Karkkipäivän vuosiarvonta – voita läjä kosmetiikkaa!

Vuosiarvonta_2013

Vuosiarvonta_teksti

Päätin lyödä vuoden loppuun vielä yhden arvonnan! :) Tästä lähtee helppoheikkityyliin läjä kosmetiikkaa ja kauneustuotteita; kaikki avaamattomia, käyttämättömiä tuotteita joita olen saanut lahjaksi sekä pr-tarkoituksiin. Joukossa suosikkejani kuten Cutrinin ihana Premium-hiusöljy ja Laveran Carrot-voide (jonka valmistus lopetettiin tänä vuonna – tässä päivämäärä kuitenkin vuodelle 2015! Sain näitä joululahjaksi Laveralta useamman kappaleen kun tietävät että tykkään tästä kovasti, yhden annan mieluusti arvontaankin!)

Osallistut ”vuosiläjän” arvontaan kertomalla, mikä jäi tänä vuonna parhaiten mieleesi Karkkipäivän jutuista.

Osallistumisaikaa on tammikuun ensimmäiseen päivään (1.1.2014 klo 21.00) saakka. Laitathan osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Voittopaketissa seuraavat tuotteet:

Vuosiarvontatuotteet

Vuosiarvonta_2013_2

Kiitos jälleen yhdestä vuodesta kanssani, lukijat! :)

Kommentit
 1. 2

  Sanna sanoo

  Lomamatka Englannissa ja muutenkin lomapostaukset :-)

 2. 3

  katja sanoo

  Minun muistini päällimmäiseksi jäi tietysti palashampoo kokeilujen lisäksi reissujutut: kotimaan ja ulkomaiden matkat :) myös se postaus jossa kerroit Lumenen Hiekkaa purossa kynsilakasta jäi ehdottomasti mieleeni, sillä luin kynsilakan nimeksi varmaan miljoona kertaa Hiekkaa puurossa ja mietin miksi se on nimetty niin omituisesti… :D

  Kiitos tästäkin vuodesta ja huipusta blogista!

 3. 4

  Maria sanoo

  Rintajutusta tykkäsin kovasti, oman itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on :)

 4. 5

  Raisuliini sanoo

  Hei Sanni! Seuraan päivittäin sun ihanaa blogia, kiitos siitä :) sun jutuista monetkin on jääneet mieleen, saippuaooppera niistä päällimmäisenä, mutta eniten mua aina koskettaa sun puheet sun perheestä <3 ja eniten juttu "Jos rakastat, päästä vapaaksi..?". Iloista uutta vuotta ja uusia juttuja odottaen :)

 5. 6

  Ansku sanoo

  Mieleen on jäänyt maaliskuulta Rikas-Köyhä postaus sekä Kreikka postaukset kuvineen :)

 6. 7

  Sirpa sanoo

  Radiofrekvenssihoidosta kertova postaus oli huippukiinnostava. Vinkkasin siitä myös paikalliseen hoitolaan, jospa saisimme tännekin joskus vastaavaa. Samaisesta hoitolasta kotiutin myös Ella Bachén finnivoiteen. Kiitos huippublogista!

 7. 8

  sanoo

  Kyllä se saippuaooppera on jäänyt kirkkaana mieleen, se oli niin tunnepitoista seurattavaa :D

 8. 9

  AnnaMari sanoo

  Vain yhtä olisikin vaikee valita; katson mielenkiinnolla kaikki ohjeet rajausten teosta lähtien (pyöreäsilmäisen meikki mm.)…

  Yves Rocherin tuotteet on alkanu uudestaan kiinnostamaan (aloitin omat meikki- ja ihonhoitokokeilut aikoinaan tilaamalla YR:n katalogista joka kuukausi :-), sitten tuli täysi kyllästyminen, mut nyt on taas kiva lukea käyttökokemuksia, kun ihollekaan ei o enää ihan sama mitä siihen pyyhkii…

  Niin ja voiteiden sisältöanalyysit, kiitos niistä!

