Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta!

En tiedä kuinka monelle teistä tämä tuote on entuudestaan tuttu, mutta minä havahduin sen olemassaoloon erään asiakkaan vinkistä. Kyseessä on hiuksiin jätettävä vaalentava spray, joka vaalentaa luonnollista hiusväriä 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaalennustulosta voi tehostaa kuivaamalla hiukset auringossa tai hiustenkuivaajalla.

BlondeSpray3

Kuvat jo kertovatkin, että tuote on Schwarzkopf Blonde -sarjan  S1 Blond Spray. Asiakkaani kampaaja oli suositellut hänelle tätä suihketta tyvikasvun vaalennukseen kampaajakäyntien välissä. Olin ensin ihan että ”häh?” Voiko muka olla vaalentava tuote jossa ei erikseen sekoiteta hapetetta ja väriainetta, mutta ilmeisesti voi.

Tulin niin uteliaaksi että oli pakko ostaa puteli ja kokeilla itse. Ja hyvä että ostin! Kiitos siis tuntemattomalle asiakkaalleni tästä loistovinkistä.

BlondeSpray

Miksi olen niin innoissani tästä löydöstä on se, että pullosta riittää varmaan 10 tyvenvaalennuskertaan, ja kun putelilla on hintaa 9€ niin eipähän tule kovin kalliiksi tyvikasvun hoitaminen enää! :) Parhaiten suihke toimii vaaleista keskiruskeissa hiuksissa. Minun oma hiusvärini on 7:n luokkaa, ja vaalennan sitä vain 1-2 astetta, joten minulle tällaisen miedon sprayn tehot riittävät tyvikäsittelyyn erinomaisesti.

”Blond Spray antaa hiuksillesi luonnollisia, auringonvaaleita tehosteita täynnä kiiltoa – hellävaraisesti ja kätevästi. Suihkuta hiuksiisi kesätunnelmaa ja valitse toivomasi vaalennusaste. Koe rantatunnelmaa luomalla tehosteita joko yksittäisiin hiussuortuviin tai kauttaaltaan kaikkiin hiuksiin. Vaalentaa luonnollista hiusväriäsi 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaaleamman tuloksen aikaansaamiseksi toista käsittely 2-3 päivän kuluttua. Maksimivaalennus 2 sävyä.”

Rantatunnelmasta en tiedä, mutta itse sain tyvikasvun peittoon kahdella käsittelykerralla. Mahtavaa!

Juuren_vaalennus

BlondeSpray2

Kahteen käsittelyyn kului ainetta punaisen viivan näyttämään kohtaan. Pakkaus lupaa, että suihke riittäisi peräti 15-20 käsittelyyn, mutta ehkäpä sillä tarkoitetaan kevyttä raitakäsittelyä. Joka tapauksessa riittoisaa ainetta! Ja niin helppoa käyttää. Suihkutan ainetta vastapestyihin hiuksiin, möyhin vähän sormilla (en käyttänyt edes hansikkaita, aine tuntui niin miedolta eikä juuri haisekaan millekään), annan kuivua ja se on siinä.

Onko joku muukin kokeillut Blond Sprayta? En tajua, miksi en ollut koskaan huomannut sen olemassaoloa. Älyttömän kätevä tuote!

Kommentit
 1. 1

  Miina sanoo

  Kiitos paljon vinkistä! Kävin ostamassa tätä heti lauantaina (niin oli vissiin muutama muukin käynyt Hgin Sokoksella :D ) ja kokeilin eilen illalla suihkun jälkeen juurikasvuun. Voi että kuinka helppoa ja kätevää! Tässä ei ole mitään voimakasta tuoksua ja tulos oli jo yhden käsittelykerran jälkeen minulle riittävä! :) Loogisesti ajateltuna tästä ei voi mitenkään olla enempää haittaa kuin kunnon vaalennusväreistä, joilla kuitenkin yleensä olen tukkaani (juurikasvua) melkein kuukauden välein värjännyt. Tuolloin ainetta aina menee myös muualle kuin siihen juurikasvuun, tällä täsmätuotteella saan vaalennuksen hyvin tuohon juureen. En kyllä tajua, miten en ole tätä ennen hokannut, etenkin kun olen vaalennellut hiuksiani kohta 15 vuotta…Kiitos Sanni! :)

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Kiva kuulla! Muakin ihmetyttää, miten en ollut ainetta aiemmin rekisteröinyt vaikka olen kanssa värjännyt hiuksia tosi monta vuotta ja vielä pyörinyt hiusfoorumeillakin.

 2. 2

  Blondiini sanoo

  Käytin itse tuota suihketta aiemmin värjäämättömiin hiuksiini ja se toimiikin hyvin yksinään. Varoitan kuitenkin, että ei kannata laittaa muuta hiusväriä tuolla tehdyn vaalennuksen päälle tai hius muuttuu ”purukumiksi”. En tiedä mistä johtuu, mutta itse sain huomata sen kantapään kautta… :/
  Olin käyttänyt tuotetta vain päällihiuksiin ja aina vain tyveen ensimmäisen vaalennuskerran jälkeen. Alta hiukset olivat kampaajakäynnin jälkeen loistokunnossa, mutta päällihiukset katkeilivat ja muuttuivat hirveiksi. Siskolleni kävi samoin, joten ei kampaajastakaan ollut kiinni.

