, ja itse pidän pipettikorkkia hieman ärsyttävänä ja vaivalloisena. Ymmärrän että pipettivalinnalla on haettu luksusfiilistä, mutta arkisempi pumppunokka on enemmän minun mieleeni. Pipetillisissä pakkauksissa ainetta tuppaa hyvin usein valumaan myös pullon kaulan ulkoreunoille mistä en tykkää, tiivis korkki on kaiken kaikkiaan siistimpi ja pakkaukseen pääsee myös vähemmän happea.

Supermood_IMG_4090_2

Egoboost The Perfect Day Cream 39€ / 30 ml

Jos sokkotestaisin tätä, luulisin tuotetta varmaankin Mádaran voiteeksi, niin paljon niittymäinen tuoksu tuo jälleen mieleen tuon baltialaisen kosmetiikkasarjan.

Nyt päästään taas koostumusfiilistelyyn :) Frantsilan ja Dermosilin kohdalla puhuin vahamaisuudesta, tietynlaisesta jäykyydestä ja täyteläisyydestä. Egoboostin kosteusvoide kuuluu täysin päinvastaiseen koostumusmaailmaan; tämä voide on hyvin ohutta, notkeaa ja emulsiomaista, olematta kuitenkaan vetistä. Tekee mieli käyttää ilmaisua ’sileää’, vaikka se ei ehkä ole paras adjektiivi juuri voiteen kuvailuun. Vahamaiset ainesosat loistavat incissä poissaolollaan ja niiden sijaan voidepohja rakentuu koivunmahlalle, oliivi- ja manteliöljyille ja luonnollisille rasva-alkoholeille (nämä eivät siis kuivata, kuten denaturoitu alkoholi).

Pidän voiteesta erittäin paljon. Olen itse ehdottomasti enemmän tällaisen luonnonkosmetiikan ”new school” -voidekoostumuksen ystävä ja ilahdun aina kohdatessani formulan, jossa on onnistuttu saamaan voidepohjasta ohut ja nopeasti imeytyvä samalla kun tuotteessa kuitenkin on sen verran täyteläisyyttä että se jättää pitkään kestävän mukavan ravitun ja pehmeän tunteen. Jos olette kokeilleet geelimäisiä, vesivoittoisia tuotteita, olette kokeneet päinvastaisen tunteen. Mitä vähemmän rasvamaisia ainesosia, sitä vähemmän pehmittävyyttä.

Supermood_IMG_4100_2

Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum 69€ / 15 ml

Porukan arvokkain (ja samalla ehkä söpöin <3) pullo. Tuote on ihana, mutta nyt on pakko todeta että tällainen hinta vähän pysäyttää. Kuka maksaa näin paljon viidestätoista millistä..? Kun Beauty Sleep -sarjan yövoide (30 ml) maksaa saman verran, niin miten tämän pikkuisen hinta on perusteltu..?

Voide ei nimestään huolimatta ole seerumimainen vaan täyteläistä voidetta, paksumpaa kuin The Perfect Day Cream. Ei kuitenkaan jätä rasvaista tunnetta tai levity jäykästi vaan koostumus on linjassa ”new school” -tyylin notkean fiiliksen kanssa. Ei tästäkään voiteesta voi muuta sanoa kuin että tykkään tosi paljon (paitsi hinnasta). Vaikuttavana aineena on merifenkolin kantasolu-uutetta joka lupaa uudistaa ja korjata ihoa, kyseessä on siis anti-age-tuote.

Mielenkiintoisesti, pakkaustiedoissa puhutaan ’tipoista’; ”sivele pari tippaa iltaisin silmänympärysalueelle kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai yövoiteen kanssa”. Tämä teksti saa minut jo miettimään, onko minun pullooni eksynyt tarkoitettua täyteläisempi voide-erä, sillä tämä on ihan rehellistä voidetta eikä se tule ulos tippoina. En voisi kuvitella levittäväni tämän päälle toista voidetta, sen verran paksua Youth Restoring Eye Serum on jo itsessään. Toki oikein kuiva iho imee varmasti lisäkerrokset melkein minkä tahansa voiteen kohdalla ^_^

Tuoksu on testaamistani tuotteista voimakkain, mutta kyseessä on raaka-aineiden oma tuoksu, varsinaisia hajustekemikaaleja Eye Serumissa ei ole käytetty.

Supermood_IMG_4102_2

Youth Glo Radiance Oil 39€ / 15 ml

Hyvin täyteläiseltä tuntuva kasvoöljy, jota en saanut toimimaan ihanteellisesti edes kasvoveteen sekoitettuna. Luulen, että tämä öljycocktail on minun iholleni yksinkertaisesti liian täyteläinen ja sopii paremmin kuivalle iholle. Radiance Oilin seos pohjautuukin oliiviöljyyn joka on paksumpi öljy kuin esimerkiksi marjansiemenöljyt.

