Inspiration Blog Awards

Onpas tähän syksyyn mahtunut paljon ”firstejä” – ekaa kertaa iltapuvussa, ekaa kertaa Brysselissä, ekaa kertaa palkintogaalatilaisuudessa.

Ja eilen oli tuo viimeinen. :) Indiedaysin järjestämä Inspiration Blog Awards.

Gaalalook:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin ihan viimeiseen saakka laittamassa sitä French Connectionin Marie-mekkoa, mutta se vaihtui 45 minuuttia ennen gaalan alkua Fortino Tapiaan eli siihen barcelonalaisen suunnittelijan mekkoon. ”Eihän tuo olekaan minkään Nanso-yökkärin näköinen”, totesi Mr. Karkkipäivä nähdessään Tapian livenä. ”Laitat sen!”

Ja niin sitten laitoin. :) Vyötä minulla ei ollut, ja kipitin viime tingassa Stockan kangasosastolle ostamaan kanttinauhaa joka sai toimittaa vyön virkaa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaalameikki oli simppeli Red Lip Look. Huulilla Yves Rocherin Grand Rouge -puna sävyssä Rouge Vif (saatu blogin kautta).

.

Gaalahiukset2

Hiukset kävin laitattamassa siellä kätevässä pikakampauspaikassa Piece Of Hairissa, jonka esittelin blogissa kaksi vuotta sitten. Ansaitsee ehdottomasti tulla mainituksi toisenkin kerran (niinkuin Ella Bachén Creme Intex Kakkonen ;))! Aivan mahtava konsepti, jonka soisi leviävän laajemmallekin.

Tarvitset jonkun kivan kampauksen, mutta et varsinaista pitkän kaavan juhlaväkerrystä. Eikä se 80-100€:n hintakaan houkuta. Mitä tehdä? Jos asut Helsingissä, kipaise ”Makkarataloon” Piece Of Hairiin. :) Piece Of Hairissa saa nopean biletukan tai siistin illalliskiharan alle 30 minuutissa 20-30€:lla. (Perushinta on 20€ ja kesto 20 min, mutta jos tukka on esim. tosi pitkä ja aikaa menee 30 minuuttia, hinta on maksimissaan 30€.) Aivan älyttömän hyödyllinen palvelu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaalaseurana minulla oli ystäväni Suvi. Suvia on nähty Karkkipäivässä milloin minkäkinlaisissa meikeissä, viimeisimpänä papukaija-makeoverissa ja sainpa kunnian tehdä Suvin häämeikinkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kuvista näkyy, onnistun loistavasti näissä poseeraustilanteissa. ;) Tässä puolestaan Virven kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosmetiikkabloggaajacorner: Virve, Heidi ja Sonia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Kauneuskategoriassa kolme eniten ääniä saanutta blogia olivat Saara Sarvas, PlusMimmi ja – – Karkkipäivä :)

Katsokaa tuota Saaran  i-h-a-n-a-a  lookkia! Siis eikä! ^_^ Niin PONI! Saara ja minähän jaetaan rakkaus My Little Poneihin, ja kävi ilmi että Mimmikin kuuluu ponifaneihin! Saara oli askarrellut sarven itse.

Gaala_lavalla

Voiton vei odotetusti Saara, Karkkipäivä palkittiin kakkosena ja PlusMimmi sai kolmossijan.

Onneksi lavalla ei tarvinnut juuri puhua mitään, olin aika kipsissä. :D Saara ja Mimmi jutustelivat juontajan kanssa kaikkea pirteää, ja kun mikrofoni lopuksi ilmestyi minun eteeni, sain suustani vain (Mr. Karkkipäivän puistellessa nolona päätään), ”Ööö, ei mulla ole tähän nyt mitään fiksua läppää..”

* * huokaus * * No, minä olen minä. En mä osaa tällaisia. :)

Kauneuskategorian_voittajat

Missä mun plakaati? No narikassa :) En tajunnut että sitä saatettaisiin haluta vielä kuvata. :)

Joten tässä vielä kuva tältä aamulta:

InspirationBlogAward

Tällainen oli mun elämäni ensimmäinen palkintogaala. :)

. . .