  • 2.1

   Anonymous sanoo

   Hius on muuttunut ”purukumiksi” ja katkennut koska se ei kestänyt enään vaalennusta. Eli kyseessä on voimakas tuote joka rasittaa hiusta erittäin paljon..

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Melkein kaikkialta; Anttiloista, Sokoksilta, Stockalta, Kickseistä, Prismoista, City-Marketeista…….

    • 3.1.1.1

     Sanni sanoo

     Heillä on sitten tuote tilapäisesti lopussa ja täydennystä tulee varmasti jossain vaiheessa.

      • 3.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Maksoi tuolloin jotain 12-15 euron kieppeillä. Tuote on sen jälkeen vaihtanut nimeä ja pakkausta ja jonkun lukijakommentin mukaan spray olisi nyt jopa lopetettu. Muilla merkeillä on vastaavia suihkeita, olen itse kokeillut John Friedan suihketta mutta se ei ollut ollenkaan yhtä tehokas kuin tämä Schwarzkopfin.

 3. 4

  Jonna sanoo

  Heippa,
  kokeilin myös tätä tuotetta ja pakko sanoa että ei ainakaan minulle tuottanut suurta iloa. Täytyy vielä tsekata miten on värin kannalta mutta ainakin itsellä on outo tahmatunne hiuksissa ja tekisi mieli mennä heti pesemäään hiukset uudelleen. Mutta en kuitenkaan anna vielä periksi ja kokeilen uudelleen ja toivotaan silloin parempaa tulosta.

 4. 5

  Anette sanoo

  Itse olen nyt pari kertaa kokeillut tätä laittaa, kummallakin kerralla hiukset tosiaan jäävät kuivuttuaan tahmeiksi.. :/

 5. 6

  visitor sanoo

  Moi Sanni! Itsekään en ole tiennyt tällaisen tuotteen olemassaolosta ja ehdinkin jo innostua ja lisätä sen oitis ostoslistalleni. Sitten kun luin kommentteja mieleni taisikin vähän muuttua. Tunteet on vähän ristiriitaiset tällä hetkellä; toiset kehuu vuolaasti, toisilla hiukset kuivui/paloi/takkuuntui ja osan täytyi jopa leikkauttaa hiuksensa.

  Itse olen värjännyt hiuksiani vaaleiksi kaupan aineilla kohta melkein 15 vuoden ajan, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia ja hiukseni ovat hyvässä kunnossa. Värjään hiukseni (tyvikasvun piiloon tai erisävyisiä raitoja) noin parin kuukauden välein.

  Nyt kuitenkin alkoi pelottaa, että mitä jos omat hiuksenikin menisivät pilalle tuosta tuotteesta, mikä tuntuisi sinänsä hassulta, koska tuote on vaalennustehoiltaan vain murto-osa siitä mitä normaalisti käytän.

  Ehkä suurin eroavaisuus tämän tuotteen ja normikauppavärien kanssa on se, että väri jätetään hiuksiin eikä sitä pestä pois, eli voisiko se sitten pitkän vaikutusajan vuoksi jotenkin heikentää hiuslaatua..? Vaikka sekin tuntuu oudolta, koska aine on kuitenkin niin mietoa (ja itse olen todella usein unohtanut omat vaaleat hiusvärini hiuksiini liian pitkiksi ajoiksi eikä tämä ole koskaan vaikuttanut hiusteni kuntoon mitenkään).

  En tiedä voisiko monien hiusongelmat johtua siitä, että ovat käyttäneet tätä tuotetta liian usesti, liian paljon kerralla tai värjättyihin hiuksiin..?

  Kysyisinkin sinulta Sanni, oletko jo ehtinyt tiedustelemaan omalta kampaajaltasi tästä tuotteesta? Niin ja jäikö sinulla “tahmea” tuntu hiuksiin suihkeen lisäyksen jälkeen kuten muutamalla kommentoijalla? Osaatko vielä sanoa kuinka nopeasti värin vaalenemisen huomaa? (tunnissa, myöhemmin samana päivänä, seuraavana päivänä?) Kiitos :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Moi visitor!

   En ole ehtinyt käydä kampaajalla sen jälkeen kun tein suihkekäsittelyn (käyn kampaajalla tosi harvoin, ehkä pari kertaa vuodessa), joten ikävä kyllä mulla ei vielä ole oman kampaajani näkemystä asiaan. Omat hiukseni eivät jääneet käsittelystä tahmeiksi tai minkään muunkaan tuntuisiksi. Muistaakseni vaalenemisen huomasi parissa tunnissa, en oikein muista enää kun tuosta on jo useampi kuukausi. :P Värjään tyvikasvuanikin tosi harvoin, ja nyt kun kesäaurinko on vaalentanut hiuksia luonnostaan niin mun ei tarvii käsitellä tyveä taas pariin kuukauteen.

