Kerrankin jotain loppuu liian nopeasti

Vähän niinkuin ”ryöstin” inspiksen tähän aiheeseen Mustaa Kajalia -blogin Heidiltä, joka kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä kyseli, tietääkö kukaan sellaista pumppupulloon pakattua silmänympärysvoidetta, joka annostelisi voidetta sopivan määrän.

Tämä on ihan validi ihmettelyn aihe. Pumppupulloissa ulos sylkeytyvän voiteen määrää on yleensä hyvin vaikea kontrolloida, ja pullot tööttäävät pihalle tyypillisesti aivan liian suuren määrän voidetta silmänympärysihon tarpeisiin. Sy-ihollehan suositellaan laitettavaksi noin nuppineulan pään kokoinen pallura voidetta.

Pumppupullot ovat hygieenisyytensä puolesta erinomainen pakkausvalinta mille tahansa kosmetiikkatuotteelle. Mutta juuri sy-iholle tarkoitetuissa tuotteissa ne ovat epätaloudellisia.

…valmistajan kannalta kenties kivakin juttu – voide loppuun nopeasti – uusi tilalle nopeasti ;D

Minulla on ollut käytössä tosi vähän pumppupulloon pakattuja sy-voiteita. Täällä Kreikassa minulla on mukana yksi – se ihkuttamani EkoPharman Tyrni-silmänympärysvoide. Kuten aiemmin kerroin, päädyin alunperinkin läträämään sitä kasvoille, kun pumppumekanismi annostelee voidetta aivan liikaa pelkän sy-ihon tarpeeseen. Yksi pumppaus riittää enemmän kuin hyvin koko kasvoille.

Ekopharma_Tyrni_sy_loppumassa

Voide on nyt ollut minulla päivittäisessä käytössä kuukauden. Ja se on kohta lopussa. :(

EkoPharmalle ei arvostelussani paljoa huomautettavaa löytynyt C-vitamiiniseerumin pakkausta lukuunottamatta, olen ollut tuotteisiin niin tyytyväinen, mutta nyt tekee mieli vähän ärähtää silmänympärysvoiteen epätaloudellisuudesta. Kuuluuko 15 ml voiteen todellakin kulua loppuun runsaassa kuukaudessa? Arvioin, että tämän hetkinen jämä riittää enää viikoksi. Käytän voidetta yhden pumppauksen päivässä, joskus kaksi.

Jos voide olisi pakattu tuubiin, se epäilemättä riittäisi huomattavasti pidempään. Ei tietenkään kokokasvokäytössä, jolloin sitä puristaisi ulos koko kasvoille menevän määrän kerrallaan, mutta puhun nyt pakkauksen ”väkisin” tarjoamasta kerta-annoksesta. EkoPharman silmänympärysvoiteen pakkaus ei juuri jätä käyttäjälleen mahdollisuutta kuluttaa sitä hitaammin.

Ekopharma_Tyrni_loppumassa

Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia kosmetiikkapakkausten kanssa? Onko kohdalle sattunut pakkauksia, jotka väkisin tuuttaavat ulos tarpeettoman suuren määrän?

Kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä käytiin Heidin aloitteesta pitkä keskustelu sy-voiteista ja pumppupakkauksista. Keyword:Love -blogin Jonna mainitsi Patykan pumppupullon esimerkkinä niistä harvoista pumppupakkauksista, joissa annostelun säätely on mahdollista. Totta, Jonna on oikeassa. Patykan sy-voide on ainoa minunkin mieleeni tuleva säätelyherkkä pumppupakkaus, korkin joustomekanismi mahdollistaa myös hellän painamisen. :)

Myös Bernard Cassiere ja L300 mainittiin muiden kaubeusbloggaajien taholta järkevästi toimivina pumppukorkkeina.

  Garnier_misellivesi_matkaputsari

Off topic, myös matkasilmämeikinpoistoaineeni on loppumassa. (Cliniquen pulloon pakattu) Garnierin misellivesi osoittautui siis sekin epäriittoisaksi. En olisi mitenkään uskonut että 50 ml voisi loppua kuukaudessa – kun poistettavana on vain helposti liukeneva ripsari ja rajaus. Böö.

