Kauneusmessut + arvonta

Tämän vuoden Kauneusmessuilla voi kuulkaas tavata meikäläisen! :) Nojoo, ei sillä että pitäisin itseäni minään ”nähtävyytenä”, mutta jos jotakuta kiinnostaa tulla höpöttelemään tai kyselemään meikkivinkkejä livenä niin Kauneusmessuilla se onnistuu. Ja Kauneusmessuthan ovat Helsingin Messukeskuksessa 21.-23. lokakuuta.

Lavera pyysi minua osastolleen esittelemään meikkejä, ja otin iloisena tarjouksen vastaan. Mahtavaa päästä tekemään töitä messuilla! Tällaista työkokemusta minulla ei vielä olekaan. :) Minut siis löytää Laveran messuosastolta 1 E 37. Olen paikalla perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 11-16.

Sain Laveralta arvottavaksi kolme kappaletta messujen pääsylippua + Lime-vartalovoidetta. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, kuinka kauan olet seurannut Karkkipäivä-blogia, ja minkä vuoksi lähinnä blogia luet (siis esim. meikkien, luonnonkosmetiikan, kauhukynsien, yleisen kosmetiikkahöpinän vai jonkun muun takia.) Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 9.10.2011 klo 21.00 saakka.

P.S. Ja tämä messukeikkahan ei muuten millään lailla vaikuta riippumattomuuteeni täällä blogissa! :) Tulen aina ja edelleenkin kertomaan tuotteista puolueettoman mielipiteeni – niin myös Laveran tuotteista. Onneksi myös Laveralla arvostetaan sitä. :)

Kommentit
 1. 1

  Jennie sanoo

  Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ajan. Uusimpien postauksien lukemisen lisäksi olen käynyt arkistoa läpi urakalla. Pidän erityisesti tuotearvosteluista ja make-up for dummies -jutuista.

 2. 2

  eveleen sanoo

  Ihan tarkkaan en muista milloin aloin lukemaan Karkkipäivää, kuitenkin vuoden 2009 puolella olen tänne eksynyt. Tykkään niin meikkikuvista, kynsijutuista kuin tuotearvosteluistakin ja ennenkaikkea olen (niin tämän kuin muidenkin kosmetiikkablogien) lukija yleisen kosmetiikkahömpötyksen takia :> Kiitos kivasta blogista ja toivottavasti postauksiasi saa lukea vielä pitkään!

 3. 3

  sanoo

  Aloin lukea blogia joskustämän vuoden alussa. Arkistoja olen kolunnut ihan urakalla, mutta olen aika laiska kommentoimaan.

 4. 4

  Nea sanoo

  Oon aloittanu seuraamisen varmaan joskus vuosi sitte, luulen mä. Koin jonkun ihme herätyksen muotiblogjea kohtaan vähän ennen sitä, ja lopulta repertuaari laajeni ja mukaan tuli kaikkea aiheen ympäriltä.
  Tykkään hirmusti sun tyylistä, selkeistä kuvista sekä tottakai Make-up for Dummies jutuista, kauhukynsiä unohtamattta :D

 5. 5

  Catti sanoo

  Olen lukenut Karkkipäivää varmaan vuoden, enemmänkin, en oikein muista enää. Tykkään blogista meikkivinkkien vuoksi, tykkään kokeilla erilaisia meikkejä ja opettelen koko ajan lisää, ja saan sinulta hyviä neuvoja ja vinkkejä siihen.

 6. 6

  Jenni sanoo

  Innostuin piiiitkästä aikaa kommentoimaan, sillä kilpailu on kertakaikkiaan houkutteleva. Olen seurannut blogiasi jo pitkään ennen kuin siirryit tänne indiedaysin puolelle =). Pidän tyylistäsi kirjoittaa sekä siitä, että blogisi käsittelee kauneutta ja kosmetiikkaa monipuolisesti: meikkikuvia, vinkkejä, asiantuntevaa tietoa, tuotearvioita sekä pohdintoja.
  Harva kosmetiikkabloggaaja kertoo myöskään luonnonkosmetiikasta, mikä kiinnostaa ainakin minua henkilökohtaisesti paljon, ja on siksi suuri plussa blogillesi! =).
  Mukavaa syksyä ja jatka samaan malliin! =)

 7. 7

  PaavoPesusieni sanoo

  Olen lukenut blogiasi noin vuoden. Karkkipäivässä kiinnostavinta ovat meikkikuvat- ja vinkit ja tuotearvostelut. Tykkään yleensäkin lukea kaikenlaisia kosmetiikkablogeja ja tässä blogissa niitä juttuja käsitelläänkin oikein laajasti :)

 8. 8

  mmmaija sanoo

  Olen seurannut blogiasi varmaankin yli vuoden. Tässä blogissasi kiinnostavat monipuoliset meikkipostaukset, joten ikuisena meikkiaddiktina tämä tarjoaa niin silmänruokaa :)

 9. 9

  taina sanoo

  Oon varmaan vuoden lukenut ja tykkään yleisestä höpinästä täällä ja tuote-esittelyistä,kuvista väristä,kaikesta:)

 10. 10

  difu sanoo

  Moi!

