Innostavin kosmetiikan tuoteryhmä? Ja vihdoin testattu: Glamglow

Tämä aihe tuli mieleeni, kun luin Beauty Highlights -blogin keskustelua Glamglow’n naamioista. Kommenteissa jaettiin kokemuksia ja rakkauden julistuksia Glamglow’n naamioista ja puhuttiin yleisesti naamioiden ihanuudesta.

Etenkin Mian kommentti, Hyväntuoksuiset ja oikeasti tehokkaat naamiot saa rakastumaan vieläkin enemmän, on ne vaan niin ”nopea apu” melkein kaikkiin pulmiin” sai mut mietiskelemään omaa suhdettani naamioihin ja ylipäänsä sitä, mitkä tuotteet itselle olisi niitä kosmetiikan rakkaustuotteita.

Yonaamiot_IMG_3661

Olen vasta viime aikoina tajunnut, että saatan ilmeisimmin kuulua vähemmistöön mitä tulee suhteeseeni naamioihin. Minulle ne ovat aina olleet se kaikkein vähiten kiinnostava kosmetiikan tuoteryhmä, ja tylsästi joudun usein vastailemaan lukijoiden naamiokyselyihin että ”En ole testannut”…

Myönnän, että rasvaisen, ravitsevan naamion iholle levittäminen tuntuu minusta jopa vastenmielisiltä. En ole koskaan ollut voiteilla läträilijä ja tykkään mahdollisimman ohuista voidekoostumuksista ja rasvattomasta tunteesta iholla. Tältä pohjalta kosteuttavat naamiot ovat luonnostaankin edustaneet minulle ei-niin-houkuttavaa tuoteryhmää. Toisille naamiot ovat ihanaa, hellivää hemmottelua josta iho vieläpä silminnähden hyötyy, minulle ne ovat aina olleet yhdentekeviä. Naama näyttää ja tuntuu kosteusnaamion jälkeen ihan samalta kuin ennen naamiota.

Syväpuhdistavat savi- ja mutanaamiot ovat poikkeus, niitä olen käyttänyt koko aikuisen ikäni ja niistä pidän. Ne tietysti vaikuttavatkin iholla eri lailla kuin rasvaiset kosteusnaamiot.

idIho_IMG_3688

Tälle iholle riittää vain pesu + kosteusvoide

Koska itse pidän naamioita niin tylsinä tuotteina, oli kiinnostavaa ja jotenkin virkistävää lukea keskustelua, jossa naamiot nousivat esiin ihon ”kaikissa pulmissa” auttavina ihanuustuotteina. Oma kokemukseni ei todellakaan kerro mitään siitä, mitä naamiot voivat saada aikaan toisten iholla. Melkein alkoi jo kosmetiikkafriikkinä harmittaa, että itse olen jäänyt paitsi noista kokemuksista.

Keskustelussa mainittiin myös Glamglow’n Thirstymud-naamio, joka kuulema tuoksuu toffeelta. Tämä on se ainoa Glamglow-tuote joka itsellänikin on hallussa (näytekokoinen tuubi tuli viime syyskuun LivBoxin bloggaajaboksissa). Nyt mä testasin sen viimein! :)

Glamglow_Thirstymud_IMG_3664

Toffeevanukkaan tuoksu tuo heti mieleen Tigi-maailman. Niinikään kinuskikastikkeen näköinen koostumus saa aikaan halun nuolaista tuotetta… :)

Naamion koostumus on lopulta aika ohut eikä niin valtavan rasvaisen tuntuinen, sitähän kosteusnaamion ei tietenkään tarvitse olla. Kun voiteen levittää kasvoille avautuu makean toffeen keskeltä vielä herkullinen eksoottisen hedelmän tuoksu sekä tujaus mentolia.

Naamion vaikutettua iholla hetken alkaa tuntua siltä, ettei mentolia olekaan tuotteessa niin kovin vähän. Ihoa nipistelee ja kuumottelee. Katsastan incin, ja löydän ainesosan vastuussa kuumottelusta: menthoxypropanediol. Se on synteettinen mentolijohdannainen, Paula Begounin mukaan ”can result in allergic dermatitis and carries the same potential for irritation as menthol.”

Menthoxypropanediolia käytetään tuotteissa hajusteena ja tuomaan kihelmöinnin tunnetta ja elämyksellisyyttä –> kokemusta siitä, että iholla ”tapahtuu jotain” ja aine vaikuttaa. EU:n mukaan menthoxypropanediol on kuitenkin turvallinen kosmetiikan raaka-aine eikä sen käyttöön liity rajoituksia. On hyvä kuitenkin tietää, etteivät nämä iholla kihelmöivät ainesosat hoida ihoa tai ole merkki siitä, että voide vaikuttaa.