   • 6.1.1

    HELVI VATANEN sanoo

    OLEN erittäin tyytyväinen löytööni ole vanha
    77v mummo.. Kampaamossa kerran kuukaudessa ruskeaksi värjätty,mutta harmaa juuri,kun näkyy jo viikonkin päästä.. ajattelin odottaa koko harmaata
    luonnostaan.. Onneksi kaupan hyllyltä huomasin tämän. Olen viikottai nyt 3 kertaa suihkuttanut,
    2 tuntia ennen suihkuun menoa ja ihanaa ,nyt
    aivan ihanat raita sävyt,niinkuin telkkarin toimittajilla on…..kiitos—

 6. 7

  Saara sanoo

  Minäkin olin yksi noista innostuneista käyttäjistä, tyvikasvun vaalentaminen sujui niin helposti ja kätevästi ja oli vielä edullista. Sitten laitoin tekorastat ja kun värjäsin tyven suihkeella, se valui ja imeytyi jotenkin kuitujen seassa olleisiin hiuksiini ja kun otin rastat pois, oli hiukseni katkenneet pitkistä polkkatukan pituiseksi ja jäljelle jäänyt tukka on pelkkää purkkaa. Eli varoitan aineen käyttöä jos edes osa hiuksistasi on aikaisemmin vaalennettu jollain ”tavallisella” värillä, se imee suihkeen ja hius kärsii todella paljon. Enää en uskalla käyttää suihketta sillä pelkään että se valuu värjättyihin latvoihini ja loputkin hiukseni katkeavat.

 7. 8

  sara :D sanoo

  moi sanni:) mäki haluisin vaaleentaa mun hiuksii mut en oo varma toimiiks toi tumman/keskiruskean välillä ja jos olen värjännyt ne sen värisiksi niin toimiiko se niillekkin
  :)))

  • 8.1

   Sanni sanoo

   En osaa sanoa :) Tokihan tuo vaalentaa kaikenvärisiä hiuksia sillä vetyperoksidi vaalentaa oli hius minkä värinen hyvänsä, mutta et varmaankaan saa mitään vaaleita raitoja vaan vaaleanruskeita.

 8. 9

  Emma sanoo

  En tiedä tuosta, mut mä käytän John Friedan go Blonder sprayta, ja hyvin toimii, kun olin käyttänyt sitä 3 kertaa ihmiset alkoi jo kysymään et oliko värjänny hiukset

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Tuo Friedan tuote on kuulema vastaavanlainen kuin Schwarzkopfin, eri merkki vain. Sitäkin voisi vaikka kokeilla seuraavaksi. :)

 9. 10

  Ani sanoo

  Itse olen värjännyt hiuksiani tuolla tuoteella n.6 vuotta ja hyvin on toiminut. Ennen sitä värjäsin hiuksiani normi blondausväreillä ja shokkiväreillä. Edelleen käytän osassa päätäni shokkivärejä. Minulla tämä spray ei ole vaikuttanut muihin hiuksiin. Toki sen myönnän, että hiukset ovat aluksi tahmaiset (mistä minä pidän, koska silloin ei tarvitse käyttää muita ”mömmöjä” (muotoiluvaahto, vaha, geeli yms.) niin paljon hiusten kohottamiseen). Mutta tahmaisuus on aina hävinnyt ensimmäisen suihkukerran jälkeen. Myös ainetta levittäessä olen aika tarkkana, ettei se pääse valumaan mihinkään (erit. korvantausta, niska), koska jos sitä sinne jää, niin on alkanut hieman kirveltämään, mutta kun pesee pois samantien värjäyksen jälkeen, niin ei häiritse yhtään. Ja muualla päänahassa se ei ole kutissut. Mielestäni huipputuote. En missään nimessä luovu sen käytöstä, on niin paljon helpompi ja halvempi tapa blondata hiuksia. Ja itse teen yleensä pari värjäyskertaa haluttuun lopputulokseen.

 10. 11

  Ellu sanoo

  Kuinka usein pistit suihketta? Itse pistin juuri toista päivää peräkkäin ja hiukseni ovat hurjasti alkanut vaalentua, minä tykkään!!:)

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Suihketta suositellaan muistaakseni käyttämään max. kaksi kertaa peräkkäin, ja itse saan riittävän vaalennuksen juurikin laittamalla suihketta kahtena päivänä peräkkäin.

 11. 12

  Emma sanoo

  Jeps, kävin ostamassa ton ja toistaiseksi on hyvä ollu, odottelen tässä tulosta :)

  Siis itselläni on kainaloiden yli ulottuvat hiukset ja laitoin ainetta koko tukkaan, ja ainetta meni TASAN 6 suihkausta, tosin kuin ennen käyttämäni john friedan go blonder sprayssä men i 1/4 koko pullosta :D

  Ja lisäksi hehkutan että aineessa ei ole samanlaista pistävää hajua kuin john friedan tuotteessa.

  Ja halvempaakin se on♥

  Kiitos arvostelusta, en olisi muuten löytänyt koko tuotetta :D

 12. 13

  Misty sanoo

  Pakko tulla kommentoimaan, että ostin tuotetta ihan suosituksestasi ja tykkään aivan älyttömästi! Tekee juuri sopivan raikastuksen tyvikasvuun ja jotenkin vielä tukeekin hiusta aivan kuin olisi ollut oikeassa värjäyksessä =)

 13. 14

  sanoo

  tää on vissiin aika vanha postaus,mutta silti!
  itelläni on tummemmat hiukset kun sulla,ja haluaisin spraytä koko päähän,eli blondata sillä hiukset,mitä luulet onko se mahollista?:)
  ja sit vielä yks juttu,oon 11v ja äiti sanoo et värit on vaarllisia lapsille,mutta aika moni mun kavereista,melkeen kaikki on värjänny hiuksiaan,eikä niille oo tullu mitään,
  tekisin allergia testin eka sillee et laittaisin väriä käteen ja katon oonko sille yliherkkä.mitä luulet,onko väreistä jotain haittaa?

