Graffitilakan suosio yllätti valmistajankin

IsaDoran alkusyksystä lanseeraama Graffiti-kynsilakka on ollut syksyn suurimpia hittejä, ja lakat vietiin kirjaimellisesti käsistä niiden rantauduttua Suomeen. Ensimmäisten erien kadottua hyllyiltä antoi maahantuoja ensin ymmärtää, että lisää ei olisi tulossa, tai jos olisi, niin mahdollisesti vasta lähempänä joulua. Tuntui kyllä hullulta myydä ei-oota, kun kerrankin olisi tuote joka menee kuumille kiville. Ihmettelimme töissä porukalla, miten maahantuoja oli valmistautunut Ruotsissakin hitiksi nousseen lakan myyntiin niin huonosti.

Graffitilakka_postaus Karkkipäivä-blogi kirjoitti Graffiti-lakoista syyskuun lopussa

Ilmeisesti IsaDoralle oli kuitenkin käynyt niin, että lakkojen suunnaton suosio tuli heillekin hieman yllätyksenä. Pari viikkoa tässä oltiin kokonaan ilman lakkoja, mutta nyt Suomeen on saapunut uusia eriä – hätäratkaisuna vääriin pulloihin pakattuna…! IsaDoralta on näköjään loppunut alkuperäiset Graffiti Nail Top -pullot, ja uudet erät on pakattu Perfect Nail Polish -pulloihin, joiden päälle on vain läntätty Graffiti-tarrat. Perfect Nail Polish -pullot lienevät jotain ikivanhoja, tai sitten ne ovat IsaDoran Amerikan markkinoilta, sillä meilläpäin IsaDoran tavalliset kynsilakat kulkevat Wonder Nail -nimellä ja ovat  kulmikkaammissa pulloissa. Oli miten oli, mutta väärään pulloon pakkaaminen on aika hassua, enkä ole tällaiseenkaan ennen kosmetiikka-alalla törmännyt.

Graffitilakat

Perfect Nail Polish -teksti kuultaa päälle liimattujen tarrojen läpi.

Graffitilakka_tarra

Graffitilakka

Jos joku on jäänyt ilman Graffiti-lakkaansa, niin nyt niitä siis taas saa kaupoista – ainakin jonkun aikaa! ;)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tälläisena myöhäisherännäisenä lähdin etsimään lakkoja vasta viime viikolla ja joka paikka todellakin myi ei oota. Täytyykin lähteä uudelle metsästysretkelle piakkoin! :))

 2. 2

  Ria sanoo

  Helou:)

  Graffitilakkoja on ekan kerran ollut Suomessa jo jokunen vuosi sitten. Äitini teki silloin töitä mm. Isadoran esittelijänä ja esittelijät saivat silloin etulinjassa lakkoja kokeiluun. Tästä on valehtelematta ainakin 7 vuotta, todennäköisesti enemmän. Muistelisin kuitenkin, että silloin graffitilakasta ei muodostunut mitään erityisen suosittua tuotetta. Ehkä Isadora ei siitä johtuen osannut varautua tämän uuden lanseerauksen suosioon. Tai sitten on vaan laskelmat menneet pahasti pieleen, sattuuhan niitäkin:)

  Kiitos muuten paljon smokey-tutoriaaleista, auttoivat vihdoin ja viimein tajuamaan, että minkä kokoiset ne eri osat oman silmän yläpuolella ovat ja miten luomiväri levitetään niin, ettei näytä tappelussa olleelta pandalta:D

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Jees, Max Factorilla oli tosiaan oma versionsa graffitilakkoista joskus 2000-luvun alussa vai milloinkahan se nyt oli. Niistä ei varmaankaan tullut kovin suosittuja siksi, että lakka ei kestänyt. Halkeilleen pinnan saattoi kuulema melkeinpä puhaltaa irti kynnen pinnasta, niin huonosti se pysyi. Kemian nisset ovat kuitenkin kehittyneet ja IsaDoran lakkojen koostumus on jotain ihan muuta kuin Factorin, ja nämä kestävät.

