Kerro missä olet hyvä ja voita!

Arvonnat ne vain jatkuvat…

Tänään haluaisin kuulla missä te olette hyviä!

Mitä juuri sinä osaat parhaiten, mikä on paras ominaisuutesi tai taitosi?

Nyt saa kehua itseään ja tuoda parhaat puolensa esiin :)

Halusin tehdä tällaisen kysymys-postauksen muutenkin, mutta ajattelin, että ehkä vastauksia irtoaa vähän vuolaammin jos laitan porkkanaksi kivan palkinnon… ^_^

UD_arvonta_IMG_1204

Arvontapalkintona juuri esitelty Urban Decayn upea Naked Skin Shapeshifter -paletti sekä ei-esitelty ja varmasti siltikin monen mielestä upea :D Urban Decayn Naked Skin The Illuminizer -viimeistelypuuteri. Olen saanut tuotteet blogin kautta.

Shapeshifter-paletista olen kokeillut vain esittelypostauksen meikkiin käyttämääni kahta sävyä, muuten paletti on koskematon. The Illuminizer-puuteri on täysin käyttämätön.

UD_arvonta_IMG_1209

Mitä nämä siis tekevätkään?

Shapeshifter-paletti, sävy Light/Medium

 • Sisältää neljä puuterimaista ja viisi voidemaista sävyä
 • Contour- ja highlight-sävyillä voit tehdä varjostuksia ja korostuksia ja CC-sävyllä peittää ja korjata ihon virheitä ja sävyä

The Illuminizer Beauty Powder, sävy Translucent

 • Valoa heijastava viimeistelypuuteri häivyttää ihon virheitä
 • Kevyt koostumus kiinnittä meikin ja luo kasvoille soft focus -efektin
 • Erittäin hienojakoinen koostumus tuntuu iholla silkkiseltä
 • Läpikuultava sävy sopii kaikille

*

Ei muuta kuin osallistumaan ja kertomaan missä olet hyvä…! Nyt kaikki positiiviset puolesi ulos kaikkien kuultavaksi ^_^ Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 20.8. kello 24.00 saakka.

Minä voin aloittaa :) Vaikka en osallistu arvontaan.

Minä olen hyvä:

 • Keksimisessä ja ideoinnissa :) Päähäni pulpahtelee koko ajan kaikenlaisia ideoita ajanvietteestä talouden parantamiseen ja tonnikalareseptien optimoinnista hulluihin bloggausaiheisiin, joista tosin kaikkein huilluimmat eivät ole nähneet päivänvaloa ^_^
 • Ajan kuluttamisessa. Tekeminen ei lopu ihan heti tämän tai seuraavankaan elämän aikana :)
 • Säästämisessä. Olen tosi taloudellinen ihminen ja pystyn helposti säästämään vaikka mistä, ja rakastan selvittää tapoja joilla asian kuin asian voi saada niin edullisesti kuin mahdollista :)
 • Toisten huomioon ottamisessa. Olen luontaisesti kiinnostunut muista ihmisistä ja saatan joskus olla jonkun mielestä liiankin tuttavallinen, koska haluan aina jutella kaikille. Minulle tulee kurja olo jos esimerkiksi joudun tilanteeseen, jossa on kokoonnuttu jonnekin ja osa porukasta istuu jossain syrjässä eikä kukaan juttele heille.  Haluan että kaikilla on tervetullut olo olivat he missä tahansa ja pyrin osaltani luomaan ryhmätilanteissa kaikille mukavan ja mukaanotetun olon. Ihmiset ovat kiinnostavia ja käytän aina mielelläni tilaisuuden hyväkseni tutustua uusiin ihmisiin ja oppia heiltä jotain ja inspiroitua, niin elämäntarinoiden kuin kokemustenkin kautta.

