Karkkipäivän lukijamiitille jatkoa

Uutta Karkkipäivän lukijamiittiä pukkaa! :)

Rohkaistuin Jyväskylän mukavasta miitistä ja maaliskuun hauskoista lukijameikkauksista niin, että olin heti messissä kun sain kiinnostavan yhteydenoton Tampereen Sokokselta.

Kävin juttelemassa yhteistyöideasta ja nyt se olisi vihdoin toteutumassa :)

Yhteistyössa Sokoksen ja Lumenen kanssa järjestetään nyt siis Karkkipäivän lukijailta meikkailun, höpöttelyn ja pienen purtavan merkeissä. :) (Herkkujen luvattiin jopa olevan vähähiilihydraattisia, hihhih..! ^_^)

LumeneKauneusilta_Sokoksella

Lumene-kauneusilta Karkkipäivän lukijoille järjestetään Tampereen Sokoksella ensi viikon torstaina 22. toukokuuta kello 18-20. Paikka on Ravintola Herkku -2 -kerroksessa (siis kaksi kerrosta alas katutasosta). Tilaan tulee opasteet.

Tapahtumassa on pientä tarjoilua ja juomaa ja minä teen halukkaille meikkiopastusta. Illan osallistujat saavat Lumenelta pienet lahjat ja Lumene-etusetelin jolla saa loppuviikon ajan alennusta Lumene-kertaostoksesta.

Illan on tarkoitus olla rento ja epävirallinen tapaaminen meikkailuteemalla. Ja ei, illassa ei ole tarkoitus puhua pelkästään Lumenesta vaikka Lumene meille meikit ja goodie bagit tarjoaakin ;)

Osallistujia tapahtumaan mahtuu 25.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Kauneusiltaan tämän postauksen kommenttilaatikossa! Mikäli tulijoita on enemmän kuin 25, arvon osallistujat.

Toivottavasti nähdään ensi viikolla! :)

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.