Hajuvesityöpaja Helsingin kaupunginmuseossa

Menovinkki tuoksufriikeille helmikuussa (kiitos kauneusblogikollegalle vinkistä, tänne haluaisin itsekin mutta en pääse):

Helsingin Kaupunginmuseo järjestää perjantaina 10. helmikuuta parfyrmööri (ja persoonallisuus ;)) Max Perttulan luotsaamia hajuvesityöpajoja. Työpajassa voi sekoittaa itselleen oman tuoksun ja luomisen lomassa on tarjolla mielenkiintoisia faktoja hajuvesien historiasta.

Tunnin mittaisia työpajoja on kolme: kello 16, 17 ja 18. Työpajan materiaalimaksu on 10€.

(Mä voisin maksaa vain että pääsisin näkemään kuulemaan Perttulaa livenä… on niin kiinnostava tyyppi! :) Yritin muuten kerran saada häneltä haastattelua mutta sähköpostiviestini jäivät vaille vastausta… ^_^)

Lisätietoa työpajasta täältä.

P.S. En sitten päässyt Lappiin tänä viikonloppuna. Mutta maaliskuun alussa on tiedossa viikonloppureissu Posion Korouomalle, jee :) Olkoonkin etelämpänä kuin Rovaniemi mutta on se kuitenkin Lappia ^_^ Pääsen kuin pääsenkin näkemään talvisen Lapin <3 Lumikengät mukaan :)

28.Tammikuu2017_IMG_6309 28.Tammikuu2017_IMG_6311

Viime talvena jäivät muuten avannot kokonaan väliin, vai kävinköhän kerran. Tänä iltana pitäisi ehkä uskaltaa…

Kommentit
 1. 1

  Kuorotipu sanoo

  Voi p***e! Tää olis ollut ehdottomasti kiinnostava juttu, mutta koska mulla on sillä viikolla se leikkaus, niin ei mitään saumaa :(

 2. 2

  Jonttu sanoo

  Tsemppiä jäiseen veteen menemiseen. :) Itselläni jäisi kyllä välistä (tai siis pelkäisin sydämen pysähtymistä).

 3. 4

  jkv sanoo

  Ennakkoilmoittautuminen hajuvesityöpajoihin on jo päättynyt ja pajat ovat täynnä, siitä voi ehkä laittaa vielä maininnan postaukseen. :) Harmittaa, etten itse huomannut noita työpajoja tarpeeksi ajoissa ilmoittautuakseni, olis ollu varmasti ihan supermielenkiintoista!

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Ai ne on jo täynnä? No voihan kökkö, vaikka en kyllä toisaalta ihmettele. Katsoin vain, että viimeinen ilmoittautumispäivä oli 30.1.

 4. 5

  ee sanoo

  Joo, täynnä ovat. Olen juuri tuona päivänä Helsingissä ja olisin kyllä ehdottomasti mennyt, mutta minkäs teet. Tuolla on aina sellainen kyynärpääryysis oli tapahtuma mikä tahansa.

 5. 7

  T sanoo

  Tervetuloa Posiolle!
  Korouoma on upea ja itseasiassa meillä on aina talvisempi keli, mitä Rovaniemellä. Siellä myös kevät/kesä tulee aiemmin. Suosittelen ehdottomasti Riisitunturia!
  Kommentin jättäminen on yhtä tuskaa, kun tuo ”tilaa uutiskirje” ei lähde pois :(

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Kommentin jättäminen on yhtä tuskaa, kun tuo ”tilaa uutiskirje” ei lähde pois :(

   Höh :( Laitan palautteen eteenpäin K&T:lle.

   Odotan Posiota aivan innoissani <3 Yövytään piippukodassa erämaatyyliin.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.