Gyaru make-up vol.2

Tänään on pilvistä, joten olen aikani ratoksi istunut sisällä meikkaamassa. Tein taas muutaman gyaru-tyylisen kokeilun.

Gyarueyes2

Inspiraationa jälleen japanilainen Egg’s Beauty -lehti.

Egg2010cover

Vuoden 2010 Egg’s Beauty -lehden (näitä kai oikeasti ilmestyy vain kerran vuodessa?) kansikuvameikki on mielestäni erityisen kömpelösti ja suttuisesti tehty. Silti siinä on ihan kiva väryhdistelmä, jota hyödynsin.

Egg2009

Egg2009detail

Tämä silmäreunan laajennus on niin hirveän näköinen, että sitäkin oli pakko kokeilla. :)

Gyarudoubleface

Gyarueye_vasen

Mulla on vain vähän meikkejä mukana joten jouduin soveltamaan. Liikkuvalla luomella MACin Dainty-poskipuna, alaluomella sisänurkassa MACin Shroom, keskellä L’orealin Natural Peach ja ulkonurkassa & rajauksena Maybellinen tussieyeliner. Mulla muuten oli kolmaskin irtoripsitupsu tuolla silmän ulkonurkassa, mutta se oli näköjään tipahtanut kesken kuvauksen. ^_^

Gyaru_oikea

Liikkuvalla luomella H&M:n Menthe Breeze -duon sävyjä, rajaukset Maybellinen tussieyeliner ja alaluomella IsaDoran Blonde-kajalin päälle taputeltu Revlonin Frosty Whitea.

Gyarueyes_both

Aika hullunkurisen näköiset silmät taas. Persikkainen meikki on ihan sievä, mutta kauempaa katsottuna vetää kyllä silmää sen verran alaviistoon että näyttäisin vähän oudolta tuossa lookissa.

Kummastako te tykkäätte enemmän?

Kommentit
 1. 1

  nanna sanoo

  hmm… melko erikoista. ei sinällään minun makuuni lainkaan, mutta ilman sinua ja blogiasi nämäkin meikit olisivat jääneet vallan hämmästelemättä :).
  noista kahdesta persikkainen lookki on ehdottomasti kivempi, toteutus toki molemmissa kyllä taas hyvä ja siisti kuten sun meikeissä aina :)!

 2. 3

  sanoo

  Perikkainen on paljon parempi noista kahdesta, tuollaisella meikillä kehtaisikin vielä kulkea. Toista en ymmärrä ollenkaan, tuo silmäreunan laajennus on oikeasti aivan kammottavan näköinen. Kummatkin ovat värimaailmoiltaan kuitenkin kauniita.

 3. 5

  hm sanoo

  Vasemman puoleinen näyttää lähinnä oudolta, oikeanpuoleinen taas uskottavalta.

 4. 6

  mawi sanoo

  ois kivaa nähä noi persikkaisen sävyt ton toisenkin toteutuksen kaa, koska siin toimii sävyt niin hyvin.
  on noi rajaukset kyl aika erikoisia, mut hauskaa nähä välillä tälläsiä!

 5. 7

  milipili sanoo

  Teki jotenkin pahaa tuo alaluomenvenytys-meikki, tulee tunne että jonkin vetää sitä kokoajan…auuu.

  Persikkaisessa ei sinänsä mitään outoo ole, oikeastaan varsin kiva.

 6. 9

  sanoo

  Voisin kuvitella että esimerkiksi lavameikkinä tuo vasemmanpuoleinen toimisi varsin tehokkaastikin. Persikkainen taas on ”normaalimpi”.

  Ei herranjestas ihailen aina meikkien lisäksi sun silmien väriä. Ihanat!

 7. 10

  Nimetön sanoo

  öö,no,japanilaisella toi meikki on _ihana_ mut sulle ei oikeen sovi,silmä aika erilainen (muoto ym),johtuu pääasiassa siitä.värit kivat,mut toteutus jäi ihmetyttämään,esimerkiksi sinertävän-vihertävän meikin alaripset,ihan erilaiset kuin lehdessä,mikä toi meikkiin vähän kökön vaikutelman :/
  persikkainen ehdottomasti parempi ja sopii sun silmiisi (väriin että muutenki) paremmin:)
  enkä halua haukkua mitenkään mut tää oli vaan mun mielipide :)
  Hyvää loppukesää!! :)

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Vai että ”ihan erilaiset kuin lehdessä”…. hmmh… tässä ei ollut tosiaankaan tarkoitus kopioida kuvien meikkejä jokaista yksityiskohtaa myöten, kuvat olivat vain inspiraationa. Lisäksi kerroinkin, että olen reissussa ja mukana vain vähän meikkejä. Halusin silti yrittää luoda gyaru-meikkejä niin hyvin kuin se vajaalla tarpeistolla on mahdollista, ja sitten joku viitsii huomauttaa jostain puutteellisista ripsistä. Mulla ei tosiaan kulje matkoilla mukana monia irtoripsisettejä. Huokaus.