Iloinen kiitos teille minua äänestäneille <3 Olen otettu sijoituksestani, mutta sanon näin; eniten minua bloggaajana lämmittää se, kun joku lukija jättää kommentin. ”Sinulla on kiva blogi. Tykkään siitä. Kiitos Sanni”. Mikä voisi olla suurempi palkinto bloggaajalle? :)

Kiitos kun luette blogiani. <3 En olisi ilman teitä tällaista gaalaelämystäkään kokenut. :) Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Lämpimät onnittelut kakkossijasta! Mekko ei totisesti näyttänyt nanson yökkäriltä, kuvista ei vaan välity sen kauneus. Livenä tosi nätti ja sulle sopiva:)

 2. 4

  Tiina Eliisa sanoo

  Wau onnea ihan mielettömän paljon! Hieno ja ansaittu saavutus! Itse en oo pitkään ollut täällä blogimaailmassa ja vasta viime kesänä rohkenin itsekin bloggaamaan, koska tää on vaan niin kivaa. :) Löysin sinun blogisi kun etsin meikkivinkkejä vihreille silmilleni. Täältä sinulta ne vinkit sitten löytyi ja ihastuin heti tähän blogiin :) oot ihanan tavallinen jalat maassa -bloggaaja joka on ihailtavaa! <3 kiitos hyvistä ja selkeistä meikkivinkkeistä joista tämmönen tavallinen maalainenkin tajuaa! :)
  Oikein hyvää päivää :)

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Tiina Eliisa! Iloa bloggailuun! :) Onhan tämä kyllä antoisaa (vaikka väsymyksenkin kausia mahtuu välillä mukaan, mutta se lienee luonnollista).

 3. 5

  Mimmi sanoo

  Sano miehellesi ettei ensi kerralla puistele päätään niin saatat saada sanottuakin jotain :) ei se mies oikeasti tiedä mikä nokkeluus sinulla olisi tulossa :D mun mieheni ennen oli samanlaisella asenteella, ja sitten se sen epävarmuus heijastui minuun ja vaikka minulla olisi ollutkin jotain sanottavaa, en sitten enää uskaltanut sanoa kun ”ei se kuitenkaan sovi tähän tilanteeseen kun mieskin tolleen epätoivoisesti vilkuilee ja puistelee päätään”.. Plää, olin varmaan muutenkin niin epävarma. :) Minusta tuo mekko on ihana!

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Sano miehellesi ettei ensi kerralla puistele päätään niin saatat saada sanottuakin jotain :)

   Onneksi mä en nähnyt sitä pään puistelua..! :D Mutta kun jälkeenpäin kysyin, olinko ollut lavalla ihan nolo, niin mies myönsi etten mä nyt mitenkään briljeerannutkaan. (Sana ’läppä’ on kuulema ihan amis ;))

   Mutta ymmärrän kyllä mitä sanot, pitäisi olla kannustava eikä korostaa toisen epävarmuutta tai sosiaalista kömpelyyttä, vaikka ei mun mies varmaan sitä tarkoittanutkaan.

   Minusta tuo mekko on ihana!

   Kiitos! :)

 4. 6

  sanoo

  Onnea vielä tätäkin kautta, oli mukava tavata sinut pikaisesti livenä kun oon jo pitkään blogia seuraillut, olit onneksi juuri niin mukava kuin blogikirjoitustesi perusteella ajattelinkin :) ja kiitos varoituksesta sen kampasimpukkasalaatin suhteen, se tuoksahtikin jo aika jäätävälle….

