Hahaa – Uuden Mustan vaatehaaste!

Anteeksi. Tämä on kosmetiikkablogi, eikä täällä todellakaan kirjoiteta vaatteista. Mutta nyt en malta olla tekemättä pikapostausta koskien sähköpostiini ilmestynyttä Uusi Musta -blogin vaatehaastetta.

”Sinut on haastettu!

Uusi Musta (yle.fi/uusimusta) haastaa sinut elämään kuudella vaatteella koko syyskuun ajan.

Luit oikein, kuudella vaatekappaleella koko kuukauden. Lupaamme kuitenkin pientä helpotusta: noiden kuuden arkivaatteen päälle lasketaan vielä alus- ja päällysvaatteet sekä urheilu- ja juhlatamineet.

Kuuden vaatteen haaste on kansainvälinen kokeilu, joka toteutettiin ensimmäistä kertaa kesällä ympäri maailmaa. Uusi Musta tuo idean Suomeen ja haastaa mukaan  Suomen eturivin muotibloggaajia ja muita kiinnostavia tyyppejä, kuten sinut.”

Kiva tietää, että olen kiinnostava tyyppi. ^_^

UusiMusta

Mutta siis. Repesin oikeasti nauramaan kun luin haasteen. Jollekin muotibloggaajalle, tai ehkä mahdollisesti kelle tahansa muulle normaalille ihmiselle, haaste saattaisi olla vaikea. Mutta Sannille? Voi rakkaat…! Mähän olen käyttänyt melkein koko kesän kuutta vaatekappaletta…! Näette edessänne (tai no, ainakin blogin yläpalkissa) ihmisen, jota vaatteet eivät kiinnosta pätkääkään. Mulla on kyllä kaapeissa ihan liikaa vaatteita, jopa niin paljon että osa asuu alakerran varastossa, mutta käytän – oikeasti – koko ajan muutamaa samaa peruskudetta.

Eli kuules Uusi Musta, haasteenne ei ole mulle homma eikä mikään!

”Pysähdy hetkeksi miettimään vaatekaappiasi. Mitkä ovat sellaisia klassisia vaatteita, joita rakastat ja jotka käyvät melkein minkä tahansa muun vaatteen kanssa?”

Klassisista en tiedä, mutta vaatekaappini on täynnä perusfarkkuja, neulepuseroita ja Hennesin trikoopaitoja. Ne käyvät kaikki toistensa kanssa. :)

”Käy sitten mielessäsi läpi korusi, kenkäsi, huivisi ja muut asusteesi.”

Koruni? En käytä. Kenkäni? Omistan Pikku Myy -tyylisiä saappaita ja kesäkenkinä maailman tavallisimpia ballerinoja ja perussandaaleita koroilla. Huivini? Käytän kun tulee kylmä! Muut asusteeni? Mitkä asusteet?

”Pystyisitkö loihtimaan itsellesi tyylikkään lookin joka päivä niiden sekä kuuden, huolella valitsemasi vaatteen avulla? Me aiomme pystyä, ja olemme varmoja, että niin pystyt sinäkin!”

Tyylikästä lookkia en lupaa pystyväni loihtimaan, mutta aivan tavallisen, ”Daria Morgendorffer”-neutraalin lookin saan aikaan joka päivä – without even breaking a sweat! (Pahoitteluni niille jotka eivät kestä englanninkielisiä sutkautuksia suomenkielisessä blogissa.)

Kas tässä ne vaatekappaleet, joilla olen pärjäillyt viimeisen kuukauden (ja melkein koko kesän, itse asiassa):

Kuusivaatetta2 Kuusivaatetta1

Ylärivi: Uniqlon Skinny Fit -farkut (ostettu Nykistä vuonna 2007), Junk Foodin 7Up-T-paita (tilattu netistä joskus ehkä vuonna 2005), merkitön neule (olen repinyt niskalapun irti enkä muista merkkiä, ostettu Maarianhaminan Magiquesta vuonna 2004).

Alarivi: H&M:n trikoopaita (ostettu noin vuosi sitten), KappAhlin kauluspaitis (onko noille joku nimikin?, ostettu vuonna 2004) ja Seppälän farkkuhame (ostettu tänä kesänä).