Annan Thirstymudin vaikuttaa puolisen tuntia. Se ei imeydy. Lopulta huuhdon sen pois ja kuivaan ihon. Iho jää ihan tavallisen tuntuiseksi, sellaiseksi miltä se tuntuu pesun ja kosteusvoiteen levityksen jälkeen. Ei mitään extra-glow’ta. Vain mentolin ikävä pistely iholla joka jatkuu vielä pitkään naamion poispesun jälkeenkin. Sellainen pikareissu Hollywoodin glam-maailmaan.

.

Mitkä sitten ovat niitä mun rakkaustuotteita kosmetiikassa? Jos pitäisi valita yksi ainoa tuoteryhmä josta innostun eniten, mikä se olisi?

 Putsareita_Kivvi_Flow

Putsarit.

Kaikessa arkisuudessaan :) Mä kerta kaikkiaan rakastan puhdistustuotteita. Niin shampoita kuin kasvoputsareita. (Suihkugeelit jäävät jumboksi eivätkä aiheuta niin suuria tunteita.)

Olen miettinyt, mistä ihastukseni putsareihin johtuu. Se liittyy varmaankin ihoni kuntoon ja siihen, ettei ihollani juuri koskaan ole ollut erityisvaatimuksia. Se on aina (yhtä poikkeuksellista aknevuotta lukuunottamatta) ollut helppo ja tasapainoinen. Näin ollen millään hoitavilla aineilla ei ole ollut sen kunnon kannalta merkitystä. On ihan sama mitä voidetta olen käyttänyt tai ollut käyttämättä.

Mutta putsarit. Normaali ja tasapainoinenkin iho likaantuu, ja se täytyy puhdistaa. Ja JOS sitä ei puhdista kunnolla, silloin se reagoi. Ainakin minun ihoni. Puhdistus on siis itse asiassa se kauneudenhoidollinen toimenpide, joka näkyy ihossani selvimmin. Silloin kun olosuhteet eivät salli ihon perusteellista puhdistusta lämpimällä vedellä ja runsaalla, poishuuhdottavalla puhdistusaineella, kuten vaikkapa retkeillessä, ihoni kertoo sen heti. (Juttu ihonhoidosta eräolosuheissa täällä.)

Näin on ollut koko ikäni. Tarvitsi mennä nukkumaan vain pari kertaa teininä meikit naamassa että opin läksyni: iho meni heti tukkoon. Ei, meikit naamassa nukkumaanmeno on asia jota en vain kerta kaikkiaan tee ^_^ Sellaisia promilleja en ole kuunaan vetänyt että naamanpesu olisi unohtunut :D

Putsarit ovat siis minun ”naamioni”, se rakkaustuoteryhmä joka on kaiken ihonhoitoni perusta ja jolla on kaikkein olennaisin vaikutus ihoni kuntoon. Olen mieluusti vaikka ilman kosteusvoidetta mutta putsari on oltava ja puhdistus suoritettava joka ilta, oli kasvoilla meikkiä tai ei.

Kuvassa on muuten yksi luonnonkosmetiikan suurimpia lemppariputsareitani, Kivvin vaahtoava Salvia-Piparminttu -pesuneste ja viimeisin luonnonkosmetiikan tuotetuttavuuteni, hyvin mielenkiintoinen ja erilainen putsari, Flow Kosmetiikan Mustikka-öljygeeli. Siitä pian lisää tulevalla teemaviikolla :)

Kertokaas te, mikä on teille se kosmetiikan tuoteryhmä, josta innostutte eniten? Onko se kosteusvoiteet? Seerumit? Shampoot? Naamiot? Ripsivärit? I’m all ears! :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  SEERUMIT! JOOOOOO!

  Näin kuivaihoisena saa naamioista enemmän irti. Esim. tuhdihko kerros tuota Thirstymudia humahtaa jonnekkin noin viidessä minuutissa. :) Tykkäsin käyttää sitä yönaamiona, mutta mentolin viileys tuntui epämukavalta siinä nukahtamisen rajamailla.

  • 1.1

   Sanni sanoo

   SEERUMIT! JOOOOOO!

   Mulla tulee kanssa seerumit heti kakkosena, ei kun odotas, kolmosena, putsareiden ja hajuvesien jälkeen.

 2. 2

  A sanoo

  Mä en ymmärrä naamioiden pointtia. En sitten ollenkaan. Oli se sitten kosteuttava tai puhdistava, niin se pitää levittää naamaan ja sen jälkeen puhdistaa pois. Sit sitä on hiuksissa ellei mene naamion jälkeen suihkuun, ja siinähän taas ei ole mitään järkeä. Jos se taas on sellainen jätettävä ts. yönaamio niin miten se muka eroaa yövoiteesta? Ja sit nää ihme sheet maskit, joku läpyskä joka ui seerumissa, miksei sitä seerumia (tai miksi sitä sitten haluaa kutsua) voi vaan laittaa normaalisti iholle ja olla valmis? Joo ei kiitos naamioille. Oon onneksi jo vuosia sitten tajunnut jättää ne ostamatta, kun ne jäi aina käyttämättöminä nurkkiin pyörimään.