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Aaw, voi kun kiva kuulla Emma! :) Ainakaan en siis tällä kertaa esiintynyt sillä Luisin ikuistamalla, tiedostamattomalla tympeällä ilmeelläni…! :D *huojentunut*

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Voi kiitos…! (Olen yrittänyt opetella kiittämään näistäkin, vaikka se aina tuntuu hassulta… :))

 5. 12

  Tiltu Kultu sanoo

  Paljon onnea kakkossijasta! ”Nanso”-mekossahan on vyön kanssa aivan ihana kellohelma :)

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Kiitos! :)

   “Nanso”-mekossahan on vyön kanssa aivan ihana kellohelma :)

   Niin minustakin! :)

 6. 13

  Jenny sanoo

  Paljon onnea! :) Kolmannen paikan olisi minusta ihan sata-nolla ansainnut Virve, eihän Mimmi edes ole oikeastaan kauneusbloggaaja.. Mutta muuten kyllä aivan oikeaan osoitteeseen meni palkintosijat! :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Mimmi sanoi itsekin että häntä ihmetytti Kauneus-kategoriaan päätyminen…. Mutta lukijathan ne olivat ehdokkaat äänestäneet. Luulen että Mimmi on niin suosittu että hän varmasti saa ääniä missä tahansa kategoriassa…! :)

 7. 14

  Jossu sanoo

  Onnea :) Ehdottomasti tämä oli parempi mekko, enempi sun tyylinen. Olet todella kaunis :)
  Tykkään sun blogista tosi paljon <3 Ja olet kyllä palkintosi ansainnut :)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Voi kiitos Jossu! :) Ja kyllä, minäkin olen sitä mieltä että tämä kuviomekko on enemmän minua.

 8. 15

  Hemsku sanoo

  Voi Sanni, sun blogia on niin kiva lukea kun oot niin vilpitön. Ja ihana viisas nainen, nimenomaan ehkä just viisas eikä fiksu sellasessa ”fiksua näppärää läppää” -mielessä :D

  Ihanaa kun sulla on palannut ilo tähän bloggaamiseen, tai onhan siitä ”blogimasennuksesta” jo aikaa. Kiva kun päivität usein!

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Hemsku! :) Itsekin olen tosi iloinen että pääsin yli siitä blogimasennuksesta ja nyt tuntuu että energiaa on ihan uudella tavalla! :) Olkoon kuinka kuinka klisheistä tahansa, niin kyllä se vain auttoi kun sai ”oksentaa” ulos väsymyksensä ja sanoa ääneen lukijoilleen että mä en nyt jaksa, enkä edes halua jaksaa joidenkin tiettyjen itselleni väkisin asettamien standardien mukaisesti.

   Tajusin myös että väsymyskaudet kuuluvat asiaan, ja silloin pitää vain osata ottaa etäisyyttä eikä heti olla ajattelemassa että nyt on varmaan paras lopettaa. Kyllä se ilo sieltä on aina jossain vaiheessa palannut…! :)

 9. 16

  elaine sanoo

  Voi ihana! :D Äänestinkin blogiasi just sun omaleimaisuuden takia! Eii se mitään vaikka lavalla jäätyykiin, ja mitä kaikkea sulle aina sattuu! Niin hauskaa luettavaa, ja tissipostaukset oli ihan huippuja. Kiitos!

 10. 20

  sanoo

  Ihana uutinen! Paljon Onnea Sanni <3. Karkkipäivää on aina ihana lukea, olet rehellinen ja oman tiesi kulkija, pidän tästä kovasti!! Ja hyvä kun muistutit tuosta Makkaratalon kampaamosta, voisi käydä joskus siellä kampauksen laitattamassa (olen ihan vieressä töissä)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Kaunis kiitos Anna! :) Ja mitä tuohon Makkaratalon paikkaan tulee – voi kun toivoisin että munkin kotipaikkakunnalla olisi sellainen..! :) Tulisi varmasti hyödynnettyä säännöllisesti, ihan paras palvelu tällaisille hius”dummyille”!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   No plakaati nyt on plakaati mutta se lämmittää että lukijani äänestivät! :)

   Kiitos Panda!

 11. 23

  Kristiina sanoo

  Oiiii onnea, onnea! Blogisi on niin äärettömän mukava ja kirjoitat niin ihanasti. Onnea vielä :)

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Kristiina! ”Äärettömän mukava” kuulostaa aika ihanalta määritteeltä! ^_^ <3

 12. 24

  tiippa sanoo

  Sun blogisi on kyllä ehdottomasti laadukkain ja todella viihdyttävä! Postauksistasi näkyy, että ne on huolella tehty ja suunniteltu.

