Giveaway-lukijamitti

Nyt mä sain tän vihdoin järkättyä – siis ajan ja paikan pitkään suunnittelemalleni giveaway-lukijamiitille :) Jei!

Te tiedätte mun ongelmat kertyneen kosmetiikan kanssa; työnsä tehnyttä tai ”ei edes kiinnosta kirjoittaa tästä” -kosmetiikkaa kertyy asuntoon joka kuukausi niin ettei meinaa sekaan mahtua. Arvon näitä ylimääräisiä tuotteita mielelläni, annan hyväntekeväisyyteen, kavereille tai perheelle. Jostain syystä olen aina mieluiten halunnut jakaa blogin kautta saadun työkosmetiikan nimenomaan lukijoille, koska me yhdessä teemme blogin.

Kosmetiikat_huhtikuu2015_IMG_3516

Koska arpominen ja postittelut ovat aikaavievää puuhaa, keksin giveaway-miitin. Eli tulkaa hakemaan multa tuotteita :) Kyseessä ei ole kirppis, tuotteet eivät maksa mitään.

Koska pelkkä ”tässä nää, ottakaa, moi ja kiva tavata” -tyylinen tapaaminen tuntui jotenkin kömpelöltä, kehitin mukaan vähän ohjelmaa. Kutsuin mukaan muutaman pirkanmaalaisen kauneusalan yrittäjän ja kääräisin miitistä pienimuotoisen kauneusillan.

Eli tällainen tilaisuus olisi ensi viikolla tarjolla Tampereella:

Aika: keskiviikko 1. helmikuuta. Kello 18 – noin 20 (saa totta kai lähteä koska haluaa :D)

Paikka: Tampereen Cumulus Hämeenpuisto, Puisto-kabinetti.

Ohjelma:

Mirazin Tiia Tyynysniemi kertoo yrityksen maahantuomista sarjoista, mm. ihana Zuii Organic ja ihana Joik (iik! Joikilla on vihdoin virallinen maahantuoja ^_^)

Kosmetologikoulu Lumovan Mari Helenius (ja kumppanit) kertovat Lumovan palveluista ja tuotteista, Lumova maahantuo mm. edullisempaa versiota Foreo Lunasta.

Ja sitten se giveaway-osuus eli läjä kosmetiikkatuotteita jotka haluavat uuteen kotiin :) Luomivärejä, meikkivoiteita, huulipunia, muita meikkituotteita, kosteusvoiteita, shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita, hajuvesiä, kynsilakkoja….

(…jossain uutisoidaan kohta; ”yksinäinen bloggaaja yritti lahjoa lukijoitaan tapaamiseen”… ^_^)

Tilaisuuteen mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta (tai kaikki, jos ilmoittautuneita on alle 30 :D)

Edit. Paikat täytetty. Nimimerkin Anni ilmoittautuminen jäi vähän epäselväksi, en osannut tulkita tarkoittiko ”Aivan ihana idea” -kommentti ilmoittautumista ^_^ Laitatko minulle vielä viestiä ja varmistat oletko tulossa. :)

Jos tulee perumisia, ilmoitattehan mahdollisimman pian niin voin antaa paikan toiselle.

Ilmoittautuneet:

ESSI, ELLA, SUVI, LEENA, ALISA, HENNA, HEIDI, VIRPI, SATU, ANU, ANNA, LAURA L, ERJA, KAINA, LAURA K, SANNA, SUSANNA, SIRPA T, SAANA, CHATTE, JANE, MAIJA, MARI, KRISTIINA, TIIA, HEINI L, SUPERHOTFEMALE, HANNA, MARIA R, NIINA, ANNIKA ja TUULIA.

Laitan teille tänään myöhemmin sähköpostia. – Edit. Enpäs ehtinytkään, kokeillaan huomenna ^_^

 .

