Haluatko mukaan testipaneeliin?

Haluaisitko päästä mukaan testaamaan luonnonmukaista ihokarvojen kasvua hidastavaa ja vähentävää voidetta tai deodoranttia?

Ecodealilta kysyttiin, haluaisinko emännöidä Acorelle Essentiel Epil -tuotteiden testipaneelin, ja sehän kuulosti niin kiinnostavalta että lähdin mukaan.

Testipaneeliin etsitään kuutta (6) henkilöä. Testaajien on sitouduttava käyttämään valitsemaansa tuotetta päivittäin kuuden viikon ajan.

Acorellen Essentiel Epil -valikoimaan kuuluu kolme tuotetta; voide kasvoille, voide vartalolle ja deodorantti kainaloille. Kaikki kolme lupaavat vähentää ihokarvojen uudelleenkasvua, ja voiteet lupaavat sen lisäksi kosteuttaa ja lisätä ihosolujen uusiutumista. Säännöllisesti käytettynä ihokarvojen kasvun pitäisi hidastua ja niitä pitäisi olla vähemmän ja harvemmassa.

Voiteet toimivat tehokkaimmin, jos ihokarvat on ennen käsittelyn alkamista poistettu juurineen (ei siis pelkästään sheivaamalla tai voiteella). Voiteiden päälle voi laittaa vielä tavallisen kosteusvoiteenkin, mikäli iho on kuiva.

Kiinnostuitko? Kerro siis kommenttilaatikossa, miksi juuri sinä haluaisit mukaan ja minkä tuotteen haluaisit testata; kasvovoiteen, vartalovoiteen tai deodorantin. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautumisaikaa on tämän viikon torstaihin 24.11. klo 21.00 saakka. Valitsen testaajat viikon loppuun mennessä.

Testaustulokset esitellään ensi vuoden helmikuussa. Lähetän testaajille kyselylomakkeen johon voitte täytellä käyttökokemuksianne. Valitsemanne tuotteen saatte suoraan maahantuojalta.

SELVENNYS. Kommenteista kävi ilmi, että tuotteiden toimintaperiaate ei selvinnyt kaikille. Kyseessä ei siis ole karvanpoistovoide (niinkuin Veet), eikä voide itsessään poista karvoja. Karvat täytyy poistaa ensin epiloimalla tai vahalla ennen Essentiel Epil -voiteen tai deodorantin käyttöä. Voiteet eivät myöskään korvaa vartalon tai kasvojen kosteusvoiteita, vaikka kosteuttavatkin itsessään jonkun verran.

Ja vielä lisäys – maahantuojalta viestiteltiin, että testaaja saa Essentiel Epil -tuotteen mukana halutessaan myös sopivan Acorelle-ihokarvanpoistotuotteen (esim. kylmävahaliuskat tai sokerivahan), niin ei tarvitse miettiä että milläs ne karvat nyt saa pois juurineen. :)

Kommentit
 1. 1

  Stormayhlegj sanoo

  Olisin sopiva testaamaan deodoranttia, sillä kainalot ovat yksi vartalon tärkeimmistä asioista itselläni huollettavana! Pidän niistä huolta ja poistan karvoja juurineen säännöllisesti epilaattorilla. Sekin kun sattuu olemaan monille ihmisille varmasti jo itsessään tuskallinen tilanne, minulla se kävisi varsin luonnollisesti.

  Epiloinnin jälkeen iho on todella kuiva ja lisäkosteutta vaativa, ja tuntuu, että tavalliset deodorantit vain lisäävät ihon kuivuutta. Näinollen tällainen kosteuttava deodorantti tottuneelle kainalokarvojen poistajalle sopisi kuin nenä päähän. Olen jo tottunut tarkkailemaan epiloitujen kainaloiden kehittymistä karvankasvun suhteen, joten tällainen uuden deodorantin kokeileminen tulisi aivan luonnostaan.

  Lisäksi kielellinen puoli sujuu erinomaisesti, joten kyselylomakkeen täyttämisen luulisi tapahtuvan helposti ja näppärästi!