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Huomaathan, että tämä tuote ei ole tarkoitettu tummien hiusten vaalentamiseen, eikä ylipäänsäkään hiusten ”kunnolliseen” blondaukseen. Pakkauksessa suositellaan tuotetta vaaleista keskiruskeisiin hiuksiin, ja sanotaan että tummanruskeissa tai mustissa hiuksissa tulos voi olla punertava. Koko hiusten vaalentamiseen tuote ei sovi. Jos tällä vaikka yrittäisi vaalentaa ruskeat hiukset tekemällä monta spraykäsittelyä peräjälkeen, niin tulos olisi varmasti hurjan epätasainen.

   Mun ei pitäisi varmaankaan sanoa 11-vuotiaalle lukijalle näin, mutta mä en henk.koht. usko että värit on sen ikäisille vaarallisia. Mun sisko taisi just olla 11 kun mä aloin värjätä sen hiuksia.

   • 14.1.1

    Annakaisa sanoo

    Tuohon 11-vuotiaan kysmykseen haluaisin linkittää tämän: http://ohjelmat.yle.fi/akuutti/hiusvarien_kemiaa_uskallatko_varjata

    Itse olen koulutukseltani parturi-kampaaja ja olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että kenellekkään ei ole hyväksi jatkuvasti altistua hiusväreille enkä itse esimerkiksi suostuisi värjäämään alle 16-vuotiaan hiuksia muuta kuin raidoittamalla. Olen törmännyt useampaan otteeseen pahoihin allergioihin asiakkailla ja tiedän tapauksia, joissa parin harmittoman kotivärjäyskerran asiakas on joutunut teho-osastolle.. (Kyseessä on tietenkin siis ollut ihminen joka on pahasti allerginen väriaineelle)
    Mutta tämän postauksen suihkeessakin siis on vetyperoksidia, joten kehotan olemaan varovainen tämänkin tuotteen kanssa etenkin, jos sitä joutuu iholle.

 14. 15

  Essi sanoo

  Hei! Olen kiinostunut tuotteesta paljon koska olen ajatellut vaalentaa latvani ja ehkä laittaa siihen päälle shokkivärin. Minulla on tummanruskeat värjätyt hiukset ja oikea hiusvärini on vaaleanruskea, siksi en voi laittaa shokkiväriä latvoihini suoraan koska se ei ota väriä tummiin hiuksiin. Voinko käyttää tätä tuotetta vaalentamiseen jos minulla on tummaksi värjätyt hiukset? :)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Pakkauksessa lukee, että tuote on tarkoitettu keskivaaleasta vaaleille hiuksille.

    • 15.1.1.1

     Sanni sanoo

     En ikävä kyllä ole kampaaja eli en osaa vastata näihin kysymyksiin muuten kuin että noudattaisin pakkauksen ohjeita. :/ Kampaaja osaisi varmasti vastata toimiiko tuo myös värjättyyn tukkaan.

 15. 16

  Roosa sanoo

  Hei! Selailin noita nettipalstoja, joista yritin epätoivoisesti etsiä mahdollisimman helppoa ja nopeaa tapaa vaalentaa keskiruskeita hiuksiani. Sitten löysin tämän kirjoituksen, ja mun sydän suorastaan huokasi helpotuksesta, sillä oon stressanu tosi paljon hiustenvaalentamisesta ja tuntui, ettei mistään löytynyt mitään hyvää ja helppoa vinkkiä :-D! Mä en ole ikinä vaalentanut mun hiuksia, ja ainaisesta suoristamisesta ja lakankäytöstä ne on vähän heikossa kunnossa. Tiedätkö sä, että vaurioittaako tämä tuote hiuksia enempää?

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Vetyperoksidi on aina vetyperoksidia, ja vaikka sitä tässä tuotteessa on todella mietona konsentraationa, niin tokihan se vaurioittaa hiusta jos laitat ainetta paljon ja monena päivänä peräkkäin. Eli kun noudatat pakkauksen ohjeita, eivät vauriot varmaankaan ainakaan ylitä lämpömuotoilun aiheuttamaa damagea.

 16. 17

  kampaaja sanoo

  Hei! Muistattehan varoittaa kampaajaanne seuraavan kerran että tämän kaltaista tuotetta on käytetty hiuksiin. Riippuen hiuslaadusta tietenkin, itse en enää suostuisi värjäämään hiusta johon on käytetty vaalentavia suihkeita omin päin. Olen kuullut jenkeissä asuvilta kolleegoilta että vaalennussuihke vaalennetut hiukset ovat reagoineet erittäin pahasti kun tyvi on joka tapauksessa jouduttu jossain vaiheessa värjäämään. Näissä suihkeissa ei myöskään ole sävyä eli huomatkaa että ne paljastavat siis hiuksen vaalennuspohjan joten keltaisuuskammoiset varokaa.

 17. 18

  Anni sanoo

  Moi. Kommentteja lueskellessa osui silmään vastauksesi ”Mun ei pitäisi varmaankaan sanoa 11-vuotiaalle lukijalle näin, mutta mä en henk.koht. usko että värit on sen ikäisille vaarallisia. Mun sisko taisi just olla 11 kun mä aloin värjätä sen hiuksia.”