Nyt kun luen tuotekuvauksen Supermoodin sivulta niin sielläkin lukee ”voimakkaasti ravitseva, täyteläinen öljy”. Eli joo, ei mun iholle.

Oliiviöljyn lisäksi pullosta löytyy manteli-, argan-, ruusunmarja-, puolukansiemen- ja auringonkukansiemenöljyjä sekä rosmariini- ja villiporkkanauutteita sekä eteerisiä öljyjä hajusteina. Tuoksu on oikein miellyttävä eikä kovin vahva.
Loppuun kuriositeetti:

  Supermood_IMG_4098_2

Beauty Sleep Sweet Pillow Scent 29€ / 50 ml

Supermood-sarjaan kuuluu muutamia ei-kosmeettisia erikoistuotteita, joista tyynyliinatuoksu on yksi. (Ryppyjä vähentävä tyyny on toinen esimerkki :D)

Tätä suihkitaan siis tyynyliinalle ja liinavaatteisiin iltaisin ja tuoksun olisi tarkoitus tuudittaa rauhalliseen uneen. Suihkeen resepti on muuten suunniteltu Frantsilan yrttitilalla. :) Terapeuttinen tuoksu koostuu mm. laventelista, vetiveristä ja appelsiinista. Kuulostaa hyvälle kirjoitettuna, mutta käytännössä tuoksu ei ollut minulle mieleen. Se on jotenkin tunkkainen, vaikea kuvailla. Mieskin ihmetteli mitä ”myrkkyä” suihkin tyynyihin ja pyysi että voisin lopettaa testailut tai suorittaa niitä silloin kun hän ei ole kotona.

Olisi kiinnostavaa kuulla jonkun muun mielipide Supermoodin tyynytuoksusta, kai joku siitä kuitenkin tykkää? :)

Supermood_IMG_4086_2

Lopuksi haluan vielä kommentoida Supermoodin pakkauksia: tässä on sarja, jonka pakkaus-design todella vetoaa minuun.

Tyylikkäät ja samalla tyttömäiset, kauniit, ei-liian-prameat mutta kuitenkin peruspurkkeja luksuksemmat pakkaukset. Söpö värimaailma, kauniit, toimivat fontit ja pakkauksissa juuri sopivasti yksityiskohtia; ei liian kliinistä, ei liian teknistä, ei liian sekavaa ja täyteen ahdettua. Kerrassaan toimivaa, mää tykkään! En tiedä mikä taho on pakkaukset suunnitellut mutta terveisiä vain että mahtavaa työtä! :)

Supermoodin tuotteet valmistetaan Helsingissä samalla tehtaalla kuin mm. Mia Höydön ja Dermosilin Nature-sarjan -tuotteet. Niillä ei ole sertifikaattia koska pakurikäävän käyttö kuulema ainakin toistaiseksi estää sen, pakurikääpä on niin uusi raaka-aine ettei Ecocert ole vielä hyväksynyt sitä listoilleen.

Minua kiinnostaisi kuulla ajatuksianne Supermoodista, jakaako joku muukin mun ihastuksen tuotekoostumuksiin ja pakkaus-designiin?

Entäpä hinnat? Olisitteko valmiita maksamaan luonnonkosmetiikasta näitä hintoja?

.

Pakko pistää loppuun oma budjettipirkon vinkki: Sokoksellahan on usein asiakasomistaja-alennuspäiviä ja alekuponkeja, jos kiinnostuu vaikka Moisture Kick -seerumista niin 20% alekupongilla saa jo vähän helpotusta. :) Pakko myöntää että itselle yli 50 euron hinnat rikkovat jo kipurajan…. Vaikka olisi kyse kuinka ihanasta tuotteesta.

 

Kommentit
 1. 1

  Kristalli sanoo

  Oon aika lailla samaa mieltä sun kanssa näistä Supermoodin tuotteista. Sokoksella oli alessa pakkauksia, joissa oli molemmat sy-seerumit ja misellivesi, joten ostin pois. Ja kyllä, mä myös ihmettelin ton Beauty Sleep-sy-seerumin koostumusta ja mietin onko tuote pilaantunut tms kun ei ollut todellakaan mitään nestemäistä. Hinnat on sen verran korkeat et normaalihinnalla en todella raaskisi ostaa, mutta ihanan tuntuisia tuotteita kyllä ja mä myös pidän pakkausdesignista.