 2. 2

  Jennipenni. sanoo

  Testaisin enemmän kuin mielelläni tuota deudoranttia! Harrastan paljon liikuntaa ja kainalot täytyy sheivata päivittäin. Ihoni on viime aikoina ruvennut ärtymään siitä todella pahasti, rasvaan kainaloitani jatkuvasti bebanthenilla ja kortisonivoiteella. Siirtyisin mielelläni vahaamiseen yhessä tuon deudorantin kanssa :)

 3. 3

  Ninnis sanoo

  Täällä testiryhmään haluaisi kovasti jo lähes kaikkea karvanpoistotapoja kokeillut ”piikkisääri”. Karvankasvu on säärissä nopeaa ja tummaa eikä vahauksesta tai epiloinnista ole apua kuin noin viikoksi. Eli vartalovoidetta olisin kiinnostunut testaamaan. Ecorellen tuotteet eivät on minulle entuudestan tuttuja,mutta olen sokerointipurkkia käsissäni hypistellyt. Tuotteiden ekologisuus on ehdottomasti iso plussa : )

 4. 5

  Alina sanoo

  Täällä yksi innokas testipaneeliin! Olen muutaman vuoden epiloinut ja sokeroinut ihokarvojani, mutta karvan kasvu ei ole vähentynyt. Olisikin mielenkiintoista tietää, voisiko kyseinen tuote vähentää karvan kasvua. Ihoni on pintakuiva ja suhteellisen herkkä, joten aina itselle sopivien tuotteiden löytäminen ei ole ollut helppoa. Luonnonkosmetiikka ei ole minulle uusi juttu, mutta Acorellen tuotteita en ole koskaan kokeillut, eikä ole oikein mitään ennakko-odotuksiakaan kyseisestä merkistä.

  Mielenkiinnolla ja avoimin mielin lähtisin kokeilemaan tuota voidetta vartalolle!

 5. 6

  inari sanoo

  Bikinirajan kanssa taisteleva sokeroinnilla karvat poistava ilmoittautuu myös kiljuen mukaan. Sokerointikin saa silloin tällöin aikaiseksi karvatupentulehduksia sekä sisäänpäin kasvaneita karvoja. Minä Minä Minä tahdon :)

 6. 7

  Minka sanoo

  Mielestäni olisin hyvä kokeilemaan näitä tuotteita koska olen nuori (15 vuotta) ja voisin edustaa meitä nuoria jotka seuraavat blogiasi. Ihoni ärtyy sheivaamisesta, ja haluaisin kokeilla voisiko tuo oikeesti auttaa. Saan sheivata kainaloita joka päivä, ja siltikin tuntuu ettei silkinpehmeitä kainaloita vaan onnistu saamaan.

 7. 8

  Sini sanoo

  Olen todella skeptinen kaikkia tuotteita kohtaan, jotka väittävät hillitsevän karvankasvua mutta osallistuisin testaamiseen silti mielelläni, koska olisi niin hienoa löytää tuote, joka toimisi. Haluaisin kokeilla tuota vartalovoidetta (ja sokerivahaa, jos sitäkin on mahdollista kokeilla). Bikinirajan karvoitusta vastaan taisteleminen on maailman turhauttavinta, kun ensin työllä ja tuskalla (painotus tuskalla) saa karvat pois ja sitten ne jo kasvavat heti takaisin ja yleensä vielä tulehtuneiden karvatuppien kera. Olisi kiva nähdä auttaako voide jopa minun hirviökarvoihini. :D

 8. 9

  Iris sanoo

  Olen himoinnut Acorellen Royalle vahaa joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan sitä tai muuta vastaavaa ja tuota vartalolle käytettävää voidetta. En ole päässyt vielä mihinkään sarjan tuotteisiin käsiksi vaikka kiinnostunut olen ollut jo vähän aikaa. Säärikarvojen ajelu on todella turhauttavaa…se sänki! Mahtavaa jos joku tuote oikeasti voi vähentää karvojen kasvua :) Luonnonkosmetiikkaa käytän melko paljon.

 9. 10

  MinnaMarika sanoo

  Jaahas, eikö mun kommentti tullutkaan perille kun aamulla kirjoitin että haluaisin kokeilla tuota vartalovoidetta sen takia että en ole vuoteen käyttänyt kosteusvoidetta koska en usko niihin enää, tai siis minusta tuntuu ettei iho oikeasti tarvitse mitään voiteita. Kun niitä alkaa käyttämään, iho jää niihin tavallaan koukkuun ja sitten niitä onkin pakko käyttää kun ihoa alkaa kiristää jne :D Täällä olisi siis hieman ”skeptinen” testaaja, mutta mielenkiinnolla kyllä haluaisin testata että toimiiko toi ihokarvojen vähentyminen oikeasti! Jospa tää mun kommentti nyt tulis perille, en enä kolmatta kertaa jaksais kirjotetta..

