Haluatko silmänympärysvoiteen?

Taas pukkaa arvontaa, tosin niitähän ei ollutkaan moneen kuukauteen joten nyt voi hyvällä mielellä arpoa vähän useamminkin! ^_^

Lavera_sy_geeli

Laveralta kysyttiin, haluaisinko arpoa pois 10 kpl Wild Rose -linjan silmänympärysvoiteita. Laveran kasvojenhoitolinja Faces uudistui viime syksynä, ja nämä arvontaan tarjotut kaverit ovat vanhassa pakkauksessa. (Parasta ennen päivämäärä on tammikuu 2014 eli validia kamaa vielä vuoden verran :))

Villiruusu-linja on tarkoitettu kuivalle ja/tai iholle, jolla näkyy ikääntymisestä tai pintakuivuudesta johtuvia juonteita.

Huomauttaisin, että vaikka tuubissa lukee ”Eye Gel”, ei koostumus ole lainkaan geeliä, vaan fluidia. Kuvailisin sitä hyvin ohueksi, maitomaiseksi emulsioksi. Itse pidän koostumuksesta kovasti, ja se on aika yllättävä kuivan ihon tuotteelle jotka ovat yleensä täyteläisempiä. Imeytyy nopeasti eikä jää yhtään rasvaisen tuntuiseksi. Voiteessa on suhteellisen voimakas mutta miellyttävä ruusun tuoksu.

Tuttuun tapaan jätä sähköpostiosoitteesi sisältävä kommentti, jos olet kiinnostunut osallistumaan arvontaan. Suoritan arvonnan maanantaina 21.1. klo 12.00.

 LaveraBB

Sain Laveralta kokeiluun myös uuden sävyttävän päivävoiteen. (En edes lähde kutsumaan tätä BB-voiteeksi vaikka pakkauksessa Beauty Balm lukeekin… sillä ihan normaalia sävyttävää kosteusvoidetta tämä on. :) Tai ehkä meidän pitää vain unohtaa alkuperäiset Blemish Balmit ja hyväksyä, että sävyttävien päivävoiteiden uusi nimitys on BB-voide.)

Tuotteet lanseerataan vasta helmikuussa ja tulevat myyntiin Suomeen maaliskuussa. Saamani tuubi on tehtaan kokeilukappale eikä ulkonäkö ole kuulema vielä lopullinen. Kertoilen käyttökokemuksia sitten lähempänä julkaisuajankohtaa. Mutta voin jo nyt sanoa, että pidän tämän koostumuksesta enemmän kuin Laveran vanhasta sävyttävästä päivävoiteesta.

P.S. Revlon Brazen -arvonnan voittanut nimimerkki orkidea, katsoisitko sähköpostisi? Kaipailen osoitettasi jotta voin postittaa paletin. :) Kannattaa tsekata myös roskapostifiltteri sillä jostain syystä Karkkipäivän Hotmail-osoitteesta lähetetyt viestit päätyvät monilla vastaanottajilla roskapostiin.

Kommentit
 1. 3

  Ässä sanoo

  Osallistun, koska silmänympärysvoidetta en ole koskaan edes omistanut ja olisi kiva kokeilla!

 2. 5

  Johanna sanoo

  Edelleenkään en ole saanut hankittua silmänympärysvoidetta, vaikka helmikuussa mittariin tulee 32v…olis jo korkea aika! Olen myös päättänyt siirtyä tuote tuotteelta luonnonkosmetiikkaan, dödöstä aloitin ja tämä vois olla seuraava. Joten oikein tervetullut tuote olisi!

 3. 6

  Jaana sanoo

  Moi! Olen epäileväinen näiden silmänympärysvoiteiden tehoon :) Haluaisin löytää jonkin hyvän joka ei tekisi silmäpussejani entistäkin kamalimmiksi!

 4. 8

  paju sanoo

  Kovasti haluaisin myös siirtyä luonnonkosmetiikkaan, jos opiskelijabudjetti niin sallisi :)

 5. 13

  tipa sanoo

  Mukaan minäkin. En ole koskaan silmänypärys-tuotteita omistanut ja nyt saattaisi olla aika ;)

 6. 16

  Janna sanoo

  Kiitos, Laveran sy-voidetta olisi mahtava päästä kokeilemaan! Mulla on tosi herkkä silmänympärysiho, enkä ole vielä löytänyt sopivan kosteuttavaa voidetta. Tuntuu, että koko ajan saisi olla lisäämässä sy-voidetta, varsinkin näin talviaikaan.

 7. 17

  Ninneri sanoo

  Nykyinen Lumenen silmänympärysvoide vetelee viimeisiään, joten koitetaanpa onnea jos tätä kautta voittaisin uuden :)

 8. 18

  Heidi sanoo

  Jee mukana! Edellisen silmänympärysvoiteen elämä päättyi liian aikaisin sen pudottua vessanpönttöön, joten uudelle olisi tilaa kylpyhuoneen kaapissa ;D

 9. 24

  Maria sanoo

  Hiphei, mukana!

  Vaikka en ikinä missään arvonnoissa mitään koskaan voitakaan… :)

 10. 27

  TeeTee sanoo

  Olen mukana arvonnassa.

  Blogiasi on ollut ilo lukea niin matkasi ajalta kuin sen jälkeenkin (ja aikaisemminkin). :)

 11. 28

  Enya sanoo

  oi, osallistun! silmänympärysvoide on tärkeä, mut silti en omista sellaista vaikka pitäisi. voikun onnistaisi!

 12. 34

  tintti sanoo

  Kiinnostaisi ehdottomasti, varsinkin kun edellinen voide vetelee viimeisiään :)

 13. 35

  mmi sanoo

  huomasin kauhukseni ettei lempparisilmänympärysvoidettani enää myydäkään ja nyt se on lopuillaan! ehkäpä tästä voisi tulla uusi suosikki :)

 14. 37

  Babo sanoo

  Osallistun, mielellään! Uusi voide onkin hankinnassa piakkoin joten voitto tulisi hyvään aikaan!

 15. 40

  Pixie sanoo

  En tiedä onko ”moraalisesti” oikein käyttää muiden voiteita kuin oman työnantajan valmisteita… Mutta haluaisin kyllä kovasti kokeilla tätä! ;)

 16. 41

  Henn sanoo

  Silmänympärysvoiteeni (jonka geelikoostumuksesta en pidä) alkaakin olla lopussa. Kait kaikki Laveran tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, joten aina vain paranee. :)

 17. 42

  Juhannusruusu sanoo

  Viimehetkellä mukaan. Uudelle olisi tarvetta ja ikäryhmäkin täsmää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.