 9. 10

  Niina sanoo

  Baletti-meikki. Meikki oli upea ja varsinkin baletin ystävänä rakastin sitä.

 10. 11

  Viivi sanoo

  Mä luen sun juttuja, kuten myös muita blogeja, satunnaisesti. Eniten pidän henkilökohtaisista ”tarinoista” :) itsetunto ( oliko se vuonna 2013?!) ja rinta-sarja jäivät ainakin mieleen. Muutkin kiinnostavia.

 11. 12

  Hattara sanoo

  Ihanan monipuolinen vuosi takana, on ollut ilo lukea blogiasi! Päällimmäisenä mieleen jäi uusien silmälasien etsintä. Teki mieli heti lähteä itsekin sovittelemaan uusia laseja :D Ehkä se on tänä vuonna edessä, edelliset alkavat olla jo niin naarmuuntuneet. Ihanaa uutta vuotta!

 12. 13

  TiinaS. sanoo

  Parhaiten mun mieleen jäi kirjoituksesi Köyhä rikas. Muita huippujuttuja vuonna 2013 olivat Haluatko lisää aikaa? Matkusta!, Venus Naked Skin, Synteettiset suosikit osa 1 Parhaat meikkivoiteet ja Idun.
  Kiitos Sanni mahtavasta blogista; oikeastaan Sinä kirjoittajana ja ihmisenä oot jäänyt kaikista parhaiten mieleeni, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen! :) Kaikkea hyvää vuoteen 2014!

 13. 14

  Tiia sanoo

  Kyllä se oli ehdottomasti palashampookokeilusi! Mielenkiinnolla odottaen uusia kokeiluja.. :)

 14. 15

  Minttunen sanoo

  Parhaiten jäi mieleen koskettava postaus sisarestasi ja lumenen uusi hiekkaa purossa -kynsilakka (sama lakkaa löytyy nyt itseltänikin:))

 15. 16

  Ellie sanoo

  Parhaiten mieleen on tältä vuodelta jäänyt palashampoosaaga, kotimaan reissupostaukset ja ne ihanat mekot. :)
  Kiitos arvonnasta ja mahtavasta blogista! Kaikkea hyvää uudelle vuodelle! :)

 16. 17

  sanoo

  Upea palkinto!! :)

  Eniten on jäänyt tietysti mieleen Kreikan reissusi ja postaukset siitä. Poislukien kuitenkin saippuaooppera; vaikka sitäkin seurasin, en koe, että se olisi ollut tärkein/mieleenpainuvin/mielenkiintoisin juttu niissä reissupostauksissa. ;)

  Lisäksi jäi hyvin mieleen sinun blogigaalaneitsyyden menetys. :)

 17. 18

  sanoo

  Palashampoo kokeilusi ja sen lukuisat postaukset :))
  Myös munaviikko jäi mieleeni :))

  Hyvää uutta vuotta!!

 18. 19

  Mehis sanoo

  Palasaippuakokeilu! Testasin itse sitä samaan aikaan kotona :D kiitos inspiroivasta blogistasi, olet osa jokaista päivääni :)

 19. 20

  Kati sanoo

  Kirjoitus siskostasi! Kaikki! Kaunis sisältä ja ulkoa.

 20. 21

  Hanna sanoo

  Lomamatka Englannissa ja muutenkin lomapostaukset :)

 21. 22

  Ida-Maria sanoo

  Ehdottomasti mieleen jäi rintapostaus, rohkea veto! Ja tietty kaikki ulkomaan matkojen valokuvat:)

 22. 24

  Emmi sanoo

  No, palashampooprojekti, ehdottomasti! :) Ihana arvonta!