  Hetken miettimisen jälkeen en osaa oikein sanoa mikä on mun lempparituote. Sen osaan sanoa että se ei ole mikään meikkituote, eikä se ole putsari, mutta joku kosteuttava tuote (esim. seerumi tai voide) tai happokuorinta se varmaan sitten olisi. Mitään noista kolmesta en jättäisi ikinä pois, joten kai ne sitten on ne kolme. Mutta se tuote joka vaihtuu tiuhimmin on aurinkosuoja, niitä testailen koko ajan kun aina tuntuu olevan jotain uutta mielenkiintoista kokeiltavaa. Eli kosteuttavat tuotteet on sellasia ei-innostavia välttämättömyyksiä, ja aurinkosuoja on se jonka kanssa jaksan tehdä töitä vuodesta toiseen ja etsiä aina vaan parempaa :D Oonkohan ikinä käyttänyt mitään (kasvojen) aurinkosuojaa enempää kuin kaksi tuubia?

 3. 3

  sanoo

  Ehdottomasti aivan kaikki mikä liittyy ihonhoitoon. Meikit on itselleni vähän toissijainen juttu, samoin hiustenhoito. Ripsivärit ehkä meikeistä ovat eniten innostusta herättävä asia, koska mun on erittäin vaikea löytää 38-mascaroita lukuunottamatta sellaisia, jotka ei ole mustina rinkuloinan kahdessa tunnissa silmien alla. :D

  Ihonhoito sen sijaan, no niitä tuotteita voisin vertailla, kokeilla ja ottaa irti elämyksiä lopun elämääni. Todellista rakkautta. <3 Kun kuulen jonkun uuden jutun googletan ja luen siitä aivan kaiken mitä käsiinä saan. Naamiot olivat itselleni tosi pitkään vain ihon puhdistusta varten (savinaamiot), mutta ihon muututtua kolmekymppisenä kuivemmaksi kosteuttavista naamioista on tullut ihonhoitoni peruspilari. Kosteuttavaa naamiota on mielestäni ihan älytöntä käyttää muuten kuin jättää se yön yli vaikuttamaan, jolloin se todella saa muhia kasvoilla.

  Glamglowlta en tätä naamiota ole kokeillut, mutta tuli aika yllätyksenä, että sarjan "hoitavimmassa" ja kosteuttavimmassa naamiossa on tuota kihelmöintiä aiheuttavaa aineisosaa. :o En olisi kuvitellut, että sitä on tässä! Oma suosikkini Glamglowlta on musta Youth Mud, joka sekin kihelmöi iholla, mutta se tekee kyllä omasta ihosta tosi puhtaan, heleän ja kimmoisan näköisen.

  • 3.1

   sanoo

   Ja nyt innostuksissani sekoilin :D Just tätä Thirstymudia olen kokeillut, mutta en Mialla ollutta oranssia. Itsellä tämä ei aiheuttanut kihelmöintiä. :o Mutta jännä yksityiskohta tuon ainesosan sisältyminen tähänkin naamioon.

 4. 4

  Elli A sanoo

  Putsari, seerumi, kosteusvoide ja meikkivoide. Tuossa järjestyksessä. :-) Kaiken a ja O on oikea ja kunnon puhdistus. Ilman sitä mikään päälle laitettava ei pelitä. Sen jälkeen oikea kosteutus. Ilman oikeaa kosteusta hyväkään meikkivoide ei näytä hyvältä. Ja tosiaan lopuksi meikkivoide. Jos se toimii, niin muukin meikki toimii :-)

 5. 5

  NGl sanoo

  Ihanuuksia kosmetiikassa ovat itselleni eri hoitovedet / seerumit, sekä happopitoiset että muuten vain ihon hyvinvointiin selkeästi vaikuttavat. :) Paksuja voidekerroksia tai naamioita en kaipaa itsekään, paitsi ehkä joskus keskitalven pakkasissa.