   • 10.1.1

    Tuutikki sanoo

    Jotkut ei vaan näytä olevan mihinkään tyytyväisiä. Eikä toi sisälukutaitokaan ole ihan terävimmillään. ;-)

    Mutta kummia meikkaustyylejä Aasiassa kyllä on, ei siitä pääse mihinkään. Onhan niillä tietty ihan erilaiset kasvonpiirteet kuin meillä täällä länkkäreissä. Mä luulen, että toi alaluomenvenytyshomma on kaiketi just siitä, että haluavat ”suurentaa” silmiään; eiks sulla ollukin joku semmoinen meikki tässä taannoin, jossa silmistä piti tehdä mahdollisimman suuret ja valtavat?

 8. 11

  Hansu sanoo

  Jepa. Kokeilin itsekin tollasta meikkiä sen vol 1 jälkeen. Aattelin että enpäs oo ennen keksiny laajentaa silmää tonne suuntaan. Mutta juuh, on aika heavy, vaikka vähän koittais soveltaa omaan simmuun:/ Ja tuo ”valkuainen poskella”, huhhuuh:D Ehkä siihen tottus, harvemminhan sitä edes käyttää noin tuhtia alarajausta, saati sitten valuvaa sellasta. Toiset tykkää tuosta tosi paljon, teatraalisempaan tyyliin sopii kun nenä nassuun. Ehdottomasti kivat postaukset! Tosi mielenkiintosta aina nähä ja kokeilla uusia juttuja, kiitos taas:)

 9. 13

  sanoo

  Tuo ”valahtanut” silmäreuna on lehden kannessa suorastaan ällöttävä ja ainakin omituinen, mutta sun tekemäni oikeastaan ihan jännän näköinen. Olisi kiva nähdä, miltä se näyttää kauempaa ja molemmat silmät meikattuina. Persikansävyinen silmämeikki on nätempi :) Se korostaa somasti silmiä ja on ihanan värinen!

 10. 14

  k. sanoo

  Nuo on todella erikoisen näköisiä mun silmään, siksi varmaan persikka parempi, mutta siitäkään en varsinaisesti pidä. ;)

 11. 15

  sanoo

  Toi persikkameikki on aika onnistunut! Piilarit ja superpaksut tekoripset kruunais, mut tuskinpa alat tollasia varten ostamaan hehe. :D

  Vasemmanpuoleinen meikki näyttäis imo paremmalta jos tota alarajausta ois häivyttänyt enemmän, mut aika onnistuneen tökerö noin muuten XD

  Sulla on muuten tosi mielenkiintoinen blogi, selasin eilen varmaan puolet postauksista läpi! :)

  • 15.1

   k. sanoo

   Koska en tästä aiheesta juuri mitään tiedä (Sannin blogista vasta lukenut!), mikä pointti niillä piilareilla on? Entä ”kuuluuko” huulet meikata siten, että ne näyttävät mahdollisimman kapeilta, kun niitä ei ainakaan noissa lehden kuvissa juurikaan korosteta?

   • 15.1.1

    Sanni sanoo

    Huulista en tiedä mitään (muuta kuin että tosi nudeksi näyttävät meikkaavan), mutta piilareilla on se pointti, että pupilli saadaan näyttämään mahdollisimman laajalta.

 12. 17

  sanoo

  Hui kamala tuota ensimmäisen lehden (ja toisenkin) kantta o__o. Tyttö on kuin jostain kauhuleffasta :D. Eli en tykkää mistään noista meikkityyleistä sitten yhtään. Oikeanpuoleisessa silmässäsi on kyllä kivat värit, mutta joo-o x).

 13. 18

  sanoo

  Sit enää hemmetisti rusketusta, valtaisa tukka ja farkkuhaalarit niskaan niin etköhän ihan kunnon guarusta menisi. :D :D

 14. 19

  mjuu sanoo

  Minusta tuo persikkainen on hienompi, vasemman puoleisessa meikissä en itse pidä tuosta silmareunan laajennuksesta :(

 15. 20

  sanoo

  Katoin ihan ensimmäisenä, että ootpa vinksahtaneesti saanut sutattua itelles gyaru-meikit, mutta vasta postauksen lopussa huomasin, että molemmissa silmissä oli eri meikki :D Täytyy sanoa, että tuo vasemman silmän alarajaus on aivan hirvittävä, kummasti se silti Cupcake Couturen silmässä näyttää hehkeälle ja muuta, mutta ehkä tää lähikuvaus ei oo eduksi meikille :D Lehdessäkin tuo samainen meikki on todella suttuinen, ”laajennus” ei toimi yhtään ja mallin ripsitupsutkin sojottavat vähän ympäriinsä.