   • 2.1.1

    Ria sanoo

    Maxin versioon on silloin törmännytkään. Isadoran vanhassa oli juuri päinvastainen ’vika’; sehän pysyi viikkotolkulla. Eipähän ollut käyttäjillä aihetta ainakaan valittaa, että lakka kuluu liian helposti:)

 3. 4

  Rairuu sanoo

  Hassua, itse olen aina törmännyt noihin Graffitilakkoihin joissain liikkeissä niin sinänsä hieman yllättävää että niistä olisi ”pulaa”. Ehkä se voi myös vain tuntua siltä kun itse en ole innostunut noista lakoista, joten en juuri myöskään kiinnitä sitten huomiotakaan niihin.
  Melko hassua kyllä että eri pulloon ovat pakanneet ja niin että sen toisen lakan teksti näkyy noiden tarrojen altakin vielä. :D Toisaalta taas pääasiahan on se että saa haluamaansa lakkaa. :) Onneksi sentään edes kynsilakkapulloon pakkasivat. *virn*

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Veikkaisin, että tulee samalta tehtaalta kuin Manly-paletit. W7-merkistä en ole kuullut, mutta nämä Kiinan massatuotantotehtaiden paletit ovat yleensä samanlaisia olivat sitten minkä merkin alla tahansa. ;)

   • 6.1.1

    pannukakku sanoo

    Hei voi vitsi tänään päivällä just ajattelin et pitäisköhän vinkata sulle tosta paletista, on nimittäin tosi hyvät värit ja suurimmassa osassa todella hyvä pigmentti varsinkin kun ottaa huomioon hinnan joka on…pieni :D

 4. 7

  sanoo

  Oih.. Itse kuitenkin omistan valkoisen ja mustan ”normaaleissa” pulloissa. Aika outoja nuo pullojutut. Ehkä kuitenkin voisi ostaa aikaisen joululahjan, jonkun toisen värin (tai varastoon valkoisen koska tykkään siitä ihan hirmuisesti) :D

 5. 8

  sanoo

  En ole edes yrittänyt noita metsästää, kun joka paikka toitotti, että hyllyt ammottaa tyjinä. Olisin halunnut tyttärelleni lahjaksi, hän(kin) kun tykkää kynsijuttuja puuhastella. No, jos osuu kohdalle niin voisin hänelle vaikka hankkia (ja ehkä vähän lainata itsellekin ;-D ).

  Yksi osaselitys suosiolle saattaa olla myös blogit, tähän maailmanaikaan kun on blogeja joka lähtöön ja moni ihminen niitä seurailee, niin tokihan erilaiset trendit leviää kuin kulovalkea ja saavat siivet alleen helposti.

 6. 9

  sanoo

  Mä tein tänään kaupassa samaista salapoliisin työtä. En tosin tajunnut mihin pulloihin lakkaa nyt oli pakattu, mutta arvasin, että Isadoralta oli pullot loppuneet kesken. Musta noi nyt myytävät pullot on jotenkin typerän muotoisia ja hetken harkitsin uuden mustan ja valkoisen graffitilakan varastoon ostamista, mutten halunnut tota typerää varapulloa, joten jätin ostamatta :D

 7. 10

  sanoo

  NetAnttilasta noita lakkoja on saanut ainakin aina tänä vuonna, eivätkä ole loppuneet kesken. Kiinnostuneille siis tiedoksi myös.
  Varmaan myöskin graffitilakkojen nykyiseen suosioon vaikuttaa muotiblogien yms. tyrkyttäminen/hehkuttaminen (indiedaysilla ainakin…), muotiblogejahan ei edes ollut n. 10v sitten.

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Haluanpahan taas muuten korostaa, että mä en ole saanut Graffitilakkoja Indiedaysin kautta, vaan ihan itse ostanut, ja nytkin kirjoitin aiheesta ihan vain kun töissä huomasin nuo uudet pullot. :) Mutta ihan totta varmasti että blogimedia on vaikuttanut osaltaan näiden suosioon.

 8. 11

  Misty sanoo

  Aika erikoista tosiaankin! Valmistajalla on siis ollut lakkaa, mutta pullotehdas ei ole pysynyt tuotantovauhdissa mukana.