  Putsarit ovat toinen rakas tuoteryhmä – tuo Kivvi näyttää tosi kauniilta! Mistä sitä muuten saa Suomessa?
  Oletko muuten tietoinen kasvoputsarien pH-arvon tärkeydestä? keskustelu on vellonut aiheessa aika paljon ainakin aasialaiskosmetiikasta kiinnostuneiden piireissä: kovin emäksinen putsari kuulemma pikkuhiljaa vaurioittaa ihoa, vaikka ei siltä heti tuntuisi.. Kaikkea sitä oppii…

  • 5.1

   NG sanoo

   PS: Tuli muuten minullekin noista GlamGlow-hehkutuksista sellainen olo, että pitäisi päästä itsekin testaamaan, kun noin hehkutetaan :)
   Valitettavasti kuitenkin Beautypedian arviot olivat sen verran lyttääviä, että enää ei tee mieli.. Vaikka Paula B:n mielipiteitä ei erehtymättömänä pitäisikään, niin raaka-aineiden analyysi puhuu puolestaan karua kieltä…

   (Kiinnostavaa kyllä, moni Beautypedian lukija oli löytänyt naamioista mieleisensä ja kirjoittanut kiittävän arvostelun..! )

 6. 6

  milipili sanoo

  HUULIPUNAT !!!!!!!!!
  Naamiot on mustakin aika plaah , edes ne puhdistavat eivät tee mitään, kosteuttavat eivät kosteuta jne. Kyllähän niitä käyttää ihan huvikseen , vähän niinkuin kasvoöljyt , en tarvitse , muttei haittaakaan ole.

 7. 7

  Tintti sanoo

  Ärrrrr.. meni pitkä viesti hukkaan oman mokan takia.. bloglovin jäätää jos näyttö pimenee tai avaa toisen sovelluksen -_-

  Mutta siis (muistankohan mitä kirjoitin?) itsekin kuulun niihin jotka putsaavat naaman AINA. Ihan sama miten tuhdissa humalassa kotiuduttu niin meikit pesen ja hyvässä lykyssä saa läträttyä seerumin, kosteusvoiteen ja sy-voiteenkin naamaan silmiä puhkomatta :D

  Itseäni ärsyttää tuo mentholin tai sen johdannaisten tunkeminen tuotteisiin kun se on täysin turha ja helposti ihoa ärsyttävä. Miesten tuotteissahan sitä taidetaan käyttää vielä enemmänkin?

  Aloin miettiä mitä tuotteita olen itse hamstrannut viime aikoina, mielenkiinnonkohteet kun vaihtuvat, ja tajusin, että putsareita :’D löytyy dr hauschkan puhdistusvoidetta peräti 2 tuubia, pari vaahtoputsaria (natura siberica on todella kiva, semmoinen tiheä kuplainen vaahto, melkeimpä kermavaahtomainen), cliniquen balmi ja ties mitä kaikkia pikku kokoja ja misellivesiä :D
  Toinen intohimo on meikkivoiteet kun etsinnässä on se The One :D

 8. 9

  Epsu sanoo

  Sinulla on niin hyvä iho että en ihmettele jos et koe naamioista suurta hyötyä. Minun röpelöakneihoani tämä thirstymud silottaa yön yli pidettynä todella paljon. Ihoni on epäpuhdas ja glamglown supermud taas on minulle tehokkain epäpuhtauksien poistaja. Ihoni on sen jälkeen siisti ja kaunis kuin kosmetologilla käynnin jälkeen. Tehokkain kosmetiikkatuote, jota olen kokeillut.

 9. 10

  sanoo

  Ehdottomasti tärkeimmät kosmetiikkatuotteet ovat kosteutukseen liittyviä, kosteusvoiteet, öljyt ja seerumit. Tämä johtunee siitä että ihoni on tooooosi kuiva. Sinänsä muuten jännä juttu, suhtautumiseni kosteuttaviin naamioihin on samanlainen kuin sinulla, vaikkei ehkä heti uskoisi ihotyypin perusteella. :) Ihon kuivuuden takia vaan kosteutusrutiinin täytyy olla jo tavallisestikin niin perusteellinen, että todella harva naamio enää ehkä pystyy tuomaan siihen mitään ekstraa. Oikeastaan päinvastoin, suurin osa niistä jättää ihon paljon kiristävämmäksi kuin oma päivittäinen peruskosteutus. Nyt kun mietin, niin en keksi kauhean montaa oikeasti todella hyvää kosteuttavaa naamiota, heh. Savinaamioita käytän vain kakkosvaiheen putsarina ilman vaikutusaikaa (muuten kuivattavat liikaa), siinä ovat tosi hyviä, tai vaihtoehtoisesti tosi minimaalisella vaikutusajalla öljykerroksen päällä. Niistä tykkään! :)

 10. 11

  Iida sanoo

  Mun lemppareita on ehdottomasti ripsarit! En ole vielä löytänyt THE ripsiväriä, joten odotan aina innolla jokaisen hylsyn loppumista, että saan ostaa uuden testattavan. Muuten en sitten olekaan mikään suuri kosmetiikkafriikki. :D

 11. 12

  Anna sanoo

  Omat suosikkini ovat yönaamiot ja sheet maskit. Saan perinteisistä yövoiteista näppyjä, enkä pidä mistään rasvaisesta. Nämä ovat minulle kivaa ihoa silottavaa kosmetiikkaa joita käytän kun haluan rentoutua. Sheet maskit ovat erityisen ihania kuuman päivän päätteeksi.

