Hetken mielijohdearvonta: voita Lumenen Arctic Spa -setti

Tongin yhtä parven rappusten alla nököttävistä kosmetiikkakasseistani, kun yhtäkkiä mieleeni putkahti; ”Hei, en ole pitänyt pitkään aikaan mitään arvontaa!” Piti ihan tarkistaa ja hyvänen aika, edellinen arvonta oli heinäkuussa..!

Joten ei muuta kuin arvonta eetteriin ja joku kiva tuotesetti ilahduttamaan Karkkipäivän lukijaa! :)

Lumenen uusi Arctic Spa -tuotetrio sopii marraskuiseen arvontaan, sen design tuo minulle mieleen talven ja näitä minulla ei ole itselläni aikaa testata. (Oliko hyvät perustelut? ^_^) Kauniit ja yksinkertaisen tyylikkäät nämä uudet valkoiset pakkaukset ja varmaan sisältöäkin on päivitetty koko Arctic Spa -linjassa.

LumeneArcticSpa_arvonta

Arvottava setti on saatu Lumenelta ja se sisältää suihkugeelin, vartalokuorinnan ja täyteläisen vartalovoin. Tuotteet arvotaan yhtenä pakettina.

(Laitoin kuvaan toiveikkaasti lumiuhiutaleita, olen ihan talvifiiliksissä ja haluan sitä lunta jo tulevan..! :))

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttilootassa kauanko olet lukenut Karkkipäivää ja miten löysit tiesi tänne. Sisällytä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville niin saan sinuun yhteyden. :) Osallistumisaikaa on perjantaihin 22.11. klo 21 saakka.

Lunta odotellen….!

P.S. Tällä viikolla noiden kosmetiikkajemmojen pitäisi vihdoin kadota rappusten alta ja saunan lauteilta kun olen lopultakin suunnistamassa lipasto-ostoksille! :) Ah, en malta odottaa että saan kaiken järjestykseen!

Kommentit
 1. 1

  Lotta sanoo

  Siskon kautta eksyin Karkkipäivään. Aluksi jotenkin hämäsi, kun sisko puhui blogista nimeltä ”Karkkipäivä”, ja kyseessä olikin kosmetiikkablogi. :D Anyway, muutama vuosi tässä ollaan jo enemmän tai vähemmän seurailtu Karkkipäivää. :)

 2. 2

  Riina sanoo

  Olen lukenut karkkipäivää 2-3 vuotta, löysin tieni tänne etsiessäni silmänrajaus ohjetta. Aika ison osan olen silti lukenut vanhemmistakin postauksista.. Monta kertaan olen istunut peilin edessä tietokone vieressä auki meikatessa (miehen mielestä aina yhtä käsittämätöntä). ..käsittämätöntä :)

 3. 3

  sara sanoo

  Ehkä vuoden verran olen lukenut, ja luultavasti jonkun toisen blogin kautta löysin tänne :)

 4. 4

  sanoo

  Seikkailin blogiisi jostain blogilistalta. Tänne jäin :) Aikaa en osaa tarkkaan sanoa, mutta siitä on aikaa hyvä tovi (1-2 v??)

 5. 5

  Miira sanoo

  Olisiko siitä kolmisen vuotta, kun löysin tänne jossain muussa blogissa olleen linkin kautta. En jäänyt kuitenkaan heti vakiolukijaksi – ehkä en kokenut itseäni niin ”kosmetiikkafriikiksi” – vaikka kauneudesta kiinnostunut olenkin. :-)

  Muutaman lukemani postauksen jälkeen kuitenkin kiinnostuin blogin monipuolisuudesta ja sinun valloittavasta persoonastasi. Karkkipäivässä käsitellään kosmetiikan lisäksi monia itseäni kiinnostavia aihealueita, kuten matkustamista ja vhh-ruokavaliota.

  Erityiskiitos myös laadukkaasta tekstistä ja tinkimättömästä asenteesta. Kehuilla kuorrutettuja, kritiikittömiä tuotemainosblogeja on jo ihan tarpeeksi.

  Minusta on myös hienoa, että laitat rohkeasti itsesi likoon, paljastamatta kuitenkaan liikaa. Lopputulos on näin lukijan silmin elämänmakuinen, muttei kiusallisia tirkistelyfiiliksiä aiheuttava.

  Iloa viikonloppuun!