Okei, olen mahdollisesti pitänyt päälläni muutamaa muutakin vaatekappaletta, mutta lukumäärä jää ehdottomasti alle kymmeneen. Pointti on se, että pärjäisin vallan mainiosti kuudella vaatteella.

Uuden Mustan haasteeseen en kuitenkaan lähde mukaan, sillä en ole muotibloggaaja enkä kirjoita vaatteista. (”Julkaisemme mukaan lähteneet muotibloggaajat sivuillamme ensi viikon lopulla julkaistavan jutun yhteydessä ja seuraamme projektin edistymistä Uusi Musta -blogissa koko syyskuun ajan.”) Halusin vain kertoa, että kaikille tällainen projekti ei tunnu erityisen haasteelliselta. :)

Tekisikö teille tiukkaa?

Kommentit
 1. 1

  Ruu sanoo

  Hauska sinänsa, että mulla hieman sama homma, olen koko kesän aikana käyttänyt varmaan kymmentä vaatettta, ja siinä on jo työvaatteet laskettuna mukaan :) Mutta toisille tuo voi olla hyvinkin paljon vaikemapaa.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Kiitos. :) Mä oon luullut että pikeepaidat on sellaista jäykempää kangasta, mutta mähän en tosiaan tiedä vaatteista mitään. :p

 2. 3

  kilbert sanoo

  Itsekin pärjäisin mainiosti kuudella vaatekappaleella ja koko kesä onkin menty melkein samoissa vaatteissa kun elämä pyörii kodin, salin ja työpaikan väliä lähinnä vaan. Töihinkin tulee lähdettyä joissain rennoissa housuissa ja t-paidassa, koska työssä on omat vaatteensa :)

 3. 4

  Nimetön sanoo

  Kuusihan on jo paljon tosiaan! Jos siihen pitäisi sisällyttää ne urheiluvaatteet ja juhlavaatteet, niin sitten voisi mennä jo aika tiukille, ei sekään mahdotonta olisi. Mutta kuudella normi- arkivaatteella pärjää vallan mainiosti!

 4. 5

  sanoo

  Hahaa ihan helppo nakki! Minä en myöskään ole vaatefanaatikko eli olisi edes vaikeaa tuollainen haaste, kuusi vaatettahan on jo aika paljon (yhdet farkut koko kuukauden ajan? Ei ongelmaa ^^) :o!. En edes omista kuin muutamat eri farkut ja en kehtaa edes sanoa kuinka pitkään saatan mennä samoilla farkuilla päivästä toiseen x).

 5. 6

  sanoo

  No mutta hei, meikkiblogiversio samasta aiheesta eli yhden kuukauden ajan pitäisi tulla toimeen 6 eri meikkivälineellä ;). Musta kajaali, ripsiväri, huulipuna, huulikiilto, valkoinen kajaali… Jaiks! Okei miinus valkoinen kajaali niin sitten voisi käyttää kahta eri luomiväriä. He ketkä käyttävät myös kasvoillaan meikkiä (puuterit yms) voisi tullakin jo vähän tiukkaa kun meinaisi tulla jo itselleen vaikka meikkaankin vain silmät ja huulet :o.

  • 6.1

   sanoo

   Hehee, laskin just, että joutuisin ripsiväriä lukuun ottamatta pärjäämään ilman minkäänlaista silmä- ja huulimeikkiä. :D Voi tylsyys!

  • 6.2

   Sanni sanoo

   Ei tekisi yhtään tiukkaa meikkihaastekaan..! :)

   1. Mineraalipohja
   2. Kulmaväri
   3. Ripsiväri
   4. UDPP
   5. Poskipuna (MAC Dainty)
   6. Luomiväripaletti (vaikkapa se Rimmelin Smokey Brun)

   • 6.2.1

    sanoo

    No no no öö jos yhtä luomiväripalettia ei laskettaisi yhdeksi tuotteeksi eli yksi värisävy olisi aina yksi ”tuote” ;)?