 23. 25

  Xristie sanoo

  Siitä lähtien kun laitoin googlen make up for dummies ja löysin sun blogin se on ollut menoa vaan. Nyt kaapit pursua meikkejä, meikkiharjoja ja lisää haluaisin koko ajan ostaa. Lompakko ei tykkää ollenkaan :D Muistan aika hyvin kakki sun postaukset, mutta hyvin jäi mieleen Torstai 28.3.2013. Kaikki matkailujutut ovat kyllä myös loistavia. En ymmärrä miten jaksat ja ehdit tehdä kaikki nämä jutut, ja vielä miten ehdit lukea kaikki kommentit ja vielä vastata niihin. 2013 vuonna olet julkaisut 397 postausta WOOOOOW! Ihmeellistä! Toivottavasti saat tästä jonkilaista palkkaa koska tämä käy jo töistä. Toivon sinulle kaikkea hyvää vuodelle 2014, jatka samalla tavalla, mutta muista pitää myös huolta itsestäsi. Ei haittaa vaikka tulisi 1 postaus per viikko, uskolliset lukijat eivät häviä mihinkään ;)

 24. 26

  Sari sanoo

  Mieleeni jäi juttusarja rinnoista- niin koskettavaa ja totta. Ja tärkeää.
  Kiitos vuodesta, oli ilo kulkea se Karkkipäivän seurassa :-)

 25. 27

  Nökö sanoo

  Saippuaooppera oli mielenkiintoinen ja viihdyttävä sarja! Olen tänä vuonna blogisi ansiosta alkanut tutustua luonnonkosmetiikkaan, erityisesti kiinnostavia juttuja oli suomalainen Flow kosmetiikka ja vinkit kosmetiikan nettikaupoista. Blogisi on aito ja hyväntuulinen, annat pienten ”kohellustenkin” näkyä! :D

 26. 28

  tilday sanoo

  mulle jäi mieleen nivea-purkki! sekä shampoopalakokeilut :)

 27. 30

  Lehti sanoo

  Onnea alkaneelle vuodelle Sanni! Toivon (osin itsekkäästi, kröhöm), että vuosi 2014 pitäisi sisällään paljon matkoja sinulle! Matkajuttusi, tarkat havaintosi, kauniit kuvat ja rehellisyys niin hyvässä kuin pahassa on vain NIIN PARASTA, mitä interwebsillä on tarjota. Kun olet reissussa, olen tavallaan itsekin matkoilla ja koen ”ångest” (tosi kuvaava sana minusta!) siitä, että kohta ”minunkin” matkani päättyy :). En siis oikeastaan pysty valitsemaan yhtä, parasta postausta. Kategoriana matkalla on upea. Mutta upeita ovat rehelliset, pintaa syvemmät muutkin juttusi sekä tietenkin kosmetiikkavinkit. Tuottamasi sisältö on todella laadukasta! Kertakaikkisen parasta! Ettei menis ihan siirapiksi nin paree lopettaa ny…

 28. 31

  Murmentus sanoo

  Matkapostaukset sekä erilaiset tutorialit ovat jääneet parhaiten mieleen :)

 29. 32

  Ansku sanoo

  Minullekkin jäi parhaiten mieleen palashamppoojutut. Johtuuko kenties siitä, että niiden postausten aikaan löysin blogisi ja aloin aktiivisesti lukea blogiasi. En ole ennen kommentoinutkaan, mutta nyt halusin osallistua kilpailuun! (:

 30. 33

  Jebaa sanoo

  Parhaiten on jäänyt mieleen juttusi style minute lab pikakampaus kokemuksestasi. Sen luettuani menin itsekin juhlia varten kokeilemaan pikakampausta ja olin siihen todella tyytyväinen :-). Blogisi on aivan loistava!

 31. 35

  Elisa sanoo

  Parhaiten jäi mieleen radiofrekvenssihoito-postaus! :)

 32. 36

  Päivi sanoo

  Vieläkö ehtii ;) ? Kyllä se taas oli tuo matkakertomus, hiusjännäreineen, ruokineen, tunnelmineen kaikkineen!