  Aika vaarallista peliä sanoa tuollaista. Hiusalan ammattilaisena (joku muukin kampaaja tästä jo sanoi) tiedän, että allergiset reaktiot voivat olla jopa hengenvaarallisia. En ottaisi kontolleni tuollaista, että joku 11-vuotias lukijasi värjää hiuksensa, kun kommenttisi perusteella ajattelee ”ei siinä mitään tapahdu, kun kaveritkin ja toikin sano noin”. Hiusväreissä on varoitustekstit syystä. Ihmetyttää, kun niitä ei voida ottaa vakavissaan…

 18. 19

  Anselma sanoo

  Mutta kun noita John Friedan Go blonder -tuoteita ei saa enää mistään. Tietääkö joku, missä niitä vielä myydään tai mistä voi tilata? ainakin Helsingin Sokos oli lopettanut myynnin.
  Anselma

 19. 20

  Blonder sanoo

  Ainakin Stocmannilta saa vielä tota John Friedan Go Blonder-tuotteita!

 20. 21

  Janina sanoo

  Hei! Minulla olisi pieni ongelma… Yritin 4päivää sitten värjätä blondiksi tumman ruskeat hiukseni, mutta hiusteni väri ei muuttunut ollenkaan eli jäi tumman ruskeiksi..niin sitten päätin seuraavana päivänä ottaa värinpoiston ja hiuksistani tuli oranssit ja hieman kuivat mutta onneksi vain hieman!!Joten se ei oikein toiminut..ajattelin että voisiko tämä vaalentamissuihke auttaa..?:) ja kuinka useasti sitä voi laittaa ja onko väliä minkälaista shampoota senjälkeen käyttää (pitääkö siis olla väriä suojaava vai ei? (Minun oikea hiustenväri on blondi ja värjäsin ruskeiksi alle vuosi sitten..) AUTTAKAA!!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Moikka Janina!

   Pelkäänpä, että tämä tuote ei auta sinua. Tuote on tarkoitettu värjäämättömään tukkaan, eikä poista tuota värinpoiston jättämää oranssisuutta. Se vaalentaa ainoastaan hiuksen omaa, luonnollista väriä.

   Sinuna kipaisisin kampaajalle! :) Ammattilainen osaa auttaa sinua taittamaan oranssin pois.

 21. 22

  mä.vaa sanoo

  Mietin että pystyykö tolla värjäämää kokopäätä.. Ja että käyköse hieman vaurioituneille hiuksille?

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Vaalentavat tuotteet vaurioittavat aina hiusta jonkun verran, oli kyseessä sitten puolen asteen kevyenkevyt tai kuuden asteen megavaalennus. Eli jos haluaa olla hiuksilleen mahdollisimman armollinen ja tietää niiden olevan jo valmiiksi huonokuntoiset, niin unohtaisin kaikki vaalennustoimenpiteet.

   Ja kyllä tällä suihkeella voi varmaan koko päänkin käsitellä, jos vain saa nesteen leviämään kaikkialle tasaisesti.

 22. 23

  TT sanoo

  Moro! Aikaa kyllä vierähtäny siitä ku edellinen on kommentin kirjottanu, mutta kirjotan silti :D Mitenhän on kun tuo aine tosiaan jää päänahkaan, ni onko se huonoksi hiuksille? Vaalennusaineet kun normaalisti pestään pois jo 30-45min kuluttua. Tuli vaan mieleen :) Sullaki varmaan nyt kokemusta menikö hiukset huonoon kuntoon?

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Mitenhän on kun tuo aine tosiaan jää päänahkaan, ni onko se huonoksi hiuksille?

   En valitettavasti osaa vastata. :) Mun hiukset ei ole menneet aineesta lainkaan huonoon kuntoon – niiden kunto on ollut ihan sama siitä lähtien kun aloin Blonde Sprayta käyttää. Kampaaja, jonka kanssa juttelin aiheesta, sanoi, että jos kokee asiasta huolta, niin voi aivan hyvin myös huuhdella hiukset jonkun tunnin kuluttua.

 23. 24

  Sarkku sanoo

  Heippa! Jääkö vaalennus pysyväksi vai onko aine sellanen, että joskus voi halutessaan laittaa raitoja ja pesussa lähtee pois? :)

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Ei lähde pesussa pois, kyseessä on vetyperoksidia sisältävä hiusväri jolloin tulos on pysyvä.

 24. 25

  Julia sanoo

  Hei! Oon lukenu nyt illan aikana netistä kaikkia hiusfoorumeja vaalentamisesta ja ihmisiltä tulee erilaisia mielipiteitä sitruunasta ja tämmösistä. Mulla oli vuos sitte mustat hiukset joita aloin keväällä raidottamaan kampaamossa, hiuksissa ei oo enää mustaa ja viimeks kesällä laitoin kaupan vaaleet raidat päähän. Juurikasvu on nyt joku 5cm eli oma luonnollinen väri näkyy sevästi. Haluisin vaaleet hiukset ilman että pitäis aina juurta värjäillä. Toimiskohan toi mulle, kun mulla juurikasvu on niin selvä jo? :) kokeilen ens viikolla tota sitruuna tai hunaja juttuu ja sitte katon jossei kotikonstein vaalene, niin tota käyn ostamassa!

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Onko oma hiusvärisi siis vaalea? Tämä vaalennusspray sopii värjäämättomille, vaaleille hiuksille. Jos pituuksissa on väriä, siihen spray ei vaikuta, ainakaan kovin merkittävästi, sillä vaalennusteho on niin mieto.