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Tuli se perille, mutta en ole käynyt koneella hyväksymässä kommentteja koko päivänä – ennenkuin vasta nyt siis. :)

 10. 11

  Herttarouva sanoo

  Olen yleisväritykseltäni tummahko ja -tadaa!- myös ihoni karvat ovat tummia. Koska tämä ei ole yleensä naiselliseksi mielletty ominaisuus, myöskin poikaystäväni dissaa säärikarvojani (ja muitakin, kröhm). Valitettavasti olen hirveän laiska niitä ajamaan ja viimeistään 24 tunnin kuluttua sheivaamisesta ihostani pilkistää pieni siilinpoikanen. Siksi haluaisin muuttaa uskomustani kyseisten tuotteiden toimivuudesta ja osoittaa mielipiteeni vääräksi (sekä kerätä pointseja miesystävältäni). Toiveenani olisi siis kokeilla vartalovoidetta.

 11. 12

  Ansku sanoo

  Tähän testipaneeliin olisi kyllä kiva päästä jo ihan senkin takia, että olen ihan pikkuriikkisen skeptinen tämän toimivuudesta:D Mutta, koska itse omaan erittäin lyhyessä ajassa pitkäksi kasvavat ihokarvat ja vieläpä suht kuivan ihon enkä voi kovin usein sheivata esim sääriäni tämän ongelman takia, niin olisi aivan mahtavaa kokeilla, josko tässä olisi apua ongelmiini(: Olen vähän sellainen tyyppi etten usko ennenkuin itse näen tai koen asian toimivuuden :DD Että täältä löytyisi yksi skeptikko-testaaja!!!

 12. 13

  sanoo

  Olisi mielenkiintoista osallistua testaamaan deodoranttia, koska liikun paljon. Jumppaan olisi mukava mennä testidödö kainaloissa:)

 13. 14

  Ape sanoo

  Kulmani nypin ja kainoloni sekä sääreni sheivaan (tarpeen tullen). Karvoitukseni on hyvin ohutta, eikä muutenkaan runsasta joten karvanpoisto sheivaamalla on toiminut minulla hyvin, yhtä aluetta lukuunottamatta. Bikinirajat ovat aina tuottaneet ongelmia, sillä ihoni ärtyy karvojen poistosta, eikä edes sheivaaminen ole toiminut tällä alueella. Jos ongelmaani löytyisi ratkaisu, kenties Acorelle Essentiel Epil, voisin kerrankin pukea bikinit ylleni ylpeänä. Mielelläni ottaisin myös karvojenpoistotuotteet avukseni. Olen 23-vuotias, terve opiskelija ja haluaisin siis mielelläni osallistua paneeliin testaamalla vartalovoidetta.

 14. 15

  Minttu sanoo

  Mua voisi kiinnostaa tuo vartalovoide ihan vain siksi, että a) olen laiska epiloimaan. Olisi ihanaa, jos sitä ei tarvitsisi tehdä usein. b) olen laiska rasvaamaan kroppaani. Olisi ihanaa, jos siihen olisi muukin syy kuin kosteutus.

  Ja minä epiloin myös käsiäni, joten testipinta-alaa on vaikka kuinka. :)

 15. 16

  jjansku sanoo

  haluasin testaajaksi todella paljon. Mulla on tosi tummat ja nopeasti kasvavat karvat (joka paikassa :D) ja joudunkin sheivailemaan joka päivä. Omistan myös epilaattorin, mutta vaikka sillä luvataan 4:n viikon karvattomuus, mulla ei kyllä mene varmaan edes 2 viikkoa kun karvoja alkaa puskemaan joka paikasta.. Mua on vaivannut tää jo ala-asteella ja koulussa mun lempinimi(haukkumanimi siis :D) olikin karvatyttö… :(

 16. 17

  Mammeli72 sanoo

  Arvaa vaan onko kiva kun keski-iän kynnyksellä leuka pukkaa karvaa?? No ei! Ja niin ihanaa kuin raskausaika olikin niin mokoma vaan lisäsi ongelmaa! Kaikki apu ois ihan tarpeen.