  Tykkään näistä gyaru-kokeiluistaisi, sopii varmasti tällaiselle vähän nuoremmalle yleisölle (nojaa ite oon 20). En edusta tyyliä, mutta se silti kiehtoo jollakin tasolla :)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Eihän Viivi yleensä kai tuota vasemmanpuoleisen silmän tyylistä laajennusta harrasta…? En nyt ole hänen jokaikistä kasvokuvaansa katsonut, mutta hänen perusmeikissään on vain paksusti alaspäin vedetty luomivärirajaus alaluomen ulkonurkassa, siihen tyyliin mitä edellisessä Gyaru make-up -postauksessani oli. Se on kuitenkin tuohon verrattuna tosi neutraali.

 16. 21

  Mirka sanoo

  Itse pidän enemmän persikkaisesta :)

  Miulla olis pien pyyntö, miulla itellä on tosi pyöreet kasvot joiden haluisin näyttävän ohuemmilta, olen etsinyt netistä, kirjoista, mutta mistään eipahemmin ole ollut apua, olis mukavaa jos pystyisit auttamaan tässä asiassa (saisimme vaikka tutorialin) :)

  -mirka-

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Moi Mirka!

   Ikävä kyllä luulen, etten osaisi ”ohentaa” kenenkään kasvoja. :/ En juurikaan osaa muokata kasvoja varjostamalla, kuten aiemmissa postauksissa on käynyt ilmikin. Teen vain perusvarjostukset tuomaan poskipäitä paremmin esille. Maskeerauksen ammattilainen osaisi toteuttaa pyyntösi parhaiten, esim. teatterialalla osataan muokata kasvoja dramaattisesti.

 17. 22

  Heidi sanoo

  Jotenkin tykkään tosi paljon tuosta persikkaisesta! Varmaan johtuu hyvistä väreistä, mutta itse voisin hyvinkin kuvitella tekeväni tuon tapaisen meikin (tosin arkikäyttöön vähän kevyemmillä rajauksilla).

  On kyllä todella kivaa, kun teet tällaisia ”erilaisia” meikkejä! Itse olen nyt noin vuoden verran seurannut blogiasi, ja vasta sen myötä olen alkanut meikkaamaan silmiä. Vaikka ikää on jo 23 vuotta, en aikaisemmin omistanut ainoatakaan luomiväriä, mutta nyt olen alkanut käyttämään värejä ”reilusti”. :D Kuitenkin sitä aina tyytyy siihen perus kolmen värin komboon, jonka sutii väreistä riippumatta aina samalla tavalla. Tällaisista erityyppisistä meikeistä saa itsekin inspiraatiota kokeilla eri tyylejä!

  Tulipa muuten ”erilaisista meikeistä” mieleen, että oletko ajatellut/pystytkö edes kuvittelemaan, että järjestäisit jonkinlaisen meikinjäljittelykipailun? Muistan, kun täällä blogin puolella mietit joskus, että olisit osallistunut Tiptoesin Saaran repeat after me -kisaan, niin samalla tyylillä? Olisi hauska nähdä eri versioita esim. jostain fantasiameikistä. :)

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Nyt en ole ihan varma että ymmärsinkö tuon sun ehdotuksen oikein…. siis tarkoitatko, että tekisin jonkun meikin jota lukijoiden pitäisi jäljitellä? Sellainen kilpailu tuntuisi kyllä vähän surkuhupaisalta, kun en mä nyt mikään Saaran tasoinen meikkailija ole. Saaran kilpailuissa on pointtia, koska hän on ammattilainen ja tekee moitteetonta jälkeä (ja vielä hioo kuvat taitavalla photoshoppauksella). Minä taas olen harrastelija, melkeinpä samalla tasolla monien lukijoideni kanssa. Kilpailussa ei siis olisi hurjasti järkeä…. :)

   Mutta ehkä tarkoitit jotain muuta…?

 18. 23

  sanoo

  Persikka on hieno mutta tuo valkuais-meikki on ihan kamala :D miten tuollainen voi imarrella ketään? Näyttää että silmämuna tipahtaa pois!
  Nuo lehden tytöt on ihan järkyttäviä! Ei ymmärrä…onneksi itse voi meikata normaalisti mutta kiva että kokeilet näitä, hyvin olet saanut onnistumaan tyylin vaatimat silmät.

 19. 24

  Laura sanoo

  Persikkainen on minunkin mielestä hienompi :) Voisin jopa kuvitella käyttäväni sitä jossain toisin kuin tuota toista.