 13. 26

  Eesaiina sanoo

  Lämpimät onnitteluni Sanni! Blogisi on vaan kaikilta osiltaan niin mielenkiintoista luettavaa. Seuraan sitä säännöllisesti, vaikka kommentoinkin nyt eka kertaa.
  – Eesaiina 65v

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Eesaiina. :) Kuinka hauskaa että minulla oikeasti on äitinikin ikäisiä lukijoita..!

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Ilona! :) Ja herranjestas miten upeita meikkejä sun blogissa – se rajaus Rimmel Retro Look 2:ssa – wowwow..!!

 14. 29

  Veppe sanoo

  Olisin suonut sulle sen ykköspaikankin, mutta hyvä että palkinto tuli joka tapauksessa. :) Sanon suoraan, että omaan makuuni suurin osa blogeista on aivan naurettavaa pissisglamouria (näkyyks kello??), ja Karkkipäivän realistisempi ote on ehdottoman tervetullutta. Muuta en jaksaisikaan. Tämä on yksi niistä kahdesta tai kolmesta blogista, joita koskaan vilkaisen muuten kuin vitsillä. En mä nyt muidenkaan kustannuksella mitään avointa herjaa heitä, mutta se kaikki pröystäily ja bimboilu on vaan niin kaukana omasta elämästä ja arvomaailmasta, etten näe siinä mitään kiinnostavaa. Arkisemmat ja todellisemmat asiat tavallisilta, ajattelevilta ihmisiltä on sitä, mikä jaksaa yhtään liikuttaa. Ei tarvitse olla täydellinen, riittää että yrittää käyttää päätään eikä arvomaailma pohjaudu pelkkään kultalusikkaan. Joten kiitos etenkin tästä jalat-maassa-tyylistä!

  Ja ei selvästikään ollut mekolla yökkäri-efektiä, eikä olisi ollut ilman vyötäkään – varsin pätevä edustus! :)

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Kiitos sinulle, Veppe, ihan hämilleen menee tällaisista ”kehuista” mutta täytyy yrittää päästä eroon siitä perisuomalaisesta ”enhän mää mitään, mää oon ihan huono” -asenteesta ja olla kiitollinen positiivisesta palautteesta. :)

  • 29.2

   Tiia sanoo

   Oho! Tää olisi voinut olla suoraan mun kirjoittamani kommentti;) Enkä varmasti olisi osannut ilmaista itseäni yhtä hyvin ja selvästi, joten tyydyn toteamaan tämän perään vain, että paljon onnea minunkin puolestani!

   PS. …Ikea…

 15. 30

  Anna sanoo

  Onnea! Olet totisesti palkintosi ansainnut. Ja todella kaunis ja tyylikäs kokonaisuus mekkoineen, kaukana yöpaitalookista. :)

  • 30.1

   Sanni sanoo

   Kiitoksia Anna! :) Tapia-mekon materiaali ei tosiaan tule kuvissa kunnolla esiin ja siitäkin varmaan johtui sen saama ”yöpaita”-leima (heh), livenä se antaa hyvin eri vaikutelman.

 16. 33

  Matilda sanoo

  Onnea! Meni kyllä palkinto ihan oikeaan osoitteeseen!:) Olen seurannut blogiasi miltein alusta saakka ja täytyy kyllä todeta ,että blogisi on aina ollut minulle se kauneusblogien ykkönen. Jos nyt totta puhutaan, niin blogisi taitaa olla ainoa blogi ylipäätään, jota tulee aktiivisesti seurailtua. Lisäksi kaikki matkapostaukset on tosi kiva lisä meikkipostauksien väliin:)

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Kiitos paljon Matilda! :) Aina niin mahtavaa kuulla lukijoista, jotka ovat pysyneet matkassa melkein ensimetreistä! :)