 2. 3

  sanoo

  Pakkaukset tosiaan ovat kivan näköiset, herättää mielikuvan että niiden sisältö on laadukasta ja ylellistä.

  Uskoisin, että hintansa arvoiset, mutta en raskisi ostaa – enkä varmaan kuulu kohderyhmään ^_^

  Kukkohovi ihmisenä vaikuttaa tosi symppikseltä ja mukavalta, rauhallinen ja iloinen. Elämää nähnyt, vahva ja itsenäinen.

 3. 4

  Tiltu sanoo

  Mulle ihan liian kevyitä nuo Moisture Kick -seerumi ja The Perfect Day Cream :/ Ehkäpä kesemmällä.

  Jos ohuet ja nopeasti imeytyvät koostumukset luonnonkosmetiikkatuotteissa kiinnostaa, suosittelen tutustumaan Olivia Klein- nimiseen tuotesarjaan http://www.oliviaklein.fi/

  Oon itse mukana OK-tuotteiden testiryhmässä, joka koostuu atoopikoista (kuinkas muuten :D) Facebookissa on julkinen ryhmä ”OK- testaajat”, jossa testiryhmäläiset jakaa kokemuksiaan, jos kiinnostaa :)

  • 4.1

   Tiltu sanoo

   Tai no, ei ehkä ohuimmasta päästä ole, mutta nopeasti imeytyviä kyllä.
   Käsivoide on puhdasta rakkautta <3

 4. 5

  JossuK sanoo

  Kuivaihoisena taas rakastuin tuohon Youth Glo Radiance Oil kasvoöljyyn :) Mutta jostain syystä taasen en päässyt oikein sinuiksi tuon Egoboost Moisture Kick Seerumin kanssa :/ Nuo pakkaukset ovat kyllä aivan ihania :)

 5. 6

  Saara1 sanoo

  Jotenkin mulla on sellainen mielikuva että ollaan menty aika vahvasti brändi ja tuoteaineiden trendikkyys edellä, itse tykkäisin vähän tieteellisemmästä lähestymistavasta. Myös hinnat ovat aika huimaavia, en esimerkiksi ymmärrä miten oliiviöljyä pääosin sisältävä öljycocktail voi maksaa noin paljon, vertaan esim. Madaran hoitoöljyihin ja ikisuosikkiini Pain ruusunmarjaöljysekoitukseen. Ei kai oliiviöljy muutenkaan ole mitenkään erityisen tehokas kasvojen iholle? Toivon sarjalle kuitenkin menestystä Jenkeissä :)

  • 6.1

   Nimetön sanoo

   Samaa mieltä täällä, melkein 40 euroa 15 millilitrasta pääasiassa oliiviöljyä sisältävästä seoksesta tuntuu vähän härskiltä. Toki ei voida tietää, missä suhteissa öljyjä on, mutta silti… BTW, Paula on todennut, että ainakin yksinään käytettynä oliiviöljy heikentää ihon suojakalvoa (http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/olive-oil). Toisaalta antaa kuitenkin arvosanan ”good”.

   Muut Supermoodin tuotteet vaikuttaa kyllä ihan kiinnostavilta.

 6. 7

  sanoo

  Olen kokeillut Supermoodilta hedelmähappokuorintaa ja naamiota. Niistä olisikin tarkoitus pian kirjoittaa blogiin, kun käyttökertoja alkaa olla muutama takana.

  Mä tykkään myös pakkausdesingista ja tuotteiden luksuksen tunnusta. Tuotteiden hinnat tosin kirpaisevat, etenkin toi sy-seerumi. En varmaan ostaisi normaalihinnalla sitä.

  Sarja onkin jäänyt itsellä aika tuntemattomaksi kokeilujen osalta, sillä harvoja tuotteita haluaa testata meiningillä ”jos tää ois kiva”, jos hintataso on tuota luokkaa. Harmi, koska suomalaisuus ja brändi kiinnostavat muuten hyvin paljon.

 7. 8

  sanoo

  Mulla on paraikaa käytössä The Perfect Day Cream. Pakkaus on todella kaunis, tykkään sen ”jykevyydestä” ja luksustunnusta (tosin pelkään joka päivä pudottavani lasipullon kylppärin lattialle).
  Tuoksu on tosiaan madaramainen, tosin mielestäni se on vielä tummempi, ”sienimäisempi” ja ”mutaisempi” (:D) kuin Madaran tuotteiden tuoksut. Mä tykkään.

