Kävin vähän Vapaa Valinnassa….

Kiitos lukijavinkkien, pärjään nyt sitten vähän aikaa silmämeikinpuhdistusaineella.

Hamstrasin Vapaa Valinnasta kaikki jäljelläolevat Natural Coden geelimäiset silmämeikinpoistoaineet.

Niitä oli yhteensä 18. Säästin vieläpä 1,40€ per purkki, kun en tilannut niitä NetAnttilasta. Olin jo eilen tekemässä tilausta, mutta päätin kipaista tänään tarkistamassa Vapaa Valinnan tilanteen.

…tietysti äsken sitten luin uudesta lukijakommentista, että Sokoksella näitä olisi ilmeisesti vielä jäljellä 3,60€ / kpl. Tosin en tiedä missä päin Suomea ja millä Sokoksella. Ja ehkäpä niitä ei olisi enää ollut näin montaa kappaletta….

Kun yksi silmämeikinpuhdistusaine kestää minulla n. 2 kk, niin näillä pärjään kolme vuotta. :) Ja sinä aikana markkinoille ehtii varmasti (tai pidetään peukkuja!) tulla uusia geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita.

Välitän vielä kerran erittäin pettyneet terveiseni Lumenelle, että on hyvin valitettava päätös lopettaa tämä tuote. Kun markkinoilla ei todellakaan ole mitään muuta edullista merkkiä, jolla olisi valikoimassaan geelimäinen silmämeikinpoistoaine, niin Lumene olisi voinut säilyttää tämän koostumuksen vaikka sen uuden ”megatehokkaan” rinnalla.  Nyt kun Natural Coden geeli kuopattiin, jää Suomen markkinoille tietämykseni mukaan vain kaksi geelimäistä silmämeikinpoistoainetta: Clinique ja Biotherm. Eipä ole helppoa meillä geelin ystävillä.

Kommentit
  • 1.2

   Minä vain-81 sanoo

   Eikös tuossa Acossa ole heti toisena sodium lauryl sulfate, ja eikö se ole koko kasvojen putsari? Oletko testannut Sanni?

   • 1.2.1

    Sanni sanoo

    Sodium lauryl sulfate on vaahtoava aine eli sitä ei mun mielestä käytetä silmämeikinpoistoaineissa…. En ole tuota Acoa itse testannut, tai edes pitänyt purkkia kädessäni.

    • 1.2.1.1

     Minä vain-81 sanoo

     Kiitoksia taas vastauksesta. Tosiaan mietityttää noi putsarien ainesosat..vähän opettelu vielä alkutasolla :) Ja kaikkea en edes ole löytänyt. Pitäisi tulla postissa iherbiltä yksi putsari jonka tilasin, ja jota oli kovin kehuttu. Sitten kun saan sen, niin mielelläni haluaisin taas kommenttisi, nyt en muista edes nimeä :(

     Nyt minulla on apteekista ostamani (loppuu kyllä juuri) Elivon vaahtoava putsari ja luin INCI:n alkuosaa, mutta ainesosat olivat vieraita.

     Mitä mieltä olet seuraavista:
     Dipropylene glycol
     Cocamidopropyl Betaine
     Sodium Cocoyl Isethionate
     Cocamidopropyl hydroxysultaine
     Sodium Cocoamphoacetate

     Huh, olipa pitkiä nimiä. Siis hurrasin kun huomasin että sodium lauryl sulfatea ei ollut (onko mielestäsi huono?), mutta ovatko nuo kaikki jotain peseviä ainesosia, ja mitä mieltä niistä olet?

     minä kun yleensä pesen meikin niin pesen putsarilla koko naaman ja sitten meikinpuhd.aineella silmät vielä. ja nyt haluaisin hyvän mutta hellävaraisen. Saanko kysyä mitä kasvojen puhd.ainetta käytät? :) Ihosi on niin kaunis. Sen tiedän että natural codea käytät silmämeikinpuhdistukseen :) eipä sitä näy enää missään myytävän.. :( ja en oikein tiedä mitään muuta geelimäistä, osaatko vinkata? Kiitos taas! Mahtava plogi

     • 1.2.1.1.1

      Sanni sanoo

      Olen pahoillani, en juuri nyt ehdi vastaamaan kattavasti näin paljon aikaa vaativaan kommenttiin. :/ Mitä sodium lauryl sulfateen tulee, en itse mitenkään karttele sitä. Kaikki paitsi ensimmäinen listaamistasi ainesosista ovat miedosti peseviä ainesosia. Ensimmäinen on liuotin.

      Saanko kysyä mitä kasvojen puhd.ainetta käytät? :)

      Käytin monta vuotta Sebamedia ennenkuin siirryin luonnonkosmetiikkaan. Tällä hetkellä käytän Sanctumin puhdistusvaahtoa. Sanctumin ja Madaran vaahdot ovat lemppareitani. :)

      ja en oikein tiedä mitään muuta geelimäistä, osaatko vinkata?

      En osaa, sitähän taisin tässäkin postauksessa harmitella kun niitä geelimäisiä ei markkinoilla oikein ole. :/ Siksi hamstrasin Natural Codea kun se jäi pois.

      • 1.2.1.1.1.1

       Minä vain-81 sanoo

       Kiitoksia vaan taas :) Tuo sanctum vaikutti tosi hyvältä (aina näitä uusia vaan tulee, mistä ei ole itse kuullutkaan). Ehdottomasti itse myös liputan luonnollisten aineiden nimeen. Minulla vähän vaan on nyt mennyt muutama vuosi jotenkin pimennossa, mutta nyt on taas tullut tarve aloittaa uudestaan panostaminen asioihin. Muutama vuosi käytin ”Hauskaa” ja muistan vieläkin sen ihanan tunteen iholla, jonka käyttö sai aikaan. (ei voi olla sekään huono sarja,kun vieläkin muistan sen). Nyt olen taas uudelleen aloittanut panostamista ihonhoitoon (ikäkin sitä vaatii). Aina olen ollut tosi kiinnostnut. Haluan jotain ”luxusta” ehkä niin tylsän tavalliseen elämääni. Rahaa ei ole hirveästi, mutta jos johonkin panostan, niin kaippa sen voi itselleen suoda. :)

 1. 2

  Jenni sanoo

  Ainakin tänään oli Tampereen Anttilan keskusvaraston tyhjennysmyynnissä (vai mikä onkaan…) tätä putsaria vielä iso laari, varmaan sata tuubia! Olisinpa itekki ostanu, ellei olis ollut niiin tuhottoman pitkät kassajonot:/

  Eli sinne kaikki halukkaat hamstraamaan!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.