Eyeliner joka kestää, kestää ja kestää

Mikä eyeliner ei rapise, ei lähde vesi- tai lumisateessa tai sotkeennu rasvaisillakaan silmäluomilla? Ja kestää vaikka 3-päiväiset festarit vaikka kävisit välillä suihkussa? Ja lähtee silti helposti silmämeikinpoistoaineella.

Vastaus: Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner.

ZeroSmudgeEyeliner

Tämä superkestävä kaveri kuuluu Estee Lauderin Double Wear -kestomeikkilinjaan, ja on ehdottomasti nimensä arvoinen.

Olen huomannut eyelinerin ällistyttävän keston esitellessäni sitä töissä asiakkaille, kun kämmenselkään piirtämäni swatch on jäljellä vielä seuraavanakin päivänä – vaikka olen pessyt kädet saippualla lukuisia kertoja. Lopulta olen aina poistanut jäljen vanutupolla ja silmämeikinpoistoaineella.

Päätin asettaa Double Wear Eyelinerin ultimaattiseen testiin. Kauanko jälki kestää kädessäni, kun en poista sitä silmämeikinpoistoaineella tai yritä erikseen hangata sitä?

LauderDoubleWear_demo

Laitoin ympärille vertailuswatchit Clarinsin vedenkestävällä kynällä, Lauderin rajauskynällä ja Lancômen lötkötussieyelinerilla. Swatchit on tehty aamulla kello 9.50.

LauderDoubleWear_demo2

Kello 12.25 pesen käteni ensimmäisen kerran swatchien laiton jälkeen. Lancômen Artliner ja Lauderin Double Wear -kynä eivät kestä lämmintä saippuavettä. Clarinsin turkoosi kynä jaksaa vielä tässä vaiheessa.

LauderDoubleWear_demo3

Kello 15.07 pesen käteni seuraavan kerran. Nyt Clarins’kin alkaa liueta.

Kun seuraavan kerran tunnin kuluttua pesen taas käteni, huuhtoutuvat viimeisetkin Clarins-jäljet pois.

LauderDoubleWear_demo4

Loppukuvat selittävät itse itsensä. :)

LauderDoubleWear_demo5

LauderDoubleWear_demo6

LauderDoubleWear_demo7

Tänään on seitsemäs päivä, ja viimeisetkin eyelinerit lähtivät aamusuihkussa.

Mutta eikö ole aika mieletön kesto? Mikäli Double Wear Eyelineria ei ala erikseen kunnolla hangata tai käytä silmämeikinpoistoainetta, se ei liukene moneen päivään edes lämpimään saippua-, shampoo- tai suihkugeeliveteen. :)

Myyn tätä paljon asiakkaille, joilla mitkään rajaustuotteet eivät meinaa pysyä luomilla, ja olen saanut sangen kiitollista palautetta. Double Wearin kynäversion pitäisi myös pysyä paremmin kuin ns. tavalliset kynät, mutta kuten kuvistakin näkyy, sen pysyvys ei ole mitään verrattuna nestemäiseen versioon.

ZeroSmudge_haameikki

Käytin Double Wear Eyelineria myös Suvin häämeikissä.

Eli mikäli etsit todella kestävää nestemäistä rajausta, tämä kaveri on kokeilun arvoinen! Hintakaan ei ole mikään hurjan paha,  jossain 25 euron kieppeillä.

P.S. Tyhjentelin taas kaappien nurkkia ja Huutikseen lähti jälleen erä kosmetiikkaa myyntiin.

P.P.S. Jos et omista Huuto.net-tiliä, voit myös laittaa minulle sähköpostia mikäli olet kiinnostunut jostain tuotteesta.

Kommentit
 1. 1

  PIUpau sanoo

  Tyhmä kysymys minulta….eli voiko Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyelineria laittaa silmän luomen sisäpuolelle (mikäköhän sen oikea nimi on)? Itse en ole löytänyt mitään kestävää kajalia. Ja sitten vielä kysysin, miten saat laitettua yläluomen sisäpuolelle rajauksen, itse en ole onnistunut.

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Nestemäistä eyelineria ei voi laittaa sisärajauksena. Siihen sopivat ainoastaan kajalit ja voidemaiset/geelimäiset eyelinerit.