  Yksi asia tuotteessa kuitenkin nyppii: kun olen levittänyt voiteen kasvoilleni, alkaa iho punottaa erityisesti T-alueelta. Johtuu varmaankin mentolista :P Harmin paikka. En tiedä,
  mitä tuotteen kanssa tekisin – en halua jättää sitä käyttämättä, mutta toisaalta punoitus aikas voimakasta, mikä on ongelma erityisesti siksi että kyse on päivävoiteesta. Ehkä
  pitäisi käyttää tämä yövoiteena – yöllähän ei haittaa, jos iho punoittaa :)

  Lisäksi voiteesta jää mun iholleni hieman tahmeannihkeä tuntu. Ei siinä muuten mitään, mutta olen kokenut että meikkipohja ei pysy sen päällä kovinkaan hyvin. Ehkä paras siis siirtää tämä yövoidekäyttöön.

 8. 9

  Mari sanoo

  Täytyy myöntää, että mulle tämä Supermood on ollut vähän sellainen ”hohhoijaa, nyt joku ex-malli koittaa leikkiä jotain kosmetiikkavalmistajaa” ja olen myös ajatellut, että tässä on vain Anne mainoskasvona eikä juuri liity tuotteisiin mitenkään. Taidan olla väärässä ja tämä postaus kyllä herätti mielenkiinnon. Voisihan noita joskus kokeilla alennuksen turvin, mutta muuten hinnat on kyllä järkyttäviä. Pakkaukset ovat tosiaan tyylikkään yksinkertaisia ja freesejä. Munkin mies olisi ihan samantien kieltämästä tyynysuihkeiden käyttöä. :D Voi hyvää päivää mikä tuote! :D

  • 9.1

   Mar sanoo

   Juuri näin.

   En minäkään arvosta mitään tyynysuihkeita sun muita kauneussuklaita (eikö tällä merkillä sellainenkin ole), mutta mielenkiintoinen tuotelanseeraus. Juuri tämänkaltaisia turhuuksia pitää ollakin, jotta saadaan tyytyväiset asiakkaat ostamaan lisää tuotteita. Ja muutaman vuoden kuluttua julkaistaan uusia turhuuksia. Bisnes hyvä, ihminen hullu.

   • 9.1.1

    Sanni sanoo

    kauneussuklaita (eikö tällä merkillä sellainenkin ole)

    Jep, kyllä on :) Ne jäisivät minultakin kyllä ostamatta. Hauska ja tuotesarjan kilpailijoista erottava idea mutta saako suklaasta ja tyynystä oikeasti anti-age-apuja…? Hyvää mieltä varmasti ja nuorentaahan se iloinen mielikin, mutta konkreettista ryppyjen silotusta..? Hmm, eip.

 9. 10

  mismiss sanoo

  Näyttää tosi kivoilta, mutta itse en kyllä raaskisi noin kallilla hinnalla ostaa :/

 10. 11

  Sanna sanoo

  En ole näitä kokeillut, kun ihoni on niin herkkä että olen pelännyt näiden olevan liian voimakkaita. Ehkä tuota kosteuttavaa seerumia voisi uskaltaa kokeilla.
  Mihin Estelle&Thild -seerumin vertaat? Ostin juuri super bioactiven, ja sen hinta on kyllä päälle viidenkympin. Ihana tuote, ei sillä:)
  Testasitko lainkaan youth glo -sarjaa? Siinäkin on kovasti hehkutettu seerumi.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mihin Estelle&Thild -seerumin vertaat?

   Juuri tuohon Superbioactiveen, se on mun lemppari E&T:ltä. Sokoksella se maksaa 47 euroa.

   Testasitko lainkaan youth glo -sarjaa?

   Olen testannut Youth Glo’n naamiot ja niistä kirjoitin joulukuussa (linkki postauksen alussa), ja tässä jutussa on mukana Youth Glo -sarjan kasvoöljy. Youth Glo Radiant -seerumia ehdin kokeilla pari kertaa kevään aikana ja senkin koostumus on oikein hyvä, mutta tarkemman arvion jätän seuraavaan Supermood-juttuun.

   • 11.1.1

    Sanna sanoo

    E&T on tainnut kokea hinnannousua, kun Sokokselta minä sen ostin ja tarkistin äsken vielä verkkokaupasta, että kyllä hintalapussa lukee 54,90.
    Jään mielenkiinnolla odottamaan mielipidettäsi youth glo -seerumista!

    • 11.1.1.1

     Sanni sanoo

     kun Sokokselta minä sen ostin ja tarkistin äsken vielä verkkokaupasta, että kyllä hintalapussa lukee 54,90.

     Voi ähhh, mä olinkin katsonut Biodefense-seerumin hintaa joka on tuon 47 euroa, pahoittelut. My bad. SuperBioactive on tosiaan 54,90€.

