Ihana koti Brysselissä

Muistatteko tsekkiläisen ystäväni Annan jonka esittelin kesäkuisessa Retroharrastus: kirjeenvaihto -postauksessa? :) Olen nyt täällä Brysselissä vierailulla juuri hänen luonaan. Anna muutti Brysseliin töiden perässä viisi vuotta sitten ja minulla on siitä saakka ollut voimassaoleva vierailukutsu kaupunkiin. Nyt sitten vihdoin pääsin käymään! :)

Annankoti_kollaasi7

Anna asuu kanadalaisen miehensä kanssa trendikkäässä Ixellesin kaupunginosassa, joka tunnetaan kaupoistaan ja ravintoloistaan. Kirjeissään Anna on maininnut, että heidän kotinsa on ”aika kiva”, ja tämä adjektiivi oli kyllä varsinainen understatement. Asunto on mielestäni niin ihastuttava että halusin tehdä siitä päivän postauksen! Taas vähän jotain erilaista Karkkipäivässä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anna

Annankoti_kollaasi2

Asunnossa on neljä kerrosta. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee vierashuone, toisessa keittiö ja olohuone, kolmannessa makuuhuone, työhuone ja kylpyhuone ja neljännessä eli kattokerroksessa harrastus- ja ”chill-out” -tilat. Annalla on siellä mm. luovuusnurkkauksensa jossa hän askartelee paperista kaikkea ihanaa. :) (Vähän niinkuin mun meikkinurkkaus meillä kotona..! :))

Annankoti_kollaasi3

Annankoti_keittio_

Keittiöstä pääsee tilavalle terassille. Annalla on siellä pieni ”urban garden” jossa hän kasvattaa yrttejä, salaattia, retiisejä, papuja ja mansikkaa.

Annankoti_kollaasi4

On kyllä mukavat oltavat kahdella hengellä näin tilavassa asunnossa… Eipä haittaisi itseänikään asua tällaisessa paikassa! :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi ei miten ihanan kotoista. Asuin itse Brysselissä 2004-2010 :) Silloin en tykännyt, mutta nyt on jo ikävä. Ei niinkään asumismielessä, mutta lomalle olisi ihana mennä. Onneksi isä asuu vielä Brysselissä, niin ei tarttis kun lennot ostaa ja lähteä! On se kyllä kiva kaupunki. <3

 2. 2

  sanoo

  OOOOOH mikä asunto! Terassi ja kaunis keittiö ja kaikki! Paljonkohan tuossa on neliöitä? Neljä kerrosta kuulostaa mielettömältä, vaikka Keski-Euroopassa ja Britanniassahan on tapana rakentaa kapeita ja korkeita koteja.

 3. 7

  Tiltu Kultu sanoo

  Joo ”ihan kiva” :D
  Vähän eri kaliiberia kuin mun yöpymispaikkani 8 vuotta sitten Belgiassa – en tosin Brysselissä yöpynyt vaikka siellä käväistiinkin samalla reissulla.
  Nukuimme Leuvenissa punkkareiden valtaamassa talossa, jonka seinät pullistelivat. Jostain syystä siellä oli vielä sähköä ja juoksevaa vettä, vaikka oli ollut tyhjillään vuosia. Kuulemma ”valtaaminen” on laillista, jos asunto on ollut tyhjillään yli 2 vuotta, näin muistelisin erään asukin kertoneen.

 4. 8

  sanniiii sanoo

  Iiik oot ollu mun kotikapungissa !!! tai no valitettavasti se on sitä enään lomilla perheen kanssa, mutta koti se on silti ! :) Harmi etten ollut siellä bongailemassa oikeeta bloggarijulkkista, vaikka tosin perhe asuu aivan kaupungin laidalla eli sun stalkkaaminen ei ehkä oisi toiminut niin yvin :D kuulostipas pelottavalta viestiltä, tän oli tarkotus olla vaan ihailevalta fanilta haha :D

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Harmi etten ollut siellä bongailemassa oikeeta bloggarijulkkista

   Bloggarijulkkista…! :D *repeää*

   Tapasinpas täällä muuten anyway yhden lukijani! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.