 17. 18

  zz sanoo

  Haluaisin mukaan, koska kärsin ympäri vuoden helposti ärtyvästä ihosta höyläyksen yhteydessä. Talvisin iho menee jopa rikki ja ihottumaiseksi, mutta onneksi tämän talven osalta säärten kunto on vielä erinomainen eikä vaikeuttaisi testailua mitenkään. Lisäksi olen nyt raskaana ja voisin kuvitella, ettei jatkossa aikaa jatkuvaan karvanpoistoon ole entiseen malliin – joten joku tällainen tuote olisi todella upeaa löytää, vieläpä luonnonmukaisena. Testailisin mieluiten vartalolle tarkoitettua tuotetta.

 18. 19

  vaanaikaa sanoo

  Haluaisin päästä kokeilemaan vartalovoidetta, olisi hienoa jos tuote todella vähentää ja hillitsee karvojen kasvua, ei mulla näin 2pienen lapsen kanssa ole aikaa jatkuvasti sääriä sheivailla. Kunpa tuollainen voide vähentäis sheivailu kerrat edes puoleen siitä mitä nytten niin todennäköisesti minusta tulisi ainakin ko tuotteen pitkäaikanen käyttäjä.

 19. 20

  Mytty sanoo

  Haluaisin tulla testiryhmään vartalovoidetta tai dödöä kokeilemaan. Olen todella laiska sheivaaja, kesäisin toki ajan karvat, mutta muuten saattaa mennä viikkokausia ennen seuraavaa säärtenajelua. Kainalokarvat toki ajelen aina kun ne näkyy, toisin kuin sääret talvisin. :P Tämä olisi siis erinomainen tällaiselle laiskailijalle, jos se tosiaan vähentää karvankasvua!

 20. 21

  Jenni sanoo

  Hei! Minä olisin innokas testaamaan dödöä. Minulla on nopea karvankasvu ja haluaisin nähdä ja kertoa kaikille, hidastaako tämä oikeasti karvankasvua.

 21. 22

  Katja sanoo

  Haluaisin mielelläni testata deodoranttia. Olen aika laiska käyttämään vartalovoiteita, koska ihoni ei ole kovin kuiva ja karvankasvukin aika hentoa, eli se ei varmaan ole oikea tuote minulle. Mutta kainalot sheivaan muutaman kerran viikossa ja deodoranttia käytän päivittäin, joten siihen yhtälöön olisi mielenkiintosta saada uusi ratkaisu. Epiloin jalkojani ja käsivarsiani, en vain ole uskaltanut vielä kokeilla laitetta kainaloihin, mutta eiköhän se olisi jo aika :) En siis tarvitse vahaa tms. ihokarvanpoistotuotetta.

  Lisäksi ilmoittaisin äitini halukkaaksi kokeilemaan tuotetta kasvoille. Hänellä on alkanut tulla yhä enemmän karvoitusta kasvojen alueelle ja se on tosi ikävää naiselle, vaikka vaaleita ovatkin. Sillä rouvalla on kyllä aikaa ja halua käyttää voiteita päivittäin, vaikka tyttärelle tämä ei ole periytynyt :D Molemmilla sen sijaan on sana hallussa, eli täältä voi odottaa laajaa tuoteanalyysiä, jos meidät valitaan!

 22. 23

  Nannana sanoo

  Hei, ajattelin häiritä sinua vielä ja ehkä kysellä vähän tyhmiäkin :) Nämä ihmetyksenaiheeni eivät liity mitenkään tähän aiheeseen, vaan bare mineralsin pohjiin.

  Olen nyt jo hetken ajan ottanut innolla selvää mineraalimeikeistä eri firmojen sivuilta ja bare mineralsin kanssa heräsi pieni ihmetys. Olen siis yrittänyt hakea kysymyksiini tietoa muualta, mutta vastausta en ole löytänyt. ja kun ymmärtääkseni töissäni myyt tätä sarjaa, niin laitoimpa sitten viestiä :) Ja toki joku muukin asiaan paneutunut voi minua valaista!

