Grimas-viikko: vihreää ja höyheniä

Tänään vuorossa vihreää ja lisää irtoripsiä.

Sävyt 744, 743 ja 740

Höyhenripset nro 153.

Näitä kuvia oli todella vaikea ottaa, sillä silmäni ärtyivät ja vuotivat aivan tolkuttomasti. Irtoripsen sisäreuna irtosi koko ajan kyynelten liuottamana.

Nämä ripset ovat todella jämäkkää tekoa, ja tuntuivat silmäluomella raskaalta. Vaikka ripsistö näyttää kuvassa aika ohuelta, se jopa hämärsi näkökenttääni. Aivan upeat ripset bileisiin tai johonkin teemajuttuun, mutta ilmeisesti minun silmäni eivät kestä näin jämeriä ripsiä.

 

Kullanvihreä 743 luomen sisäpuolikkaalla, khakinvihreä 744 ulkonurkassa ja 740 luomivaossa.

Tässä sitten arkisempi vihreä kahdella sävyllä. Sisänurkassa Couleur Caramelin vaaleanvihreä Anise-sävy ja ulkonurkassa Grimasin 740.

Käytetyt ripset ovat nro 113. Hassua, kun nämä pakkauksessa näyttivät jotenkin niin lyhyiltä ja ”töpöiltä”, mutta minulla on niin pienet silmät että ne sopivatkin kuin valettu. Useimmat ”normi”tekoripset ovat minulle liian ptkät ja osuvat kulmaluuhuni tai jopa nenänvarteen sisänurkassa. Jos silmäsi ovat syvällä kuten minun, suosi siis lyhyemmän mallin ripsiä.

 

Minulle lähetetyssä ripsiparissa oli pieni leikkausvirhe, toisen parin sisänurkka oli paljon harvempi kuin toisen. Pidin itse enemmän harvemmasta versiosta, näytti luonnollisemmalta.

 

Näillä ripsillä pystyin menemään töihinkin kun näyttivät sen verran luonnollisilta. Normaalisti en koskaan pidä irtoripsiä arkena. Omat ripseni ovat aika surkeat ja saisin kyllä selvästi tehoa meikkiin ja katseeseen jos jaksaisin käyttää irtoripsiä säännöllisesti, mutta en vain jaksa sitä liimailua…… :)

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Oooo, ihana meikki taas kerran! Kiinnitetäänkö irtoripset muuten ennen silmämeikin tekoa vai vasta valmiin silmämeikin päälle?

 2. 5

  sanoo

  Hei, onko irtoripsien laittamiseen jotain taikaniksiä vai pitääkö sitä vaan harjotella ja harjotella? Mulla ne menee aina päin mäntyä ja sitte ku siirtelen oikeeseen kohtaan nii johan on liimaki jo kuivunu ja muutenki menee aina huonosti.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Ei taida olla taikaniksiä…. Itsekin vaan edelleen harjoittelen ja harjoittelen. :) Olen tullut omalla kohdallani siihen tulokseen, että minun pitäisi käyttää ripsiä todella pitkään päivittäin, että se alkaisi sujua rutiinilla, ja siihen minulla ei ole kärsivällisyyttä. Yksittäiset ripsitupsut on nopeampi ja helpompi tapa meille tumpeloille. ;)

   • 5.1.1

    sanoo

    Okei. Tuntuu vaan sille, että yksittäiset tupsut irtoais vielä helpommin mut pitää varmaan joskus kokeilla.
    Ja saisko vielä neuvoja miten saisin voidemaisen luomivärin pysymään ilman ettei se paakkuunnu heti luomivakoon.. Käytin alla silmämeikinpohjustusvoidetta ja puuteria mutta silti se kasaantuu typerästi luomivakoon… :l

    • 5.1.1.1

     Sanni sanoo

     Riipuu minkä tyyppistä ja minkä merkin voidemaista luomiväriä käytit…? Jos käyttämäsi on rasvainen ja kynämallinen tyyliin Max Factorin ”smokey eye” -kynät, niin ikävä kyllä ne eivät pysy millään. :( Ohuiden ja voidemaisten, siis sellaisten jotka kuivuvat iholle kokonaan, pitäisi pysyä ilman mitään ongelmia.

 3. 6

  sanoo

  Aivan ihastuttava yhdistelmä – vihreä ja irtoripset. Täytyypä ihan samban harrastajana ryhdistäytyä ja ryhtyä edes keikoille laittamaan noita ripsiä, kun ovat niin kauniita. Enkä tosiaankaan älynnyt, että Grimasilla on noita ripsiä, kiitos vinkistä! :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Uuu, samba! :) Sinne tällaiset ripset sopisivat varmaan kuin nenä päähän. :) Grimasilla on tosi laaja ripsivalikoima, ja eivät tosiaan hinnalla pilattuja.

   Täältä näet kaikki Grimas-ripset (vasen sivupalkki, ripset hieman alempana listassa).

 4. 7

  rairai sanoo

  No niin. Nyt minä opettelen käyttämään tekoripsiä. Tämä ja varsinkin eilinen postaus vakuutti.