*

P.S. Tuliko kukaan hyödyntäneeksi syyskuun EkoPharma-tarjousta Treen Sokoksella…? Olen utelias :)

Kommentit
 1. 1

  Hanna sanoo

  Mia Höytö! Ihan loistokas sy-voide ja pumpusta todellakin saa riittävän vähän kerrallaan.

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Haha – just tuota voidetta Heidi kritisoi FB-keskustelun avausrepliikissään :D

   • 1.2.1

    Elli sanoo

    Oho, mulla Höytö toimii ihan moitteetta. Edellinen purkki kesti lähes vuoden, kun sai kerralla truutattua vain pikkuisen tipan! (Joo, nyt saa kauhistua, jos säilyvyysajoista on tarkka. En huomannut muutoksia koostumuksessa tai tuoksussa. :))

    • 1.2.1.1

     sanoo

     Sama täällä, Valo kestänyt melkein tarkalleen vuoden ja nyt alkaa tuntua että loppu häämöttää… :) Vaikka ne vähän tarkkaa kättä vaatiikin niin minä olen saanut kyllä kaikista käyttämistäni pumppupulloista sopivan määrän ulos :D

 2. 2

  Sms sanoo

  ite käytän sy- voiteita melkosen roimasti. On niin kuiva iho, että se nuppineulanpään verran per silmä on aivan naurettavan vähän. Jos silmät eivät turpoa yön aikana voiteiden takia niin miksi ei voi laittaa sen vertaa mitä tarvitsee ettei iho kiristele/ pikkurypyt rehota…myös meikin alle pystyn pokkana laittamaan koko yläluomellekin voiteita ja luomivärikin pysyy jos väliin laittaa pohjustajan

  Siis haluaisin kuulla ihan oikeasti että kuka rämän nuppineulanpää- jutun on maailmassa keksinyt? En usko että saan sy ihoa pilalle enemmällä.{tollanen legenda vissiin liikku?}

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Siis haluaisin kuulla ihan oikeasti että kuka rämän nuppineulanpää- jutun on maailmassa keksinyt? En usko että saan sy ihoa pilalle enemmällä.

   Niinpä. Mutta suurempi määrä on tarpeeton ;) Liekö neuvon alkuperäinen jakaja sitten juuri ajatellut taloudellisuutta :D Ettei joku turhaan holvaa kallista (sy-voiteethan ovat litrahinnaltaan huooomattavasti muita voiteita kalliimpia) voidetta turhaa määrää.

   • 2.1.1

    jazza sanoo

    Mua on Sms:n tapaan aina huvittanut ajatuskin siitä, että nuppineulan pään kokoinen määrä riittäisi mun silmänympäryksille. Kuuluu vaan slurps, kun mun iho imee kaiken kosteuttajan minkä sille annan. :) Siksipä päädyin Lushin Enchanted Eye Creamiin, jonka pumppupullossa on huimat 45 ml! Mun on aivan pakko voidella silmänympärykset kulmakarvojen ja poskipäiden väliltä (yläluomet myös), ohimosta toiseen ja nenävarsikin, jos haluan, että kuiva, atooppinen ihoni pysyy kasassa. Tuo voide on niin edullista, simppeliä ja tehokasta, että kesällä voin käyttää sitä vaikka koko kasvoilla ja talvella käytän sitä seerumin tapaan muun voiteen alla koko kasvoilla. Luottofluidi siis. Toivottavasti vaan Lush ei ikinä anna sille kirvestä, kuten Lushilla on tapana tehdä joillekin tuotteilleen. Tuon ostomäärät ei varmaan voi olla hirmu isot, kun siinä on kolminkertainen määrä tuotetta muihin merkkeihin verrattuna.

    Ali Baban sivuilla voi muuten käydä katsomassa ja vertailemassa erilaisten pumppupullojen hintoja (alibaba.com, Cosmetic packaging, Pump bottle). Laadukkaammat ja paremmalla mekanismilla olevat pumppupullot on niin arvokkaita ja minimiostomäärät niin suuret, että kun erän hankintakulut lisätään tuotteiden hintoihin katteineen, Suomessa hinta voi mennä pahasti yli kipurajan. Nämä on aina näitä muna-kana-ongelmia.

