Kiertueelle :)

Holaa kaikille ja nyt pääsenkin kertomaan, miten mukavissa merkeissä sain palata Suomeen :) Tää on niin jännää ^_^

Edessä on nimittäin yhteistyössä Lumenen kanssa Natural Code -teemainen meet & greet -kiertue Sokos-tavarataloissa ympäri Suomea. :)

naturalcode_img_3652nc

Kiertue kattaa seitsemän eri kaupunkia eli nyt pääsen treffailemaan lukijoita etelästä pohjoiseen. Pääsen esimerkiksi vihdoin näkemään Oulun ja Joensuun, jii-haa! Samalla vähän kotimaan matkailua :) Vähänkö hauskaa ja samalla tietysti jännittävää, kaikkiin tilaisuuksiin sitä pääseekään blogin kautta :)

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä innostuu tulemaan meet & greettiin, pliis tulettehan niin mun  ei tarvitse jännittää että seison siellä ihan itsekseni ^_^ Ainakin edellinen Lumene-teemainen vähän vastaavantyyppinen tapahtuma Tampereella oli hitti. Minulta saa siis kysellä Natural Code -meikkivinkkejä ja totta kai jutustella muutakin :) Ajan salliessa teen myös pikameikkejä.

naturalcodesilmameikkeja2

Kiertueen aikataulu on seuraava:

TIISTAI 18.10. Sokos Tampere, kello 17-19

TORSTAI 20.10. Sokos Jyväskylä, kello 17-19

KESKIVIIKKO 26.10. Sokos Turku kello 17-19

TORSTAI 27.10. Sokos Helsinki kello 17-19

TIISTAI 1.11. Sokos Joensuu kello 17-19

KESKIVIIKKO 2.11. Sokos Kuopio 17-19 (kotikulmilla, wuu-huu! Kaikki kalakukkokaupungin tyypit tuutte viäntämään mun kanssa savvoo!! ^_^)

TORSTAI 3.11. Sokos Oulu kello 17-19

Minut tapaa Natural Code by Lumene -pisteeltä.

naturalcodesilmameikkeja

Tapahtumien yhteydessä Sokoksilla on GWP-tarjous Natural Coden tuotteista: kahden Natural Code -tuotteen ostaja saa lahjaksi värittömän kulmien muotoilugeelin – sattumalta mun oma HG-tuote! Ja mä en edes valinnut tätä lahjaa! Hauska sattuma :)

Suosikkituotteitani Natural Codelta ovat ilman muuta sarjan luomivärit joille olen omistanut blogissa parikin teemaviikkoa. Ihania sävy-yhdistelmiä joiden joukossa on ei-niin-perinteisiäkin, jännempiä komboja.

naturalcodecreamypapaya

Myös Smile Booster -huulikiillot ovat olleet ahkerassa käytössä, niistä löytyy mm. yksi ihan täydellinen läpikuultava persikka (Creamy Papaya, kuvassa).

Natural Coden Instagram-tililtä voi käydä tsekkailemassa inspis-kuvia NC-tuotteista. Mun blogikollega Annikahan sai muuten suunnitella Natural Codelle oman kynsilakkakokoelman… Päheää. Mm. niistä löytyy kuvia Instagramista.

Kiertue siis starttaa tiistaina Tampereelta joten manselaiset, tulkaahan moikkaamaan :) Huikkailen Facebookissa aina kiertuepäivän yhteydessä missä päin olen milloinkin menossa niin pysytte kärryillä :)

indiedaysblogirinki

Yhteistyössä Lumene.

Kommentit
  • 4.1

   Sanni sanoo

   Joo, olen ihan innoissani koska en ole koskaan käynyt Joensuussa..! :D Jotenkin hullua ettei kuopiolainen ole käynyt Joensuussa mutta ei vain ole tullut tilaisuutta. Mahtavaa että nyt sitten tällaisen yhteistyöjutun myötä pääsee samalla näkemään pari uutta kaupunkia :)

   • 4.1.1

    Mimosa sanoo

    OMG! Kerrankin kun olisi julkimo tulossa asuinkaupunkiin, niin tietenkin olen tekemässä Italialaista ruokaa silloin Marttojen kanssa.

    Pitipä sattua!

    • 4.1.1.1

     Sanni sanoo

     Julkimo…! XD

     Mutta siis sun ”excuse” on kyllä aika mahtava, kyllä mäkin viettäisin oikein mieluusti iltaa Marttojen kanssa italialaista kokkaillen :)

 1. 6

  terhi sanoo

  Hei, onko juuri tuo NC kulmageeli sun hg-tuote vai yleisesti väritön kulmageeli? :) Mulla on hakusessa väritön kulmageeli, joka ihan oikeasti pitäisi karvat ojennuksessa koko päivän. Tähän mennessä olen testannut Lumenen sekä Lorealin geelit ja ne eivät ole tarpeeksi jämäköitä, vaan iltapäivää kohti kulmat alkavat harottaa taas :/

