Kevään tuoksu-uutuuksia

Kommenteissa on toivottu lisää juttuja tuoksuista, joten naputtelin hieman omia kokemuksiani kevään uutuustuoksuista. En edelleenkään ole mikään mestari tuoksujen kuvailussa, mutta opettelen koko ajan…! :) Olen innostunut tuoksuista taas uudestaan työni myötä, ja hiljaisina hetkinä minut löytää usein hautautuneena tuoksukansioiden keskelle tai etsimässä netistä tietoa tuoksuista.

Frag_Versace-Versus

VERSACE Versus EdT

Ensituoksu: kumkvatti, tähtiomena ja sitruuna.  Sydäntuoksu: appelsiininkukka, tuoksuköynnös ja sammalruusu. Pohjatuoksu: patsuli, myski, myskiokra.

Jännä miten pullon design voi joskus johtaa harhaan. Mun mielestä Versuksen pullo viestii voimakkaasta, dynaamisesta tuoksusta, mutta sisältö yllättikin mitäänsanomattomuudellaan. Ensituoksu on todella raikas ja kevyt, ja sitten sitä tuoksukuvauksen perusteella odottaisi, että se syvenisi lämpimämmäksi ja kukkaisemmaksi. Versus jää kuitenkin minun ihollani kauttaaltaan hyvin kevyeksi ja miedoksi tuoksuksi, jossa ei ole mitään erityistä tai mieleenjäävää. Pohjan patsuli ja myski tuovat tuoksuun ripauksen pehmeää aistikkuutta josta pidän, mutta kokonaisuutena sanoisin Versuksen olevan aika turvallinen perustuoksu päiväkäyttöön.

Mainosmateriaali kertoo tuoksun violetin värin viestivän ”modernia salaperäisyyttä ja vapautta”. Tuoksun kuvaillaan olevan ”raikas, intensiivinen ja kiehtova, omistettu rajoja rikkovalle, itsevarmalle ja viettelevälle naiselle.” Onko joku jo käynyt tuoksuttelemassa Versusta? Mitä mieltä te olette?

Frag_Toush2o

TOUS H2O EdT

Ensituoksu: sitruuna ja laventeli. Sydäntuoksu: ruusu ja jasmiini. Pohjatuoksu: seetri, valkoinen ambra ja santeli.

Tässäpä meillä on ainutlaatuinen tuoksu – nimittäin ekotuoksu! Se on jopa saanut EcoCert-sertifioinnin. Täysin luonnonkosmetiikaksi H2O:ta ei kuitenkaan voi laskea, sillä tuoksuaineet itsessään eivät ole luonnosta peräisin. Ekologisuus näkyy kuitenkin monessa muussa asiassa.

Pullossa käytetty lasi on 25% kierrätettyä ja se on 100% uudelleenkierrätettävä. Pakkaamiseen käytetty pahvi on FSC:n sertifioimaa, mikä takaa että paperia ei ole tuotettu epäekologisesti. Tuoksu valmistetaan ja pakataan Arco Iris Foundation -järjestön keskuksissa, joissa tarjotaan työpaikkoja ihmisille, jotka usein muuten jäävät työelämän ulkopuolelle esim. vammaisuuden takia. Osuus tuoksun myynnistä lahjoitetaan Intermón Oxfam -järjestön tukiohjelmalle, joka toimittaa juomavettä sitä eniten tarvitseville.

Kuten kuvauksesta näkyy, H2o on kevyt vesituoksu. Ensin olin sitä mieltä, että tämä ei tuoksu oikein millekään. Sitten aloin löytää tuoksusta jotain kivan kirpakkaa. Sitruunaisuus tuo mieleen kevyen version Versacen ihanasta Versensestä. Laventelia en tässä haista ollenkaan, mutta ensituoksun sitruuna väistyy pian pehmeämmän, kukkaisen sydämen tieltä. Kuulas, todella kevyt tuoksu joka sopii hyvin kesään. Myyn tätä ihmisille, jotka eivät vaikka työnsä vuoksi voi käyttää voimakkaita tuoksuja.

Frag_Jessica_FancyLove

JESSICA SIMPSON Fancy Love EdP

Ensituoksu: persikankukka, bergamotti, Goji-marjan lehdet, pinkki shampanja. Sydäntuoksu: lootus, pioni, jasmiini, frangipani ja turkin ruusu. Pohjatuoksu: ambra, myski ja patsuli. (Tuoksukuvauksessa ei mainita vaniljaa, mutta kyllä tuoksussa on selvä vaniljaisuus.)