 17. 36

  Kirsi sanoo

  Onnea! :) olisit kyl mun mielestä ansainnut ensimmäisen palkinnon. Asiantuntijuutesi peittoaa noi muut ehdokkaat 6-0. Vaikka nekin on kivoja blogeja ja lahjakkaita ihmisiä, niin sun laaja-alaisuus kosmetiikan tuntijana ja meikkaus jutuissa on vaan ihan omaa luokkaansa. Vaikka et olekaan julkkisten ym. meikkaaja, niin sun taidot on silti ihan ammattimeikkaajan veroiset. :) Olen lukenut blogiasi ehkä kolme vuotta ja omistautuneisuusi, huumorintajusi ja terävyytesi on kyllä tehnyt vaikutuksen. Go girl!!! :)

  • 36.1

   Sanni sanoo

   Kiitos paljon Kirsi! :) Vaikka en voikaan yhtyä siihen että asiantuntijuuteni koskaan peittoaisi Saaraa mitä meikkausasioihin tulee, hiuksista puhumattakaan ^_^

 18. 39

  Lurjus sanoo

  Mitä luomiväriä Sulla oli tuolloin? Laveraa? Ps. ostin sitä vaaleaa kehumaasi sävyä ja oon tykännyt…paitsi, että aika voimakas tuoksu siinä on. Osaatko sanoa, miksi luomiväriin laitetaan tuoksua? Entä miksi ripsiväri on hajustettu?

  • 39.1

   Sanni sanoo

   Mitä luomiväriä Sulla oli tuolloin?

   MACin Shroom koko luomella ja Wedge luomivaossa.

   Osaatko sanoa, miksi luomiväriin laitetaan tuoksua? Entä miksi ripsiväri on hajustettu?

   Kosmetiikan hajusteilla on pääosin kaksi tarkoitusta; peittää raaka-aineiden ominaistuoksua joka ei aina välttämättä ole se miellyttävin, tai sitten tuoda lisäarvoa tuotteeseen tuoksun kautta. Toisille asiakkaille tuoksu on tärkeä osa kosmetiikan tuottamaa elämystä. Esimerkiksi etelä-eurooppalaiset ovat mieltyneeyt hyvin voimakkaasti hajustettuihin tuotteisiin kun taas me pohjoismaalaiset pidämme enemmän miedommasta tuoksumaailmasta ja täysin hajusteettomista tuotteista.

   Tuntuu kieltämättä hassulta, että luomiväriin ja ripsiväriinkin laitetaan hajusteita, mutta etenkin ripsivärit voivat haista aika kamalalle ilman ominaistuoksua peittäviä hajusteita. Luomivärien hajustusta en itse täysin ymmärrä sillä ne koostuvat pääosin puuterimaisista ainesosista joissa ei olettaisi olevan mitään kovin selkeää omaa tuoksua, mutta ehkäpä ne on hajustettu juuri tämän joidenkin asiakkaiden arvostaman kosmeettisen tuoksuelämyksen takia. :)

 19. 40

  Nainen Hämeestä sanoo

  Onnea toisesta sijasta!
  Olen seurannut blogiasi viimeiset kolme vuotta. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, ja siitä, että olet luonnonkosmetiikan kannattaja. Olen itse käyttänyt luonnonkosmetiikkaa vuodesta 2007.
  Olen blogisi avulla löytänyt monta hyvää tuotetta omaan käyttööni. Esim. Laveran.
  Toivottavasti saamme lukea blogiasi vielä pitkään!
  Mukavaa loppuvuotta ja joulun odotusta sinulle kuin muille lukijoille. :)

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Kiitos! :) Tunnelmallista joulunodotusta (kai sitä saa jo marraskuun lopussa toivottaa ;))

 20. 41

  Claude sanoo

  « Allez avec confiance dans la direction de vos rêves. Vivre la vie que vous avez imaginé. »~ Henry David Thoreau

  « L’avenir appartient à ceux qui croient en la beauté de leurs rêves. » ~ Eleanor Roosevelt

  Never stop! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.