    • 2.1.1.1

     sms sanoo

     Kiitos! Nyt tiedän, mitä ostan lushilta! Aina vaan jännään, että mikä voide allergisoi… Vuosi sitten allergisoiduin luis widmerin syvoiteelle ja sen jälkeen meni puoli vuotta, kunnes iho unohti takkuilun ja pystyin laittamaan muuta kuin jojobaöljyä tms…
     Nyt sy kestää taas synteettisiäkin voiteita. Ihme siihen nähden, miten kettuuntuneet sy:t oli vuosi sitten.

     Kyllä mun sy iho kanssa hyötyy mitä enemmän kosteuttaa. Ehkä sy- voiteiden muut ominaisuudet menevät sitten hukkaan jos enemmän kuin sen nuppineulan verran laittaa :)

    • 2.1.1.2

     Sanni sanoo

     Mua on Sms:n tapaan aina huvittanut ajatuskin siitä, että nuppineulan pään kokoinen määrä riittäisi mun silmänympäryksille. Kuuluu vaan slurps, kun mun iho imee kaiken kosteuttajan minkä sille annan. :)

     Nää on niin hauskoja :) Siis ihojen erot. Mulla nuppineulnpää-määräkin leviää usein sinne otsaan saakka, koska iho ei ime sitä. Etenkin jos koostumus on kovin vetinen, voide venyy ja vanuu ympäri naamaa… Ylipäänsäkin ihoni imee voiteen kuin voiteen vasta kun sitä on hieronut naamaan hyvän tovin. Seerumit muodostavat poikkeuksen.

 3. 3

  sanoo

  Hmm… Kieltämättä vähän kiusallista, jos kuluttaja ei itse saa päättää, miten paljon haluaa tuotetta kerralla käyttää. Omalla kohdallani jos kyse olisi vielä kaiken lisäksi kalliista tuotteesta, niin harmittaisihan se hirveästi. Yleensä juuri niitä kalliita tuotteita yritän vaalia viimeiseen asti, jotta ne olisivat joka sentin arvoisia. :D Tässä olisi kyllä EkoPharmalle tarpeellinen palaute annettavaksi, koska tuollaiset asiat vaikuttavat ainakin minun ostospäätökseeni.

  Mulla on arganiaöljyä, joka tulee pumppupullosta. Jos haluaisin käyttää sitä vain pari tippaa kerralla, niin tuolla pumppumekaanilla se ei tahdo onnistua, vaikkei minusta tuotetta häiritsevän paljon siitä tulekaan. Pipetti olisi kuitenkin siihen paljon parempi. Omalla kohdallani minusta tuntuu, että vika ei ole useinkaan annostelijassa vaan käyttäjässä: mulla kestää hirveän kauan ennen kuin opin, miten paljon jotakin tuotetta tarvitsee laittaa, jotta sitä riittäisi koko kasvoille. :D Monesti vaan pursotan tuubista menemään ja mietin, että mihis tää loppu sitten tungetaan (decolte-alueelle tietysti) ja mietitään, miten tässä näin taas kävi (lahopäisyyden takia uskoisin).

 4. 5

  sanoo

  Kuukausi silmänympärysvoiteelle on todella vähän! Itselläni kestää Pirkan sy-voidetuubi puoli vuotta. Käytän kaksi kertaa päivässä ihan normi määrän. Huonot kosmetiikkapakkaukset vaikuttavat ainakin omalla kohdallani ostopäätökseen, etenkin jos tuote päivittäisessä käytössä.

 5. 6

  Rsa sanoo

  Ei nyt liity sy-voiteisiin, mutta MACin Pro Longwear peitevoiteessa on myöskin erittäin ärsyttävä pumppumekanismi! Itse tuote on kyllä tosi riittoisaa, mutta pumppu annostelee tuotetta ihan liikaa kerralla.. :( Ihan muutaman kerran olen onnistunut saamaan ulos vain puolikkaan pumppauksen, niin ei ole päätynyt ihan niin paljoa hukkaan. Tuotekaan kun ei ihan halvimmasta päästä ole, niin harmittaa kyllä hieman..