En yleensäkään tykkää julkkisten nimikkotuoksuista, sillä ne ovat minusta usein jotenkin halvan imeliä. Jessican edellinen tuoksu, Fancy, on juurikin sellainen supermakea persikkanektaripommi, jota en voisi kuvitellakaan käyttäväni. Mutta tästä Fancy Lovesta myönnän tykkääväni..! Ihan hämmästyin kun tuoksuttelin sitä, ja huomasin että tuoksuhan on varsin miellyttävä. Siinä on samaa persikan makeutta kuin Fancyssa, mutta Fancy Love on kevyempi ja makeus kietoutuu puuterisiin sävyihin.

Olen käyttänyt tätä töissä monena päivänä, ja yksi päivä aloin ihan miettimään että miten tässä tuoksussa on jotain tuttua. Selailin fragrantica.com -sivuston kommentteja, ja sieltähän juttu paljastuikin. Fancy Lovea pidetään  Burberry EdP-tuoksun kopiona. Tykkään kovasti Burberrystä, joten eipä ihmekään että ihastuin Jessican tuoksuun. Jännä sinänsä, että Fancy Lovessa ja Burberryssa on paljon eri tuoksuaineita, yhteistä näyttäisi olevan vain persikka ja jasmiini ja pohjatuoksun myski ja vanilja.

Frag_Paris_Siren

PARIS HILTON Siren EdT

Ensituoksu: mandariini, aprikoosinektari, punainen jasmiini. Sydäntuoksu: kuusama, kookosorkidea, vesililja. Pohjatuoksu: vaniljapavut, santelipuu ja kermainen myski.

”Mystinen. Mielikuvituksellinen. Mieleenpainuva. Seksikäs leikkisällä tavalla.” Nojaa. Itse en haista tässä tuoksussa mitään seksikästä. Halpa, makea, tylsä, persoonaton. (Ja en yritä nyt mitenkään dissata halpistuoksuja – itsehän tykkään esim. monista Yves Rocherin tuoksuista.) Siren on makea, muttei tule lähellekään esim. Escadan Marine Grooven hedelmäcocktail-imelyyttä. Sydäntuoksun kuusama tuo tuoksuun tietynlaisen ”raskauden”. Pullo on minusta aivan järkyttävän mauton, mutta niin ovat kyllä kaikki muutkin Parisin tuoksujen pullot (Fairy Dust oli ehkä hirvein, ilmeisesti suunniteltu 12-vuotiaille).

En tykkää tästä. Eipä tähän muuta voi sanoa. Sopii varmasti nuorille tytöille, tai ylipäänsä ihmisille jotka tykkäävät makeista, hunajaisista ja ”helpoista” tuoksuista. Hienostunut tuoksu kehittyy iholla ja paljastaa eri kerroksiaan ja nyanssejaan kuin vaivihkaa. Sitä eivät Sirenin kaltaiset tuoksut tee.

Frag_ClassiqueX

JEAN PAUL GAULTIER Classique X Collection

Kuulas ja sensuelli. Täysin uusi versio Classique-tuoksusta. Ensituoksu: mandariini, bergamotti. Sydäntuoksu: appelsiininkukka, ruusu, pioni. Pohjatuoksu: vanilja, iiris.

Mulla on ollut vaikeuksia tykästyä JPG:n Classique-tuoksuun, joka ensin tymäsi minut voimakkuudellaan. (Olen yrittänyt tutustua suosittuihin klassikkotuoksuihin ja selvittää mikä niistä tekee niin suosittuja.) Mikään nuoren ihmisen tuoksu perinteinen Classique ei mielestäni olekaan, mutta uusi X Collection -versio yllätti pirteydellään. Ensituoksu on raikkaan sitruksinen, ja vasta sydämestä paljastuu Classique EdT:lle ominainen appelsiininkukan ja ruusun tuoksu. Pohjassa tuoksuu niinikään tuttu vanilja. X Collection on edelleen suhteellisen voimakas tuoksu, ja se pysyy iholla pitkään. Siitä tulee nopeasti tuttu ja tunnistettava (vrt. jotkut tuoksut jotka eivät jää mieleen sitten millään, esim. omasta mielestäni Bossin vaisu Orange). Kesäksi tämä on omaan makuuni vähän liian voimakas, mutta talvella voisin kuvitellakin käyttäväni tätä.