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Hei, onko juuri tuo NC kulmageeli sun hg-tuote vai yleisesti väritön kulmageeli? :)

   Yleisesti väritön kulmageeli :)

 2. 7

  Anna Banana sanoo

  Aivan mahtavaa, että tällaisia juttuja alkaa Suomeenkin levitä. Noi Smile boosterit on kivoja, edullisia tuotteita tällaiselle huulipunakammoiselle, joka huulimeikkien suhteen sieltä missä aita on matalin (ja halvammasta päästä). Toisaalta sitä miettii, haluaako sitä kuitenkin pitää sen oman mielikuvan Sannista elävänä eikä tulla sitä ”pilaamaan” tapaamalla sut IRL. :D Se voi aiheuttaa kriisin! Kai sitä aikuisellakin saa olla ”mielikuvitusystäviä”… mutta ehkä uteliaisuus voittaa? ;)

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Toisaalta sitä miettii, haluaako sitä kuitenkin pitää sen oman mielikuvan Sannista elävänä eikä tulla sitä ”pilaamaan” tapaamalla sut IRL. :D Se voi aiheuttaa kriisin!

   Voi eih… ^_^ :D

   Mutta kyllä – aikuisella saa olla mielikuvitusystäviä :) <3 <3

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Mä viivyn tuon kiertueaikataulun takia vain yhden päivän Kuopiossa, mutta nähdään viimeistään jouluna :) <3 Halit!!

 3. 9

  Satu sanoo

  Mielettömän hieno juttu sulle mutta damn, aina näissä on musta aukko Itä-Suomen kohdalla Kuopiosta alaspäin!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Höh :( Missäs kaikissa kaupungeissa muuten on Sokoksia..? Jos tää kiertue on suunniteltu Sokosten kannalta…?

   • 9.1.1

    Satu sanoo

    Taitaa nämä Kaakkois-Suomen Sokokset olla liian pieniä tai jotain.. Mikkelissä on, Savonlinnassa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannasta en ole varma.

    • 9.1.1.1

     Sanni sanoo

     No voi että. :/ Mun pitää sitten ehkä joskus tehdä itse oma Kaakkois-Suomen lukijamiittikiertue :) (Tai no, ehkä on turhan toiveikasta ajatella että ihan joka kylässä on Karkkipäivän lukijoita… ^_^)

 4. 10

  Heli sanoo

  Ja Lahden Sokos skipattiin taas välistä, taitaa olla liian lähellä Helsinkiä…

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Niin… mä en osaa yhtään sanoa millä perusteella kiertuepysäkit on valittu, Lahtea olisi kyllä odottanut mukaan kun on sen verran suuri kaupunki. Mutta ehkä sitten tuo Helsingin läheisyys vaikuttaa…? No, toiveita Lumenelle tulevaisuuden mahdollisia yhteistyöjuttuja ajatellen :)

 5. 11

  Lilli sanoo

  Damn mulla on just työvuoro päällekkäin Turun vierailun kanssa :(
  Ois ollut kiva vihdoin nähdä sut livenä :D

  • 11.1

   Sanni sanoo

   No höh. Mutta mulla on mahdollisesti tulossa muutakin juttua Turussa lähitulevaisuudessa ;)

 6. 12

  Mintsi sanoo

  Onpa taas iloinen asia asua Kaakonkulmalla. Et päädy tänne. Harmi. Lähin paikka on Helsinki ja sinnekin on reilusti toista sataa kilometriä matkaa. Sovitaanko, että otat saman kiertueen uudelleen ensi vuonna, niin tulen moikkaamaan Joensuuhun ;)

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Sovitaanko, että otat saman kiertueen uudelleen ensi vuonna, niin tulen moikkaamaan Joensuuhun ;)

   Mun puolesta joo :D ;D

 7. 13

  Anna sanoo

  Apuaaa aivan mahtavaa!! Kun bongasin postauksesta sanan Joensuu, niin päästin sellaiset spontaanit riemunkiljaisut että poikaystävä luuli että mulla on joku hätänä.. ”Onko siellä joku hämähäkki vai!?” :D
  Eli Joensuussa nähdään, toivottavasti tykkäät kaupungista! :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Kun bongasin postauksesta sanan Joensuu, niin päästin sellaiset spontaanit riemunkiljaisut että poikaystävä luuli että mulla on joku hätänä.. ”Onko siellä joku hämähäkki vai!?” :D

   ^_^ :D ^_^

   Jeee, siellä siis nähdään :) Jään kaupunkiin yöksikin, pääsen kokemaan myös Joensuun keskustan tiistai-illan menoa ^_^ Vinkkejä hyvistä ruokapaikoista otetaan vastaan :)

   • 13.1.1

    Anna sanoo

    Suosittelen ehdottomasti Hyve & Pahe ravintola-kahvilaa! :) Alakerrassa on siis kahvila ja yläkerrassa ravintola, jossa on mahdollisuus kerätä kippoon haluamansa kasvikset yms ja valita kastike + muut lisukkeet (feta, soijasuikale, jne.) ja näistä tehdään herkullinen wokki! Siellä on gluteeniton ja vegaaninen salaatti-juustopöytä :) Täällä lisää infoa: http://www.hyvepahe.fi/hyve.html

     • 13.1.1.1.1

      Ammi sanoo

      Hahaha, täällä kävi aivan sama juttu :D riemunkiljahdukset kaikui varmaan naapuriin asti. T. toinen joensuulainen

       • 13.1.1.1.1.1.1

        LillyLollo sanoo

        Hyvä & Pahe on hyvä ja Joensuun parasta kiinalaista, Deli Chinaa, suosittelen myös.