  Get started kitin fair pakettia katsellessa huomio kiinnittyi foundationeiden erilaisiin sisältöihin;

  ORIGINAL SPF 15 Foundation – Fair : Active Ingredients: Zinc Oxide 19.6%, Titanium Dioxide 25%. Inactive Ingredients: Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides, Zinc Oxide

  ORIGINAL SPF 15 Foundation – Fairly Light : Active Ingredient: Titanium Dioxide 25%. Inactive Ingredients: Bismuth Oxychloride, Mica, Iron Oxides
  (http://www.bareescentuals.com/bareMinerals-Get-Started-Kit-with-Bonus-Gift/MasterGSK,default,pd.html)

  Ja kun minä olen luullut, että tuo pohjien hoitavuus(?) perustuu tuohon sinkkioksidiin, mutta eihän tuossa jälkimmäisessä pohjassa ole sitä ollenkaan! Olenko väärässä, vai onko tuo fair parempi ihon kunnon kannalta? Sinkkioksidin vaikutuksista löysin tällaista tietoa; ”Suojaa auringon UVA- ja UVB -säteiltä. Miedosti antiseptinen, edesauttaa ihoärsytyksen ja ihottumien paranemista. Suojaa ihoa.”(http://www.incihaku.fi/ainesosa.php?id=8494) lähteessä mainittiin myös Zinc Oxiden suojaavan ihoa (ulkoiselta)kosteudelta, mutta voiko se kuivattaa ihoa?

  Ja kun kerran tuossa Fairly Lightissä kerran on saman verran Titanium Dioxidea, kuin fairisssa niin maalaisjärjellä ajattelisi sitten noita muita aineita olevan suhteessa enemmän. jos näin on, niin silloinhan myös ihoa mahdollisesti ärsyttävän Bismuth Oxychloriden määrä on suurempi ja näin ollen todennäköisesti aiheuttaisi herkemmin ärsytystä??

  Tapani mukaan kirjoitin taas hirveän romaanin, mutta kiitos kärsivällisyydestä ja vastauksesta jo etukäteen!!

  • 23.1

   Mipa sanoo

   Kokeile sarjaa joka on halvempi ja omasta mielestäni reilusti parempi! Eikä ole bismuttia ja viimeistelypuuterissakin on zinkkiä. Siissellainen sarja kuin Barefeaced Beauty. Ihan paras minusta, tietty kaikilla omia lemppareitaan, mutta en ole parempaa mineraalipohjaa löytänyt. http://www.barefacedbeauty.fi

  • 23.2

   Sanni sanoo

   Olet oikeassa, sinkkioksidia ei ole kaikissa BM:n pohjissa. Itse huomasin saman joskus pari vuotta sitten, ja kun kysyin asiasta BM:n kouluttajalta niin asia tuli hänellekin täysin yllätyksenä. (Hän siis yritti ensin väittää että olen väärässä, ja että kaikissa pohjissa aivan varmasti on sekä sinkkioksidia että titaaniumdioksidia. Hän jopa väitti, että Fairly Lightin incissä on joku painovirhe. Myöhemmin, selvitettyään asian päämieheltä, hän joutui myöntämään että olin oikeassa. Valitettavasti selitystä sille, miksi sinkkioksidi puuttuu joistain pohjista, en enää muista. Saattoi liittyä jotenkin pohjan sävyyn.)

   Mutta kyllä, voidaan ajatella Fairly Light on vähemmän hoitava, koska siitä puuttuu tuo sinkkioksidi.

 23. 24

  Pirpeli sanoo

  …vähän myöhässä ;)
  eli edelliseen postaukseen palatakseni….todella IHANA!
  Tahtoo.. :) YSL:n kulta on ihana, haluaisin yhdistää siihen juuri tuota vihertävyyttä ja luumua…tuleeko YR:n sinisestä todellakin vihreä kullan kanssa yhdessä, luumukin näyttää paletissa vaalealta liilalta. Osaatko suositella YSL:n kullan kanssa muilta sarjoilta vihertävää ja luumua? Rajaus ja kajal on ihana liila..tiedätkö vastinetta sille, käytitkö samaa rajausta sekä luomella että kajalina (haluu ostaa kaupasta), olisko musta rajaus siihen liian kova?

  Kiitti neuvoista jo etukäteen vaikka kysymykset sekavia onkin ;)

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Jos sekoitat sinistä ja keltaista niin tulos on aina vihreä. :)

   Luumu on kaukana vaaleasta liilasta, on ihan tumma luumu, muistuttaa iholla jopa tummaa ruskeaa. Missä kuvassa luumu näyttää mielestäsi liilalta…? Ettet sekoita tuohon siniseen sävyyn joka on luumun ja vihreän keskellä…?

   Vastaavat tumma vihreä ja luumu… hmm… MACin Beauty Marked voisi olla lähellä tuota luumua, ja Make Up Storen Zone lähellä tuota vihreää, vaikka onkin vähän vaaleampi.