Frag_SummerClassique

JEAN PAUL GAULTIER Classique Eau d´Été Summer Fragrance

Ensituoksu: ruusu, appelsiininkukka, klementiinin kuori ja sitruuna. Sydäntuoksu: sambacin jasmiini, ylang-ylang, kielo ja valkoinen iiris. Pohjatuoksu: vanilja, myski, ambra. Tuoksuun on lisätty hieman alkoholia, jotta tuoksun koostumus ei tahraa.

Tässä nyt olisi sitten kesäversio Classiquesta. Pakkauksessa lukee ”spray on the body”, joten kyseessä on kevyempi cologne-tyyppinen tuoksu. Tästä mä en ole ihan saanut kiinni, suomeksi sanottuna en niin kovin tykkää. Ensituoksu on mielestäni jotenkin tylsä, jopa tunkkainen. Ei niin selkeän sitruksinen kuin X Collection eikä niin pehmeä kuin alkuperäinen Classique. Tuoksu paranee oltuaan iholla pitempään, mutta en silti sanoisi pitäväni tästä. Ei jää mieleen.

Frag_MaDameEdP

JEAN PAUL GAULTIER Ma Dame EdP

Musta ruusu, patsuli, punapippuri,seetri. (Tarkemmin erittelevää tuoksukuvausta ei ole saatavilla.)

”Ultra glam, ultra rock!” Ma Dame EdP on uusi, tummempi ja ilmeisesti rokimpi versio syksyllä 2008 ilmestyneestä eau de toilettesta. Voin heti alkuun todeta, että en erityisemmin pidä tästä tuoksusta. Mutta onko se tylsä? Tai pahan hajuinen? Ei suinkaan. Ma Dame EdP on voimakas, mielenkiintoinen ja erikoinen tuoksu. Sitä tekee mieli tuoksutella uudelleen ja uudelleen ja jäädä pohtimaan sen vaikutelmaa. ”A spicy floral scent.” Mausteinen kukkaistuoksu. Kyllä, mausteinen, muttei yhtään pehmeä. Liekö punapippuri joka tuo tuoksuun kirpeän twistin. Mua kiehtoo tällaiset tuoksut joita en osaa yhtään määritellä. Millaiselle ihmiselle tämän tuoksun myisin? En muuten osaa sanoa. Jollekin räväkälle persoonalle, ehkä. Kenenkään ballerinatyttösen tuoksu Ma Dame EdP ei tosiaankaan ole.

Frag_GucciFlora

GUCCI Flora EdP

Ensituoksu: mandariini, päärynä, pioni. Sydäntuoksu: ruusu, osmanthus-kukka, punapippuri, pioni. Pohjatuoksu: santeli, patsuli, vanilja.

Flora Eau de Parfum on lämpimämpi versio vuosi sitten ilmestyneestä EdT:stä, ja intensiivisempänä se sopii ihanteellisesti iltatuoksuksi. Mainosteksti kuvaa sitä sanoilla ”aistikas, täyteläinen, lämmin, voimakas, tasapainoinen”. Täyteläinen ja voimakas se todellakin on. Tuoksu on miellyttävän raukea, muttei kuitenkaan viettelevä. Pidän tuoksusta, mutta en käyttäisi sitä itse. Se on makuuni liian hedelmäinen ja kukkainen.

Frag_burberrySport

BURBERRY Sport EdT

Ensituoksu: mandariini, merisuola ja inkivääri. Sydäntuoksu: magnolia, kuusama ja petitgrain (pomeranssista uutettu eteerinen öljy). Pohjatuoksu: solar accord (? tietääkö joku mikä tämä on suomeksi?), myski, seetri.

