Kosmetiikkahuutajaiset huomenna

Tiedoksi: huomenna klo 12.00 on blogissa jälleen Kosmetiikkahuutajaiset. Mikä tarkoittaa sitä, että lahjoitan kosmetiikkaa eteenpäin postikulujen hinnalla. Tai tällä kertaa päätin lisätä postikulujen päälle 20 sentin ”käsittelykulun”. Joudun kuitenkin ostamaan kuoria ja muuta pakkausmateriaalia ja tuotteiden pakkauksessa ja postittamisessa on jonkin verran hommaa. 20 senttiä lienee siitä ihan ok korvaus. :) Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi täysin käyttämättömiä.

Joukossa on meikkejä, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita.

Huutajaiset_

(Kuva vuoden 2011 huutajaisista)

Tuotteita saa huutaa yksi per henkilö, ja tuotteet varataan huutojärjestyksessä.

Huudettavat ilmestyvät eetteriin maanantaina kello 12.00. Eli olkaapa ruudun äärellä silloin jos kiinnostaa! :)

Kommentit
 1. 1

  Kitrus sanoo

  Höh, työttömien hupia tuommoinen, että arkena klo. 12. Köyhät opiskelijatkin tahtois osallistua… :)

 2. 4

  Venla sanoo

  Saako huutaa näin: ”tuote x, mutta jos se on jo ehtinyt mennä, tuote y”?

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Emmmmmm….. ei. Menee liian sekavaksi jos/kun moni alkaisi huutaa näin. Haluan pystyä helposti näkemään missä järjestyksessä mikin tuote on huudettu.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Tuotteen yhteydessä ilmoittamani postikulut + 20 senttiä maksetaan tililleni. Otan yhteyttä huutajiin ja ilmoitan tilinumeroni.

 3. 9

  Tiia sanoo

  Se että viitsit järjestää tälläistä, etkä esim.jaa ylimääräistä kosmetiikkaa ystävillesi, sukulaisillesi. Vaivaahan tästä sinulle kertyy. Niin ehtii olla mukana tai ei, niin todella kekseliäs ja kiva idea. :)

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Kosmetiikkaa minulla riittää kyllä myös ystäville ja sukulaisillekin jaettavaksi…! ^_^ Mutta tuntuu erityisen kivalta jakaa tuotteita juuri blogin lukijoille, kun suurimman osan tuotteista olen kuitenkin nimenomaan blogin kautta saanut. En tiedä ymmärtääkö kukaan tätä logiikkaa… :)

 4. 11

  Tiia sanoo

  Hih, ilmaisin itseni hieman huonosti. Eli se ettet kaikkea jaa ystävillesi tai sukulaisillesi tai hamsteroi itsellesi, on ihana juttu. :) <3

  Vaan haluat myös meitä lukjoita ilahduttaa. :)

 5. 14

  Zepa sanoo

  Onneksi olkoon blogin synttäreille! Ja kiitos kaikesta mitä olet jaksnaut tehdä meidän iloksi.

 6. 15

  sanoo

  Niin (hävettävän ;) usein kuin blogissasi käyn, niin juuri tämä juttu jäi näkemättä ajoissa. Ihan alkoi hymyilyttää, miten naurettavan pettynyt olin CC-voiteen mentyä sivu suun, ihan niin kuin sitä ei mitenkään voisi ostaa kaupastakin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.