Guerlain Corail Ambré

Guerlainin kvartetti Corail Ambré on yksi ihanimmista paleteistani, jota käytän aivan liian harvoin. Se on kerrassaan loistovalinta sinisilmäiselle. Paletissa on hohtava kultapersikka, silkkinen koralli, kevyesti helmiäinen vaaleanharmaa ja runsaspigmenttinen kupariruskea. Tuon harmaan sävyn funktiota en ole ihan ymmärtänyt, sillä minusta se sopii harvinaisen huonosti lämpimien, punertavien sävyjen joukkoon. Olen tainnut käyttää sitä vain kerran pari.

Corail Ambrélla tekee käytännössä vain yhdenlaisen meikin. Levitän kultapersikkaa koko liikkuvalle luomelle, korallia luomivakoon ja kupariruskeaa ulkonurkkaan. Tummuutta saisi tietysti lisää jos levittäisi ruskeaa myös luomivakoon, mutta meikin yleisilme pysyisi samana. Monipuolinen tämä paletti ei siis ole, mutta laadukas ja todella kaunis.

Huvittavaa on kyllä se, että omistan nämä samat sävyt jo muilta merkeiltä, ja silti piti tämäkin paletti hankkia…. Persikan sävyä vastaa Diorin Mystic Jade- tai Sunset Café -persikat, korallia MACin Paradisco ja ruskeaa MACin Antiqued.


Ainiin! Sain vinkin että Laveralla on ystävänpäivän kunniaksi nettikaupassaan kaikki tuotteet 20-40% alennuksella huomisesta sunnuntaihin, eli 12.-14. helmikuuta. Kannattaa hyödyntää jos on miettinyt jotain Laveran tuotteen kokeilua.
Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  Tosi nätti meikki. Koska bannerikisan voittaja julkaistaan? Tähän päivään astihan oli aika?

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi – teen bannerikilpailun ehdokkaista huomenna yleisöäänestyksen. Julkaisen voittajan joskus ensi viikolla. :) En ole vielä osannut päättää, on niin monia hienoja!

 3. 3

  Susba sanoo

  Oih, mä ostin just ton Sokoksesta poistomyynnistä. Rasia ja värit ovat niin kauniit, mutta en ole oikein osannut käyttää vielä. Ihanaa, että satuit näyttämään mallia :)

 4. 4

  sanoo

  Upea meikki <3

  Olisi muuten kiva saada jonkinlainen tutorial, miten käyttää punaista luomiväriä ilman, että näyttää itkeneeltä. Itselläni on pari ihanaa punaista, joita en kuitenkaan voi käyttää, koska en vaan osaa :D

 5. 5

  sanoo

  naranja – jos haluaa välttää itkettyneen ilmeen punaisella luomivärillä, kannattaa sävy sijoittaa luomella kauas pupillista, ja etenkin silmän sisänurkasta. Siis mieluiten korkealle luomivakoon tai korkealle ulkonurkkaan.

  Mulla itsellä esim. vaaleanpunainen näyttää usein tosi huonolta liikkuvalla luomella, mutta sopii kauniisti luomivaon yläkaareen toisen varjostussävyn ylle.

 6. 10

  sanoo

  Annina – jos sulla ei vielä ole persikan sävyisiä luomivärejä niin nyt on korkea aika hankkia..! ^_^

  Mirkku – joo, mä olin huomannut tuon linkityksen! :)

  JenniJ – eikö tuokin? Oranssit ja punertavat sävyt on sinisilmäiselle must!

 7. 12

  Anonymous sanoo

  Voi kuinka helpottavaa kuulla, että tykkäät tosta paletista. :) Muistaakseni kannustin sua ostamaan tuon ja olit siihen pettynyt aluksi.
  Hyvää Ystävänpäivää!
  Ihania banneriehdokkaita! Äänestin kakkosta, vaikka toisaalta omakuvallinenkin olis tosi osuva.
  -sh-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.