   • 25.1.1

    Julia sanoo

    Oisko sulla jotain kikkiä tai jotain, johon voin kuvan laittaa? :) oon aika paljon kiinnostunu tosta tuotteesta!

    • 25.1.1.1

     Sanni sanoo

     Oisko sulla jotain kikkiä tai jotain, johon voin kuvan laittaa?

     Tää ei nyt ymmärrä? :)

     • 25.1.1.1.1

      Julia sanoo

      Siis joku chatti tai s posti mihin voisin sen kuvan laittaa mun hiuksista? En osaa selittää minkä väriset nää nyt on :D

 25. 26

  nalle sanoo

  Siis tällä voi suihkutella vaikka olen värjännyt hiukseni vaaleilla hius väreillä ja oma hiukseni on ”maantienväriset” ?:)

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Ainetta suositellaan käytettäväksi värjäämättömään, luonnostaan vaaleaan hiukseen, eli jos sinulla on tyvikasvua niin siihen osaan, ei vaalennettuihin pituuksiin.

   Maantien värinen juuri on minullakin ja sinne käyttelen. :)

 26. 27

  hanne sanoo

  Paketissa lukee että kosteisiin.. Suihkun jälkeen hetken kuivuneisiin vai voiko vain kuiviin .. ? En ymmärrä kerro miten itse teet sen sillä sinulla Se on ainakin onnistunut hyvin :))

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Mä kastelen hiukset joko suihkussa tai suihkepullolla, pyyhekuivaan ja alan sitten värjäämään. :) Eli pyyhekuiviin hiuksiin.

 27. 28

  nalle sanoo

  Aivan mahtava aine :)) todella mahtava ei tullut purkkamaisia hiuksia ja kaikkien huonejenkin kommenttejen jälkeen uskalsin kokeilla ja en kyllä kadu :) kiitos:))

 28. 29

  kampaaja sanoo

  Vaalennus on aina vaalennus eli todella rankka käsittely hiukselle. Tummempaan hiukseen laitettaessa sävyt vaihtelevät keltaisesta punertavaan ja värjättyjen hiusten päälle värin lämmin sävy tulee vain esiin. Ainetta suositellaan omalle tyvelle koska se on hyväkuntoisinta ja kestää käsittelyn mutta tulet varmasti huomaamaan tuotteen käytön viimeistään parin vuoden kuluttua kun tämä värjäämäsi tyvi on kasvanut pidemmälle (parin vuoden päästä olkapäiden kohdalla). Itse en todellakaan uskaltaisi laittaa vaalennusta joka jätetään hiuksiin!
  Terkuin alan ammattilainen

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Ainetta suositellaan omalle tyvelle koska se on hyväkuntoisinta

   Ei sitä itse asiassa mitenkään erityisesti suositella tyvelle ;)

   Ja muidenkin ammattilaisten kanssa olen tuotteesta jutellut, kaikki eivät näe ongelmaa. Eräs tuttavakampaaja sanoi että ”Voithan huuhdella aineen hiuksistasi tunnin-parin kuluttua jos sen hiuksiin jättäminen huolestuttaa” (vaikkei hän siis itse nähnyt siinä mitään huolestuttavaa) :) Ja näin teenkin nykyään.

 29. 30

  Johanna sanoo

  Oma kokemukseni on ettei kampaajat ylipäätään suosi kotivärjäämistä missään tapauksessa

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Enpä osaa sanoa. En ole itse ainakaan koskaan huomannut. En tosin koskaan menekään nukkumaan vastavärjätyt hiukset märkinä. :)

  • 31.2

   Kirsi sanoo

   Mä olen käyttänyt tota on off lukioajoista asti eli ysikytluvun puolivälistä. Pesen hiukset vaan shampoolla, ruikin ainetta, kuivaan kuivaajalla, pesen taas hoitoaineineen niin ei jää tahmaa hiuksiin eikä muuallekaan. Aina toiminut ihan loistavasti!

 30. 32

  Sini sanoo

  Kuulostaa kyllä todella hyvältä!! Itse haluaisin asteen vaaleammat hiukset ja tätä ajattelin kokeilla. Pysyykö tämä ”väri” vain yhden suihkukerran vai viikkoja vai?:)

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Pysyykö tämä “väri” vain yhden suihkukerran vai viikkoja vai?:)

   Kyseessä on kestoväri joten ei se minnekään katoa, muuten kuin kasvun mukana :) Hiusten vaalennus on AINA kestovärjäystä.

 31. 33

  Kookos sanoo

  Ajattelin kertoa vinkiksi, että itse olen käyttänyt tätä jo vuosien ajan juurikasvun käsittelyyn varsinaisten värjäysten välillä: suihkutan ainetta kertakäyttömukiin tai ihan vaan siihen pullon korkkiin muutaman suihkauksen, ja levitän siitä vanupuikolla juuriin, sitten sormilla hiukan hieron lopuksi. Annan vaikuttaa vain tunnin verran, ja sitten shamppoopesu. Joskus käytin hiustenkuivaajaa, mutta olen huomannut ettei sekään ole tarpeen.
  Ja oma hiusväri on tummanvaalea eli pirtsakka ”maantie” :)
  Todella riittoisa pullo, ja näyttää että säilyvyys on hyvä, varmaan pari vuotta nykyinen puteli jo toiminut.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   levitän siitä vanupuikolla juuriin

   Eikö tuo vie ihan hurrrrjasti aikaa..? :D

   Mä vain suihkuttelen ja hieron juuriin suurpiirteisesti, mutta siveltimellä tietysti saisi kohdennettua aineen paremmin juuri sinne tyveen.