  Oon lukenut blogiasi kesästä alkaen. Tykkään lukea käyttökokemuksia ja mielipiteitä eri meikeistä. Kokeilen usein tuotteita joita eri blogeissa kehutaan :)
  Blogisi on yhtä hyvä kuin englanninkielisien kilpasiskojen, I like :)

 11. 11

  allende sanoo

  Aloin lukea blogiasi vähän indiedaysiin siirtymisen jälkeen ja vaikka olen aina ajatellut, etten olisi kiinnostunut kosmetiikkablogeista, niin jokin tässä vaan kolahtaa. Meikki-ideat, luonnonkosmetiikkajutut ja sun valloittava persoona :)

 12. 13

  Emmye sanoo

  Löysin blogisi sattumalta, kun ekoja kertoja eksyin Indiedaysiin eli varmaan joku vajaa vuosi sitten. Aluksi selailin aina vain silloin tällöin ja nyt olen viime aikoina alkanut seurailemaan tiiviimmin. Tykkään yleisestä ”ilmapiiristä” ja meikkivinkeistä on ollut hyötyä.

 13. 14

  Myy sanoo

  Olen lukenut blogiasi pitkään. Yksi parhaista kauneuteen liittyvistä blogeista :-)
  Kynsiään minulla ei ole, joten ne ei kiinnosta. Silmäluomuksia ihailen, mutta eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikkajutut. Messuille menisin mielelläni.

 14. 15

  Katsu sanoo

  Olen seurannut blogiasi jo joitakin vuosia ja eniten miellyttää kaikkien uutuuksien esittelyt, meikkivinkit tumpeloille ja puolueettomat arvostelut (joita aika harva blogimaailmassa enää tekee, kiitos sinulle!). Ja olet mukavalla tavalla pitänyt itsesi anonyyminä, ilman että olet siitä nostanut enempää meteliä.

 15. 16

  pauliina sanoo

  blogiasi olen seurannut viime vuoden kesästä lähtien. tuotearvostelut on aina hyödyllisiä ja muuten kiinnostaa ihan vaan yleinen höpötys kosmetiikasta. ja erilaisten kynsilakkausten ihastelu/kauhistelu kuuluu asiaan. varsinkin kun oamt kynnet noudattelee melko nudee linjaa.

 16. 17

  eekku sanoo

  olen lukenut blogiasi nyt muutamaan otteeseen ja kaikki meikkaukseen ja kosmetiikkaan littyvä kiinnostaa ,olis nii mahtavaa päästä messuille myös ku en ole koskaan aiemmin ollut

 17. 18

  Rilla sanoo

  Olen lukenut blogia noin 2 kuukautta. Eniten kiinnostavat luomukosmetiikka jutut.

 18. 19

  Udi sanoo

  Moi, kiitos ihanasta blogista!

  Löysin blogisi joskus maaliskuussa, ja sain vihdoin ensimmäisetkin postaukset luettua :) Tykkään meikkiohjeista ja yleisestä höpinästä alaan liittyen, ja inci-listojen selvityksiä on todella mielenkiintoista lukea. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kanssa hyvin paljon.

  Hyvää syksyä sulle!

 19. 20

  Tettis sanoo

  Blogiisi törmäsin ensimmäisen kerran toukokuussa ja siitä lähtien olen säännöllisesti käynyt kurkkimassa.

  Aloin seuraamaan blogia luonnon- ja mineraalikosmetiikkatietouden ja esittelyjen vuoksi, mutta make up for dummies -postaukset ovat myös mielenkiintoisia, koska olen vuosia ollut ehostamisen kanssa nollalinjalla ja nyt tekisi mieli tehdä vähän jotain.

  Kiva lukea puolueettomia ja rehellisen oloisia näkemyksiäsi tuotteista.

 20. 21

  minna sanoo

  Alku vuodesta aloin lukemaan blogia. Eniten blogissa kiinnosta tuote-esittelyt.

 21. 22

  mustikka sanoo

  Oon lukenu blogia viime syksystä lähtien maatessani sairaalassa :) Ihastuin ulkoasuun tosi paljon ja mukavia vinkkejä ja paljon tuotteita esittelyssä ja arvostelussa niin tulee samalla itsekkin kokeiltua :) Jatka samaan malliin!

 22. 23

  Tuulispää sanoo

  Löysin Indiedaysin blogit n. vuosi sitten. Karkkipäivässa kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikkaa koskevat jutut ja meikkivinkit. Täältä saan vinkkejä ja varmistusta mm. meikkien ostoon.