   Venomous-geelirajausta käytin sekä yläluomella että alaluomen sisärajauksessa. Vastaavaa sävyä i kaupasta löydy. Musta rajaus sopii myös erinomaisesti, tuo violetti tekee meikistä vain vähän värikkäämmän.

 24. 25

  paapu sanoo

  Oi, toi ois vastaus mun rukouksiin! Oon kärsiny hirsutismista tai jostain sen tapasesta ihan varhaisteinistä asti (eli tosi kauan, nyttemmin on jo teinivuodet ohi). Kasvoissa ongelma on pahin; pitkiä, vaaleita karvoja niin leukapielissä, leuassa kuin kaulallakin, ja niitä on paljon.. Alotin e-pillerien syönnin kasvojen karvotuksen takia ja oon kokeillu kaikkia aineita mitä käteen on osunu. Kerran jopa epätoivoissani ennen yksiä juhlia laitoin Veetin säärille ym. tarkotettua ainetta kasvoihini, minkä seurauksena mun koko naama oli kun se ois palanu. Ja pahasti vielä, eipä viikkoon kasvoille Bepanthenia kummempaa laiteltukaan. Aivan hirveetä, naurattaa tälleen jälkikäteen kyllä. :D Tähän ongelmaan en tosin oo vieläkään löytäny ratkasua, sillä nyppiminen on ihan toivotonta. Ajeleminenkin kokeiltu, ei ei ei. Vahaliuskoja en osannu taas käyttää. Huomauttelua asiasta en (onneks) oo koskaan joutunut kuulemaan, mutta asia silti on vaikuttanu paljon mun itsetuntoon. Luonnonvalo on vihollinen, ellei oo kaulahuivia, johon hautautua. Poikaystävä usein naureskelee, et mulla kasvaa parta senkin eestä kun taas sil itellään kasvaa vieläkin vaan sellasia naurettavia teinipoika-haituvia, mitkä mä nypin pois. Ei mee aina ihan tasan.. Onneks sillä kasvaa sentää viikset ja mulla ei. :)

  Oisin siis tosi hyvä testaaja koska haluisin ite kipeesti testata tuotetta ja erityisen paljon toivoisin sen toimivan. Ja toki sitoudun siihen mihin lupaan. ;)

 25. 26

  Siny sanoo

  Todellakin kiinnostaisi päästä testaamaan toimisiko tuote ihan oikeasti.
  Itse haluaisin kokeilla joko kasvovoidetta tai deodoranttia. Esim kainaloihinkaan ei kyllä tahtoisi niiden karvojen heti samana iltana vielä pukkaavan, joten olisi kyllä hienoa jos tälläisellä tuotteella voisi vähän hidastaa asiaa. :)

 26. 27

  Sonja-Greetta sanoo

  Olisi ihan huippua päästä kokeilemaan tuotteita! kaikenlisäksi kun olen nuori aikuinen, mielipiteelläni oilisi tämänlaisessa tuotekokeilussa merkitystä!
  Olisin sitoutunut tuotteen käyttämiselle.

 27. 28

  Nappula sanoo

  Sattuipas sopivasti. Oon tässä lähiaikoina alkanut tuijotella (vähän liikaakin) kasvojeni karvoitusta. Tuollaista vaaleaa nukkaahan se on, mutta pitikin mennä lukemaan artikkeli entisajan kaunottarista. Heidän salaisuutensa oli ajella kasvojen karvat. Mua ei kauheasti kiinnostaisi naaman sheivaaminen (?) mutte olen kyllä testannut mm. vahaa ja semmoista pientä ebaysta ostettua häkkyrää (jota en uskaltanutkaan käyttää..). Haluaisin siis ehdottomasti testata tuota kasvovoidetta, vaikka hieman skeptinen olenkin.

  Myös vartalovoide kiinnostaa. Luonnostaan tummahiuksisena ihokarvatkin on ärsyttävän tummia ja pienikin sänki näkyy. Kun käy 3-4 kertaa viikossa urheilemassa, olisi kiva ettei tarvitsisi aina edellisiltana muistaa että ”apua, meen treenaamaan. Onkohan mun koivet taas ihan sängellä”.