 2. 3

  malla sanoo

  mut on toi osaks kyl kiinni siitä kuinka kuiva käsi sulla on :D
  ite maski opiekelijana huomannu sen et mitä kuivemmat sitä kauemmin kaikki pysyy..

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Kuiva käsi? :D Siis ei se nyt kovin kuivana varmaan pysy suihkussa ja käsienpesussa… ^_^ Lisäksi rasvaankin kädet monta kertaa päivässä.

   • 3.1.1

    lukijasi sanoo

    tässä oli varmaan kyse kuivasta ihosta. joka siis tarvitsisi kosteutusta.

 3. 4

  nore sanoo

  Kiitos vinkistä! Toivottavasti tuo kestää myös kyyneleet. Itsellä kun silmät alkaa vuotaa, jos niitä joudun siristelemään esim.tuulessa tai auringonpaisteessa.

 4. 5

  sanoo

  Ihan ÄLYTÖN! :D kiitos taas havainnollistavasta testauksesta, nämä tän tyyppiset on kyllä blogin parasta antia :) Mustakin tuntuu, että eyeliner jotenkin menee päivän mittaan harmahtavaksi eikä pysy sellaisena ’terävänä’ ja silmät alkavat näyttää suhruisen itkuisille… joten tämä voisi olla varteenotettava hankinta tosiaan :)

 5. 6

  sanoo

  Toi eyeliner on ihan m-i-e-l-e-t-ö-n. Mulla on ollut se nyt pari vuotta käytössä, enkä aio vaihtaa pois! Se pysyy niiiin hyvin. Aluksi mulla oli ongelmia sen poiston kanssa, mutta kerran kun kysäisin aiheesta Stockalla joltain Estee Lauderin konsultilta/myyjältä/mikä onkaan, antoi hän neuvoksi sen, että kastelee pumpulipuikon kuumalla vedellä ja vetää sitä rajausta pitkin, kuuma vesi liuottaa eyelinerin pois.
  Suomen kammottavissa hirmumyrskyissä, kun tulee vettä, lunta ja räntää jokaisesta ilmansuunnasta ja tuulee hillittömästi, on Estee Lauder osoittautunut korvaamattomaksi kaveriksi.

 6. 7

  2000 sanoo

  oi kiitos tästä! :) mistähän tätä maihtais löytää? google tyrkytti vaan jotain nettikauppoja..

   • 7.1.1

    Emma sanoo

    Muuten, ainakin Turun Sokoksella tämä oli tuntematon tuote. Yrittivät kaupata mulle saman linjan geelirajausta, eikä tätä löytynyt, vaikka kuinka intin että ”tussi, ei purkki”… Valitettavasti Estee Lauderin konsulentti oli tuolloin juuri tauolla, ehkä hän olisi osannut mua neuvoa. Oli pakko tulla tarkistamaan, oonko nähnyt unta tämän tuotteen suhteen, en onneksi ;)

    • 7.1.1.1

     Sanni sanoo

     Tääh? Mitä ihmettä? Onpas outoa. Onkohan joissain liikkeissä sitten muka jätetty nestemäinen versio pois valikoimasta kun geelimäinen ilmestyi? Tuntuu kyllä ihan hullulta, kun kyse on niin erilaisista tuotteista. Geelirajaus ei nimittäin korvannut nestemäistä vaan tuli sen rinnalle. Kummatkin tuotteet näkyvät myös Lauderin sivuilla.

     Voihan tuo geelikin kyllä olla aivan mainio tuote. :) Itsehän esimerkiksi pidän enemmän geelimäisestä kuin nestemäisestä koostumuksesta eyelinereissa. Meidän liikkeessä puolestaan ei ole noita geelejä, joten en ole voinut testata sitä.