 23. 24

  NG sanoo

  Blogiasi olen seurannut kesästä lähtien, en tarkkaan ottaen edes muista, miten tänne päädyin. Mutta kiva on ollut lukea! Eniten olen nauttinut meikkisävyjen ja luonnonkosmetiikan keskusteluista – ja kukapa vastustaisi ihania kynsikuviasi :)
  Suuri mascarakeskustelu herätti kysymyksiä eri maailmankuvien ja näkökulmien kohtaamisesta. Avartavaa nähdä, kuinka rajoittunut oma käsityskykymme usein on :)

 24. 25

  sanoo

  Mä vasta löysin tämän blogin ja lueskelin muutamia postauksia.
  Se sai mut kiinnostumaan vielä enemmän kosmetiikasta, ja kokeilemaan erilaisia juttuja, ja jos kello ei olis jo näin paljon niin menisin samantien kauppaan ostamaan muutamia juttuja jotka oon kokenut hyödyllisiksi/ihaniksi/muuten vaan musta have- tuotteiksi ! :)
  Jään ehdottomasti seuraamaan sua !

 25. 26

  Chris sanoo

  Olen lukenut blogiasi ties kuinka kauan, varmaan 2009 kesästä asti. Olen vain tosi laiska kommentoimaan, enkä olekaan kuin vaan muutamaan postaukseen kommentoinut. Tykkään lukea keskusteluaherättäviä juttujasi, esimerkiksi aurinkorasvajutut (joihin jopa jätin kommenttia) ja yleisesti meikkijuttuja. Kaikki kivat meikkikuvat on herkkua, mutta on myös kiva lukea arvioitasi tuotteista, kun tietää että ne on puolueettomia. Olen välttynyt pariltakin aika varmalta hutiostokselta, kun olen lueskellut arvioitasi ja on the other hand lukenut jutuista, joita en aikaisemmin tiennyt paljoakaan, mutta olen nyt todella kiinnostunut (esim. mineraalimeikkipohjat). Yleisestikin luen lähes poikkeuksetta jokaisen tekstin blogistasi:)

 26. 27

  sanoo

  Olen lukenut Karkkipäivää vajaan vuoden. Tykkään lukea blogistasi kosmetiikkamaailman uutuustuotteista ja tuotearvosteluista :)

 27. 28

  Piper sanoo

  Voi mahoton, blogia on tullu jo luettua parisen vuotta :) löysin blogisi juuri ennen kun muutit Indiedaysille ja jäin koukkuun nimenomaan tuote-esittelyihin. Erityisesti olen ihastunut viimeisimpään Make-up for dummies -sarjaasi, suurkiitos siitä! Vaikka en ole ehkä niin ”tyhmä” meikkaaja, olen innostunut kuulemaan ammattilaisen mielipiteitä eri tuotteista ja siitä mikä on ”hyvää perus meikkiä” :D

  Paljon tsemppiä ja ihanaa syksyä!

 28. 29

  Eve sanoo

  Eksyin lukemaan blogiasi vuosi sitten etsiessäni ideoita silmämeikkiin. Kiitos ihanista vinkeistä ja mahtavaa syksyä! :D

 29. 31

  Lokakuu sanoo

  Olen lukenut Karkkipäivää lähes vuoden ajan. Ammattimainen ja monipuolinen meikkien käsittely sekä oivalliset meikkivinkit koukuttivat heti. Kaikki aiemmatkin postaukset tuli luin läpi.
  Erityisesti meikkivinkit, tuotekokeilut ja värikkäät silmämeikit ovat blogin mielenkiintoista antia.

 30. 32

  Mira sanoo

  Löysin blogisi joskus noin 1,5 vuotta sitten, kun etsin ideoita meikkaukseen, joka alkoi näyttää joka päivä samalta. Ennen luin paljon kauneuslehtiä, mutta vaihdoin ne lähes kokonaan blogisi lukemiseen. :)

  Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne, mutta ajattelin nyt kokeilla, koska parhaimmat messut koko vuoden aikana on juuri nämä Kauneus-messut.

  Luen blogiasi kaikkien osa-alueiden vuoksi, mutta eniten olen kiinnostunut meikkiarvosteluistasi sekä opastuksistasi. Tykkään silmäillä herkullisen näköisiä meikkauksiasi ja opettelen niitä myös joskus itse perässä. Aina kun blogiasi lukee, tulee hirveä meikkikuume ja halu mennä ostamaan kaikkia ihania eri värisiä luomivärejä ja kynsilakkoja!

  Kiitos hienosta blogista ja hienoa, että jaksat jatkaa tätä vielä! (PS. olen pyrkinyt VHH-ruokavalioon kesästä lähtien, mutta vielä en ole täysin onnistunut. Sinun karppauskirjoituksista sai myös kivoja ideioita!)

 31. 33

  Laura sanoo

  Aloin lukemaan blogia kun aloitit bloggauksen täällä Indiedayssilla. Kävin alkuun vain satunnaisesti täällä, mutta sitemmin käyn aina tsekkaamassa mitä uutta postausta tänne on tullut. Koska olen kuitenkin vasta 16- vuotias, eikä meikkauskokemusta ole kuin muutama vuosi saa täältä hyviä vinkkejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.