 32. 34

  Ida sanoo

  Hei,olen lukenut paljon juurikasvun vaalentamisesta ,kun tuli muutama kuukausi sitten värjättyä tummanruskeesta blondiksi kampaamossa.Ajattelin että itse juurikasvun peittäminen olisi vaikeaa näin tummalla juurikasvulla. Mutta hyvin vaaleni kun 2 päivää laitoin peräkkäin tuota samaa ainetta kun sinäkin,kiitos paljon blogi kirjotuksestasi oli todella paljon hyötyä ja säästyi hyvin rahaa kun ei tarvinut kampaamoon lähteä :)

 33. 35

  Sonja sanoo

  Hei! Kokeilin tuotetta ja olen siitä erittäin innostunut :) Mietin vain sitä kun monet ovat sanoneet sen tekevän hiuksista tahmaiset, mutta minulla ei ole ollenkaan tahmaiset(laitoin sitä myös mielestäni riittävästi, että tuskimpa johtuu siitä ettei olisi laittanut tarpeeksi) Osaatko siis sanoa että pystyinkö niinkin yksinkertaisen asian tekemään väärin vai eikö hiuksista välttämättä tule tahmaisia? Ja ainiin! Minulla on aika tummahkot hiukset niin vaalennus oli ekan kerran jälkeen ainakin mitätön.. Siksi pohdin tätä.

  • 35.1

   Sanni sanoo

   Hei Sonja! Tuote on tarkoitettu luonnostaan vaaleille hiuksille, se on liian heikko toimiakseen tummissa tai ruskeissa hiuksissa.

   Mitä tahmaisuuteen tulee, ei aine tee minunkaan hiuksiani tahmeiksi. Toki hiustyvessä on sellainen tietty ”tuotetuntu” käsittelyn jälkeen, eli niistä tuntee, että jotain sinne on laitettu, mutta omalla kohdallani en kuvailisi tunnetta tahmeaksi.

 34. 36

  Liisa sanoo

  Hei :)

  Aion nyt jättää värjäyksen ja ajattelin siirtyä vaalennukseen. Eli tilasin tätä suihketta juurikasvua varten. Kokeilla. Samat aineethan tässä on kuin vaalennuksessa mutta ilmeisesi? lievemmät… Kysymykseni onkin että; onko pakko mielestäsi odottaa 2,5 cm juurikasvua?

  Oletko suihkutellu jo aiemmin?

  Eikös sitä pakostakin osu jo värjättyyn osaan ja toisaalta vaalentamisessakin osuisi…?

  Onko tehnyt sinun hiuksille vahinkoa jos suihketta mennyt värjättyyn/vaalennettuun osaan juurikasvun jälkeen?

  • 36.1

   Sanni sanoo

   onko pakko mielestäsi odottaa 2,5 cm juurikasvua?

   Ei mun mielestä. Mutta itse olen suihkutellut vasta noin kolmen sentin tyvikasvuun.

   Eikös sitä pakostakin osu jo värjättyyn osaan ja toisaalta vaalentamisessakin osuisi…?

   Kyllä, sitä ei voi välttää, oli tyvikasvua sitten 2 tai 12 cm. :) On mahdotonta suihkuttaa ainetta niin ettei se koskisi muihin kuin värjäämättömiin hiuksiin. Sama juttu voidemaisen värin kanssa tyvikasvua värjätessä, sehän osuu pakosti myös värjättyyn hiukseen pieneltä matkalta.

   Onko tehnyt sinun hiuksille vahinkoa jos suihketta mennyt värjättyyn/vaalennettuun osaan juurikasvun jälkeen?

   Ei.

 35. 37

  Kampaaja sanoo

  Hei!
  Pisti silmään tuon sinun 11v.-kommentti. Tuon ikäisenä ei missään nimessä saisi värjätä sillä lapsilla ja nuorilla päänahan iho on huomattavasti ohuempi kuin aikuisilla ja täten kemikaaleja imeytyy nopeammin ja helpommin.
  En ole perehtynyt tähän tuotteeseen mutta juurikin epäilyttää tuo kemikaalien imeytyminen. Kaikki värit tulisi aina pestä pois.

 36. 38

  Irma Hämäläinen sanoo

  Hei! Ystäväni käytti kyseistä vaalennussuihketta värjäämättömiin maantienvärisiin hiuksiinsa useamman vuoden ajan. Hiukset hänellä meni aivan hampuksi ja kuiviksi. Hiukset oli siis täysin vaurioituneet. Oikealla vaalennusvärilläkään ei saa hiuksia oikein värin laitettuna huonoon kuntoon kuin kyseisellä vaalennussuihkeella. Oikea vaalemmusvärihän pestään aina pois ja sitähän laitetaan vain tummaan kasvaneeseen tyveen ja pestään vaikutusajan jälkeen pois.Hyvät hoitoaineet pesun jälkeen koko hiuksiin ja hius oikein hoidettuna pysyy loistokunnossa. Vinkkinä, että tumma juurikasvu kun näkyy, niin väriähän ei tarvitse laittaa kuin näkyvälle pienelle osalle siis siihen jakauksen kohtaan vaikka ja muille näkyville kohdille. Näin voi tehdä useamman juurikasvun ajan ja vaikka kahden tai kolmen kuukauden välein laittaa koko päähän juuriksvun alueelle oikean vaalennusvärin. Tämä säästää hiusta paljon. Näin ystäväni on oppirahat käytyään tehnyt ja nyt hänen hiuksensa ovat loistokunnossa ja lisäksi hän ottaa hiuksiinsa pari kertaa vuodessa permanentin ja hiukset ovat hyväkuntoiset. Kampaajat luonnollisesti suosittelevat, että koko pään juurikasvulle pitää aina laittaa väri samalla kertaa. Sehän on heidän ammattinsa tehtävä ja syö heidän leipäänsä jos ihminen on omatoiminen. Suosittelen näitä vinkkejä mutta ne suihkeet jättäkää pois jos haluatte, että hiukset pysyy päässä.