Burberry Sport kuuluu kirjoissani luokkaan ”ihan kiva”. Itse asiassa, mitä enemmän sitä tuoksuttelen, sitä enemmän siitä tykkään. Tuoksu ei muuten ole yhtään sporttinen, älkää antako nimen huijata. (Jos siis perinteisellä sporttisella tuoksulla ajatellaan kevyitä, pirtsakoita vesituoksuja.) Fragrantican arvosteluissa moni mainitsi tämän muistuttavan Armani Codea, ja ehkä tässä tosiaan on jotain samaa. Inkivääri varmaan tekee sen (Codessahan tuoksuu appelsiininkukka ja inkivääri). Sport tuoksuu minusta jotenkin jännän kuivalta. Vaikka tuoksussa on paljon sitrusta, vaikutelma ei ole yhtään mehukas. Tavallaan tuoksu on jopa aika hienostunut, ehdottomasti mielenkiintoisimpia kevään uutuustuoksuista. Ei mikään teinien hajuvesi. Pullon maskuliinisesta muotoilusta en niin välitä. Jos pitäisi valita viikonloppureissulle mukaan joku uutuustuoksu, valitsisin varmaan tämän. Ja katsoisin tuleeko meistä lähemmät ystävät. :)

Frag_MarineGroove

ESCADA Marine Groove EdT

Ensituoksu: passionhedelmä, greippi, punaherukka. Sydäntuoksu: pioni, syklaami, jasmiini. Pohjatuoksu: valkoinen seetri, myski, ambra.

Escadan makeiden kesätuoksupommien sarja jatkuu. Nämä tunnistaa välittömästi, eivät ole mielestäni millään lailla persoonallisia tuoksuja. Muutamista vanhemmista olen ihan tykännytkin, ja minulta löytyy vuoden 2004 Island Kiss, mutta tuntuu että kun on yhden haistanut, on haistanut kaikki. Ylettömän hedelmäisiä, makeita lähes imelyyteen saakka ja — no, ah, niin kesäisiä. Tuoksuista tulee aina mieleen kuuma, hikinen tanssilattia ja kylmä siiderilasi aurinkoisella terassilla. Escadan kesätuoksut sopivat biletykseen ja huolettomaan oloon. Nuorille kesäkissoille!

Itse en tästä tykkää. Olen jotenkin lopen väsynyt tuohon passionhedelmän tuoksuun. Hassua että nämä ovat joka kesä yhtä suosittuja.

Oletteko te jo ostaneet kesäksi uuden tuoksun? Miten usein ylipäänsä ostatte hajuvesiä?

P.S. Klo 12.18 Otin äsken tutorialkuvat tosi makeaan mutta uskaliaaseen vappumeikkiin, mutta nyt pitää lähteä töihin joten en ehdi tehdä postausta ennen iltaa. :/ Olin vähän myöhässä tän vappumeikkijutun kanssa….

Kommentit
 1. 1

  mirri sanoo

  Muistatko yhtään tuon TOUS H2O EdT:n hintaa? Kuulostaa mielenkiintoiselta ja pullokin vetoaa…

 2. 2

  Charlotta sanoo

  En oikeastaan osta melkein ikinä hajuvesiä, kun hyvää ei vain satu usein kohdalle. Mulla on kai jotenkin kieroutunut hajuaisti, kun kaikki haisee mun nenääni aivan kammottavana hyttysmyrkkynä. :D Ihastuin vähän aikaa sitten Burberryn The Beatiin, mutta päivän sitä pidettyäni sain kammottavan päänsäryn, ja nyt en uskallakaan hankkia sitä. :D Usein kuljen ilman hajuvettä, enkä luultavasti meinaa hankkia kesäksi mitään uutta.

 3. 3

  sanoo

  Minun nenääni tuo Versus on alkuun vielä hieman sitruksinen, mutta muuttuu hetken kuluttua ihan Guccin Flora EdP:n kopioksi. :/ Tuo Floran EdT on minun nenääni paljon EdP:tä mukavampi. :)

 4. 4

  milipili sanoo

  Ostan sen mukaan miltä ne iholla tuoksuu. Monet tuoksuu erinomaiselta pullosta, mutta pissalta mun ranteessa.

  Mulla on molemmat, Paris ja Jessica =) Ne vaan toimii.

  Ostaakohan joku tuoksun sen tuotekuvailun perusteella? Mää en koskaan niitä mistään lue joten tuntuu hassulta että joku niin tekisi.
  Kaikki tuoksut tuntuu olevan seksikkäitä ja persoonallisia.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   En mä usko että monikaan niitä tuoksukuvailuja lukee, ainakaan tavalliset kuluttajat, mutta silloin tällöin joku asiakas ihan kysyy että mitkä aineet tässä tuoksuu. Sitten on erikseen parfyymifriikit joille nuo tuoksukompositiot on tosi tärkeitä, ja niitä analysoidaan maailman tappiin…! ^_^ (Mieti esim. parfyymiblogit.)

