Huomenna uudessa osoitteessa

Muistattehan raksuset että Karkkipäivä kerää kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa huomenna Kauneuden & Terveyden katon alle :)

Kuten todettua, mikään ei muutu, vain osoite (ja banneri…) :)

kauneus_ja_terveys_img_4222

Samat jutut ihkuluomiväreistä uunipuuroon ja kosmetiikan raaka-aineista matkakertomuksiin jatkuvat huomisesta eteenpäin osoitteessa http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/ Koko blogi arkistoineen ja kommentteineen siirtyy mukana. Jos huomaatte joitain puutoksia, esim. vanhoista postauksista puuttuvia kuvia, huikatkaa heti. :)

.

Huomenna starttaa myös Karkkipäivän jo perinteeksi muodostunut JOULUKALENTERI.

Luukuista arvotaan joka päivä aattoon saakka kosmetiikkayllätyksiä :) Voin vinkata, että ensimmäisessä luukussa on monen jokajouluisia suosikkituotteita yhdeltä kalenterin suosituimmilta merkeiltä ^_^

Koska it-maailma on mitä on, ja kaikkea kummaa voi tapahtua, pyydän kärsivällisyyttä JOS blogi ei jostain syystä huomenna olekaan vielä auki uudessa osoitteessa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. :) Minuakin kyllä jännittää… Etenkin kun olen täällä 9 tunnin aikaeron päässä, kun teillä valkenee 1. joulukuuta aamu olen itse vielä marraskuun puolella.

karkkipaivan_joulukalenteri__

Nähdään siis huomenna kalenterin merkeissä :)

…ja hei – en mä sitten kuitenkaan voinut ihan kokonaan hyvästellä sateenkaaritikkaria… ;D

Kommentit
 1. 2

  Tipi sanoo

  Hyvä kun muistutit!
  Ainakaan vielä uutta osoitetta ei pystynyt lisäämään seurantaan, tulee vaan sisäänkirjaussivu. Odotellaan. :)

 2. 5

  Sussukka sanoo

  Osallistun ehdottomasti :) et ehkä tiedäkään mutta tätä on käyty kaupassa kuolaamassa ja hajustelemassa :) oih ja voih :)

 3. 6

  Emmi sanoo

  Uuden bannerin kuvanlaatu on muuten tosi huono, oletkohan tietoinen tästä..? Näin sen alkuperäisen kuvan (olisikohan ollut ig:ssä) ja tämä on kyllä ihan eri luokkaa. Tosi rosoinen ja epätarkka. Mulla koneena mac ja selaimena chrome.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Uuden bannerin kuvanlaatu on muuten tosi huono, oletkohan tietoinen tästä..?

   Olen kyllä, ja se tullaan korjaamaan kun K&T:n graafikko palaa töihin. Voi ilmeisesti mennä ensi keskiviikkoon saakka.

   Mulla on itsellä tarkempana ja suurempana versiona tuo pelkkä kuva minusta, ja sen julkaisin Instassa. Se on tosiaan parempilaatuinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.