Kevenee

Giveaway_IMG_5690

Toivoin jo, että tässä olisi kaikki huomiseen giveaway-miittiin lähtevästä kosmetiikkatavarasta mutta ei, vieläkin on  kuusi laatikollista varastoa käymättä läpi. Täytyy ottaa toinen matkalaukku avuksi.

Olo on kuin jollain tv:n ”Kauhujemmaajat” -sarjan tyypillä joka pakotetaan tajuamaan kuinka paljon hänellä on tavaraa kotonaan. Huomenillalla olo on varmasti paljon kevyempi :)

Ottakaahan miittiin tulijat sitten omat kassit mukaan, tajusin juuri etten muistanut sanoa siitä teille. Ja saivathan kaikki mun lähettämän sähköpostin..? Sain kuittauksen takaisin vain neljältä.

Tunteileva surkeus kun olen, niin huomasin miittikasseja täyttäessäni tuntevani, että minua harmittaa kun en voinut jakaa näitä kaikkien lukijoiden kesken. Näin suuren määrän arpominen ei vain onnistu, en jaksaisi edes kuvata kaikkia.

Otin sitten pari tuotetta sivuun täällä arvottavaksi niin tulee pieni giveaway johon kaikki saavat osallistua.

Arvonta310117_PacoRabanne

GIVEAWAY 1: Paco Rabanne -tuoksusetti

Setissä Lady Million EdP 50 ml naisille ja One Million Edt 50 ml miehille. Million-tuoksut ovat oikein makeiden, runsaiden tuoksujen ystäville.

Viettelevässä Lady Millionissa tuoksuvat valkoiset kukat, hunaja, vadelma ja jasmiini. Miesten versio on lämpimämpi ja mausteisempi ja siinä tuoksuvat mm. kaneli, ruusuabsoluutti, nahka ja tonkapavut.

Arvonta310117_EDM

GIVEAWAY 2: Everyday Minerals -setti

Setissä mineraalipohja Semi Matte sävyssä Light 2N (neutraali) sekä Finishing Dust -viimeistelypuuteri.

EDM:n Semi Matte -pohja on minulle mieleen, mutta saamistani kolmesta testisävystä 2N oli liian vaalea pysyvästi tummentuneelle iholleni. (Syksyt Kreikassa..? ^_^)

*

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkoon sen setin nimen jonka haluat voittaa.
Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Pitäisikös tähän nyt keksiä joku kysymys… :) No, voit kertoa vaikka kuinka kauan olet lukenut Karkkipäivää. :)

Osallistumisaikaa on huomiseen keskiviikkoon 1.2. kello 24.00 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu. Paco Rabanne -setin voitti HanSu, Everyday Minerals -setin voitti Aino. Voittajiin on otettu yhteyttä.

*

Ja näkemiseen huomiseen miittiläisille :)

Kommentit
 1. 2

  Katinka sanoo

  Mulle tuoksusetti, voi kyllä kiitos! Sattuu olemaan ihan oikeasti sekä mun että miehen lempituoksu, joka menisi heti käyttöön.
  Käytin aikaisemmin ns. Vesituoksuja, mutta sain tämän lahjaksi ja alkushokin jälkeen oma maku on muuttunut ja käytän tätä jopa kesällä. Työkaverikin on ruvennut pummimaan ja tuoksutaan sitten tuplana vierekkäisissä pöydissä.
  Karkkipäivää olen lukenut kauuuuan. En ihan alusta, mutta vuosia. Luin aikoinaan tosi paljon blogeja, ja vuosia oli sellainen kuusi, joita luin aktiivisesti, mutta nyt enää kaksi, sinä ja Virve.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Työkaverikin on ruvennut pummimaan ja tuoksutaan sitten tuplana vierekkäisissä pöydissä.

