Inspiroivaa

Ella_2

Tiedättekö. Joskus tapaa niin inspiroivia ihmisiä, että sitä ihan alkaa itsekin hehkua näiden henkilöiden seurassa. Ryhti kohenee, suupielet kohoavat korviin ja tulee vain sellainen läpikotaisen lämmin ja innostunut olo.

Tapasin eilen tällaisen ihmisen. Olen tavannut hänet kerran aiemminkin, 6-7 vuotta sitten. Jo silloin hänen läsnäolonsa teki lähtemättömän vaikutuksen.

Ella.

Winetasting_IMG_0482

Ella_IMG_0496

Ella on yrittäjä, majatalon emäntä, sommelier, opettaja, kolumnisti, laulaja, säveltäjä, kokki, perheenäiti. Ja kaikkea tätä ilman stressin häivää. Sanat kuten ”väsymys”, ”ei jaksa” ja ”kiirettä” eivät tunnu kuuluvan hänen sanavarastoonsa.

Kerron teille Ellasta enemmän syksyn aikana. En vain malttanut olla jakamatta näitä kuvia eiliseltä jo nyt. Hyrisen vieläkin Ellasta tarttunutta iloa. Miten jollain voikin olla noin positiivinen aura?

Tasting2_30082013

Tasting_30082013_Sanni

Tasting_30082013

Kuvista voittekin jo ehkä hieman päätellä missä merkeissä Ellaa tapasin.

.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)

 

Kommentit
 1. 1

  Aurinkoinen sanoo

  Minuakin alkoi heti hymyilyttää, ilo tarttuu. Enemmän Elloja ympärillemme, niin elämä olisi kevyempää, vai voisiko sitä itse olla Ella? Siinäpä haastetta elämään. Odotan mielenkiinnolla tulevia kirjoituksiasi hänestä. Mukavaa viikonloppua :)

 2. 2

  sanoo

  Ihanaa! Kauniita, inspiroivia kuvia, auraa aisti hyvin. Minä myös imen suunnattomasti inspiraatiosta ihmisistä joille on suotu hyvän elämisen taito. Itsekin haluaisin pyrkiä samaan olotilaan, vaikeaa on… Innolla odotan uusia postauksia aiheesta!

 3. 4

  Jenni sanoo

  Voi, olet tavannut oikeasti Strömsön viiniekspertin! Kunpa minullakin olisi mahdollisuus… Katson aina ne jaksot supertarkkaan, koska pidän itse hyvästä ruuasta ja viineistä. Tosiaan, vähän sitä positiivista energiaa olisi kiva saada tarttumaan itseenkin!

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Voi, olet tavannut oikeasti Strömsön viiniekspertin!

   Oho, apua, onko Ella vaikuttanut Strömsössäkin…? En oikeasti tiennyt tuota..!

 4. 5

  Nimetön sanoo

  Ella G C-M on useamman vuoden toiminut Strömsön viiniasiantuntijana, nyt on tainnut mennä jonkin aikaa, ettei hän ole ohjelmissa ollut.
  Tuttu kasvo :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.