    • 6.2.1.1

     Sanni sanoo

     Jos saisi valita vain yhden luomivärisävyn niin sitten kestovärjäisin kulmakarvani ja vaihtaisin listalta kulmavärin rajaustuotteeseen, voisin ottaa vaikka Indeliblen Chocolate Mousse -geelirajauksen, ja luomiväriksi valitsisin L’orealin Platinum Beigen. :)

 6. 7

  SaraJana sanoo

  Pakko tuoda tänne yllä olevista kommenteista poikkeava ääni: En todellakaan pärjäisi vain kuudella vaatekappaleella! :D Kymmenellä mahdollisesti… Sitä voisin jopa kokeillakin.

  Minulla on valtavasti vaatteita. Kotimme (vaate)kaappitilasta 3/4 on omistettu minun vaatteilleni, ja mieheni vaatteet mahtuvat tuohon jäljelle jäävään 1/4. Tämä valtava vaatemäärä sisältää kuitenkin suurimmaksi osaksi sellaisia vaatteita, mihin olen ihastunut (ja joita käytänkin usein) mutta jotka eivät ole haasteessa kuvattuja klassisia. Suurin osa vaatteistani sopii yhteen vain tiettyjen muutamien vaatekappaleiden kanssa – ainakin minun mielestäni. Olisi vaikea löytää 6-10 vaatekappaletta, jotka kaikki sopisivat keskenään ja joiden avulla saisin niin monta erilaista vaateyhdistelmää, että pärjäisin kuukauden. En koskaan käytä peräkkäisinä päivinä samaa vaatekokonaisuutta. Toki kierrätän samoja housuja tai paitoja, mutta yleensä vain max. yksi vaatekappale on sama kuin edellisenä päivänä.

  Haaveilen pienemmästä vaatekaapista ja klassisista vaatteista jotka sopisivat kaikki keskenään yhteen. Olisi myös hauska, että joku ulkopuolinen tulisi perkaamaan vaatteeni, heittämään vanhat ja kulahtaneet pois sekä viemään käyttämättömät ja itselleni sopimattomat kierrätykseen. Erityisen ihanaa olisi jos joku tulisi katsomaan vaatteitani tuoreilla silmillä, ja löytäisi uusia vaateyhdistelmiä mielestäni vaikeasti yhdistettävistä vaatteistanhi! :)

  • 7.1

   Nimetön sanoo

   Onhan niitä sellasia, jotka töikseen stailaa ihmisiä. Joskus luin monia kirjoja aiheesta (ihmiset jaetaan eri värikarttoihin, joiden mukaan valitaan vaatteet, meikit ja kaikki. Lisäksi vartalotyyppi ja oma tyyli otetaan huomioon)mutta en kyllä muista niitten nimiä enää. Ainakin yksi oli joku colour me beautiful, sillä on nettikauppakin ja silleen :)

   • 7.1.1

    SaraJana sanoo

    Kiitos vinkistä! Olen kerran käynyt eräässä vaatemyymälässä stailauksessa, ja se oli kyllä sekä hauskaa että myös opettavaa. Koska kuitenkin vaatekaappini todellakin jo pursuaa, en tarvitse enkä enää edes halua ostaa uusia vaatteita, vaan kaipaisin jonkun kotiini katsomaan nykyisiä vaatteitani uusin silmin. En aivan löytänyt sellaista pavelua näin pikaisesti vilkaistuna tuosta colour me beautifulin sivuilta, mutta taidan perehtyä asiaan uudestaan. Varmasti joku jossain sellaistakin palvelua tarjoaa. :)

 7. 8

  sanoo

  Hei, ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja täytyy sanoa, että tyttö osaat meikata! Ja ihania värejä käytät silmämeikeissä! :)
  Tapaat minua varmaan uudemmankin kerran täällä!

 8. 9

  sanoo

  Teoriassa voisin pärjätä töissä kuukauden kuudella vaatekappaleella, jos kotona käytetyt kotivaatteet menisi tuohon urheilukategoriaan. Töissä yksi jakku, kaksi hametta ja kolme paitaa toimisi kyllä, mutta olisi erittäin epäekologista, koska joutuisin parin päivän välein pesemään lähes tyhjiä koneellisia pyykkiä, jotta saisin vähät paidat pidettyä puhtaina.

 9. 10

  Nana sanoo

  Niin paljon kun tykkäänkin ideasta, ei taitaisi onnistua mulla :D Tykkään vaihdella vaatteita liikaa. Kuukausi varmaan menisi jotenkin ehkä mahdollisesti vielä, mutta koko syksy..

