Juotavaa kauneutta

Ahkera arpoja täällä taas hei. Olisi taas eteenpäin laitettavaa – kuka haluaa setin kauneusravintolisiä?

Vivania_IMG_1351

Minulle pätkähti Vivania-tuotesetti jonka laitan mieluusti saman tien eteenpäin tilaa viemästä, koska en aio itse kokeilla näitä. Beauty Shot -kollageenijuoma sisältää vieläpä sokeria, joten en välitä testailla.

Kauneusravintolisät ovat oikein perusteltu lisä ihonhoitorutiiniin, sillä sisäisesti nautittuna vitamiineilla ja muilla ravintoaineilla on moninkertaisesti paremmat mahdollisuudet vaikuttaa ihomme kuntoon (ja hiuksiin ja kynsiin) kuin ulkoisesti käytettävillä tuotteilla. Tykkään itse käyttää esim. aurinkokapseleita (todettuani niiden ilmeisen myönteisen vaikutuksen) ja kynsi- ja hiusravinteita, mutta jostain syystä tällaiset anti age -ravintolisät eivät ole koskaan innostaneet. Arvaan, että monia muita kuitenkin kiinnostaa, joten jakoon. :)

Vivania Beauty Shot -juoma sisältää nestemäistä kollageenia, hyaluronihappo ja c-vitamiinia. Tuote lupaa ”edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta”. Hyvien tulosten saavuttamiseksi juomaa suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan, parhaaseen tulokseen 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Pullossa on 500 ml eli se riittää 10 päiväksi. 12 viikon kuuri nielee täten 8 ja puoli pulloa.

Minulle tulee tällaisista tuotteista aina mieleen että mitä sitten? Mitä sen jälkeen kun kuuri on ohi? Jos iho on kokenut jonkun muutoksen parempaan, niin jääkö se tähän nuorentuneeseen olomuotoonsa pitkäksikin ajaksi..? Suuri osa minussa sanoo, että ei varmastikaan. Ja ei kun uutta pulloa kehiin. Toisaalta, jos kuuri todellakin saa selkeitä ja mieluisia tuloksia aikaiseksi, niin ehkä 9 x 19,50€ ei ole monelle suuri hinta sellaisesta ilosta vaikkapa parin kuukauden välein toteutettuna. Kuka minä olen sitä sanomaan :)

Tästä pullo kokeiluun ja käykääs sitten raportoimassa onko nassu alkanut siliämään! ^_^

Vivania Ceramide Anti-Aging -kapselit sisältävät keramideja ja c-vitamiinia ja ne on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja ikääntyneelle iholle. Pakkauksessa on 60 kapselia.

Tuoteseloste kertoo: ”kapselit sisältävät patentoitua Ceramosides-uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnästä peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Uute ei sisällä lisäaineita eikä gluteenia. Nopeavaikutteisella Ceramosides-uutteella on voimakas kosteuttava ja anti-aging -vaikutus suun kautta nautittuna johtuen sen fytokeramidien ja digalaktosyylidiglyseridien yhdistelmästä.”

Tämän vaikutukseen on helpompi uskoa kuin kollageenijuoman. Ravintolisillä ja ravinnon mukana nautituilla rasvahapoilla voi todellakin lievittää kuivan ihon oireita ja vaikuttaa suotuisasti ihon kuntoon.

.

Jos kauneusjuoma ja -kapselit kiinnostavat, huikkaa jotain sen suuntaista kommenttilaatikkoon. :) Arvontaan saa osallistua huomiseen eli keskiviikkoon kello 24.00 saakka. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

Edit. Vivaniat voitti Sennu, onnittelut :)

Kommentit
 1. 2

  Riitta M sanoo

  Olenkin testannut useita juomia ja niistä muutamat ovat olleet todella mieluisia. Olen itse hyvin kiinnostunut näistä, joten mielläni mukana arvonnassa. :)

 2. 5

  Sennu sanoo

  Todellakin kiinnostaa! Iho on viime aikoina kuivunut ja juonteita on tullut enemmän näkyviin. Syynä lienee stressin, pakkasen ja kuivan sisäilman yhdistelmä ( tai ainakin toivon niin).

 3. 9

  Jnita sanoo

  Mukana! Tällaisia on kiva kokeilla, vaikka en tiedä ”uskonko” näihin. :)

 4. 10

  Merikilppari sanoo

  Mitään kauneusjuomia tai kapseleita en koskaan ole kokeillut, joten olisi jännää.

 5. 13

  LA sanoo

  Kiinnostuin noista keramideista ja googlailin vähän, ja yllätyksekseni löysin tietoa, jonka mukaan elimistö saattaa oikeasti kuljettaa verenkierron mukana suun kautta nautitun keramidilisän ihoon, ja sitä kautta parantaa ihon kuntoa (luin näin jostain FDA:n raportista). Kollageenilisien kohdalla en ole yhtä vaikuttunut, koska olen käsittänyt, että kollageeni joka tapauksessa pilkotaan elmistössä pienempiin osiin (niinkuin kaikki muutkin aminohapot) ja että periaatteessa millä vaan proteiinilla olisi siis sama vaikutus. Eli kiinnostavaa! Toisaalta samasta FDA:n raportista selvisi myös, että keramidia on luonnostaan monessa ruoka-aineessa, mm. vehnäjauhossa (ei mikään tunnettu terveystuote :D). Eli en tiedä onko näissä lisissä sitten niin suuri määrä keramideja, että niillä on jotenkin huomattava vaikutus verrattuna tavallisen ruokavalion vaikutukseen.

 6. 19

  dahlia sanoo

  Kiinnostaa. Juomissa epäilyttää aina se, että minkä makuisia ne on. Saako juotua, jos menee ostamaan sellaisen. Kapselit, siinä mielessä, turvallisempia.

 7. 20

  Mari sanoo

  Kyllä kiinnostaisi testailla kauneusravintolisää, mukana arvonnassa siis. Hyvää syntymäpäivää :)

 8. 29

  Otava sanoo

  Miellelläni testaisin itse kyseistä juotavaa kauneutta. :) Mukana arvonnassa!

 9. 36

  Sanna.Wang sanoo

  Kyllä kiitos kelpaisi. Kollageeni auttaa jonku verran couperosan hoidossa kun vahvistaa ihoa. Harmi vaan tosiaan, että kyllä sitä pitää käyttää aika kauan ja oikeastaan koko ajan… kallista.

 10. 37

  Hanna sanoo

  Kiinnostaa hirveästi! Ikinä ei vaan viitsi näistä maksaa liikoja, sen verran skeptisesti kuitenkin olen asennoitunut asiaan :D

 11. 40

  Marjo k sanoo

  Kiinnostunut :)
  Uskon että sillä mitä suuhun laittaa on paljon tekemistä ulkoisen kauneuden kanssa ;)

 12. 44

  Kaisa sanoo

  Synttäripostauksen äsken lukeneena – onnea paljon! – totean että minähän tarvitsen nämä. Vuosi sua enemmän tulossa ovelle!

 13. 47

  Mahla sanoo

  Viime hetken osallistuminen! 40 vaanii kulman takana, kaikki keinot on siis testattava.

 14. 48

  Miia sanoo

  En itse oikein usko näillä saavutettava minkäänlaista muutosta, joten olisi kiva testata olenko oikeassa vai väärässä. Ihon ja ryppyjen silottamiseen on kyllä tarvetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.