 12. 13

  Rin sanoo

  Seerumeita olisi ihana testailla erilaisia, mutta hinta tuppaa vähän rajoittamaan. Kun ovat yleensä melko hinnakkaita verrattuna vaikka kosteusvoiteisiin. Ja pitäisi olla vielä mielellään hajusteetonta tavaraa, tai ainakin tuoksun sopisi haihtua nopeasti pois. Haaveilen tällä hetkellä EkoPharman seerumeista…

 13. 14

  henriiiika sanoo

  Ollaan justiinsa päinvastaisia Sannin kanssa. :D
  Mulle kasvonaamiot, erityisesti kangas-sellaiset joita tilailen aasiasta ja seerumit aiheuttavat eniten sydämentykytyksiä. Aasialaiset aurinkorasvat ovat mulle intohimon kohde ja pakollisia erittäin herkästi palavalle iholleni.

  Putsareihin panostan kaikkein vähiten. Ostan kaikkein halvimman, joka toimii. Osittain tämä johtuu huonosta rahatilanteestakin: tuntuu turhalta panostaa semmoiseen, josta ei kuitenkaan ehdi imeytyä ihoon mitään. Teen silti aina kaksoispuhdistuksen huolellisesti niillä halpisaineillani. Olisi kyllä kiva jossain vaiheessa testata vähän ”hienompia” putsareita.

  Kiitos Glamglow testistä! Jää mulla kyllä kokeilematta. Mä oon jostain syystä aina vihannut kaikkia viilentäviä ja kihelmöiviä tuotteita. Toiset kokee sen tunteen ihanan raikkaana, mutta mulle tulee pieni ahdistus kaikista ärsytyksen tunteista iholla. Onneksi noita osaa jo varoa ja syynätä, kun on muutama vahinko ostos tullut.

 14. 15

  Tiltu sanoo

  Ihan mikä vain, jolla saa atopiaa kuriin. Ei auta intoilla meikeistä, kun ihon kunto ei puunaamista kestä 70% ajasta :/
  Vielä ei ole löytynyt ”sitä oikeaa” mutta olen mukana erään tuoreehkon kotimaisen bioaktiivisen luonnonkosmetiikkasarjan testiryhmässä testaamassa ihotautisten tarpeita palvelevia tuotteita, ehkäpä sieltä löytyy joku mukava ”Holy Grail”- tuote :)

 15. 16

  Anna sanoo

  Apua, en mä osaa nimetä vain yhtä! :) Jos olisi pakko valita niin ehkä seerumi tai kasvovesi…

  Naamioiden osalta on pakko sanoa, etten itsekään ole aiemmin saanut niillä mitään suuren suurta muutosta ihoon. Toki savinaamio imee talia ja kosteuttava naamio kosteuttaa, mutta harvemmin vaikutus on oikeasti silmiin havaittavissa. Nyt olen ihastunut EkoPharman Vadelma ja Mustaherukka yönaamioihin koska niiden vaikutuksen oikeasti huomaa. Ihonpuhdistuksen jälkeen mikään tuote ei ole ikinä poistanut punoitusta niin tehokkaasti kuin Mustaherukkanaamio. Vadelmanaamio puolestaan tekee ihosta oikeasti pehmeämmän tuntuisen, eikä tunne katoa kun aamulla pyyhkii kasvot kasvovedellä.

 16. 17

  sanoo

  Highlighterit! Rrrrrrrrakastan korostustuotteita yli kaiken!

  Ihonhoidon puolelta varmaan seerumit ja sit myös erilaiset hiusten silottajat. Kynsilakat myös, erityisesti kaikki erikoislakat. Hitsi, tykkään niin monista eri tuotteista ihan ekstrapaljon :D Mut korostustuotteet, varsinkin korostuspuuterit aikaansaa kaikista eniten ihastusta ja innostusta.

 17. 18

  Rsa sanoo

  En ole yhtään naamioihminen, en ole koskaan ollut. Tuntuu vaan jotenkin niin työläältä odottaa sen parikymmentä minuuttia, jotta naamion voi pestä pois, huomatakseen ettei juuri mitään ole tapahtunut. Olen kokenut pärjääväni ihan yhtä hyvin seerumilla sekä kosteusvoiteella.