  • 38.1

   Sanni sanoo

   Kiitos vinkeistä, mutta luulen että a) useimmat tietävät kyllä että tyvikasvua värjätessä väri on hyvä laittaa vain tyvikasvun alueelle, ei koko hiuksiin, ja b) mitä hiusten ”hajoamiseen” tulee, on täysin yksilöllistä miten hiukset reagoivat eri aineisiin ja lukuisat ihmiset käyttävät tätäkin suihketta säännöllisesti ilman mitään ongelmia. On mahdoton yleistää minkään tuotteen vaikutuksia ”pelkästään huonoiksi” tai ”pelkästään hyviksi”.

 37. 39

  Anne sanoo

  Olen ostanut kyseisen suihkeen (kiitos Sanni kuvista ja jutusta!) keväällä ihan vain tyvikasvun ja muutamien vaaleampien raitojen tekemiseksi. Hiuksia ei ole värjätty kampaajalla aikoihin, oma väri tummimmillaan kuin Sannin lähtötilanteessa. Suihke on ollut loistava pieniin touch-uppeihin parin kuukauden välein. En ole suihkinut latvoihin, tukka on kunnossa, pientä karkeutta tarvitsenkin lasimaiseen hiukseen. En usko että aineella saa hirvittäviä vahinkoja aikaan maltillisella käytöllä käsittelemättömään hiukseen johon ei ole tarkoituskaan laittaa muita käsittelyjä lähikuukausina.

 38. 40

  sanoo

  Siis joku kirjoitti että 6 suihkausta tyveen niin teettekö vaan näkyvän osan takaata ja jakauksen kohdalta tyvialueen vai kokopään tyven jakamalla osioihin hiukset päältä alaspäin? En tajunnut.

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Mä en ainakaan tee mitään selkeitä jakauksia etenkään taakse kun en osaa, vaan suihkin aika randomisti ja levitän aineen sormilla niin että leviää kaikkialle.

 39. 41

  Anna sanoo

  Noniin minäkin eksyin tänne vaikka onkin vanha postaus! Tästä inspiroituneena ja melkein kaikki kommentit luettuani ostin tän putelin lähimmäisestä sokoksesta, saman kaupungin cittarista tai anttilasta en löytänyt. Hieman on paketti vaihtanut ulkomuotoaan (eri tyttö kuvassa ja vähän muutetut tekstit) mutta on vissiin samaa tavaraa.

  Oma suunnilleen keskiruskean sävyinen tyvikasvu on reilut 12 senttiä (liukuvärin tyyliset raidat laitettu puoli vuotta sitten, latvat täysin blondit) ei ollut varaa kampaajalle lähteä joten suihkin tätä ohjeen mukaan kosteaan tukkaan koko tyveen, jaoin semmoisiin suurpiirteisiin osioihin. Tulos näkyy heti (vaikkei nyt ihan kauheasti vaalentunut vielä), sävy lämpesi ehkä pikkasen, mutta aion laittaa huomenna lisää! Tuntuu kyllä siltä että olisi jotakin ainetta päässä, mutta ei mitenkään häiritsevästi, lähtee seuraavassa pesussa pois.

  Ajattelin että jos menee liian punertaviksi (omalla tukalla on siihen taipumusta) niin hopeashampoota vaan päähän tai sitten laitan schwarzkopfin anti-orange moussea, mikä toimii myös aika hyvin ja on sellasta 10 e luokkaa.

  Ajattelin kommentoida, jos joku etsii samalla tavalla kuin itse täältä kommenteista jotakin lisävinkkejä (mistä saa, miten toimii tms.) kun on kuitenkin aikaa tästä postauksesta :)

 40. 42

  sanoo

  Moikka!
  Mä haluaisin kokeilla tuotetta mutta kommentteja lukiessa alko vähän pelottaa että hiukset lähtee päästä:D oon 13 vuotias ja aattelin että tolla ois parempi kun kunnon värillä. mulla on sellaset vaaleenruskeet hiukset että mikä sun mielipide on että pitäiskö mun kokeilla tolla? aijon siis koko hiuksiin laittaa:)

  • 42.1

   Sanni sanoo

   mulla on sellaset vaaleenruskeet hiukset että mikä sun mielipide on että pitäiskö mun kokeilla tolla?

   Kyseistä suihketta ei käsittääkseni enää myydä, mutta kaupoissa on toisia vastaavia. En valitettavasti voi ottaa kantaa siihen kannattaako sinun kokeilla ko. väriä vai ei, sillä hiustenvärjäykselle on 16 vuoden ikäraja enkä voi lähteä suosittamaan värjäystä vasten asetettua turvallisuusikärajaa. Varmaankin ymmärrät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.