 6. 7

  sanoo

  Oriflamella on timanttivoide hyvässä pumppuputkilossa, saa pienenkin määrän kerrallaan. Vahinko vaan että se on kuulemma tarkotettu ”selvästi ikääntyneemmälle iholle”, mitä se sit tarkottaakaan…

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Mä olen yrittänyt painaa EkoPharmaa hellemmin ja varovasti, mutta tällöin saan ulos vain säälittävän ysköksen joka näyttää melkein pelkältä vedeltä. Heti kun painaa vähänkään enemmän, nokka yökkää viiden sentin kolikon kokoisen läntin voidetta.

 7. 9

  anonymous sanoo

  onpa tosi jännä, mä taas rakastan noita pumppupakkauksia, kun niistä saa niin helposti päätettyä sen määrän, ainakin tähän asti käyttämistäni! tuntuu, että niissä saa tuotteen aivan loppuun asti myös, ei tarvitse tehdä erillisiä leikkailuoperaatioita tai tuskastella litistelyn kanssa. painaa vaan riittävän hentoisesti, niin saa haluamansa määrän, ellei sitten ajattele, että koko pumppaus olisi jollain tapaa parempi (jos sitä vaikka jäisi vähemmän putkeen kuivumaan tms.). en muista ikinä kokeilleeni pumppupakkausta (jotkut käsisaippuat ja sen sellaiset poislukien), jossa olisi ollut vaikea säätää tuotteen määrää. tai ehkä olen ollut onnekas pumppupaukkausten laadun suhteen. melkein tekisi mieli päästä kokeilemaan tuollaista hankalaa tapausta :D sen sijaan olen raivoissani pikkutuubeista, kuten vaikkapa diorin nude-peiteaineesta. käyttömäärään nähden tuotetta jää seinämiin _todella_ paljon ja tuotteen saaminen pakkauksesta on tuskaa tosi kauan. sitten kun tuotetta saa väkivaltaa apuna käyttäen, niin sitä törähtää kerralla aivan liikaa ja sekös harmittaa -.- buu tuubeille!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   onpa tosi jännä, mä taas rakastan noita pumppupakkauksia

   Minäkin tykkään niistä koko kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa :) Silloin annostelu on sopiva.

   painaa vaan riittävän hentoisesti, niin saa haluamansa määrän

   Joissain pulloissa mekanismi on niin joustamaton, ettei hentoinen käsittely toimi :/ Tuossa EkoPharman pullossa on harvinaisen jäykkä nokka, se ei tottele hellää kosketusta.

 8. 10

  sanoo

  Skin Blossomin silmänympärysvoiteen pumppua pystyy säätämään ja siten saa just sen määrän voidetta kuin on tarpeen. Mulla ainakin toiminut :)

 9. 11

  Kuuku sanoo

  Sanoisin että jos 15 millin voidetta laittaa sellaisen pumppauksen, että riittää koko kasvoille jokapäivä, loppuu se juurikin reilussa kuukaudessa. Koska ainakin mulla 50 ml kasvovoiteet lähes päivittäin käytettynä riittävät vajaaksi puoleksi vuodeksi. Eli siis liikaahan sitä tulee. Pumppupulloista tulee useinkin juuri koko kasvoille sopiva pumppaus, mutta silmänympäryksille tän pitäis tietty olla pienempi!

 10. 12

  Eliisa sanoo

  MAC:n Pro Longwear Concealer on sellainen tuote, josta tulee aina liikaa tavaraa tarpeeseen nähden. Tuote on myös pumppupullossa. Olen oppinut tekemään sellaisen mini-painalluksen, mutta tähtien asennosta riippuu miten se aina onnistuu :)

  Kommentoin muuten nyt vähän jälkikäteen pariinkin blogipostaukseen, mutta onneksi sinulle ei käynyt kuinkaan silloin sen rankkasateen ja ukkosmyrskyn silmässä. Ja toisekseen älyttömän mielenkiintoinen postaus liittyen miesten ulkonäköpaineisiin. Odotan innolla toista osaa!