 11. 12

  Sonja sanoo

  Mä ostin sun viime postauksen innoittamana happokuorinnan ja oon tykännyt siitä ihan älyttömästi! Toimii mulle tosi hyvin :) Oon innostunut jopa niin paljon että oikeasti muistan kuoria ihon joka viikko.
  Pakkaukset on tosi kivoja myös, mutta hinta on turhan korkea että kokeilisin sarjan muita tuotteita kuin kuorintaa…

 12. 13

  Jenny sanoo

  Osa supermoodeista on muuten tällä hetkellä Sokoksen verkkokaupassa tarjouksessa :) Olen juuri tilaamassa sitä hedelmähappokuorintaa äidille äitienpäivälahjaksi, 26,90 on jo varsin siedettävä hinta sellaiselle tuotteelle!

 13. 14

  Nipsuli sanoo

  Hei! Pakko laittaa tähän seerumisuositus, vaikkei nyt tätä kyseistä sarjaa olekkaan. Absolution kosteuttava seerumi on aivan ihana! Talvella se pelasti pintakuivan ihoni kosteusvoiteen alla ja nyt käytän sitä pelkästään. Monta vuotta olen taistellut pintakuivuuden kanssa ja nyt löytyi helmi :)

 14. 15

  Nina L sanoo

  Minulla on ollut muutamia viikkoja käytössä The perfect day creme ja Luxury peel. Tykkään kovasti kuorinnasta. Päivävoiteessakaan ei ole mitään vikaa, pumppupullo tykkää vain ruikkia voidetta minne sattuu. Tässä sarjassa ei häiritse muu kun ajatus siitä että tulee maksettua ”pakkauslisää” lasipulloista (olisi muuten mielenkiintoista tietää pakkauksen osuus hinnasta!) vrt. vaikka Paulas´s choice, missä pakkaukset ovat selkeästi sivuseikka ja sisältö tärkein. Mielenkiintoinen havainto on että tuote tuoksuu tismalleen samalta kun LUMIdermin Naha struktuuri taastav sügavniisutav näokreem myös väri on sama, ainoastaan viskositeetti on erilainen LUMIn ollessa jämäkämpää. Tämä sarja on kehitetty Tarton yliopistossa inch on vaikuttava, (luminordic.com). Tämä tuote sitten taas ohittaa kirkkaasti hinnallaan The perfect day cremen, 22 e/50ml.

 15. 16

  Elise sanoo

  Käyttäisin varmasti joka päivä tälläisiä tuotteita, mutta on nuo hinnat vähän liian suolaiset. Varsinkin kuivaihoisena rasvoja ja seerumeita kuluu melko ripeään tahtiin. Pidän tunteesta, että saan käyttää rasvaani mielin määrin. Ilman tunnetta, että rasvaa pitäisi käyttä maltillisesti korkean hinnan vuoksi. :D

 16. 17

  Krista sanoo

  En ole kokeillut merkkiä mutta on kyllä suloiset ja ylellisen näköiset pakkaukset. :) Nuo monet tuotteet kuten päivittäin käytettävät voiteet on mulle opiskelijana liian kalliita mutta esim. kuorintanaamio on ollut sellainen mihin panostan, ja luin postauksesi siitä niin pitää kyllä muistaa tämä merkki kun seuraavaksi on tarvetta ostaa. :)

  On tosi kiva että esittelet näitä kotimaisia merkkejä! Ja ylipäätään niin ihanaa kun sulla on aina niin perusteelliset kuvaukset tuotteista! :) Ite oon esim. huomannut että mulla kasvovettä kuluu mutta edullisemmaksi voikin tulla vaikka vähän kalliimpi josta ei lurahda pullosta hirveää määrää kerralla, että kun tällasetkin aina vaikuttaa sen varsinaisen aineen lisäksi mitkä ne omat suosikkituotteet on niin huippua että esittelet tuotteet aina niin monipuolisesti! :)

  Itekin alan innostua blogiasi luettua kokeilemaan jotain kasvoöljyä. Osaatko sanoa millaista nuo marjansiemenöljyt on paksuudeltaan verrattuna arganöljyyn?

 17. 19

  S sanoo

  Heh, on kyllä mielenkiintoista miten koemme koostumukset eri tavalla!

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia, mutta ammattini (kosmetologi) vuoksi olen välillä ”joutunut” kokeilemaan myös perus ei-luonnonkosmetiikkaa.

  Olen seerumi-friikki ja käytän niitä yleensä vuoden ympäri, vaikka ihoni ei niitä välttämättä vielä niin paljon tarvitsisi, paitsi kylmimpänä talvi-aikana.