  Minä innostun eniten kasvojen kuorinnoista sekä hiusten hoitoaineista! Kuorinnan jälkeen eron entiseen huomaa niin hyvin, ja iho on vaan niin sileä. Voin kuorinnan jälkeen miltei kuulla, kuinka seerumi ja kosteusvoide imeytyvät ihoon ihan eri tavalla ;) Sileydestä tykkään myös hiuksissani. Meillä on kauhean kalkkinen vesi, ja se jättää hiukset melko karheaksi. Hiusten tyviosassa ihan toivottu juttu, mutta latvojeni haluan olevan siloiset ja kiiltävät. Lisäksi en osaa nukkua hiukset kiinni, joten hyvä hoitoaine ehkäisee myös latvojen pörrööntymistä yön aikana :)

 18. 19

  Heidi sanoo

  Ylivoimaisesti eniten kiinnostaa hajuvedet! Erityisesti monet niche – tuoksut ovat kuin taidetta hajuaistille :)

  Sen jälkeen kiinnostaa eniten varmaan meikit ja sitten hiustuotteet. Ihonhoito kiinnostaa mua lähtökohtaisesti vähiten, koska monesti en huomaa mitään eroa sillä, mitä tuotetta käytän. Puhdistustuotteilla on mullekin ihonhoitotuotteista eniten väliä, koska niiden käytöstä sentään huomaan, puhdistuuko iho kunnolla vai ei. Rasvojen kohdalla väliä on lähinnä mahdollisimman rasvattomalla ja kevyellä ihofiiliksellä.

  Mutta naamiot – yhdenkään naamion en ole huomannut tekevän iholleni yhtään mitään :D Iho näyttää ja tuntuu samalta ennen ja jälkeen. En edes tajua, mitä porukka tarkoittaa sillä hehkuvalla ja kirkkaalla iholla. Ei kai ihonhoitotuote voi jättää ihoa eri näköiseksi, ellei se sitten meikkaa ihoa? Tai ellei lähtökohtana sitten ole joku rasvan ja/tai kuolleen ihosolukon peittämä iho, jolloin tietty tuon mönjäkerroksen poistaminen saa ihon näyttämään paremmalta. Mutta näin lähtökohtaisesti en tajua, miten joku naamio voisi tuoda naamaan lisää sitä ”luonnollista hehkua”. :D

 19. 20

  Nimetön sanoo

  Ei liity aiheeseen, mutta mitä blondausväriä suosittelisit 7 asteiselle maantievärille? En halua mitään kovin voimakasta enkä ilmeisesti sellaista tarvitsekaan, sillä neitsythiukseen tarttuu värit paremmin. Ja kampaajalle ei nyt ole varaa ja haluan muutenkin kokeilla markettien antia, moni on kuitenkin niilläkin onnistunut.

  En tavoittele mitään platinablondia vaan ihan perusvaaleaa ja pieni kultaisuus ei haittaa :) Mutta mikä oli sinun mielestäsi paras blondiväri, kun vielä kotona blondasit?

  • 20.1

   Sanni sanoo

   mitä blondausväriä suosittelisit 7 asteiselle maantievärille?

   Hei Nimetön! Hiustenvärjäys ei ole ollenkaan alaani joten en valitettavasti osaa vastata, kannattaa kysyä esim. Lila Syreniltä joka on kampaaja, hänen bloginsa löytyy osoitteesta:

   http://www.lilasyren.fi/

   Lila vastailee mielellään lukijoiden kysymyksiin ja on muutenkin ihana symppis tyyppi :)

   mikä oli sinun mielestäsi paras blondiväri, kun vielä kotona blondasit?

   Olen vaihdellut merkkejä ja värejä todella paljon vuosien varrella, mutta muistan että suosikkini oli pitkään (sittemmin edesmennyt) L’Orealin Open Color, googlasin ja taisin löytää sävynkin, 10 G Extra Light Golden Blond.

   Kuten totesin tuossa edellisessä postauksessa, niin kauan kuin värjäsin lämpimillä sävyillä ei käynyt koskaan mitään epäonnistumisia, väri oli aina kutakuinkin sellainen mitä paketti lupasi. Ei ehkä aina yhtä vaalea mutta sävyltään luvattu eli kauniin kultainen, ei koskaan likaisen keltainen. En vuosien varrella juurikaan huomannut eroa eri merkkien välillä.

   Toissa syksynä kokeilin Kreikassa Korresin vaaleaa väriä, ja se on toistaiseksi ollut paras kaupan hiusväri mitä olen kokeillut jo hoitavuutensa vuoksi. Korresin hiusvärejä ei vain harmillisesti myydä Suomessa.

 20. 21

  Ansu sanoo

  Mulle meikkivoiteet on oikea pakkomielle! :D Haluaisin ostaa niitä koko ajan lisää, koska en ole löytänyt vielä sellaista täydellistä meikkivoidetta. Sellaista joka tekisi ihosta tasaisen ja heleän näköisen, joka olisi sopivasti peittävä ja kestäisi hyvin koko päivän ja joka olisi juuri sopivan sävyinen omalle iholle. Mulla on tällä hetkellä 4 meikkivoidetta joita käytän fiiliksen mukaan, mutta mikään niistä ei ole niin hyvä, että ostaisin niitä uudestaan. Suosittele mulle muutamaa hyvää meikkivoidetta pliis!! :) Mulla on sellanen keltapohjainen pintakuiva sekaiho, joka alkaa helposti kiiltää.