 6. 6

  Annaa sanoo

  Löysin blogisi joskus vuonna 2010 meikkivinkkejä googlettaissa. Sulla on mun mielestä ihanan laadukkaita ja monipuolisia postauksia ja vaikutat mun mielestä tosi järkevältä ihmiseltä!:)

 7. 7

  Laura sanoo

  Tämän viikon ajan vasta lukenut. Löysin tänne kun etsiessäni vinkkejä minkälaisia meikkisiveltimiä kannattaisi hankkia, ja totesin että täähän on oikeen kiva blogi,varsinkin tutoista tykkään kovasti :)

 8. 8

  Elina sanoo

  Löysin blogiisi googlettamalla vanhojentanssimeikkiä. Ja aika tais olla 2012 lokakuussa, eli reilu vuos sitten. :)

 9. 9

  maiju sanoo

  Olen aika tuore lukija, löysin tänne vasta ehkä pari-kolme kuukautta sitten googlettamalla muistaakseni jotain ihonhoitovinkkejä.. Juutuin tuolloin lukemaan juttujasi ja itse asiassa niiden vuoksi innostuin vuosien jälkeen tilaamaan ja kokeilemaan taas Yves Rocherin tuotteita, joista olen kyllä tykännyt tosi paljon. Sulla on kiva rento ote juttujen kirjoittamiseen ja kirjoituksista saa itsekin paljon vinkkejä/oppii uutta, kiitos siitä :)

 10. 10

  heidi sanoo

  olen lukenut karkkipäivää noin puoli vuotta. Joku suositteli indie days-blogeja ja karkkipäivä löytyi sitä kautta. upea blogi:P

 11. 11

  sanni sanoo

  oisinko noin vuoden verran lukenut. Löysin jonkun toisen blogin kautta karkkipäivän. siitä lähtien on tullut päivittäin käytyä täällä.

 12. 12

  Ulpu sanoo

  Löysin blogisi joskus kesällä Ostolakossa.comin kautta! :) pidän blogistasi kovasti! :)

 13. 13

  Satu sanoo

  Olen lukenut Karkkipäivää pian 1,5 vuotta. Jos oikein muistan, löysin tänne etsiessäni tietoa hyvästä mineraalimeikkipohjasta ja sitä kautta löysin myös Lily Lolon. :D

 14. 14

  Niina sanoo

  Löysin Karkkipäivän etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikasta noin vuosi sitten.
  Tätä blogia pidänkin ”karkkipäivälukemisena”, eli perjantaina tai lauantaina käyn kurkkaamassa postaukset ja syön suklaata kasvonaamion kuivumista odotellessa. ;) Jokaviikonloppuinen traditio!

 15. 15

  Magdanen sanoo

  Satunnaisesti olen lukenut siitä lähtien, kun siirryit indiedaysiin. Vakituisesti ehkä 1,5 vuotta. Tykkään sun luonnollisuudesta ja loistavista vinkeistä. ;)

 16. 16

  Siina sanoo

  Olen lukenut blogiasi varmaankin noin kolmen vuoden ajan. Taisin ensimmäisen kerran päätyä blogiin etsiessäni googlesta kirjoituksia jostakin hiustenhoitotuotteesta, jos en aivan väärin muista :)

 17. 17

  sanoo

  Olen lukenut Karkkipäivää suunnilleen noin vuoden verran, mutta en millään muista, miten alunperin tieni tänne löysin. :D Todennäköisesti ihan vain sattumalta, mutta sen jälkeen blogistasi on kyllä tullut vakiolukemista. :)

 18. 18

  Ruska83 sanoo

  Kolmisen vuotta olen blogia seurannut, en muista mitä kautta tänne päädyin, tod näk random googlailun tuloksena:)

 19. 19

  Kristiina sanoo

  Oon lukenu blogiasi monta vuotta, löysin tänne luonnonkosmetiikan hakusanalla :)

 20. 20

  PäiviH sanoo

  Löysin tieni tänne Googlen ihmeellisestä maailmasta ja olen aika freesi lukijasi, olen seuraillut blogiasi vasta pienen hetken, noin kuukauden :)

 21. 21

  xristie23@hotmail.com sanoo

  Googlasin make up for dummies ja sun blogi tuli vastaan. Siitä lähtien olen seuranut sun blogia ja siitä on nyt pari vuotta :-D

 22. 22

  Hepsu82 sanoo

  Varmmaan joskus 1v-1,5v sitte eksyin tänne Meiggilaukun blogin myötä- siittä asti tullut säänöllisesti tätä seurattuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.