Harmaanruskeaa & siniviolettia

Alkavan talven fiilikseen sopiva meikki syntyy viileillä sävyillä. Yhdistämällä kuulaaseen harmaaseen ja kylmään ruskeaan pehmeää siniviolettia saa mukavan utuisen lookin.

Tein meikin Santen valko-harmaa-ruskealla luomiväritriolla no. 6 (esitteissä nimellä Smokey Eyes) ja Laveran duolla no. 1 jonka jo aiemmin mainitsinkin Lavera-lempparikseni. Duon sinivioletti on luonnossa enemmän sininen kuin kuvassa, ja se sopii todella kauniisti viileiden ruskeiden seuraan. Santen triossa on samantyylinen, todella pehmeä koostumus kuin Dr. Hauschkan Stone Colours -paletissa, mutta Santen trio on kevyesti hohtava. Siinä on myös todella voimakas, makea tuoksu. Tulee mieleen hunaja..!


Levitin Sante-trion nougat-harmaata koko liikkuvalle luomelle ja tummanruskeaa paksulti ripsirajaan ja kevyesti ulkonurkkaan. Otin Lavera-siniviolettia siveltimeen ja levitin ulkonurkkaan ruskean päälle ja vedin sitä kevyesti luomivakoon. Rajasin alaluomen Santen tummanruskealla ja sipaisin keskiosaan myös vähän harmaata. Kulmaluulle levitin Sante-trion valkoista. Rajasin yläluomen Maybellinen tussieyelinerilla.

Poskilla Yves Rocherin Pehmeä Roosa ja huulilla Lumenen huulikiilto Rakkauden Tunnustus. (Kyllä muuten harmittaa että en ostanut tuota Rakkauden Tunnustusta jemmaan kun sitä viime keväänä myytiin alessa poistuvien tuotteiden joukossa… Enpä nimittäin arvannut että joku päivä vielä saan huulikiillonkin loppuun! Tätä jään kaipaamaan.)
Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  Kaunis huulikiilto. (Harmi ettei sitä enää myydä;< )

  Sulla on kauniin muotoiset kasvot!<3

 2. 2

  sanoo

  Todella kaunis meikki ja mielenkiintoinen värikombo. Värit kuulostaa tylsiltä mutta sitä eivät todellakaan ole sinun kuviesi perusteella.
  Tahtoo kokeilla samaa :)

 3. 4

  Smilla sanoo

  Minä teen hieman samantyyppistä kombinaatiolla MAC blank type, scene, copperplate ja contrast. Ehkä voisin pehmentää lookkia omegalla ja ruskealla (minulla on handwritten). Kiitos tästäkin kauniista meikistä.

 4. 6

  Anonymous sanoo

  Mielestäni tuossa silmät kiinni kuvassa on huonosti häivytetty…näkyy rajoja. Muuten todella ihana meikki kyllä…

 5. 7

  maritus sanoo

  Hei! Itselläni olisi pikkujoulut parin viikon päästä ja tietenkin teemabileet. Itse olen pukeutunut Amoriksi, eli punainen paita löytyy (housut ja siivet tosin mustat). Nyt suurin ongelma on vain, että millaisella meikillä lähtisin? Tahtoisin ns. bilemeikin, mutta olisi kiva jos siinä olisi joku kiva lisä tuohon teemaan sopien. Oisikohan sulla jotain jotain loistavaa ideaa? :)

 6. 9

  sanoo

  Anonyymi 3 – mun meikit ei ole juuri koskaan täydellisesti häivytettyjä, en ole kovin taitava sillä saralla. Joskus onnistuu paremmin, joskus huonommin… :/ Kateellisena katselen esim. Charming Nailsin meikkikuvia joissa ei koskaan näy sauman saumaa… Tässä meikissä tosin oli tarkoituskin että ruskea ei täysin häivyty harmaaseen, kun taas ulkonurkkien kaunis häivytys on mulle aina haastavaa.

  maritus – panen asian mietintämyssyn alle ja palaan asiaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.