 11. 13

  Kirsi sanoo

  Minä käytän mieluiten aina pumppupulloa sekä kasvo- että sy-voiteissa, jos vain hyvän tuotteen näin pakattuna löydän. Nyt käytössä Lancomen sy-voide pumppupullossa, Lancôme Hydra Zen Neurocalm Yeux -silmänympäryshoito, mielestäni tämä annostelee tuotetta sopivasti ja määrää pystyy itsekin säätelemään riippuen miten voimakkaasti pullosta pumppaa. Saman sarja kasvovoide on myös erittäin toimiva : )

 12. 14

  Menni sanoo

  Aika jännä pakkausratkaisu tosiaan, sillä tostahan voidaan näin lyhyelläkin matikalla jo laskea yhden pumppauksen sylkevän n.0,5ml tavaraa kerralla ulos – joka ainakin minun nuppineuloihin verrattuna on viisinkertainen määrä. Vaikka muutoin pumpppullojen fani olenkin ja olen siirtänyt pumppauspäät aina suihkugeeleihin ja vartalovoiteisiinkin (muistan haaveilleeni lapsesta asti hammastahnasta pumppupullossa..;) ei minulla ole tullut mieleenkään tätä vaihtoehtoa sy-tuotteessa. Mielenkiintoinen taktiikka. Melkein kaikki pumppaspääni ovat muuten ihan sattmalta ”säädeltävissä” (piti käydä ihan tarkistamassa, heh)

 13. 15

  Elise sanoo

  Hyödynsin tarjouksen ja kävin ostamassa vadelma sy-voiteen mutta se on kyllä osoittautunut aika pettymykseksi. Silmän aluset turpoavat ja kirvelevät hirveästi kun rasvaa on iholla. Mikään aikaisempi rasva ei näin ikävää ole saanut aikaan. Ja suuri miinus on myös tuo että tuotetta tulee pumpatessa nii iso määrä.

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Silmän aluset turpoavat ja kirvelevät hirveästi kun rasvaa on iholla.

   Voi ei :( Oletko laittanut EkoPharmalle palautetta? Laita ihmeessä.

   • 15.1.1

    Elise sanoo

    Kirjoitin palautetta sen verran huonoksi osottautui. Tuote ei oikeastaan edes kirvele niin kuin laittaa esim. liian kevyttä rasvaa todella kuivaan ihoon. Tuote aiheuttaa enemmän sellaista inhottavaa polttelua.

    • 15.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ohhoh… :-0 Onko sulla siis yleisestikin herkästi reagoiva iho, vai onko tämä ihollesi täysin epätyypillistä käytöstä? Siinä tapauksessa erityisen outoa, kun EP korostaa tuotekehityksessä mahdollisimman ärsyttämättömäksi tunnettujen ainesosien käyttöä.

     • 15.1.1.1.1

      Elise sanoo

      Lapsena minulla vaivasi atooppinen iho, mutta nyt vähän vanhempana se ei oikeastaan ole vaivannut paljoakaan. Toki iho kuivuu paljon ja muuta, mutta moneen vuoteen mikään rasva ei tälläistä ole aiheuttanut.

      • 15.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Vadelma-sy-voide ei geelimäisyydessään ole ihanteellisin valinta jos iho on yhtään kuiva, eli siltä puuttuu enemmän lipidejä kuin kosteutta. Geelimäiset koostumukset joissa on enemmän vettä kuin rasvamaisia ainesosia, saattavat kirvellä kuivalla iholla. Voisivatkohan oireesi johtua tästä…? Kuivalle iholle kannattaa käyttää täyteläisiä, rasvaisia koostumuksia.

