KORRES-arvonta

Korresin PR Suomesta tiedusteli minulta kainosti, josko haluaisin heittää teille On The Road -arvonnan. No mikäpä ettei! :)

Nyt kun minäkin täällä reissussa peseydyn ja rasvaan itseni Korresilla, niin annetaan teillekin mahdollisuus tehdä niin! ^_^ Palkintona siis suihkugeeli ja vartalovoide, tuoksuna Japanin Ruusu.

Osallistut arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen:

Missä maassa ja kaupungissa sijaitsee Korresin tehdas? :)

Pahoittelen jos loukkaan älyänne näin naurettavan helpolla kysymyksellä…! ^_^

Osallistumisaikaa on maanantaihin 29.10.2012 klo 21.00 saakka. Jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain minulle.

Meitsi lähtee tästä nyt Korfulle, moro!

P.S. Kirjoitin tätä juttua yöllä niin unenpöpperössä että unohdin ihan kokonaan mainita, että Korres Suomi avaa tänään uuden verkkokaupan osoitteessa korres.fi. Samalla Helsingin Annankadun myymälä lopettaa toimintansa.

Kommentit
 1. 10

  Marde sanoo

  Korresin tehdas sijaitsee Kreikassa ja tarkemmin Ateenan kaupungissa:) Hyvää matkan jatkoa :)! On ollut mukavaa ja mielenkiintoista lueskella missä paikoissa olet käynyt, itsekin olen siellä matkustellut, mutten noin monessa paikassa.

 2. 14

  desire. sanoo

  En tiedä tuliko edellinen kommenttini läpi koska sain herjan luvattomasta käytöstä, mutta vastaukseni on Kreikassa ja Ateenassa :)

 3. 17

  -J- sanoo

  Kreikassa, Ateenassa:)On ollut kiva luke matkapostauksiasi, toivottvasti pääset vielä Albaniaan:)

 4. 19

  Janna sanoo

  Korresin tehdas on Kreikassa Ateenassa!
  Ja oli mahtava juttu, että pääsit vierailemaan siellä!

 5. 20

  Riikka sanoo

  Aivan mahtavaa on ollut lukea reissukuulumisia, ja omakin reissukuume senkun nousee. Tosin olin juuri viime talven pois Suomesta, kierreltiin 8 kuukautta Kaakkois-Aasiassa, mutta kummasti tämä päivien lyheneminen ja kylmät säät herättävät kaipuun jonnekin lämpimämmille leveysasteille.

  Anyway, osallistun kisaan, Korresin tuotteet ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa mutta jostain syystä ei ole ikinä tullut tartuttua mihinkään. Korresin tehdas sijaitsee Kreikassa ja Ateenassa :)

 6. 23

  ensu sanoo

  Ateenassa, Kreikassa? AInakin kreikkalaiset juuret on tuotemerkillä vaikka valmistus olisikin siirtynyt jo jonnekin muualle.

 7. 30

  ansu88 sanoo

  Ateenassa, Kreikassa. Vähän hassu kysymys, minusta pelkkä Ateena olisi vastauksena ihan riittävä kun ainakaan itselleni ei tule mieleen muita ateenoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.