  Olin jo haudannut kynsilakkailut hamaan tulevaisuuteen, mutta nyt on alkanut sormia syyhyämään ja tänään hivelin Stockmannilla jo harmaita lakkoja, jotka sopisivat näihin lyhyihin kynsiini. Anoppi pyörtyisi joulupöydässä, jos kynsilakkani halkeilisi, joten ehkä harmaa olisi pehmeämpi lasku ;-)

  MAC:n myyntipisteessä oli muuten kaunis, huikea, tooosi pitkä ja huippuhoikka mallityttö tooosi korkeassa ja näyttävässä kampauksessaan. Niillä on nyt joku skottikampanja. ”Eksyin” osastolle (ekaa kertaa elämässäni) ja ostin poskipunan ja kulmavärin! Saas nähdä pidänkö. Käteen annettiin vielä skottiruutuinen rintaruusu =D

 9. 13

  sanoo

  Hassu ratkaisu, mutta toisaalta tuon ymmärtää, kun jossei niitä ollut tulossa kuin se tietty määrä ja niistä tulikin iso hitti ja pullot loppuivat kesken, mutta oli pakko kuitenkin saada hyllyyn JOTAIN, niin paras ratkaisu näytti olevan laittaa eri pulloihin lakat :))) Eli toisaalta hassua, toisaalta asian ymmärtää :D

 10. 14

  jj sanoo

  Meiltäpäin ( p-pohjanmaan) ainakin saa ihan kaupoista niitä ”normaaleja” pulloja:) etteivät siis ainakaan täältä ole loppuneet! pitää varmaan käydä hakemasssa omansa pois:)

 11. 15

  Nebu sanoo

  Mul on yks tooosivanha Isadoran lakka, ja siin lukee et Perfect Nail Polish O.o Mut se ei kyl näytä yhtää kuvien pullolt, vaa on sellain isompi mötikkä eikä oikeestaa yhtää pyöree : DD
  Tollasen vaaleenpunasen Graffitilakan ehin ittellein nappaamaa ekast erästä, musta tollain ois kyl viel kiva saada 8 ))

  Ja yks aiheen vierestä oleva kysymys, et mitä kasvojenpuhdistusaineet itseasias auttaa ? Siis tietty ne poistaa likaa ja näin mut auttaaks suurin osa (vai kaikki ?) ni nimenomaa ehkäsemää uusien epäpuhtauksien syntymistä, vai onks olemas aineit jotka poistaa vanhojakii epäpuhtauksii esim. mustapäitä ja näppylöi ?

 12. 16

  nne sanoo

  Minkähintaisia Isadoran meikit yleensä on? Esimerkiksi vaikka luomivärit? :)

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Yhden sävyn luomivärit on jotain 11 euroa, viiden sävyn paletit vähän päälle 20 e. Aika hullua, kun miettii? :P Sololuomivärit on aina ihan sairaan kalliita, paletit on taloudellisempia. ;)

 13. 17

  sanoo

  Pakko kommentoida, että onpas jännä ratkaisu tosiaan. Itteäniki kiinnostais ostaa tommonen yks graffitilakka, mutten osaa päättää väriä :D

 14. 18

  sanoo

  Mukava, kun kirjoitit tästä huvittavasta hätäratkaisusta :) Kosmetiikkaosastolla harvemmin pörräävältä olisi jäänyt tämäkin huomaamatta.

 15. 19

  sanoo

  Voin kuvitella pakkauspuolen ihmiset ketkä ovat hiki naamalla valuen yrittäneet keksiä paniikkiratkaisua ja päättyneet sitten valuttelemaan lakat vanhoihin pulloihin :’D. Haha.

 16. 20

  sanoo

  Mä muuten ostin valkean nyt kun niitä tuli lisää. Ihmettelinkin tuota outoa pulloa mutta jotenkin en kiinnittänyt enempää huomiota ja pullo on tuolla kokeilematta vielä. Hassua kun mainitsit asiasta, en olisi itse edes osannut ihmetellä :D

  Mun ei pitänyt ostaa noita yhtään mutta nyt mulla on kaikki!!