        • 13.1.1.1.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Kiinalainen ei oikein sovi mun ruokavalioon kun se on niin riisipainotteista ja kastikkeissa käytetään paljon sokeria.

          • 13.1.1.1.1.1.1.1.1.1

           Sanni sanoo

           Mutta ilman riisiä ja jollain ei-hapanimelä-kastikkeella kiinalainen kyllä maistuu ;) Olen entinen kiinalaisen ruoan suurkuluttaja :) Se oli monet vuodet suunnilleen ainoa ravintolaruoka jota söin :D (…no, silloin olin vielä riisikoukussakin ^_^ Saatoin syödä parikin kulhollista sitä lisukeriisiä yhdellä aterialla… ^_^)

 8. 15

  Nimetön sanoo

  Kasataanko tämän ajaksi joku oma esittelypiste tuotteille? Helsingin keskustan Sokokselta sai ainakin oikein etsimällä etsiä, minkä pikkuisen hyllyn perältä Natural Codet löytyvät.

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Kysyn Lumenelta :) En ole tietoinen minkä kokoinen NC-piste on Helsingissä, muualla missä olen NC-hyllyllä käynyt se on ihan hyvällä sijainnilla ja samalla näkyvyydellä kuin muutkin saman kategorian meikkisarjat.

 9. 18

  Elinäf sanoo

  Oulu jee, tervetuloa tänne! Toivottavasti aikataulut järjestyy siten, että pääsen itsekin paikalle!

 10. 19

  Jonttu sanoo

  Onko violetti kiertuebussi jo pakattu? :)

  En tiedä, voisinko tulla tapaamaan Sinua (ihan käsittämätöntä, että voisin vihdoinkin nähdä Sannin oikeasti), kun en osaa meikata ollenkaan. :) Mitä sitä sitten kysyisi… :)

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Onko violetti kiertuebussi jo pakattu? :)

   ^_^ ^_^ Voi kun olisikin sellainen :D

   Jonttu, olisi tosi kivaa tavata sinut, tunnut jo niin tutulta kommenttilaatikon kautta :) Tule ihmeessä tervehtimään, eikä tarvitse kysyä mitään :D ^_^ (jos ei tule mieleen). Tämä räpätäti hoitaa puhumisen :)

 11. 21

  Anne sanoo

  Uskaltaako tällainen homssuinen keski-ikää lähestyvä en-osaa-vieläkään-meikata -ihminenkin tulla moikkaamaan? :D

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Tottakai uskaltaa :) Siellähän seisoo toinen vähän homssuinen ja keski-ikää lähestyvä Sanni ^_^ :) Ehdottomasti tulet moikkaamaan :) <3

 12. 22

  Piia sanoo

  Ja miten on mahdollista, että Kajaani on jäänyt välistä . Ehkä nähdään toisen kerran ☺.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Murmur :) Kajaani olisi kyllä voinut olla mukana ^_^ Mutta me nähdään joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin Piia <3 Tulen vaikka joululomalla piipahtamaan Kuopiosta käsin :)

 13. 23

  Ohis sanoo

  Siellä se Sannin naama komeili Jyväskylän Sokkarilla mainosplakaateissa ja oli pikkasen outoa. :)

 14. 24

  sanoo

  Voi vitsit. Pitääpä yrittää tulla Ouluun moikkaamaan. Taisi olla nimenomaan sun blogi, josta lähti oma säännöllinen syventyminen blogimaailmaan. :)

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Toivottavasti nähdään Oulussa :)

   (Ihana muuten tuo Essien Like Lady -lakka joka sulla on kynsillä blogisi vimeisimmässä postauksessa :))

 15. 25

  SiiriS sanoo

  Jee ens viikolla Turku! Mies lupautu lähtemään mukaan ja pohti, että tuleeko meikattavaks vai juttelemaan. :D

 16. 26

  Mari sanoo

  Äääääh!! Mä unohdin tämänpäiväisen Tampereen tapaamisen! :( Sunnuntaina harmittelin, etten ehtisi tulla moikkaamaan sua koska töissä on mennyt viime aikoina niin pitkään, mutta tänään pääsinkin ajoissa pois ja olisinkin ehtinyt Sokkarille. Voi höhhis! :( Näkemisiin toisella kertaa! :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.