Siksi on kiva tutustua teihinkin :)

*

Algamaris-arvonnassa voittivat seuraavat henkilöt:

Neea – SK 30 kasvoaurinkovoide

Anu – SK 50 kasvoaurinkovoide

Johanna – SK 30 aurinkovoidespray

Wilhis – SK 30 sävytetty kasvoaurinkovoide Light

Paju – SK 30 sävytetty kasvoaurinkovoide Golden

Voittajiin on otettu yhteyttä. Onnea :)

 

Kommentit
 1. 2

  mari sanoo

  Mulla on mielestäni hyvä esteettinen silmä ja kiva puketumis- ja sisutustyyli. Lisäksi oon aivan mahtava ale-haukka. Teen ihan loistavia löytöjä ystävillekin :) ja informoin heitä alekampanjoiden tai tarjousten olemassaolosta.
  Teen tosi hyvää ruokaa ja tykkään ruoanlaitosta. Oon nopea oppimaan asioista. Oon sitten kyllä myös keskittymiskyvytön, laiska huithapeli, jottei elämä olis liian helppoa ja yksinkertaista. Olen oppinut pyytämään kauniisti anteeksi :D

 2. 4

  Marianne sanoo

  Hyvä suunnittelemaan ja organisoimaan. Saan arjen toimimaan, pidän pyörät pyörimässä. Olen hyvä kuuntelemaan ja lukemaan nyanssit rivien välistä. Hyvä tai oikeastaan paras ja rakastavin äiti lapselleni ❤️.

 3. 5

  Ann A sanoo

  Olen hyvä käsitöissä ja ruoanlaitossa.
  Kaunokirjallisuudesta tiedän paljon.
  Olen (liikaakin) tunnollinen työssäni ja olen kuulemma hyvä työkaveri.

 4. 6

  Outi sanoo

  Olen hyvä organisoimaan asioita, oli sitten kyse juhlien järjestämisestä tai velvollisuuksista, jotka pitäisi suorittaa tiettyyn aikaan mennessä. Osaan ottaa huomioon kaikki oleelliset seikat, jotka vaikuttavat tavoitteen onnistumiseen ja lopputulokseen. Kykenen myös tekemään kompromisseja ja luovia ratkaisuja, mikäli suunnitelmat muuttuvat. Organisointitaidoistani on ollut merkittävää hyötyä arjessa.

 5. 7

  Johanna sanoo

  Olen hyvä ottamaan muut ihmiset huomioon ja myös tunnollinen(joskus ehkä liikaakin:)

 6. 8

  Tuija sanoo

  Olen hyvä omassa työssäni. Teen maukasta ruokaa. Kutomisessa olen myös hyvä, osaan tehdä monimutkaisia neuleita. Olen hyvä aistimaan toisten ihmisten tunnetiloja, välillä liiankin hyvä ;)

 7. 9

  Mari sanoo

  Välillä tuntuu, etten ole hyvä missään. Onneksi hetken miettimällä keksin edes jotain. Olen hyvä leipomaan ja tekemään käsitöitä. Olen myös hyvä organisoimaan ja järjestämään asioita. :)

 8. 10

  A sanoo

  Olen hyvä käyttämään/kuluttamaan tavarat ja tuotteet loppuun ennen kuin hankin uutta. Ajattelen niin, että tämä säästää paitsi selvää rahaa myös ympäristöä ja tilaa (koska ei montaa samaa juttua ). En koskaan hanki uutta puhelinta (Sanni, my soul sister!!) vain koska haluaisin uuden mallin. Entisen luurin on ensin tultava tiensä päähän niin että se ei toimi enää. Vaatteilla on pitkä elinkaari töistä, kotikäyttöön, ns. römppävaatteiksi ja viimeisenä esim. siivousrätiksi tai muuksi rievuksi (luulen, että aika moni tekee näin?). Käytössä on aina esimerkiksi vain yksi ripsiväri ja yksi aurinkopuuteri (joku voi pitää tätä varmaan aika tylsänä?). Leikkaan kaikki tuubit yms. purnukat auki käyttääkseni kaiken täysin loppuun (Sanni, again my soul sister!!). On kyllä uskomatonta, kuinka paljon tavaraa purnukoissa on vielä jäljellä kun luulee tuotteen olevan jo ihan loppu. Arkista hammastahnaa on jäljellä vielä ainakin viikoksi, kun tuubin leikkaa auki. Ongelmia tulee, jos ”se ainoa” kappale jostakin katoaa. Olin kaverin kanssa reissussa ja kadotin ison hiuskamman. En käytä harjaa, koska koen, että iso kampa on kätevämpi. Vähän oli vaikeuksia saada kuontalo työkuntoon hiustenpesunjälkeen ilman kampaa/harjaa :D Tähän arvontaan osallistun, koska ”I hit the pan” highlighterissa ja countour-napissakin jo pohja pilkottaa :)

