Hylätyt

Meikkileikeissäni ovat yhdet kaverit valitettavasti jääneet pikkuhiljaa hiekkalaatikon ulkopuolelle.

Kynät.

Olen niin pahoillani, kynäset.

Meillä oli monta hyvää yhteistä vuotta. Yli kymmenen. 14-vuotiaasta vaille kolmikymppiseksi käytin rajaamiseen yksinomaan kyniä tai luomiväriä.

Nyt säännöllisessä käytössä on enää kolme kajalia; IsaDoran ihonsävyinen, MACin musta ja Rimmelin violetti. Näistäkin vain IsaDoraa käytän viikottain (lähes päivittäin, oikeastaan), MACia ja Rimmeliä harvemmin.

 

Miksi olen hylännyt kynät? Mitä pahaa ne ovat tehneet?

En vain enää pidä kynän jäljestä. Katsokaa. En saa kynärajausta millään aivan ripsen tyveen, aina jää näkyviin pieni kaistale ihoa kynän ja ripsien väliin.

Nestemäisen eyelinerin taas saa aivan ripsen tyveen, sillä siveltimen kärki on moninkertaisesti ohuempi ja tarkempi kuin kynän kärki.

Rajaustyylini on myös muuttunut vuosien saatossa, ja nykyään teen lähes poikkeuksetta joka meikkiin pitkän siipirajauksen. Kynällä en saa kunnollista siipeä tehtyä, kynä-ressut ovat siihen liian paksuja ja kömpelöitä.

Nyt hiekkalaatikolla jyräävät nestemäiset ja voidemaiset rajaukset. Perinteiset dipattavat eivät kuulu suurimpiin suosikeihini, mutta BeYu’n lainerit ovat tosi hyviä ja näitä käytän paljon. (Ja BeYu’tahan ei enää myydä Suomessa, oletan että joku kohta kysyy mistä näitä saa.)

Kätevällä tussieyelinerilla saan tarkimman ja ”graafisimman” rajan, mutta miinuspuolena on rajausjäljen helppo suttaantuminen jos silmä vaikka vuotaa.

Parhaan ja kestävimmän rajauksen saan vedenkestävällä voidemaisella eli geelieyelinerilla. Näitä minulla on n. kymmenessä eri värissä kirkkaansinisestä oranssiin.

Geelieyelinerit ovat syrjäyttäneet minulla perinteisen kynäkajalin sisärajauksissakin, sillä geelieyeliner vain pysyy paremmin.

MACin Smolder saa usein katsoa syrjästä kun vetäisen sisärajaukset Essencen halpisgeelillä.

Hylätyt.

Voi kaverit. Vähän surettaa, sillä minulla on niin paljon ihanan värisiä kyniä.

Mutta aika aikaansa kutakin.

Kun silmäluomeni tästä vielä rutistuvat iän myötä, on yhä vain epätodennäköisempää että enää palaan kynärajauksiin.

* * *

Mitenkäs teillä? Kynä vai nestemäinen?

Suosittelen uudemmille lukijoille myös tätä vanhaa postausta, jossa esittelen kaikki nestemäiset ja voidemaiset eyeliner -tyypit:

EYELINERIT

Kommentit
 1. 1

  anonyymi sanoo

  minulla on vähän sama tyyli kuin nimimerkki tikkarilla, reilusti vain ripsaria! :D En nimittäin osaa tehdä yläluomeen rajauksia yhtään. En kynällä saati sitten nestemäisellä. Ostin joskus Lumenen nestemäisen rajauskynän ja sillä tuli kyllä voimakkaampi rajaus, mutta kun ei vain osaa niin ei osaa. Lopputulos oli vieläkin sotkuisempi kuin kynällä, jolla saa edes suht helposti korjailtua. Olen siis suosista jättänyt kaikki lainerit pois. Pitäisi ehkä joskus rohkaistua taas kokeilemaan. Vaikka en ole kovin optimistinen koordinaationi kehittymisen suhteen tässä asiassa…

 2. 2

  Tiia sanoo

  Tämä postaus tuli tänä aamuna mieleeni silmiä rajatessa. Lieneeköhän joku ikäjuttu kun yhtäkkiä kynät on hylätty täälläkin ja tussirajauksen teko on ollut pakko opetella. :D
  t.ryppysilmä 30v+

 3. 3

  Nimetön sanoo

  Mistä saisi tuollaisia värillisiä geeli eyelinereita? Olen yrittänyt metsästää punaista gel eyelineria jo pitkään, mutta mistään ei ole löytynyt…

 4. 4

  Nimetön sanoo

  Mitä merkkiä noi postauksen vedenkestävät geelirajaukset on? Oon tässä melkein vuodenpäivät yrittäny metsästää hyvää tuotetta rajauksiin. Kynä on muuten ihan ok, mut tosiaan ei saa ripsien tyveen ja sitä saa olla koko ajan päivän mittaan lisäämässä kun kuluu pois. dipattava eyeliner on ihan ok muuten, mutta koen että ne tekee liian ”kovaa” jälkeä omaan makuuni. Joskus teini-ikäsenä käytin paljon dipattavia mutta nykyään ne tuntuu liian kovilta rajauksilta. Olen kokeillut myös inglotin mustaa vedenkestävää geelirajausta, mutta siitä en tykännyt yhtään ja koko rajausväri meni siellä kipossaan ihan kovaksi ja klönttiseksi ettei muutaman kuukauden jälkeen saanut enää ollenkaan kunnolla väriä ja siistiä rajausta :/ Olen kuullut hyviä kommentteja joe blascon ultimatte rajausväristä ja ben nyen rajausväristä. suurin toive olisi vedenkestävyys ja että sais kunnon rajaukset mutta samalla ne on pehmeämmät kuin ihan dippilinerilla. olisko sulla kokemuksia näistä kahdesta tuotteesta tai suositella jotain hyvää tuotetta? Ainakin mielenkiinto heräsi noista postauksessa olevista vedenkestävistä geelirajausväreistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.