 28. 29

  NasuKristiina sanoo

  Täällä yksi karva-apina on enemmän kuin halukas kokeilemaan kyseistä vartalolle tarkoitettua tuotetta.Yleensä sheivaan karvat pois, mutta monesti olen suunnitellut ostavani jotain vahaa jolla sais pysyvämpää tulosta aikaan. Se vaan on jäänyt tekemättä kun en ole osannut päättää mitä ostais. Vähän on tietty pelottanutkin vahaus, että kuinka se sattuu.Nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla sitä sokerivahaustakin. Jos tämä tuote todellakin toimii, se on enemmän kuin sata jänistä tämmöiselle karvakoivelle joka saa olla alati höyläämässä kinttujaan.

 29. 31

  Tetti sanoo

  Olisi mielenkiintoista päästä kokeilla kasvovoidetta. Ongelmana ovat sekä ”viikset” että kulmakarvat, joita ei kai tulisi nyppiä yläpuolelta, mutta kun karvoja kasvaa hajanaisesti ja paljon noin sentin säteellä varsinaisten kulmakarvojen yläpuolella.

  Tummien ja paksujen karvojen ja niiden nopean kasvun vuoksi kasvovoide pääsisi oikeaan tulikokeeseen! :D

 30. 32

  Tiltu Kultu sanoo

  Vaikeasti atooppinen ja erittäin herkkä ihoni ei pidä sheivauksesta. Tai epiloinnista, jota valitettavasti (ja jota kohtalotovereideni kauhuksi- onhan minulla tässä tapauksessa valitettavan korkea kipukynnys-) käytän ihokarvojeni deletoimiseen. Näppyä pukkaa ja hillitöntä kutinaa varsinkin kainaloihin ja bikinirajaan, jonkun verran myös sääriin.
  Eniten olisin kiinnostunut tuotteesta vartalolle. Käyttökohde erityisesti olisi sääret, jotka työasusta johtuen ovat esillä lähes päivittäin työssäni. Selvennän vielä, että työasuni on jakkupuku, joten kaikki likaisemmat mielikuvat voitte jättää unholaan. Finnejä eivät valitettavasti sukkahousutkaan voi poistaa ja finnejä seuraa varsinkin säärten epiloinnin tuloksena.
  Bikinirajaa ei onneksi tarvitse töissä esitellä, se se vasta kamala olisikin! Vartalotuote-vaihtoehto käynee siihenkin.
  Olisi vallan mukavaa päästä testaamaan jotain luonnonmukaista, koska olen ihotautini takia joutunut turvautumaan jos jonkinlaiseen lekurin kirjoittamaan linimenttiin. Haluaisin löytää luonnollisen ratkaisun iho-ongelmiini, sillä laboratoriotestatut kortisonit jne hillitsevät vain oireita, eivät syytä. Uskon syyn iho-ongelmiini löytyvän muualta, ja toivon tämän olevan ensimmäinen askel.

 31. 33

  Erika sanoo

  Hei,
  uusi apu karvaongelmiin olisi enmmänkuin tervetullut ! Hiukseni (ja karvani) ovat tummia, mutta ihoni on hyvin vaalea – kontrasti saa karvat hoitamattomana suorastaan loistamaan. Sokeroinnista karvoitukseni alkoi kasvaa ”sisäänpäin”, mikä sai aikaan kovan kutinan ja seuraukset sen mukaiset. Jos jotakin uutta apukeinoa olisi tarjolla, lähden mielelläni testaamaan.

  Terveisin Erika

 32. 34

  sanoo

  Säärikarvoja en jaksa ajella, kasvoissa minulla ei (onneksi) vielä kasva niitä viiksihahtuvia (ystävättäreltäni ne kyllä nypin säännöllisesti) mutta dödön voisin testailla ja antaa siitä rehellisen kuluttaja-arvion blogissani. Kainalokarvoja en suostu vahalla ennen testiä poistamaan :D

 33. 35

  Mirre sanoo

  Kaikkia kiinnostaisi kokeilla, mutta mieluiten ottaisin testiin deodorantin. Mun kainaloiden (ja kaikkien muidenkin paikkojen kyllä..) karvojen kasvu on jotain niin järkyttävää ettei tosikaan. Höyläämistä on turha edes ajatella, saisi vedellä melkein kaksi kertaa päivässä jos tahtoisi silkoisina pitää, ja kainalot ärtyy harvemmastakin tahdista. Epiloimaan joudun jotakuinkin viiden päivän välein, viikko on ehdoton maksimi. Tiheästä epilointitahdista huolimatta karvanpoisto nipistää yhtä pahasti joka kerta :/ Jos tämä dödö oikeasti tehoaisi niin voisin vihdoinkin huokaista helpotuksesta! :)