 5. 5

  sanoo

  Alkoi ihan naurattaa kun luin mitä olit kirjoittanut Parisin Siren-tuoksusta :D Aivan kuin olisit lukenut ajatukseni! Tuoksu on kamala ja pullon muoto on sellainen, että voisin kuvitella sen Alexis Carringtonin kylppäriin Dynastia-sarjassa!
  Mä en ole lämmennyt yhdellekkään Parisin nimikkotuoksulle. Niissä vaan tökkii joku. Ja pullot on niin rumia, että huhheijaa.

  Mä tykkäilen Escadan noista kesätuoksuista :) Mulla oli joskus sata vuotta sitten Ibiza Hippie-tuoksu ja sitä olen jäänyt kaipaamaan. Tuo uusinkin on mielestäni kiva kesätuoksu.

  Mä yleisesti ottaen pidän makeista tuoksuista tai ns. vesituoksuista.
  Odotan innolla Avonin kolmea uutta kesätuoksua, Icy Sheers-sarjaa. Ne tulee myyntiin kesäkuussa. Niissä tuoksuu päärynä, sitruuna ja mustaherukka. Hauskaa on se, että jokaiselle hajuvedelle tulee kaveriksi saman sävyinen kynsilakka ja huulivoide. Eikä siinä vielä kaikki, kynsilakassa ja huulivoiteessa on sama hedelmäinen tuoksu kuin hajuvedessäkin :)

 6. 6

  sanoo

  Olen NIIN samaa mieltä siitä, että kun on haistanut yhden Escadan tuoksun, on haistanut kaikki. En todellakaan haista niissä kuin ihan pikkiriikkisiä tuoksueroja! Silti escadat on yksiä lempparituoksuistani juuri tuon kesäisyyden takia. Ai hitsi minkä teit, tämän postauksen myötä tuli kamala himo ostaa uusi, ihana kesätuoksu mutta siellä kaapissa ne edelliset 10 vielä odottelee loppumistaan että täytyy nyt malttaa mielensä…

  btw, tän hetken lempparituoksuna mulla on CK:n Euforia, aivan ihana tuoksu♥

 7. 7

  sanoo

  Mä en oikein ymmärrä miksi tuota Marine Groovea hehkutetaan joka paikassa. Olen ainakin kolmesti tuoksutellut sitä ja yrittänyt antaa mahdollisuuden mutta ei..ei vaan nappaa.

  Olen innostunut tuoksuista vasta nyt. Givenchyn Organza oli pitkään ainoa tuoksu hyllylläni :)
  Nyt suunnittelen Hugo Bossin Deep Redin hommaamista. Mutta ehkäpä kesäksi voisi ostaa jotain kevyempää. Saapa nähdä ;)

 8. 8

  Safire sanoo

  Ite ostin kesäks Nina Riccin Le Paradis de Nina-hajuveden. Siinä oli vain jotain sellaista mikä iski ja lujaa. <3

  Tällä hetkellä kätköistä löytyy vain neljä hajuvettä, yksi iltatuoksu, yksi enemmän syksyyn/talveen sopiva ja yksi kevättuoksu. Eli joka vuodenajalle omansa. En halua ostaa montaa hajuvesipulloa, kun ne kuitenkin kuluu suht hitaasti niin nyt on jopa mahdollisuus saada nuo pullot loppumaan ennen kuin kyllästyn niihin/tuoksu muuttuu radikaalisti. :D

  Noista Yves Rocherin tuoksuista tuli mieleen, että ainoat hajuvedet mitkä oon saanu kulumaan loppuun on YR:n minituoksut, mansikka ja kiwi. Viime kesänä olivat ahkerassa käytössä. :D

  Ja lopuksi vielä, kiitos tästä aivan mahtavan ihanasta blogista. Täältä on monet inspiraatiot saatu omaan meikkailuun, värit on rakkautta. <3

 9. 9

  Myy sanoo

  Moi!!

  Ensiksikin kiitos postauksesta! Oli niin mielenkiintoinen, että lähdin jopa kommentoimaan.