  Ra-kas-tan Mia Höydön Lumous-seerumia, EkoPharman vadelma- ja mustaherukka-seerumeita sekä Dr. Schellerin jojoba-seerumia näin muutamat mainitakseni. Supermood on pitkään kiehtonut minua ideologiansa, kauniin pakkaus-designinsa ja itsensä upean Kukkohovin vuoksi. Hinta on vaan ollut esteenä, miksen ole aiemmin raskinut tuotteita ostaa testiin – ennen tätä.

  Pari kuukautta sitten tilasin Supermoodin Egoboost Moisture Kick -seerumin ja olen niiiin pettynyt! D: Minusta se on ihan kauheaa lirua, eikä tuotteen jäljiltä jää minkäänlaista hoidettua tai kosteutettua tunnetta. Ihoni ei ole ollut nyt edes kovin pintakuiva, mutta kappas vain, tämän pullollisen aikana on ihooni ilmestynyt pitkästä aikaa muutama miliumi.

  Harmi juttu minun osaltani, mutta mahtavaa, että tuote toimii Sinulla! :)

  Hyvä muistutus taas itselle, että jos joku myymäni tuote on minusta ”ihanan täyteläinen ja ravitseva”, saa asiakas itse kuitenkin päättää, onko se niin ihanaa vai ei. ;)

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Hihii, niin erilaisia voivat ihot ja mieltymykset olla ^_^ Mun iholla taas Mia Höydön Lumous ja EkoPharman Mustaherukkaseerumi ovat ehkä heikoimpia kosteuttajia mitä olen koskaan iholleni laittanut, no, Arctic Arbutinin seerumi kuuluu vielä tuohon kolmikkoon :) Mun iho kaipaa aina myös rasvaa ja öljyjä jotta se tuntuu optimaalisesti kosteutetulta, ja esim. EkoPharman Mustaherukassa ja Arctic Arbutinissa ei niitä ole lainkaan ja Lumouksessa todella vähän. Vesimäiset aineet vain humahtavat ihoon ja pinta jää janoiseksi.

 18. 20

  sanoo

  Hihhii, meillä mies varmaan sanoisi samallalailla, jos suihkisin tyynyille tyynytuoksua ^_^ Mutta teoriassa voisin kyllä jotain tuoksua makuuhuoneeseen suihkauttaa, jos se edesauttaa parempien yöunien saamisessa :)

  Supermood vaikuttaa kyllä sarjana sympaattiselta :) Pakkaukset ovat tosiaankin kuin karkkeja!

 19. 21

  bubbs sanoo

  S-ketjulla oli helmi- tai maaliskuussa tarjous, jossa yhden Supermood-tuotteen ostaja sai kaupan päälle Moisture Kick -seerumin. Ostin tuolloin jo itsessäänkin tarjouksessa olleen hedelmähappokuorinnan, ja sillä himpun vajaan kolmenkympin yhteisinvestoinnilla näistä kahdesta tuotteesta koin kyllä tehneeni todella hyvät kaupat. Normaalihintaa en tästä seerumista silti maksaisi. Pakkausdesign on ihana! En ole raaskinut heittää pahvipakkauksiakaan pois.

 20. 22

  J sanoo

  Mielestäni hinnat ovat täysin perusteltuja kun miettii että tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä (vrt Itä-Euroopassa..) Hinnoilla voidaan myös pitää raaka-aineet priimalaatuisina ja tukea sarjan tutkimus- ja kehitystyötä, jotta tuotesarja uudistuu ja on aina ajan hermoilla.

  Työskentelen kosmetiikkamyyjänä ja kokemuksieni mukaan ei ole vaikea löytää asiakasta joka ei haluaisi maksaa hieman enemmän puhtaista raaka-aineista ja tukea suomalaista työtä, joten olinkin vähän yllättynyt kuinka moni täällä pitää hintoja liian korkeina.. :)

 21. 23

  sanoo

  Minua tämä sarja kyllä kiinnostaisi, hinnoistakin huolimatta voisin ainakin silloin tällöin jonkun purkin ostaa, mutta…

  ilmeisesti minä olen herkistynyt koivun uutteille, joita tässä sarjassa käytetään hyvin monissa tuotteissa. Olen saanut oireita Mia Höydön koivua sisältävistä tuotteista, Madaran Time Mirecle -tuotteista ja nyt testiin saamastani Mellis-merkkisestä ihanan mansikan tuoksuisesta kuorinnasta. Ei mun iho mitenkään kauhean vakavasti reagoi, lähinnä menee punaiseksi ja saattaa kuumottaa, mutta eipä sitä herkkyyttä huvita ruokkiakaan. Ja on se aika mahdoton enää sen reaktion jälkeen pelastaa tilannetta meikillä, että ihan heti ei ole uloslähtemistä, jos ei halua säikytellä pikkulapsia.

