Haluatko I Love Me -messuille?

Moro!

 iloveme_img_3724

Mulla olisi täällä kaksi lippua viikonlopun I Love Me -kauneusmessuille Helsinkiin.

Itse en pääse messuille kun ”joudun” niinkin ikävään paikkaan kuin Ahvenanmaa <3, joten liput kelvannevat jollekulle teistä?

iloveme_arvonta_lakat_img_3726

Heitän lippujen seuraksi vielä kimaran suloisia nudekynsilakkoja niin tulee kynnetkin iloisiksi, niinkuin mun kynnet eilen :) Essieltä sävyt Wrap Me Up ja Just Stitched ja Lumenelta sävyt Silokallio ja Usvaniitty.

Arvon liput tänä iltana yhdelle hengelle, joku voi siis napata kaverin messiin :)

Osallistut arvontaan sanomalla jotain kivaa kommenttilaatikkoon. Jätäthän s-postiriville myös sähköpostiosoitteesi niin saan sinuun yhteyden.

Osallistumisaikaa on tämän päivän ajan eli 18.10. kello 24.00 saakka.

Kyttäilkää sitten osallistujat heti huomisaamuna sähköpostianne niin saan voittajan osoitteen mahdollisimman nopsaan ja liput postiin heti huomenna että varmasti ehtivät perjantaiksi. :)

Arvonta suoritettu: liput saa Martsa. Onnittelut ja mukavia messuja :)

*

P.S. Ainiin, koska olen Laveran ystävä (ja olisin ollut heidän osastollaan töissä jos ei olisi ollut tuota sovittua Ahvenanmaa-menoa) niin vinkkaan tähän Laveran messutarjouksesta: Laveran osastolla 7F61 kaikki tuotteet messujen ajan peräti -40% alennuksella! Siis kaikki. Lisäksi 15 ensimmäistä ostajaa saa jokaisena messupäivänä yllätyslahjan. :)

Kommentit
  1. 2

    Anna Banana sanoo

    Naisen elämä helpottaa kummasti, kun tajuaa oikeankokoiset rintaliivit! Mä oon käyttänyt aivan väärää kokoa itse ja nyt ei enää purista, kiristä ja tursuile. Sun blogi on paras ja ihanaa Ahvenanmaata!

  2. 3

    NiinaK. sanoo

    Sulla on ihana blogi! Ja sun hiusten väri, täyttä rakkautta ♡