  Voisitko kertoa, mikä ero on eau de toilettella, eau de parfumella sekä colognella? Mihin tarkoitukseen mikäkin on?

  Sitten, itse olen käyttänyt Lauraa varmaan 6 vuotta, ja olisi ehkä aika vaihtaa merkkiä. Olen ihastunut ruusun tuoksuun, joten osaisitko sanoa joitain tuoksuja, missä tuoksuisi lähinnä vain ruusu, tai ainakin niin että sen ruusun sieltä erottaa selvästi? Ei kuitenkaan mikään kovin makea saisi olla.. Olenko tarpeeksi vaikea? :D

  Haistoin kerran Escadan Ocean jotain, ja se oli ihan jees kesäksi mielestäni, mutta ehkä hippasen liian makea.

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Moikka Myy!

   Parfum on kaikkein hienoin, kallein ja voimakkain tuoksu jossa on eniten tuoksukonsentraattia ja korkein pitoisuus alkoholia. Parfum-muodossa myydään loppujen lopuksi aika harvoja tuoksuja, ja ne ovat myöskin niin kalliita ettei niitä ”tavan tallaajat” yleensäkään osta. Sitten on Eau de Parfum, joka on parfyymistä kevyempi, mutta silti aika voimakas. Eau de Toilette on sitten kevyempi ja se kaikkein yleisin tuoksun muoto. Cologne on tuoksuista miedoin, siinä on pienin pitoisuus tuoksukomponenttia ja alkoholia. Cologne-tuoksuille on myös tyypillistä aivan tietynlainen raikas, sitrusmainen ja yrttinen ei-makea tuoksu, joka kuuluu Chypre-tuoksuperheeseen. En ole vielä niin pro että osaan kuvailla tämän paremmin… :p

   Usein samasta tuoksusta lanseerataan sekä Edt- että Edp -versiot. Usein EdP on vain voimakkaampi, intensiivisempi versio toilettesta, mutta joskus Edp ja Edp ovat aivan eri tuoksuja. (Mikä vähän hämää tietenkin asiakasta…) Esimerkiksi Kenzo Amour EdP ja EdT ovat aivan erilaiset tuoksut, en käsitä miksei toiselle ole keksitty ihan omaa nimeä. Samoin tässäkin postauksessa esitelty JPG Ma Dame EdP on ihan erilainen kuin EdT.

   Mitä ruusutuoksuun tulee, ekana tulee mieleen D&G:n Rose The One ja Marc Jacobsin Lola. Kumpikin on kuitenkin Lauraa voimakkaampia… Pitää miettiä tuleeko mieleen joku kevyempi ruusutuoksu.

 10. 10

  Nimetön sanoo

  Itse tykkään yleensä aika raikkaista tuoksusita, en voi sietää ”raskaita” tuoksuja.Lemppari tuoksujani ovat Incantot ja Versace Bright Crystal. Tämän kevään uutus tuoksusita ehdoton lempparini on Burberryn Summer. Yllätyin erittäin positiivisesti sllä ennen en ole liiemmin innostunut Burberryn tuoksuista. Toinen mielenkiintoinen uutus oli mielestä TOmmy Hilfigerin Tommygirl.

 11. 11

  syysviiru sanoo

  Pakko kertoa, että nauroin ääneen tätä postausta lukiessani! Tuoksujen kuvailu on selvästikin tiristänyt sinusta hersyviä sanavalintoja. Lisäksi oli kiva lukea suorasukaisia ”tykkään – en tykkää” mielipiteitä. Harva meistä tykkää mitäänsanomattomista tuoksuista.

  Mulla on vakikäytössä pari Diorin klassikkotuoksua, vaihteluna käytän muiden valmistajien vesituoksuja, mikä milloinkin tuntuu sopivalta. Uusi kesätuoksu on vielä hakusessa, ja siksikin luin jutun tarkkaan.

  Hassua että Kenzo lanseerasi samalla kertaa kolme (vai neljäkö niitä on) kevyttä kukkaistuoksua. Tiedätkö miten niiden kauppa on käynyt? Ainakin minusta ne ovat jotenkin houkuttelevia, mutta on vaikea valita samanoloisten tuotteiden välillä.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Kiva kuulla että postaus irrotti naurut! :) Se on aina ehkä paras palkkio postauksista, tietää että on onnistunut viihdyttämään jotakuta. :D

   Mähän kirjoitin noista Kenzon kukkaistuoksuista täällä, en tiedä luitko postauksen. Niitä ei siis itse asiassa julkaistu neljää kerralla, vaan muualla maailmassa ne olivat ilmestyneet erikseen, ja Suomen mannermarkkinoille ne pläjäytettiin kerralla samaan aikaan kun neljäs tuoksuista, eli Luumu, ilmestyi. Tax freessa noita on myyty Suomessakin jo aiemmin.