     • 7.1.1.1.1

      Emma sanoo

      No niin, johan selvis! Estee Lauderin pisteessä oli ollut ilmeisesti tila tiukassa, eikä tuotteella ollut ollut vielä omaa paikkaa – siispä perusmyyjä ei sitä vielä osannut etsiä. Konsulentin käsiini saatuani nappasin tuotteen heti mukaani :)

      Mutta yksi kysymys käytön jälkeen heräsi! Tuote oli tosi helposti levittyvä (oon aikamoinen tahmatassu ja onnistuin ekalla kerralla silti), ja pysyi tosi nätisti ja lähti poiskin erinomaisesti, mutta jostain kumman syystä musta rajaus näytti yöllä kotona sinertävältä/vihertävältä! Ilta oli pitkä ja hikinen, mutta tää oli kyllä aivan yllättävää… Ripsien tyvessä tuote näytti edelleen mustalta, mutta rajauksen ”yläosassa”, jossa sitä oli kerrostettuna enemmän, oli väri ihan selkeän sinivihreä. Todistajana tälle toimi myös ystävä, eivätkä vain omat väsyneet skumppapäiset silmäni ;) Sinänsä väri näytti todella makeelta, mutta… eihän se nyt musta ole? :D

      Osaatko auttaa, mitä ihmettä on tapahtunut? Pitäisikö suosiolla reklamoida tuotteesta?

      • 7.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Oho, onpa jännä sivuefekti!

       Veikkaan, että efekti johtuu jotenkin eyelinerin sisältämistä rautaoksideista (väriaineista), mutta en kyllä osaa selittää, miten ne tuolla lailla erkaantuvat mustasta kokonaisuudesta. Voithan laittaa maahantuojalle (Transmeri) viestiä ihan uteliaisuudesta, ja katsoa mitä he vastaisivat.

 7. 9

  milla sanoo

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, että oletko saanut noita huuto.netissä myytäviä tuotteita koulutuslahjoiksi/myyntikilpailun lahjoiksi/palkinnoiksi? Meillä töissä on nimittäin hy-vin tiukka käytäntö siitä, että jos niitä laittaa eteenpäin, niin itse siitä ei saa hyötyä, koska se on moraalisesti väärin. Ja onhan se totta. Ilmaiseksi saatua tavaraa myymällä tekee voittoa. Tuli vain mieleeni, koska harvoin ostettuja tuotteita jää edes kokeilematta, varsinkin kun tätä blogia lukeneena olen huomannut, että et usein turhia ostoksia tunnu tekevän. :)

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Olen saanut myyntikilpailujen palkinnoksi. Meillä ei töissä ole mitään mainitsemaasi käytäntöä, jokainenhan saa tehdä palkkiollaan mitä haluaa. :) Olemme työtä tehneet niiden eteen.

   Miksi olisi moraalisesti väärin ”hyötyä” palkkiosta? Hyötyyhän henkilö jo suoraan itse palkinnosta, jos pystyy sen itse käyttämään. :) Pitäisikö minun myydä ”niska limassa” jonkun tietyn merkin tuotteita, ja maahantuoja saa hyödyn, ja sitten antaa palkkioni ilmaiseksi jollekulle toiselle jos en itse sitä pysty käyttämään? I don’t think so. Jokainen kosmetiikka-alalla työskentelevä tietää, että myyjä ei ikimaailmassa ehdi koskaan itse käyttää kaikkia lahjaksi tai palkkioksi saamiaan tuotteita. Vaihtoehtona on antaa tai myydä osa tuotteista, tai heittää roskiin. Itse en pidä reiluna omaa työpanostani kohtaan, että jakaisin palkkioni ilmaiseksi tutuille.

  • 9.2

   heidi sanoo

   Moraalisesti väärin, my ass. En minä ainakaan näe mitään väärää siinä, että myy tarpeettomat tavarat pois kaapeista lojumasta, oli ne sitten saatu ilmaiseksi tai ei.

 8. 10

  sanoo

  Oi vitsi, huippua! Mun yks suurimmista ongelmista meikissä on se et en saa eyelineriä pysymään koko päivää. Se vaan rapisee aina pois. Huomenna meen kyllä ostaan tuon pois. (ja syytän sit sua jos se ei toimikkaan ;D )

 9. 11

  maila sanoo

  Oletko tehnyt tutkimusta tarttuuko eyeliner luomivakoon? Olen käyttänyt make up storen ”kakku” eyelineriä ja vaikka pysyykin hyvin sen kuulumalla paikalla tarttuu se luomivakoon yleensä puolessa tunnissa.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   En usko että tarttuu luomivakoon. En ole ainakaan keneltäkään koskaan saanut tuollaista palautetta. Tämä eyeliner ei ”liukene” perinteisellä tavalla, vaan kun sen poistaa meikinpoistoaineella, se irtoaa ikäänkuin pieninä palasina tai murusina. Näin ollen en usko, että se liukenisi silmäluomen hikeen tai rasvoihinkaan = tartu luomivakoon.