   :D :D

 2. 4

  Lilja sanoo

  Setti 1 olisi ihana :). Blogiasi on tullut luettua jo monen vuoden ajan. Tänne on aina yhtä mukavaa palata kurkkimaan uusien postausten sisältöjä. :)

 3. 6

  Paula sanoo

  setti 1 kiinnostaa. :) Olen lukenut varmaan alusta asti blogiasi. En muista milloin alotin lukemaan, kauan sitte kuitenki.

 4. 8

  Rilo sanoo

  Everyday Minerals-setti kiinnostaisi. Olen lukenut Karkkipäivää jo kuusi vuotta! :)

 5. 9

  Pinja sanoo

  Muistan lukeneeni Karkkipäivää ainakin yli viisi vuotta sitten ja takaisin vastikään palattu :) pieni tauko välissä kunnes kosmetiikasta tuli taas pienoinen pakkomielle… ;) setti 2 olisi mieluinen!

 6. 10

  Jenni K sanoo

  GIVEAWAY 2: Everyday Minerals -setti.

  Mutta kauankohan olen lukenut… no, vuosia kuitenkin. Ensimmäinen lukemani postaus oli joku vaellusjuttu, mutta en muista, missä olit vaeltamassa. :D

 7. 14

  Ganaga sanoo

  Tuoksusetin voittamisesta olisin iloinen, etsin aina vain makeampia tuoksuja ja nuo kuulostavat kumpikin ihanilta, tuoksuisi mieskin hyvältä :D Blogiasi olen lueskellut satunnaisesti jo vuosia, nyt viimeiset pari vuotta aktiivisemmin :)

 8. 15

  Venla M. sanoo

  Paco Rabanne -tuoksusetti kiinnostaisi. Karkkipäivän mukana olen kulkenut noin 7 vuotta.

 9. 16

  Riikka sanoo

  Setti 2 kiinnostaa :). Olen lukenut blogiasi ainakin 4-5 vuotta, aika paljon meikkitaidot tässä ajassa parantuneet :D kiitos sinun!

 10. 18

  Gem sanoo

  Setti numero 1 kiinnostelisi :) Varmaankin olen lukenut blogiasi jostain 7-8lk lähtien eli 2007-2008? :D apua!! kauan..

 11. 19

  Melanie sanoo

  Hei Sanni, Everyday Minerals setti olisi mieluinen:). Blogiasi olen lukenut n. 2 vuotta.

 12. 20

  meow sanoo

  Tuoksusetti kiinnostaisi! :) Olen lukenut Karkkipäivää mooonta vuotta… sillon tossa sivupalkissa näkyi että ”50 lukijaa” tms :D

  • 20.1

   Sanni sanoo

   sillon tossa sivupalkissa näkyi että ”50 lukijaa” tms :D

   <3 <3 :)

 13. 21

  Elppis sanoo

  Setti 2 kiinnostaisi todella paljon! :) On ollut tarkoitus kokeilla mineraalimeikkejä jo pidemmän aikaa, mutta en ole raskinut niitä vielä ostaa kun en tiedä miten ne itselleni ja omaan käyttööni sopivat. Olen lukenut blogiasi niin kauan etten enää muista :D

 14. 22

  Nimetön sanoo

  Tuoksut ja 8vuotta!! Enkä meikkaa mitenkään railakkaasti, sulla on vaan hyvä kirjoitustyyli ja luen semmosetkin postaukset minkä kohderyhmässä en oo. Matkapostaukset on hyviä, samoin kaikki pohdinnat. Heittämällä laadukkain blogi.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Kiitos :) <3 – Mutta valitettavasti kommentti ei enää ehtinyt arvontaan kun se tuli osallistumisajan umpeuduttua.

 15. 23

  Janika Sirén sanoo

  Everyday Minerals -setti olisi aivan mahtava voittaa! Olen lukenut blogiasi aktiivisesti tässä viimevuoden loppuvuodesta asti. Olen rakastunut ihan täysin kirjoitustyyliisi.

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Mukava kuulla :) …mutta arvonta oli jo, osallistumisaikaa oli keskiviikkoon puoliyöhön saakka :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.