   Ne on kyllä myyneet tosi hyvin, meilläkin on jatkuvasti joku noista lopussa.

 12. 12

  sanoo

  mä omistan tuon Jessica Simpsonin Fancy hajuveden, mulle just oikea tuoksu. ihanan makea ja tuoksuu vanilijakin! : )

 13. 13

  Nimetön sanoo

  Kääk, mulla on ihan selkeästi mielessä että olet joskus linkannut sellaisen sivuston, johon voi kirjoittaa jonkun tykkäämänsä tuoksun nimen ja sitten käyttäjien antamien arvioiden perusteella (tms.) sivu ehdottaa mistä tuoksusta saattaisit tykätä jos tykkäsit siitä – mutta nyt en löydä moista mistään! Luottokesätuoksuni on ilmeisesti lopetettu ja nyt tarvis jonkun ohjenuoran jonka avulla voisi lähteä etsimään uutta, apuva! ;_;

  • 13.1

   Sanni sanoo

   En valitettavasti muista tuollaista sivustoa…. :/ Liekö joku muu kosmetiikkabloggari linkannut sen…?

   Yleisiä hajuvesiarvostelusivustoja ovat esim. Fragrantica ja Base Notes, ja rekisteröityneet käyttäjät voivat selata arvosteluita myös MakeupAlleyssa. Yleensä näissä arvosteluissa vinkataan saman tuoksuisista hajuvesistä.

   • 13.1.1

    Nimetön sanoo

    Aloinkin tuon kirjoitettuani epäilemään itseäni ja tutkimaan muita seuraamiani blogeja, ja kävi ilmi että linkki olikin muinoin Ostolakko-Virven blogissa (http://sephora.com/browse/me/index.jhtml). Kiitos kuitenkin noista muista linkkauksista ja tietenkin tätä harmaata vappua piristävästä ihanan herkullisesta Karkkipäivästä! ♥ ^_^

 14. 14

  syysviiru sanoo

  Luin postauksesi Kenzon uutuuksista aikanaan, ja heti kommentin jätettyäni huomasin että olet editoinut sitä ajan tasalle. – Luulen että nämä tuoksut myyvät hyvin senkin vuoksi, että hinta on impulssiostokselle juuri sopiva.

  Tuoksujen kuvailu sanoin on tosi vaikeaa, ehkä siihen on oma sanastonsa, kuten viinin kuvailuun…

  Hauskaa vappua kaikille <3

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Mun mielestä nuo Kenzot on itse asiassa aika hintavia… tai siis mun ”elintasoon” nähden ainakin. :)

 15. 15

  Nimetön sanoo

  Olen itse nyt harjoittelussa kempparissa. Tullut tuoksuteltua näistä tuo Escadan kesätuoksu, Guccin Flora, Burberry, Ma Dame, Versus. Eniten noista tykkään Ma Damesta, Versuksesta ja Escadasta. En ostaisi niistä yhtäkään, mutta jokin niissä aina kiinnittää huomioni. Escada on ehkä tusinatuoksu mutta jotkin niistä ovat ihan kivoja. Ma Dame on vaan niin erikoinen että pidän siitä sen takia, möisin jollekin vahvalle persoonalle. Versus on mielestäni kivan raikas.

  Omasta hyllystä löytyy tällä hetkellä Versace Bright Crystal – helppo tuoksu joka päivälle, samoin Incanto Charms. Lisäksi minulla on Escadan Desire Me, jota on tullut nyt käytettyä viime aikoina koska se on Edp ja pysyy paremmin. Uusin villitykseni, jonka ehkä voisin ostaa, on D&G:n L’imperatrice. Ihana hedelmäpommi, parempi kuin Marine Groove!