  Muuten, osaisitko neuvoa miten saan huultenrajauskynän kestämään? Joudun rajaamaan huuleni hieman niiden ulkopuolelta, sillä ne ovat aivan järkyttävän ohuet. Rajaus ei kuitenkaan kestä kuin 10min ja sen jälkeen huulimeikki on pilalla. En tee mitään, mutta rajaukset vain katoavat :o Käytössä on L’orealin contour parfait. Kiitos jo etukäteen :)

  • 24.1

   Sanni sanoo

   En osaa oikein muuta sanoa kuin että kannattaisikohan sun kokeilla erityisiä huulimeikin pohjustajia? Niitä voi levittää huulten rajojen ulkopuolellekin. Itse tykkään Bare Mineralsin Lip Rev-er Upperista. Se on vahamainen puikko, ja levitän sitä ylähuulen rajalle estämään huulipunan karkailua.

 20. 26

  pekaani sanoo

  Mä jäin kauhistelemaan myös noiden kansityttöjen ripsiä, sotkuiset nekin. Tuo persikkainen meikki on tosiaan paljon kivempi eikä yhtä sotkuinen kuin sinertävä. Johtunee just tuosta ”suljetusta” alarajauksesta. Hiukan pehmentäen tuosta voisi saada ihan kivan ja käyttökelpoisen meikin näyttämättä animetyyliseltä.

 21. 27

  muru sanoo

  moikkamoi :)

  onko sulla kokemusta goshin meikeistä? tuntuu ettei kukaan niistä oikein koskaan puhu.

  mulla on tuommoinen irtopuuteri. purkki on ainakin tosi tyylikäs ja yksinkertainen. näyttäis olevan tehtykkin tanskassa.. mutta onkohan tämä laadultaan ihan kuraa? vois olla meinaan vähän kevyempi kukkarolle tää sarja. :S

  laitan tähän nyt tuon litaniankin jos haluat sitä vilkasta.. kiitos jo etukäteen jos viitsit jotain vastailla. : ))

  ____________________________
  talc, mica, dimethicone, titanium dioxide, polymethol methocrylate, squalane, iron oxides, phenoxyethanol, iron oxides, propylparaben, alumina, butylparaben, ethylparaben, isobutylparaben.
  ____________________________

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Mulla on kokemusta vain Goshin rajauskynistä, kynsilakoista ja yhdestä huulipunasta. Ainiin, ja oli mulla yksi puikkoluomivärikin jonka tosin annoin pois tahmeutensa vuoksi.

   Gosh on tosiaan tanskalainen merkki, ja mun käsityksen mukaan ihan laadukas. Irtopuuterin inci näyttää ihan tavanomaiselle puuterin incille; mica, talkki ja titaanidioksidi ovat puuterin pääraaka-aineita. Näköjään tuossa on dimethiconeakin pehmentämässä jauheen koostumusta.

 22. 29

  desire. sanoo

  Sen kummemmin meikkeihin perehtymättä ja aiempia kommentteja lukematta jäin miettimään sitä paino alaluomella -juttua. Japskit kun nyt muutenkin ihannoi kaikkea länsimaista (vrt. ihonvaalennustuotteet kun me käytämme itseruskettavia), niin voisko tässä osa olla myös sitä, että niiden normaalisti hieman yläviistoon tulevat silmäkulmat halutaan eurooppalaisen suoriksi?

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Kyllä, näin kommentoi monikin asiaan paremmin perehtynyt aiemmassa Gyaru-postauksessani. Kuulema gyaru-tyyli on heidän näkemyksensä länsimaisen naisen tyylistä, ilmeisesti nimenomaan amerikkalaisen.

 23. 30

  fan sanoo

  Mulla ois toivepostaus:) voisitko tehdä tutoriaalin Katy Perryn meikistä If we ever meet again kappaleen musiikkivideolla? Meikki miellyttää kovasti silmää ja ois kiva EHKÄ osata itsekkin väsätä sellainen :) kiitos!

   • 31.1.1

    möö. sanoo

    kaikilla on oma meikkityylinsä, ja se pitäis kyl ihan rauhas hyväksyy. Ainaki sun, kokeneen meikkaajan pitäis tää tajuta..
    Eksä tajuu et toi voi oikeesti loukata jotakuta?
    Ajattelisit :)

    • 31.1.1.1

     Sanni sanoo

     Kuka puhui mitään hyväksymisestä? :) Jos pidän meikkiä rumana, se ei kai tarkoita, ettenkö hyväksyisi tyyliä jollain muulla? :) Mielipiteet on aina mielipiteitä. Kyllä varmasti kokenut vaatesuunnittelijakin on vapaa toteamaan, että joku vaate on hänen mielestään ruma.

     Enkä minä ole mikään kokenut meikkaaja. ;)

 24. 32

  Lepi sanoo

  Kun et kerran itsekkään osaa meikata niin turha kommentoida mallien meikkiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.