 21. 23

  sanoo

  Apua, onpa vaikea kysymys. Ehkä itsellekin kiinnostavia on just nää erikoishoidot eli kuorinnat ja naamiot. Itse koen, että niiden jälkeen iholla tuntuu (ja näyttää?) erilaiselta. Putsarit, seerumit ja voiteet on niin päivittäistä touhua, että ei ne enää tunnu niin jännittäviltä :D paitsi jos kokeilee jotain uutta. :D Kosmetiikka on niin jännää ylipäätään. Ja meikithän on sit oma kategoriansa..

 22. 25

  Siss sanoo

  Hehee, mulla ne taitaa olla huulirasvat! Ihan hassua mutta niitä tulee ostettua ehkä eniten, kun joka taskusta ja kassista löytyy oma. Sen verran halpojakin ovat yleensä, että ei tarvi kauaa miettiä raaskiiko ostaa. :)

 23. 26

  Marsa sanoo

  Huulipunat ihan ehdottomasti! Pidän voiteista ja putsareista ja jne, mutta huulipunat ovat se ykkönen. Tänäänkin juuri pohdiskelin ostanko uuden Lancomen huuliöljyn vai Lorkun huulipunan. :D

 24. 27

  stiia sanoo

  Putsarit ehkä. Mä olen aika laiska testaamaan mitään muita uusia juttuja, koska menee rahaa liikaa. Niin monta putsariakin pyörii kylppärin kaapissa käyttämättömänä. Ehkä toinen on meikkivoide. Lumenen seerumimeikkivoide oli rakkautta, mutta sitten ne lopetti sen :/

  EIKU HEI, nyt mä keksin! Siis peitevoiteet! Mulla on niitä varmaan nytkin 10 kaapissa. Niitä mä jaksa kokeilla ja ostaa. Mulla on sen verran tummat silmänaluset, että peitevoide joka ei paakkuunnu tai muuten mene rumaksi ja peittää tarpeeksi on hakusessa edelleen. Boing oli pettymys, EL:n (se sun lemppari) jättää tosi meikatun näköiseksi. Paras yhdistelmä vaikuttaisi olevan NYX:n keltainen ja päälle Fit me-peittari. Narsin hypetettyä peittari tekis mieli kokeilla, mutta kun pitäisi nähdä sävyt luonnossa..

 25. 28

  Ammi sanoo

  Mulle kiinnostavin tuoteryhmä taitaa olla kasvovoiteet. Käytän kosmetiikkaa aika vähän ja joitain tuotteita melko satunnaisesti, mutta kasvovoidetta aina muodossa tai toisessa. Toisinaan se on ihan perusvoide. Viime aikoina ovat myös seerumit ja öljyt alkaneet kiinnostaa ja yksi öljy päätynyt käyttöön.

  Mietin, miksen käytä naamioita – keksin käytännön syyksi silmälasit ja vahvan likinäön: vaikutusajan kuluessa ei voi tehdä oikein mitään, jos ei halua mörjätä lasejaan naamioon (minä en halua, liikaa vaivaa). Rillipöllölle hankala käyttöliittymä siis.

  Kasvojen putsauksesta ja muusta peseytymisestä kylmien luonnonvesien aikaan retkeillessä: Jos mukana on retkikeitin ja puro tai muu käyttövesi on lähettyvillä, niin pesuveden lämmitys keittimellä käy näppärästi. Kuulostaa ehkä pieneltä näpertelyltä, mutta kiehuvan kuuma kattilallinen kylmään lantattuna riittää hyvin välttämättöminpään. Pelkästään kasvoille riittää vähempikin.

 26. 29

  sanoo

  Seerumit on mun naamiot. Rakastan luksusta ihonhoidossa, ja seerumit on mun mielestä luksuksinta luksusta :D Putsarit ja kuorinnat on myös sellaset, joissa oon tositosi tarkka.

  Hommasin itse just valkoisen Glamglown ja rakastuin heti.Aivan huippu putsaava naamio.

 27. 30

  Jonttu sanoo

  Ihanin kosmetiikkatuote on ehdottomasti hyvä kosteusvoide. Sitten inho-rakkaussuhde numero kakkoseen eli peiteaineeseen, jota en koskaan riemumielin hanki mutta jota on toisaalta pakko joka päivä käyttää silmienalusilla.