 10. 11

  sanoo

  Itsekin asustelen samoissa vaatteissa hyvin usein, eikä tämä haaste sinällään olisi kovin haastava minulle. Mietinkin, että haasteen ideana tuskin on olla samoissa vaatteissa ja yhdistelmissä joka päivä, vaan luoda muutamasta vaatteesta asusteiden kautta uusia yhdistelmiä ja tyylejä. Silloin siinä olisikin haastetta kerrakseen. Joku/jotkut bloggaajathan ovat kokeilleet käyttää esimerkiksi viikon ajan yhtä hametta ja luoda jokaiselle päivälle erilaisen tyyliin yläosaa ja asusteita vaihtamalla. Tämmöiset haasteet ovat mielenkiintoista seurattavaa, sillä siinä näkee konkreettisesti miten monipuolisesti yhtä vaatetta voi käyttää ja miten vaatteen saa yli- tai alipuettua. Itse en osaa käyttää asusteita lainkaan ja olen vasta nyt tajuamassa mikä funktio kaiken maailman koristevöillä, rintaneuloilel jne on :D

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mietinkin, että haasteen ideana tuskin on olla samoissa vaatteissa ja yhdistelmissä joka päivä, vaan luoda muutamasta vaatteesta asusteiden kautta uusia yhdistelmiä ja tyylejä.

   Näin ollen haastetta ei todellakaan ole tarkoitettu mun kaltaiselle ”Darialle”, joka ei edes ymmärrä että jonkun hameen voi stailata erinäköiseksi asusteilla. Mä voin aivan iloisesti käyttää täsmälleen samaa asukokonaisuutta vaikka kolme-neljä päivää putkeen. :) Olen vain tyytyväinen kun ei tarvitse miettiä mitä päälleen laittaa.

 11. 12

  Velma sanoo

  Ei tekis mullekaan tiukkaa. :D Mulla on suht paljon vaatteita, mut en käytä läheskään niitä kaikkia (pitäiskin karsia varastoa).

 12. 13

  Char sanoo

  Haha, aivan loistava teksti :D Olet Sanni ihana! Itse taas kun sain haasteen, istuin töissä ja laskin että minulla oli päälläni 4 vaatetta, eli vain 2 lisää ja samoissa koko kuukausi, oh no.. Tosin taas minulla(kin) on sen verran perus-klassinen tyyli, että asuni ovat aika samantyylisiä, ja ehkä 6:lla pärjäisi koko kuukauden, hmmh :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Char..! ^_^ On helppoa olla tylsä ja tyylitajuton pukeutuja. Tai en mä nyt tavallaan itseäni ihan tyylitajuttomaksikaan sanoisi, paremminkin trenditajuton. Kun käyttää tuikitavallisia, ns. ajattomia perusvaatteita niin ei koskaan erotu massasta – ei hyvässä tai huonossakaan mielessä… :p

   • 13.1.1

    Char sanoo

    Ajattomia perusvaatteita tosiaan :) En usko edes, että työkaverini huomaisivat, jos haasteeseen osallistuisin..varsinkin kun asusteilla saa leikkiä niin paljon ja päällysvaatteilla! Tummaa farkkua, valkoista paitaa, sininen kauluspaita, that´s it! Ehkä jo toteutan haastetta tajuamatta sitä :D

 13. 14

  sofia sanoo

  kun mä nyt aloin miettimään,niin kesällä mahdollisesti olis onnistunut tuo 6 vaatekappaletta,mutta nyt syksyllä ei todellakaan :).en kehtais käyttää koko kuukautta vaan esim.kolmea erilaista toppia :D! en ees omista kauheesti vaatteita,joten käytän melkein kaikkia,en omista montaa turhaa kappaletta.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Mitä tuo ”en kehtais” itse asiassa tarkoittaa….? Kuka sinulle asiasta huomauttaisi? Kaverisi? Mä en edes tapaa samaa kaveria niin useasti kuukauden aikana että kukaan kavereistani pääsisi huomaamaan että käytössä on pelkästään vaikkapa vain kolme eri toppia. Työkaverit sen kyllä näkevät, hehän näkevät mut päivittäin, mutta eipä ole kukaan vielä toistaiseksi todennut että ”hei, miten sulla on tuo 7Up-paita jo kolmatta kertaa peräkkäin..?” ^_^