  Supermood-sarjasta olen ostanut kyllä sen hedelmähappokuorinnan ja olen käyttänyt muutaman kerran, mutta minulla on epäilys, että sekään ei ole minun iholleni sopiva. Ihoni kuivui aivan korpuksi niihin aikoihin kuin testailin kuorintaa, (sain sen sitten pelastettua Dr. Hauschkan ruusuvoiteella), ja minulle jäi epäilys, että tuo kuorinta on voinut olla taustalla. En tietenkään tiedä. Talvi nyt toki kuivattaa ihoa minulla muutenkin, mutta ei koskaan ennen näin pahasti: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/03/dr-hauschkan-kriisiapu-korppuiholle.html

  Toki niitä muitakin mahdollisia syyllisiä voi olla. Ei kai ihoaan kannata verrata aiempien vuosien talvi-ihoihin, kun nyt on kuitenkin vanhempi. Ja muutenkin kehossa tapahtuu hormonaalisiakin muutoksia.

  (Aaw, pakko sanoa, vaikka ei liity tähän mitenkään. Ikkunan takana leijailee paljon saippuakuplia. Tulipa taianomainen olo, vaikka tiedänkin, että siellä täytyy olla naapurin lapsi puhaltelemassa ja tuuli kuljettaa kuplat meidän ikkunan ohi. Tai sitten siellä on jo vappukansaa. Silti niin symppistä.)

  No, pitänee joka tapauksessa ohittaa pääosa tämän sarjan tuotteista, ei voi mitään.

 22. 24

  zinde sanoo

  Älyttömän suloiset pakkaukset mutta hinnat ovat aika suolaiset. Ehkä alekupongin kanssa voisi harkita ostavansa.

 23. 25

  Sari sanoo

  Tilasin juuri Sukin kirkastavan seerumin ja 15 ml makso yli 80e, joka on mielestäni kova hinta noin pienestä määrästä. Mutta sain 15% alennusta ja tuote on ollut pitkään himotuksen kohteena. Olen lukenut pelkästään positiivisia arvosteluja tuotteesta, joten odotukset on kovat. Raaka-aineet myös vaikuttavat siihen paljonko olen valmis maksamaan tuotteesta. Mulla pigmenttiläiskät poskipäillä vahvistuu nykysin toden teolla auringossa, joten koitan tehdä kaikkeni, että ne pysyis mahdollisimman huomaamattomina ^^

  Supermoodista sen verran, että mulle on muodostunut siitä mielikuva ei-niin-luonnollisena brändinä, jonka vuoksi en ole sarjasta innostunut. En tiedä vaikuttaako siihen se, ettei merkillä ole eco-sertifikaattia ja että synteettiset ainesosat on merkattu incissä erikseen… onko tämä vain mun korvien välissä? :)

 24. 26

  Mintsi sanoo

  Kiinnostavan oloinen sarja, mutta hinnat ovat aivan liian suolaiset minun makuuni. Etenkin kun omalle iholle sopivia tuotteita tuntuu löytyvän huomattavasti edullisemminkin – ja usein myös suomalaisilta valmistajilta. Tällä hetkellä taitavat kaikki suosikki-ihonhoitotuotteet olla ainakin pääosin suomalaista tuotantoa.

  Sinällään ihailen, että markkinoille tulee myös suomalaisia ”luksussarjoja” vaikkei oma talouteni niiden käyttöön taivukaan. Toivottavasti riittävän monen muun taipuu.

 25. 27

  Anna sanoo

  Brändi on mielenkiintoinen ja kerrankin kotimainen valmistaja, joka panostaa siihen. Toivottavasti menestystä tulee myös ulkomailta:)

  Omalle herkälle iholle ei sarjasta valitettavasti löydy sopivia tuotteita. Päivävoidetta kokeilin silloin kun ihoni ei vielä ollut erityisen herkkä. Mentoli teki epämiellyttävän olon, eli en sitten ostanut sitä.

  Korkea hinta ei ole este jos koen saavani vastinetta rahoille. Esim. peruskosteuttavasta seerumista en maksaisi yli 50 €.

 26. 28

  mari sanoo

  Osaatko sanoa minkä ikäisille tuotteet on suunnattu? Osa tuotenimistä viittaa, että ei välttämättä ihan nuorisolle sovellu.