 28. 31

  sanoo

  Toffeen tuoksusta taisin kommentoida minä, tuoksu on hurmaava ja tunne ainakin naamion ollessa kosteuttava. Mutta en ole naamioihmisiä lainkaan, niitä on jonkin verran ja hiustenpesun aikana naamioilla välillä läträän, mutta aniharvoin tulee fiilis, että ihanaa iho tuntuu paremmalta. EkoPharman vadelmanaamiosta tulee kyllä pehmeämpi fiilis iholle ja Dr.Hauschkan, joten niitä kannatan, silloin kun muistan käyttää. Glamglow toffee on ihana purkin ja tuoksun vuoksi, mutta muuten jätti aika neutraalin fiiliksen. Lempikosmetiikkaa on suihkugeelit, kroppavoiteet ja vartaloöljyt ja meikit toki myös ja niistä ehkä jos yksi pitäisi valita, niin huulikiillot ja punat. Kynsilakkoihinkin on jokin suuri heikkous. :)Kivaa päivää Sanni.

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Dr. Hauschkan naamio (se joka on entiseltä nimeltään Voidenaamio, en ole vieläkään oppinut uutta nimeä) on muuten munkin mielestä poikkeuksellisen pehmentävä, se on itse asiassa ainoa kosteuttava naamio jonka olen _ikinä_ kokenut tekevän jotain selvästi havaittavaa, niin että iho on tunutunut ja näyttänyt erilaiselta kuin ennen naamiota.

   Kivaa päivää sinullekin Tiia :)

 29. 32

  Mintsi sanoo

  Suosikkia en osaa nimetä, varmaan se löytyy voideosastolta. Kuivaihoisena sitä vaan on pakko hulehtia naaman ihon riittävästä kosteutuksesta.

  Minä sain viimein ostettua kokeiluun sekä Lumenen syväkosteuttavan naamion että Freemanin Sleeping maskin. Ensimmäistä olen miettinyt pitkään ja kun oli kaupassa -40 % tarjouksessa nappasin viimein matkaan. Tuota Freemanin yönaamiota suositteli eräs kuivaihoinen kaveri, joka sanoi, että sen kanssa naama tuntuu paljon kosteutetummalta kuin normaalin yövoiteen jälkeen.

  Olen nyt kahdeksi yöksi laittanut tuon Freemanin naamion naamalleni ja se todella toimii. Ilmeisesti silikoniyhdisteet tekevät ihon pinnalle kalvon, joka estää kosteutta haihtumasta. Aamuisin on ollut jopa olo, että YR:n myslivoide on liian tujua naamalle – aikaisemmin sitä on saanut laittaa helposti kaksi kerrosta. Eli jotain hyvää se tekee. Toivon kovasti, ettei silikoni tuki ihoa, kuten aikaisempien silikonipitoisten voiteiden kanssa on ollut ongelmana.

  Lumenen naamiota olen kokeillut kerran ja sekin kosteutti ihoa paremmin kuin perusvoiteeni. Tosin eipä ollut 10 minuutin vaikutusajan jälkeen mitään kasvopaperiin pyyhittävää.

  Eli minun ihoni sanoo kiitos kyllä kosteuttaville naamioille.

  Tein muuten mielenkiintoisia kosmetiikkalöytöjä Lidlistä viikonloppuna. Löysin sieltä nestemäisen silmämeikin puhdistusaineen, joka ei ainakaan minulla kirvellyt silmissä yhtään eikä ärsyttänyt silmänympärysihoa. Meikkiä en ole sillä vielä kokeillut poistaa. Sen lisäksi siellä oli kohtuuhintaisia (n. 3 e) solo luomivärejä. Kaksi oli ihanan vaaleaa, toinen ehkä roosa ja toinen puhtaamman valkoinen. Olisin heti napannut matkaan, jos niitä olisi ollut. Juuri sellaisia värejä, joita olen kulmaluulle kaivannut.

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Minäkin silmäilin nopeasti noita Lidlin meikkejä viimeksi siellä käydessä, vielä ei mikään vaikuttanut niin kiinnostavalta että olisi lähtenyt mukaan testiin.

   Onnittelut uudesta toimivasta yökumppanista ^_^ :D

 30. 33

  Katri sanoo

  Kosteusvoiteet kasvoille on ihan ykkösenä! Niitä kyllä kuluu, etenkin Dermosilin ja Favoran tuotteita. Aknevaiheen ohittaneena on ilo nauttia puhtaammasta ihosta, ja siitä että kosteusvoiteiden myötä iho tuntuu entistä pehmeämmältä :) Hullaannuin aivan täysin Dermosilin Berry-sarjan puolukkakasvovoiteeseen, jota tuli kokeiltua näytepakkauksen ansiosta. Sitä täytyy hommata lisää :D

 31. 34

  juuli sanoo

  happokuorinta tai naamio! oon nyt viime kuukausina kokeillu vasta pc:n kuorintoja, ensin aha ja nyt bha ja ei voi ku tykätä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.