  Ennen en pystynyt käyttämään tuoksuja ollenkaan, nyt olen turtunut niihin – ei enää pääkipuja <3

 16. 16

  sanoo

  Sulla on mahtava blogi! Äskettäin tämän vasta löysin, onneksi, ja täytyy todeta että todella hyvä löytö olikin :) Esim. se eri silmänmuodoille sopivat meikit postaus, i really like it!

 17. 17

  Jenni sanoo

  En ole vielä ostanut kesäksi uutta tuoksua, mutta enpä erityisesti ostakkaan minkään kauden vuoksi vaan ihan tasaiseen tahtiin (pulloja on.. liian monta). :) Viime kesäistä Calvin Kleinin IN2U Heat:ia on vielä jäljellä reilusti joten sitä tulee kesällä ainakin käytettyä. Himotuslistalla on Hugo Bossin Orange ja DKNY:n Fresh Bloom.

  Ja kiitos hyvästä postauksesta jälleen kerran. :)

 18. 19

  Nami sanoo

  Heip!

  Minä mukamas Stockmann Beautyssa vaan nuuskin ja katselin… mutta mites kävi, rakastuin niinkin klassiseen tuoksuun kuin Marc Jacobs Daisy.

  MUTTA: Nyt tuli pulma. Tämän kevään uutuudessa (siniset kukat ja nimessä ”Air”) ja siinä perinteisessä valkokukkaisessa tuntuu kuin tuntuukin olevan huima ero, sekä tuoksun kestossa että itse tuoksussa.
  Olen antanut itseni ymmärtää, että nämä Daisyn kausituoksut ovat vain design-juttuja, pullossa on se sama vanha Daisy, aina.
  Mutta nyt huomasin, että ensinnäkin tämä uusi sinikukkainen tuoksui a) erilaiselle (paaaljon paremmalle) ja b) tuoksu kesti koko päivän, kun taas perus-Daisy, jota testasin toiselle ranteelle vertailun vuoksi, katosi miltei olemattomiin tunneissa.

  Ymmärtääkseni molemmat olivat perfume (tai eau de luultavasti), mistä moinen ero?
  Onko tuoksu siis sama, vai onko kausituoksuissa tosiaan eroa, osaatko auttaa?
  Minulle nyt kaksi eri kosmetiikkamyyjää eri firmoista on antanut täysin ristiriitaista tietoa…

  Apuva!

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Daisy In The Air on ihan sama tuoksu kuin tavallinen Daisy, se vain tulee limited edition -pullossa. :)

 19. 20

  Jenni sanoo

  Moi!
  Olipas kiva löytö tää sun blogi ja tää postaus. Mä oon itse aika hankala hajuvesien käyttäjä. Ihastun kaupassa tuoksuun, mutta huomaan sitten käytössä, että tuoksu häiritseekin minua, enkä sit voikaan käyttää sitä. Etsin siksi aina sikamakeita, vähän lapsellisiakin tuoksuja (oon 30), parhaiten mulle toimisi purkkatuoksut tai saippuatuoksut, niissä ei saisi olla yhtään mausteisuutta.
  Sain paljon hyviä vinkkejä arvioistasi.
  Viimeisin ostos, jonka tein, on Gapin edT Green. Tuoksuu ihanalle, mutta ei kestä kuin minuutin, mikä on tosi harmi. No, siinäpä tuoksu, joka ei oo ainakaan ruvennut häiritsemään:)
  Kiitos vielä kerran.

 20. 21

  Skimi sanoo

  Moikka, kerroit etteivät Tous H2o:n tuoksuaineet itsessään ole luonnosta peräisin. Tahtoisin udella mistä sait tämän selville?
  Onhan se saanut kuitenkin Ecocert-sertifikaatin jonka mukaan siinä pitäisi olla sertifioidusti luomuraaka-aineita..

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Nyt on kyllä tunnustettava, että en osaa tuohon enää vastata kun kyseisen tuoksun koulutuksesta on jo puolitoista vuotta. Oletettavasti olen saanut tuon tiedon maahantuojan edustajalta. Aika oudoltahan tuo kuulostaa nyt kun sitä ajattelee, mutta joltain taholta olen varmaankin tuon tiedon saanut kun sen olen tuohon kirjoittanut. Googlailun tuloksetkin kertovat ainoastaan, että tuoksuun käytetty alkoholi on orgaanista, ja että pahvipakkauks (!) on sertifioitu ja lasi on 25% kierrätettyä lasia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.