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Hei mari! Valtaosa Egoboost-linjan tuotteista on ihan perushoitoa eli ihon kosteutusta ja antioksidanttista suojaa, eivät mitään ”ryppytuotteita”. Putsarit, The Perfect Day Cream ja Moisture Kick -seerumi käyvät kaikenikäisille, myös niille joilla ei vielä näy iholla ikääntymisen merkkejä. Sitten taas One Minute Facelift -seerumi ja ja Eyes Wide Open -sy-seerumi lupaavat kiristystä ja juonteiden häivytystä eli ne on suunnattu iholle jolla on jo ikääntymisen merkkejä.

   Beauty Sleep ja Youth Glo -sarjat on tarkoitettu iholle, jolta ”nuorekas hehku” alkaa jo kadota ja joka kaipaa öisin anti-age-hoitoa.

 27. 30

  sanoo

  Oho, kerrankin meillä meni fiilikset noin ristiin! :O Olen niin tottunut siihen, että vain nyökyttelen kun luen sinun kokemuksiasi tuotteista :D Testasin tuon seerumin ja päivävoiteen toissa syksynä, seerumi jäi sinne ”ihan kiva”-kategoriaan ja voide taas pääsi mieheni hyllylle. Minulle se teki sellaisen kummallisen, kiristävän tunteen iholle ja jotenkin tuntui, ettei se imeytynyt kunnolla. Onneksi tuli tuo youth glo-sarja <3

 28. 31

  vvvvv sanoo

  Nyt takerrun pikkuasioihin (myönnetään), mutta käytetäänkö kosmetiikassa todella denaturoitua alkoholia? Koska denaturointihan on sitä, että spriihin laitetaan pahanmakuisia/vatsavaivoja aiheuttavia aineita, jotta sitä ei kukaan keksisi käydä juomassa. Ei kai kukaan siinä tarkoituksessa mitään päivävoidetta söisi, ja ei denaturointi kemiallisiin ominaisuuksiin pitäsi vaikuttaa :D

  • 31.1

   Sanni sanoo

   mutta käytetäänkö kosmetiikassa todella denaturoitua alkoholia?

   Kyllä, käytetään :) Kurkkaapa kosmetiikkapurkkien incejä, hyvin monista löydät ”alcohol denat.” -ainesosan. Mutta oikeastaan olisin paremminkin voinut käyttää tuossa jutun yhteydessä sanaa ’etanoli’ joka kattaa kaikki kosmetiikan kuivattavat alkoholit denaturoidun lisäksi, kuten isopropyylialkoholin ja SD alcoholin.

 29. 32

  sanoo

  Moisture Kick -seerumi oli mielettömän ihana näin kuivaihoisellekin! :) The Perfect Day Cream ei kuitenkaan riittänyt kosteustehoilta. Hassua, että tuoksu on sun mielestä ruohomainen, kun omaan nenään näiden tuoksu on hyvin ”maanläheinen” eli jotenkin multainen ja sieninen.

  Sy-seerumi oli munkin mielestä enemmänkin voide, mutta jäi vain ihan kivaksi, enkä rakastunut, vaikka olisin halunnut rakastua siihen.

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Hassua, että tuoksu on sun mielestä ruohomainen, kun omaan nenään näiden tuoksu on hyvin ”maanläheinen” eli jotenkin multainen ja sieninen.

   On se munkin mielestä myös ”multainen”, nyt kun sanot, mutta ennen kaikkea tuoksu yhdistyy mielessäni heti Mádaraan jolla on se heinäinen tuoksumaailma. No, kaiken kaikkiaan Supermoodin tuoksuja voi tosiaan kuvailla ”maanläheisiksi” :)

 30. 33

  Kronos sanoo

  Ostin muutama vuosi sitten Youth Glo-kuorinnan joka ei vakuuttanut, sitten Supermood unohtui. Pakkausdesign vetoaa muhun ihan täysin ja toimivasta tuotteesta olisin valmis maksamaan. Forssan Emotionista poistui Supermood kokonaan niin päätin ostaa poistosta Perfect Day Creamin. Valitettavasti sekään ei vakuuttanut. Iho jää niin kuivaksi tuotteen jälkeen että mineraalipohjan tai meikkivoiteen levittäminen tuntuu tuskaisen kuivalta. Poistopöytään jäi kahdenkympin hintaan Moisture Kick ja one minute facelift seerumit. Olen varma että seerumin kanssa käytettynä voide tuntuisi ihan erilaiselta. Myöhästyin kun jätin ostamatta, täyttä hintaa en uskalla aiempien kokemuksien perusteella maksaa. Onneksi voide toimii pikkaisen paremmin kun sekaan laittaa pari tippaa Pain ruusunmarjaöljyä.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Höh, onpa harmi että tuotteet eivät tule juttuun sinun ihosi kanssa. :/ Hyvä että tuunattuna saat kuitenkin käytettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.