 17. 21

  mickey sanoo

  Ihanaa kun kerroit tästä! Mietin, että ensin pistän kynteni kuntoon (kuukausi siinä menee suurin piirtein), ja sit meen ostamaan noita, mutta meen ostamaan varastoon. Kun mä revin kynsinauhojani ja oon yrittänyt päästä siitä tavasta eroon niiiiin paljon… Mut 15v kestänyt tapa ei ihan tosta noin vaan häviä :// Jospa noi valmiina kaapissa sitten innostais, ehkäpä ;)

 18. 22

  Kuorotipu sanoo

  Onko toi graffitilakka toiminut kaikilla niinkuin pitää?
  Ostin kuukausi takaperin pinkin sellaisen ja en tiedä onko lakassa vai käyttäjässä vika.
  Kun levitän lakan kynnelle, se ikäänkuin repii alla olevan lakan mennessään. Käytössä alla on ollut ihan Isadoran Wonder Nail- lakka, olen kokeillut yhdellä ja kahdella kerroksella ja kuivumisaika on vaihdellut 5 minuutista 30 minuuttiin.
  Tulos on silti aina sama, oma kynsi kuultaa osittain alta kun alla oleva lakka halkeilee ja vetäytyy Graffitilakan mukana :/

  • 22.1

   Josefiina sanoo

   Minulla ainakin alla oleva lakka pysyy ihan normaalina. Annan alla olevan lakan kuivua max. pari minuuttia ennen graffitilakan lisäämistä, eli se on vielä hieman tahmeaa siinä vaiheessa. En tiedä, onko tällä mitään merkitystä…

   Sen olen kyllä huomannut, että erillisen päällyslakan käyttö on graffitilakan kanssa ihan välttämätöntä. Jos sitä ei käytä, niin lakat lohkeilee tosi pahasti jo yhdessä päivässä! Itse kyllästyin kyseiseen lakkaan jo parin kerran jälkeen, joten tuskin saan käytettyä pulloa edes puolilleen. Pitipähän taas kokeilla…

 19. 24

  k. sanoo

  Tässä oli villitys, joka minun osaltani meni ohi ostamatta koko tuotetta. ;) Ensin luin lehdistä ja blogeista lakasta ja innostuin, mutta en ehtinyt edes kauppaan ostamaan tuotetta, kun jo kyllästyin eikä tuo minun silmään edes näytä niin kivalta kuin kynsitarrat tai konad-koristelut vähäisillä taidoilla. Joskus näinkin…

 20. 25

  sanoo

  Mua ei pullon muoto haittaa, mutta tuon pullon sivellin on onneton ! Oikeen pullon sivellin on paljon paksumpi kuin tuo, ja tuolla on paljon vaikeempaa saada lakka levittymään hyvin.

 21. 26

  Crackpot sanoo

  Bongasin näitä lakkoja lähi-Anttilasta. Hinta ei päätä huimannut, joten olisin mielelläni ostanut yhden, mutta tietenkin se haluamani musta oli loppunut :/

 22. 27

  edith sanoo

  moi, oletko käynyt kurkkimassa Irc-Gallerian meikkikisaa? en ole selannut kuin muutaman kisakuvan, joista jo kaksi on varastettu suoraan täältä. tunsin velvoitteekseni käymässä ärähtämässä että poistuisivat kisasta kuvillaan, joihin heillä ei ole käyttöoikeuksia (mietin vieläkin kuka viitsii olla niin raukkamainen että väittää toisen tekemää meikkiä omakseen. suosittelen vesileimaa tms kuviisi :) ) http://irc-galleria.net/community/2836973

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Kävin äsken kurkkimassa, nyt ei enää näkynyt mun (tai kenenkään muunkaan) bloggaajan meikkikuvia. Ilmeisesti ne on jo poistettu? Mutta hyvä kun ilmoitit! Olisin kyllä ottanut yhteyttä kilpailun järjestäjään jos kuvat olisi edelleen siellä.

   • 27.1.1

    Nimetön sanoo

    noniin, poistettu selvästikin. :) itse olin valmis käydä huikkaamassa ylläpidolle,jos olisin vielä niitä kuvia nähnyt. nyt ei ollut ensimmäistäkään enään ja toivottavasti ei tule :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.