       • 15.1.1.1.1.1.1

        Nimetön sanoo

        Aamuisin meikin alle ei sovi sovi enemmän kosteuttavampi tämä vain sattui olemaan huono tuote tarkoitukseeni :D

 14. 16

  Anna sanoo

  Harmi juttu. EkoPharmalla on monta tuotetta, jotka vaikuttavat kokeilemisen arvoiselta. Pakkausdesign ei iske yhtään, mutta kotimaisuus ja laadukkaan oloiset incit ovat plussaa. Incit myös vaikuttavat herkkäihoiselle sopivalta. Valmistajien pitäisi tajuta, että pelkkä hyvä sisältö ei riitä, jos pakkaus on ruma tai toimimaton. Ulkonäkö on tietysti makuasia, mutta toimimaton tai liikaa annosteleva pumppumekanismi on itselleni ehdoton ei. Tiedän, että esim. kotimaisella Supermoodilla on ollut näitä huonoja pumppuja käytössä.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Tiedän, että esim. kotimaisella Supermoodilla on ollut näitä huonoja pumppuja käytössä.

   Joo, Supermood’kin mainittiin Kauneusbloggaajien FB-keskustelussa. Itsellä ei vielä kokemusta.

 15. 17

  sanoo

  Olen samaa mieltä kuin Hanna, kyllä Mia Höydön Valo silmänympärysvoiteen pumppua pystyy säätämään, itse käytän sitä joka päivä – vain nuppineulanpään verran;o)

 16. 18

  Nimetön sanoo

  Shisheidon Ibuki softening lotion on ihan KAMALA annosteltava. Pumppu on just semmonen, mikä ruikkaa ulos puolet pullon sisällöstä kerralla ja noin yhden kerran sadasta sillä onnistuu annostelemaan sopivan määrän. :E hirveän epäriittoisa tuote, tykkään siitä muuten ihan hirveästi, mutta koska pakkaus on niin painajaismainen, niin tuskin toiste

 17. 19

  sichao sanoo

  mac:in surullisenkuuluisa pro longwear concealerin lasinen pumppupullo joka annostelee peitevoidetta vaikka koko kaupungin tarpeisiin on pakko mainita :’D

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Haha, tällä tuotteella näyttäisi olevan kommenteista päätellen Huonosti Toimiva Pakkaus # 1.

 18. 20

  Minna sanoo

  Favoran uudistavaa silmänympärysvoidetta pystyy pumppaamaan sellaisen sopivan nuppineulanpään kokoisen nokareen. (Muutenkin tosi hyvä voide, kiitos vinkistä eräässä postauksessasi!) Toinen mun mieleinen pumppupullo on Madaran kasvovoiteet. Pullosta saa halutessaan ”puolikkaan” pumppauksen.

 19. 22

  Mari sanoo

  Mä kävin ostamassa Hyvä Olosta Tyrni Puhdistusemulsion. Tykkään emulsioputsareista. Tuo ei putsaa ihan niin hyvin kuin toivoisin, mutta muuten tykkään tuotteesta. Arvokashan se on… joten jääpä nähtäväksi ostanko jatkossa. Tekisi kyllä mieli mennä EkoPharman tuotteilla tehtyyn kasvohoitoon.
  Kiitos Karkkipäivälle ja Sokokselle tarjouksesta! :)

 20. 23

  Lisbet sanoo

  Kävin EkoPharma-tuotteilla tehdyssä kasvohoidossa, oikein miellyttävä kokemus. Nyt on kokeilussa tyrniputsari ja -kasvovesi sekä vadelmapäivävoide. Vaikuttavat hyviltä ja kotimaisuus iso plussa. Kiitos tuotteiden esittelystä!

 21. 24

  anu sanoo

  Olisin mielelläni ostanut EkoPharman kasvovoiteen suojakertoimella, mutta metka Tampereelle on liian pitkä voiteen vuoksi ;). Täällä Varsinais-Suomessa on kaksi Hyvä Olo -hoitolaa. Kävin niistä toisessa tiedustelemassa kyseistä sarjaa, mutta he eivät olleet koskaan kuulleetkaan moisesta.

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Kävin niistä toisessa tiedustelemassa kyseistä sarjaa, mutta he eivät olleet koskaan kuulleetkaan moisesta.

   Joo, Hyvä Olot ovat erillisiä, ”omia” yksiköitään joilla on omat sarjat, vaikka Sokoksen alla oleva ”brändi” onkin. EkoPharmaa saa käsittääkseni vain Tampereen Hyvä Olosta.