Mukaan saa ilmoittaa kaverin jos kaverikin on Karkkipäivän lukija. Haluan järjestää illan nimenomaan lukijoilleni. Esiintyjät pitävät huolen siitä että ei tarvitse kiusaantuneena kiemurrella jos ei halua sanoa muille mitään ^_^ :D Ja tosiaan – kahta tuntia ei tarvitse paikalla viipyä jos aikataulu sanoo niin. Esitykset ovat kestoiltaan noin 45 minuuttia ja se 30 minsaa jää aikaa yleiseen hälinään ja purkkien kassiin sujautteluun. :)

Olisin vain tosi iloinen jos pääsisitte tulemaan. Ilmoittautua voi tähän kommenttilaatikkoon, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi.

Postauksen kuvitus ei liity giveaway-tuotteisiin, vaikka osa kuvissa näkyvistä tuotteista varmaan lahjoituksiin päätyykin. En ole ehtinyt kuvata lahjoitettavia tuotteita ja kaikkea en ole vielä saanut edes kasaan. Mutta ihan kivat kassilliset tulossa. Osa tuotteista on avaamattomia ja käyttämättömiä, osa muutamia kertoja testattuja. Merkkaan testatut, niitä voi kotiuttaa harkintansa mukaan.

Testisarjat_IMG_5090

Kommentit
 1. 1

  Elanor sanoo

  Enää ei taida mahtua mukaan? Toivottavasti tulee hauska ilta! Minulle saapui juuri eilen se ripsari jonka voitin täältä kai jo joskus marraskuussa, se lohduttaa kun en nyt varmaan pääse mukaan tällä kertaa :)

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Siis se Max Factorin..? Se tuli vasta nyt..? No huh… Kauampa ovat Factorilla tätä venyttäneet, kampanjahan loppui jo joulukuussa. No, pääasia että tuli :)

   • 1.1.1

    Elanor sanoo

    Joo, just se! Itsekin olin alkanut miettiä missä se on, meinasin laittaa viestiä, mutta se ehti kuitenkin tulla ensin. Kirjekuori näytti kuitenkin sen verran elämää nähneeltä, että ties vaikka posti olisi sitä kierrättänyt vähän pidemmän reitin kautta…

 2. 3

  Viliina sanoo

  Voi eiiiiii! Olen niin myöhässä taas!

  Jos peruuntumisia tulee, niin minä pääsen paikalle ihan todella lyhyelläkin varoajalla! Voi siis laittaa sähköpostia, vaikka alkuun olisi varttikin (tai vaikka olisi jo alkanut, jos paikalle saa hiipparoida!).

 3. 6

  Anni sanoo

  Voi ei, anteeksi epäselvä viesti! Tarkoitus oli tosiaan vain ihastella miten kiva ja ilahduttava ajatus tällainen on.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Olen pahoillani että poistin kommentin, venlaalaa, toivottavasti ymmärrät. Puollan ehdottomasti oikeutta kertoa mielipiteensä asioista mutta tällä kertaa en pitänyt sitä soveliaana tässä yhteydessä koska kommentin sisältö oli yhteistyökumppania loukkaavaa, ja kerroit sen ns. kolmantena osapuolena. Ymmärrän senkin jos koet tämän itse puolestasi loukkaavana ja voin vain olla pahoillani, tämä ei todellakaan ole henkilökohtaista mutta en tällä kertaa kokenut soveliaana julkaista tällaista mielipidettä.

   Olen kerran aiemmin tullut portaalin ylläpidon ja kommentissa mainitun henkilön (ei liity tähän yritykseen) taholta pakotetuksi poistamaan tämäntyyppisen kommentin jälkikäteen ja tullut sen jälkeen vähän herkemmäksi sen suhteen millaista sisältöä kommenteissa esitetään.

   • 7.1.1

    venlaalaa sanoo

    Ymmärrän hyvin, enkä loukkaantunut. :) Vähän mietinkin, josko kommentti pääsee koskaan julkisuuteen. En vaan voinut olla kirjoittamattakaan, koska koen tämän ko. yrityksen toiminnan niin epäeettiseksi. Mutta ehkä tämä oli tosiaan väärä väylä ilmaista kokemukseni. Enkä tietenkään toivo, että sinä Sanni joudut minun antipatioideni vuoksi ikävään välikäteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.