  Pelottaa vaan se liimailu ja mahdolliset allergiset reaktiot :O

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Liiman kanssa ”pelleily” ei tosiaan ole alussa mitään helppoa (eikä toisille vieläkään mitään heinäntekoa…. :P). Tärkeintä on laittaa ripset paikoilleen juuri oikealla hetkellä, jos liima on liian märkää tai liian kuivaa eivät ripset meinaa tarttua. Yleensä neuvotaan odottamaan 10-15 sekuntia. Grimasin liima tuntui kuivuvan aika nopeasti, laitoin ripset heti annosteltuani liiman ja joskus jouduin laittamaan liimaa lisää kun se kuivui kesken laiton.

 5. 8

  milipili sanoo

  Vihreät meikit on niin kauniita! Eikä näytä yhtään hölmölle nuo höyhenripset vaikka vois luulla. Pitääpä sellaisetkin joskus ostaa.

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Vihreät meikit on niin kauniita!

   Niin on! Kyllä vihreä vaan on mun suosikkimeikkiväri heti violetin jälkeen. :-*

 6. 10

  sanoo

  Voi miten kaunis meikki, vaikka en vihreästä väristä muuten välitäkään! Tekis mieli itekki kokeilla, mutta en viitsi, ku on silmätulehus. :(

 7. 12

  Meikki-Sanna sanoo

  Kiva silmämeikki :)
  Vinkkinä että irtoripsien ripsinauhaa tulee yleensä lyhentää ennen kiinnitystä. Ne on useimmille aivan liian pitkät ja näin ollen irtoilee tai tökkii koska eivät istu kunnolla. Yleensä ripsinauhaa lyhennetään ulkonurkasta päin mutta erikoisripset (kuten esim. nämä höyhenripset) voi lyhentää sisänurkasta. Ripsinauhaa voi myös notkistaa jos se tuntuu kovin jäykältä.

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Lyhennän kyllä ripsinauhaa melkein aina. :)

   Mun silmät vain on niin syvällä että irtoripset on usein liian pitkät vertikaalisessa suunnassa. Ja se ei yleensä näytä hyvältä jos ripsiä lähtee kärjistä lyhentämään….

   • 12.1.1

    Meikki-Sanna sanoo

    Olikin lähinnä yleisvinkiksi tarkoitettu kommentti multa koska suurinosa irtoripsien käyttäjistä ei oo tajunnu että niitä voi muokata omaan päähän sopiviksi ;)
    Yleensä niitä ei kärjistä lyhennetäkkään vaan ripsinauhasta.

 8. 13

  sanoo

  Mie en ole koskaan kokeillut irtoripsiä. Vuosi sitten halloweenina meinasin laittaa, mutta tulin siihen tulokseen, että helpommalla pääsen kun en laita :D Ittelläni on jyrkkä kulmaluu ja silmät melko syvällä, joten ei vissiin mitään megapitkiä räpsyjä kannata testata…? Jos sitä tänä halloweeninä laittaisin irtoripset :)

 9. 14

  juli. sanoo

  Tuo jälkimmäinen meikki sopii sulle niin hyvin että! Ja nuo ripset vaan täydentää sitä. Pakko muuten myöntää, että sulla on ihanan malliset ja väriset silmät.

 10. 15

  sanoo

  Voi miten kaunis tuo alempi meikki onkaan ripsine kaikkineen! Kiitos inspiraatiosta, pitänee taas kaivaa se oma 88-paletti esille ja alkaa meikkileikkimään. (:

 11. 16

  sanoo

  Ei liity tähän postaukseen oikein mitenkään, mutta jos jotenkin tunnet/pystyt olemaan yhteudessä Ostolakossa-blogin Virven kanssa(tai jos sulla on sitä sähkäpostiosoitetta mikä oli blogissakin) voisitko kysyä miksi hänen bloginsa on muutettu ”vain kutsutuille”? Tykkään tosi paljon hänen blogistaan, ja toivoisin että se ei olisi kauaa tuollainen.

  Molemma meikit ovat todella hienoja!
  pinjaa123@gmail.com

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Näin itse asiassa Virveä tänään messuilla, ja juttelimmekin tuosta hänen blogissaan meneillään olevasta muutoksesta. Eli blogi on suljettu muutostöiden ajan hetken aikaa, varmaan huomenna pitäisi jo Ostolakon avautua taas yleisölle.

 12. 17

  Veera sanoo

  upeita meikkejä <3 tosi täsmällisesti oot osannu laittaa noi ripset paikoilleen :O

 13. 18

  Meikkis sanoo

  Ihanat meikit ja upeita värejä! Huomasin että olet keksinyt käyttää Grimasin alaripsiksi tarkoitettuja ripsiä (113) yläripsinä. Itse käyttänyt ripsiä vain siis alhaalla esim. Kellopeliappelsiini- teemassa =)Mutta käyväthän nuo yläripsiksikin!

  • 18.1

   Sanni sanoo

   En usko että 113 on erikseen tarkoitettu nimenomaan alaripsiksi, nehän ovat suurimmalle osalle ihmisistä varmasti liian pitkät alaluomelle. ;) Mutta tokihan niitä voi käyttää miten haluaa. :)

   • 19.1.1

    Johanna sanoo

    Tarkoitin merkkiä ja sävyä. Lähinnä vaaleaa kirkastamaan ja suurentamaan silmiä. En ole löytänyt vielä mistään pysyvää, luonnollisen näköistä ja silmille turvallista :)

    • 19.1.1.1

     Sanni sanoo

     Vaaleassa sisärajauksessa käytän IsaDoran ihonsävyistä Inliner Kajalia sävyssä Blonde = ihan parhautta. Joskus laitan valkoista, ja silloin käytän IsaDoran Satin Whitea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.