   Mutta harmi tosiaan jos lähelläsi ei ole ylipäänsä mitään EkoPharman jälleenmyyjiä.

   • 24.1.1

    anu sanoo

    Googlettelin EkoPharman jälleenmyyjiä ja kotipaikkakunnaltani pitäisi löytyä viisi hoitolaa, joissa on tuotteiden jälleenmyyntiä. Enköhän mäkin voiteeni saa ostettua :).

 22. 25

  sanoo

  Mulla on ilmeisesti hyvä sormitaktiikka, kun pystyn hallitsemaan lähes tulkoon kaikkia pumppuja. :D Mutta ongelmaksi muodostuu se, että jos pumpusta ei ota koko painallusta, kuivuu sen nokkaan tukkeuma jo vuorokaudessa. Tämän takia melkeen mielummin pumppaan liian paljon ja levitän sen sitten vähän isommalle alueelle. Onneksi on kuiva iho, joka kyllä imee.

  Paitsi MACin Pro LW -peitevoide tekee poikkeuksen, eikä kuivu nokkaan. :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Mulla on ilmeisesti hyvä sormitaktiikka, kun pystyn hallitsemaan lähes tulkoon kaikkia pumppuja. :D

   :D :D

   Mutta joo, tuo on ihan totta mitä kirjoitit nokan tukkeutumisesta jos ei purista ulos koko painallusta. Toisilla merkeillä tosin kuivuu joka tapauksessa… Estelle & Thildin vanhat pumppupullot oli mestareita jemmaamaan nokkaansa tavaraa jota sitten parin päivän välein tuli ulos kunnon kuivunut klimppi.

 23. 26

  Terhi sanoo

  Kävin ostamassa tuotteita ja jäin koukkuun :)
  Varsinkin tuohon Sannin ihastelemaan silmänympärysvoiteeseen. Mulla on kuivia ihoalueita nenän ja leuan molemmin puolin, joiden kanssa olen tapellut jo pitempään eri voiteiden kanssa huonoin tuloksin. Vaikka miten laittaisi rasvaa näihin kohtiin niin iltapäivästä iho alkaa hilseillä meikin alla.
  Ekasta päivästä kun aloin käyttää tuota voidetta koko kasvoilla Sannin tavoin (se on siis todella riittoisa, painallus riittää koko kasvoille ja kaulalle ja etenkin pari levitystä kuiviin kohtiin), niin kuivat läntit lähtivät pois! Eikä iho ala enään hilseilemään päivän mittaan. Levitän voiteen myös yöksi.
  Ja tuosta pumpusta sen verran, että itse saan sieltä halutessani pienen nuppineulan verran.
  Testasin vielä äsken uudelleen kun luin kommentit :) Kun ei paina kuin vähän pumppua alas.
  Kiitos siis Sannille tästä vinkistä ja ihanasta blogista! Matkajutut on kuvineen ihania, itsekin kun paljon reissaan. Pidän tässä blogista siitä, että kuvat ovat laadukkaita, niitä on paljon, mutta tekstiin myös panostat ja kirjoitat pitkästi sekä mielenkiintoisesti. Ja mun puolesta saat kirjoittaa ihan mistä vain, vaikka on meikkiblogi, niin ei se ole niin justiinsa ;D
  Monet blogit tuntuu tänä päivänä menevän vain kuvien varassa, niin hienoja kuin ne onkin, niin sisältö jää aika ohueksi.

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Hei Terhi! Olipa mukava kuulla että EkoPharmalta löytyi sulle toimiva hoitovoide! :) Mitä pumppuun tulee, voihan olla että pullojen välillä on eroja, mun pullon mekanismi ei mitenkään sallinut pienen pientä painallusta. Jos sieltä halusi ulos jotain, oli painettava kunnolla, koska pumppu oli tosi jäykkä. Mutta ai että tuo voide oli ihanaa, siis aivan ihanaa… Mikään voide ei ole tuntunut yhtä hemmottelevalta tuon jälkeen :)

   Kiitos myös blogia koskevasta palautteesta, ilahduttaa ja tsemppaa aina! :)

   Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :) (Mulla muuten alkaa viikon päästä uusi EkoPharma-testijakso….)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.