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Kuulostat todellakin sielunsisarelta 😊 On ihanaa saada kulutettua asioita loppuun, siitä tulee hyvä ja ”tyydyttynyt” olo 😁

 9. 11

  Mari sanoo

  Olen hyvä tekemään ”jämäaineksista” jotain hyvää ja kaunista eli ruokakaapin sekalaisista pussin ja purkin pohjista hyvää ruokaa tai epämääräisistä jämälangoista kauniita neuleita tai virkkauksia. Olen myös hyvä kuuntelemaan ja keskustelemaan ja muutoinkin pätevä köökkipsykolooki :)

 10. 13

  SSR sanoo

  Olen hyvä sovittelija, ja minulla on kyky johtaa ihmisiä motivoivalla tavalla. Olen myös hyvä ongelmanratkoja.

 11. 15

  sanoo

  Olen mielestäni hyvä ottamaan muut huomioon sekä tykkään auttaa kaikkia ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla! Uskon myös yleisesti olevani erittäin hyvä lukemaan ihmisiä, sillä rakastan esimerkiksi psykologiaa ja koen myös omaavani erittäin hyvän matikkapään.

 12. 16

  Eveliina V sanoo

  Mielestäni olen semmone positiivinen tyyppi ja osaan arvostaa erilaisuutta. Töissä minua ollaan kehuttu myös ahkeraksi ja Luotettavaksi. Ainiin, olen kyllä tosi hyvä kuluttamaan rahaa alennusmyynneissä :)

 13. 17

  Siru sanoo

  Olen saanut äidiltäni perinnöksi hyvän intuition. Siitä on monesti apua jos sitä malttaa vain kuunnella.

 14. 18

  Rouvaperuna sanoo

  Olen hyvä tekemään yksinkertaisista ja halvoista aineksista herkullista ruokaa. Olen myös mahtava tarjoushaukka, minkä ansiosta opiskelijaelämäni on harvoin ollut nuivaa makaronimössöä. Olen hauska, ainakin omasta mielestäni ja sekös riittää minulle.

 15. 19

  Evs sanoo

  Olen hyvä eläinten kanssa, saan monesti pelokkaankin eläimen luottamaan minuun ja toisaalta ”päällepäsmärit” kunnioittamaan minua niin koirien kuin vaikka hevosenkin kohdalla.
  Olen myös hyvä kehittelemään vähistä tai vähän kummallisistakin raaka-aineista hyviä aterioita. Harvoin tarvitsee lähteä kauppaan sen takia ettei kaapeista löytyisi mitään mistä saisi aterian.

 16. 22

  Laura K sanoo

  Tämä kysymys osui hyvin elämäntilanteeseeni, koska olen juuri aloittanut uuden työn ja joutunut pähkäilemään omia vahvuuksiani työhakemuksia kirjoittaessani. Työelämässä vahvuuksiani ovat monipuolinen kielitaito, kokonaisuuksien hallinta ja monikulttuurinen osaaminen. Vapaa-ajallani taas tykkään emännöidä juhlia ja käydä tanssimassa. Osaan myös tuoda ihmisiä yhteen :)

  Omien vahvuuksien ja hyvien puolien pohtiminen on todella tärkeää, joten kiitos tästä postauksesta. Hyvin usein sitä keskittyy stressaamaan turhasta ja epävarmuus ottaa liian suuren palan elämästä. Ihanaa ja rentouttavaa syksyä! <3

 17. 23

  annari sanoo

  Minä olen hyvä käsitöissä, ruoanlaitossa, lasten rapsyttamisessa ja minulla on hyvä värisilmä.