 34. 36

  Tiia sanoo

  Täällä olis yks vartalovoiteesta kiinnostunut karvamisu! Karvaongelmani ovat alkaneet itseasiassa vastikään uudestaan kun lopetin e-pillereiden käytön muutama kuukausi sitten. Esimerkiksi säärikarvat ovat alkaneet vahvistua todenteolla. Herkkäihoisena niiden ajelu tai epilointi on todella epämukavaa. Karvan kasvun alkaessa ihoa kutittaa niin kovin, että raavin unissani kamalat jäljet jakoihin :(

  Ongelmanani on myös bikinirajat, jotka tuntuvat leviävän jatkuvasti laajemmille alueille. Karvaa myös puskee erittäin nopeaa. Tykkään käydä pari kertaa viikossa uimassa, mutta hävettää kun bikinirajani punoittaa kirkuvana sheivauksien jäljiltä. Iho ei kestä ollenkaan ajelua.

  E-pillereiden lopetus tuntuu vahvistavan karvan kasvua vilkkaasti (toivottavasti väliaikaista) ja odottelenkin jo kauhulla ensimmäisiä mahdollisia viiksiäni. Niitä odotellessa kävisin mielelläni muiden karvojen kimppuun!

 35. 37

  Laura T. sanoo

  Heippa.

  Lopetin hormonallisen ehkäisyn käytön puoli vuotta sitten, ja siitä asti kehoni on ollut aivan sekaisin. Tämä valitettavasti näkyy myös ihokarvojen kasvaessa tuplavauhtia ja vähintäänkin tuplasti paksumpina. Viime viikolla totesin omistavani jo viiksikarvatkin joten jos joskus, niin nyt olisi mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan tuotteita!

 36. 38

  Henna sanoo

  Haluaisin testata tuota kasvoille tarkoitettua voidetta, sillä kärsin monirakkulaisista munasarjoista ja niiden mukanaan tuomasta hirsutismista. Olisi kiva kokeilla toimiiko karvankasvunhidastajat oikeasti ja tämä olisi siitäkin hyvä tuote että on luonnonmukainen!

 37. 39

  Tytönhupakko sanoo

  Olisin kiinnostunut testaamaan dödöä.
  Herkkä ihoni ei pidä lainkaan sheivausvaahdosta ja sheivauksen jälkeen kainalot kutiaa pitkään. Olen kokeillut eri merkkisiä vaahtoja mutta kaikissa sama juttu.
  Tässähän sitten testattaisiin tuotteen soveltuvuus atooppiselle iholle.

  Dödö (ja sokerivaha)tulisi todellakin tarpeeseen :)

 38. 40

  Maija sanoo

  Minua kiinnostaisi testata vartalovoidetta. Ongelmaksi koen säärikarvat. Kesäisin epiloin jalat muutaman kerran kuukaudessa, mutta näin talvikautena en muista epiloida. Ja sitten jumpassa ja uimahallissa on ”järkyttävä ja nolo” näky jaloissani.
  Olisi ihanaa, jos karvojen kasvuun saisi luonnollisen avun. Epilointi ei varsinaisesti ole epämielyttävää, mutta sisäänkasvaneet karvat ovat kamalia. Sitoutuisin mielelläni tähän projektiin, jos sillä voisi saada pidempiaikaista hyötyä. :)

 39. 41

  Eloveena sanoo

  Hei!
  Onpas todella monta innokasta testailijaa jo ilmottautunut! Testataanpa nyt sekin, että luetko kaikkien halukkaiden viestit :)
  Eli mukaan ilmottautuu halukas vartalovoiteen testaaja ja innokas luonnonkosmetikkan ystävä. Olisikin jo aika tehdä bikinirajalle ja säärikarvoille jotain, että pääsisi taas harrastamaan ”avantouintia”.

  • 41.1

   Sanni sanoo

   Hih, huomasin että mulla luki ”torstai 25.11.” – mutta 25. päivähän on perjantai. :) Tarkoitus oli siis että ilmoittautumisaikaa on torstaihin klo 21.00 saakka, mutta hyväksyn sut vielä mukaan koska päivämäärä oli virheellinen. :)

   (Ja luen kyllä kaikkien viestit! ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.