 14. 15

  Chris sanoo

  Voin omalta kohdalta todeta, että todellakin tekisi tiukkaa. Mulla on aina samaan aikaan käytössä vähintään kolmet farkut, yleensä useemmatkin. Legginssit on myös aika tarpeellinen housuosastolle, muuten tunikat jäis käyttämättä.. Ja sitten paidat.. Niin, niitähän ei tuolta kaapista löydykään kun noin 170 ja kaikkia käytän. En osaa käyttää samaa paitaa kahtena päivänä peräkkäin, paitsi jos olen vaan kotona. Yleensä käytän yhtä paitaa jonain päivänä ja kasaan ns. kerrankäytetyt kaappiin eri pinoon, josta sitten välillä nappaan niitä uusiokäyttöön esim. puolen vuoden tauon jälkeen. En viitsi pestä vielä periaatteessa puhtaan veroisia vaatteita, koska kaikki vaatteeni on ostettu ns. halpaliikkeistä, jolloin ne eivät kestä jatkuvaa pesua nukkaantumatta. Kaiken lisäksi tunnen olevani jo tarpeeksi epäekologinen, kun kerran ostan niin paljon uusia vaatteita koko ajan, joten olen päättänyt kuormittaa luontoa vähemmän tässä pesuasiassa.

  Täytyy kyllä myöntää että välillä unohdan omistavani joitain vaatteita, mutta kun löydän ne uudestaan tajuan, että todellakaan en ole valmis heittämään niitä kierrätykseen..

  Mutta siis todellakaan en pärjäisi kuukautta kuudella vaatekappaleella.

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Mulla olisi kanssa puseroita varmaan puoleksi vuodeksi niin että joka päivä voisi laittaa uuden…. mutta en vaan tee niin. Käytän vaatteistani ehkä 25%. Mun pitäisi todellakin käydä varastoni huolellisesti läpi ja heittää ne loput 75% menemään, mutta kun olen valitettavasti sellainen ihminen joka koko ajan ajattelee että ”jos heitän tän pois, niin ensi viikolla voi jo tulla tilanne jossa tätä tarvitsisin….” *huokaus*

 15. 16

  marjukka sanoo

  Hienosti pärjään,jopa alle kuudella päällysvaatteella. Tykästyn yleensä johonkin paitaan ja pidän sitä esim. viikkon joka päivä. Nyt on kyllä sanottava,että pesen sen illalla ja aamulla taas puhtoisena päälle.

 16. 17

  sanoo

  Hyvin sujuisi, uskoisin.
  Valitsisin:
  – suorat ruskeansävyiset kangashousut (tulisi jo tarpeeksi viileää niille!)
  – Ohuen beigen puuvillatunikan (kesän ehdoton kestosuosikki!)
  – mustan t-paidan
  – valkoisen topin
  – harmaan nilkkapituisen mekon
  – vaaleanruskean kietaisuneuleen.

  Onkohan leggarit luokiteltavissa alusvaatteiksi? Jos ei, vaihdan tuon topin yksiin mustiin sellaisiin :)

  Mutta mun ei tartte, koska en ole muotibloggari, enkä muutenkaan ”kiinnostava henkilö” :D

  Meikkihommissa käyttöön tulisivat:

  – Musta Lancomen ripsari
  – Roosan sävyinen Make up storen poskipuna
  – huultenrajauskynä
  – sweet bordeaux -sävyinen Maybelinen huulipuna
  (nää jo riittäis, mutta kun kerran 6 saa olla…)
  – Dr Hauschkan irtopuuteri
  – musta kajalkynä

  Tiukempaa voisi tehdä kynsilakkojen kanssa. Mulla on niihin intohimoinen suhde.

 17. 18

  Mia sanoo

  Tämä oli niin hauskasti kirjoitettu postaus. :DD Haahahah!!
  Kirjoitustyylis on sujuvaa.