 18. 24

  Viivi sanoo

  Olen hyvä organisoimaan ja pitämään langat käsissä. Olen myös hyvä puhumaan ja ilahduttamaan ihmisiä :)

 19. 25

  Alexandra sanoo

  Olen hyvä:
  Meikkaamisessa :) mulla on aina ollut todella huono iho, mutta kukaan ei usko ennenkuin on nähnyt minut ilman meikkiä.
  Ruoanlaitossa, yksinkertaisestakin saa luotua vaikka mitä.
  Olen hyvä myös organisoinnissa ja tankotanssissa !

 20. 26

  Anniina sanoo

  Olen hyvä keskittymään ja jaksan piipertää kauankin pikkutarkkuutta ja etenkin numerotarkkuttaa vaativien tehtävien parissa.

  Osaan organisoida ja järjestää asioita hyvin. Nautinkin suunnaattomasti, kun asiat menevät suunnitelmien mukaan.

  Olen myös hyvä rentoutumaan; saan tilaisuuden tullessa käännettyä aivoni pois päältä hyvinkin ripeään. :D

 21. 27

  Ruusuinen sanoo

  Oon luova, keksin vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa asioita! Oon myös hyvä elämään niukasti, eli osaan tehdä hyviä valintoja ja vertailla :D

 22. 28

  Katariina sanoo

  Minulla on huono itsetunto ja sairastan vaikeaa masennusta. Joskus tuntuu, etten ole hyvä missään vaan olen täysin epäonnistunut ihmisenä, tyttöystävänä, ystävänä, tyttärenä, opiskelijana, työntekijänä… mutta yritän ajatella sen olevan vain masentuneen mielen luomaa harhaa.

  Vastaan, että olen hyvä ihminen. En ole koskaan halunnut kenellekkään mitään pahaa, enkä osaa vihata ketään. Näen jokaisessa ihmisessä jotain mielenkiintoista, kaunista ja erityistä. Autan muita aina kun pystyn, jaan mielelläni omastani (esim. tarjoan muille ruoat ravintolassa jne.) ja nautin siitä, kun saan kanssaihmiset iloiselle mielelle. En ole itsekäs ja pyrin oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon. Ahdistun muiden ahdingosta ja pahasta mielestä. Nämä ominaisuudet tekevät minusta helposti hyväksikäytettävän ja minua on käytetty hyväksi useampienkin ihmisten toimesta, mutta silti olen tällainen.

  Et ehkä ihan tällaista kysymykselläsi hakenut, mutta tämä minulle tuli ensimmäisenä mieleen :). Jokaisen olisi hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, missä on hyvä, eikä keskittyä pelkkiin puutteisiin ja ”virheisiin”.

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Koskettava kommentti monella tapaa, Katariina. Paljon halauksia sinulle ja voimia masennuksen selättämiseen. <3 Menemättä sen kummemmin yksityiskohtiin samaistun paljoonkin kirjoittamaasi ja myös minua on hyväksikäytetty juuri noiden ominaisuuksien vuoksi. Tietynlainen herkkyys, halu olla kaikille kiltti ja usko ihmisten perimmäiseen hyvyyteen kaltoinkohtelunkin keskellä altistavat hyväksikäytölle. :'-(

   Kiitos kun jaoit tämän pienen palan itsestäsi ja toivon sinulle valoa tilanteeseesi. Sinä et ole epäonnistunut, et todellakaan, mutta tiedän että sitä on vaikea tai sitä ei ylipäänsä pysty uskomaan kun on sairastunut masennukseen. Toivon kovasti että jonain päivänä olet koettelemuksen toisella puolella voittajana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.