 18. 19

  sanoo

  Ehdottomasti pärjäisin kuudella vaatteella. Itseäni ei häiritsisi olla vaikka täysin samassa vaatekerrassa kuukauden ajan toki välillä vaatteet pesussa pyöräyttäen. Varmaan tekisinkin niin, jos en luulisi lähipiirini ihmettelevän pesenkö vaatteitani lainkaan, kun kuljen aina samoissa. Pukeutumistyyliltäni lankean juuri tuohon ”Daria Morgendorffer”-luokkaan :D

 19. 20

  Jenna sanoo

  Varmaan ensimmäinen kommenttini. :D Jee.

  En ikipäivänä pystyisi elämään pelkästään kuudella vaatekappaleella. Edes viikkoa. Tai no, kahdet farkut riittää, mutta paitaa vaihdan yleensä joka päivä. :D Kovinkaan usein en käytä viikolla kahta samaa paitaa, mutta housuni vaihtuvat ehkä kerran tai pari =) Miinus viikonloput, silloin haluan vain olla.

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Voisi olla vapauttavaa kokeilla niin, että otat vaikka kolme paitaa ja käytät niitä peräkkäisinä päivinä ja aloitat sitten alusta ekalla paidalla… ^_^ Tuskin kaverisi tai kukaan muukaan huomaisi mitään. Tosin, ymmärrän kyllä että miksipä rajoitua vain pariin paitaan jos omistaa 140? Itse vain koen vaivalloiseksi etsiä joka aamu uutta vaatekokonaisuutta…. Kun vaatteeni joka tapauksessa näyttävät aina samalle, koska kaikki ovat niin samantyylisiä, niin miksipä ei käyttää vain muutamaa hassua kappaletta?

 20. 21

  Anniina sanoo

  Ei onnistuis, hyvä ihme sentään, ne vaatteethan kuluis puhki ku niitä pitäis koko ajan olla pesees, paidat ainaki, näin ainakin mul

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Mä en ole kuluttanut eläessäni vielä yhden yhtä vaatetta puhki. :) Ja kyllä, pesen niitä silti ihan viikoittain. Välillä ihmettelenkin että miten niin henkkamaukka-vaatteet ei kestä käyttöä? Lempparitrikoopaitani hihat ovat saattaneet vähän pesuissa lyhentyä, mutta 7 vuotta vanhakin trikoopaita on edelleen täysin edustuskelpoinen.

 21. 22

  Kata sanoo

  Tekisi tiukkaa. Käytän kuutta vaatetta varmaan päivässä, hah.

  Oma tyylini on siis ”dramaattinen”, tumma ja hieman gootihtava prinsessa, josta olen jokseenkin tarkka. Vaikka asusteet ja meikki* tekevät paljon, jokateinin kieltämättä kätevä toppi-farkut-yhdistelmä ei riitä -miksi tyytyä kohtalaiseen, kun voi saada erinomaista ja niin edespäin. Tämä erinomainen vaan tarkoittaa liian usein moniosaisuutta, joka ei todellakaan ole ideaali tällaiselle lukumäärärajoitushaasteelle. Kikkailen aika paljon kerroksilla. Kesäisin teen kuumuuskuolemaa vaatemäärän takia harvase päivä, ja silti tuntuu, että joku pieni yksityiskohta puuttuu.

  Voisin valita haastevaatteet niin, että yhdistän niistä yhden asun pari versiota. On vain yksi ongelma – en halua käyttää samaa päivästä toiseen. En edes samankaltaista. Muistan kuinka kahtena peräkkäisenä päivänä tuli kiireessä heitettyä päälle kauluspaita tungettuna mustaan korkeavyötäröiseen hameeseen. Meinasi harmittaa, vaikka asusteet olivat teemaltaan aivan erilaiset eivätkä vaatteetkaan aivan identtisiä olleet. Niin turhaa, oi kyllä, mutta kai tällainen pieni pahe sallitaan.
  Jos haasteen toteuttaisin, olisi ”rakenteen” varmaankin pakko olla kolme yläosaa ja kolme alaosaa, koska saman vaateparren käyttö alkaisi kismittää liikaa jo jossain neljännen päivän kohdalla. Mutta riittäisikö pelkkä asustaminen maustamaan näitä 1:1-suhteella tehtyjä yksikerroksisia asuja? Aika varmasti tulisi ikävä boleroita ja neuleita hyvin nopeasti.

  Kokeilu voisi olla ihan mielenkiintoinen, mutta taidan rakastaa pimeitä prinsessamekkojani ihan vähäsen liikaa.

  dftba, K

  *itseasiassa arkimeikkini luomiväriosuus pohjautuu yhteen vanhaan Karkkipäivämeikkiin, koska musta ei tehdä meikkigurua tai edes osaajaa millään. :—D

 22. 23

  sanoo

  No periaatteessa arkivaatteeni koostuvat vain muutamasta hassusta vaatekappaleesta enkä oikeastaan ymmärrä, mikä tuon haasteen idea edes on. Kuulostaa lähinnä tylsältä ja vihaan muutenkin sitä ideaa että jokaisella pitäisi olla kaapissaan ne samat muotigurujen sanelemat rätit. Klassinen pukeutuminen = boooriiiiiing = ei kiitos.

 23. 25

  Zubi sanoo

  En usko, että itselleni tekisi tiukkaa pärjätä kuudella vaatekappaleella kuukauden ajan. Valitsisin tummat farkut, mustat tai valkoiset kapeat housut (jotka voi kääriä capreiksi tarvittaessa), beigesävyisen tunikan, mustan tai ruskean neuletakin, harmaan perusteepaidan ja jonkun lyhyen mekkosen. Kyllähän noilla jo pötkisi pitkälle! Jos päällysvaatteita ja asusteita saisi valita rajattomasti, niin ei kyllä olisi ongelma. Rakastan kyllä vaatteita ja pukeutumista eri tilanteisiin! Voisin kierrellä vaatekaupoissa lähes loputtomasti tyylejä ja kekseliäitä leikkauksia & materiaaleja tutkien…

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Joo, tän haasteen ”haasteellisuus” on kyllä tosiaan vähän kyseenalainen kun päällysvaatteita, kenkiä, huiveja ja urheiluvaatteita saa olla miten paljon vaan.

   Mä olen tyytyväinen etten ole kiinnostunut vaatteista. Mulla ei olisi kuitenkaan varaa niitä ostella, joten olisin varmaan aika onneton kun en pystyisi lompakon puolesta seuraamaan trendejä.

 24. 26

  sanoo

  Ihana postaus Sanni!

  Luin tästä samasta aiheesta myös muista blogeista ja oon sun kanssa samoilla linjoille.

  Itselleni tämän haasteen helpoksi tekee vielä se, että töissä saa käyttää ainoastaan mustia vaatteita ja suurimman osan viikosta olen kuitenkin töissä, joten viikonloppuisin voi pukeutua samaan mustaan. Eli uskon että selviäisin haasteesta jopa vähemmällä kuin kuudella vaatekappaleella :)

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Mulla sama juttu, että töissä mustat vaatteet -> käytännössä sama ”univormu” päällä päivästä toiseen. Käytännössä arkeni on sitä, että käyn salilla, meen bussilla töihin, tuun takas kotiin ja hengaan koneen ääressä loppupäivän. Mihin niitä erilaisia asukokonaisuuksia edes tarvitsee? ^_^ Tehdäkseen vaikutuksen tyylikkyydellään bussikuskiin tai kuntosalin respaan?

 25. 27

  Jenni sanoo

  Mun mielestä olisi juuri hienoa jos lähtisit tällaiseen haasteeseen mukaan kaikkien ”vaatebloggarien” sekaan =)

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Tulisi vaan aika helkkarin tylsiä asukuvia Uuteen Mustaan kun vaihtaisin kahden eri asukokonaisuuden välillä. ^_^

   • 27.1.1

    Jenni sanoo

    Njääh, ei pidä ajatella noin ;) Ei vaan, tajusin pointin:)
    Itsellä on vähän sama juttu. Farkut, tennarit, t-paita. Toiset tennarit, toiset farkut ja huppari. Mitä sitä muuta ihminen tarttee <3

 26. 28

  sanoo

  Kuulostaa mielenkiintoselta haasteelta :D Musta tuskin olis siihen, ainakaan nyt kun oon just itte haastanu itteni käyttään joka päivä erilaista asukokonaisuutta! :D x

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.