 10. 12

  Anni sanoo

  Toivoin muutama viikko sitten ohjeistusta moderniin 50’s-meikkiin, varmistelen tässä että onhan toiveeni kuultu :)

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Muistan kyllä toiveesi, mutta ikävä kyllä näyttää siltä, että en ehdi sitä toteuttaa.

   Olen aiemmin tehnyt yhden 50-luvun tyylisen meikin, joka löytyy täältä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/06/14/polttarilook-a-la-50s/

   Klassinen 50-luvun meikki siipimäisine kulmakarvoineen, eyeliner-rajauksineen ja punaisine huulineen on niin simppeli, että en jotenkin osaa ajatella siitä modernia versiota. :) Tekisin vain juuri noin; paksut, siipimäisesti muotoillut kulmat, siipimäiset mustat eyeliner-rajaukset ja punaiset tai heleän pinkit, matat huulet.

 11. 13

  Terhi sanoo

  uuh.. vakuuttavaa..
  Saako tuota muun värisenä? itselleni musta on liian rajun näköinen.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Meidän valikoimassa on mustan lisäksi ainakin ruskea ja pronssi versio. Ennen oli myös makea tummanharmaa, melkein hopeinen, mutta se jäi pois.

   • 13.1.1

    Terhi sanoo

    Mahtavaa.. pitää siis lähteä ostoksille huomisen synttäripäivän kunniaksi :) (kerrankin voi perustella kosmetiikkaostokset ;))

    • 13.1.1.1

     Terhi sanoo

     Kotiutettu ruskea eyeliner :)
     Tää sun blogi koituu mulle kohtaloksi, kun saan liikaa virikkeitä ;)
     Ei vaan, kerrankin tulee kaikkia niitä ihanuuksia käytettyä, mitä on tullut osteltua vuosien saatossa.

     • 13.1.1.1.1

      Sanni sanoo

      Hehee, kiva kuulla! :) Ja myöhästyneet synttärionnittelut! Käyhän sitten ihmeessä kertomassa, miten eyeliner on sulla toiminut.

      • 13.1.1.1.1.1

       Terhi sanoo

       Nyt on testattu eyeliner.
       Paljaalla luomella (mulla on toooodella rasvoittuvat) pysyy hädin tuskin päivää.
       Näin pohjustetulla (MadMineralsin Bare Necessity) ja luomivärin päälle laitettuna pysyy näemmä ihan hyvin. Tosin pitää laittaa vasta ripsien taivutuksen jälkeen, koska taivutin nappaa multa ainakin keskeltä väriä pois…

       • 13.1.1.1.1.1.1

        Sanni sanoo

        Paljaalla luomella pysyy hädin tuskin päivää.

        Kuulostaa kuitenkin paremmalta kuin pari tuntia…? :) Päivän kesto on jo tosi hyvä, jos luomet on todella rasvoittuvat ja/tai raskaat.

        Tuo taas kuulostaa oudolta, että väri lähtisi taivuttimen mukana….

 12. 14

  Jenna sanoo

  Okei, tota on pakko saada!

  Käytän jotain Lumenen rajausta, ja yksi päivä koulussa huomasin, että minulla on mukava musta tahra silmäni vieressä ja rajaukset jossain ihan muualla… ai että kun nolotti. Kestääkö tuo hankausta? Hankaan melkoisesti silmiäni, enkä tahtoisi eyelinerin olevan päivän päätteeksi jossain poskilla :/

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Kestää varmasti jonkin verran hankausta. Ainakaan ”kuivahankauksella” (=hieron swatchia kuivalla kädellä) se ei lähde yhtään mihinkään.

 13. 15

  riikkaelisa sanoo

  Tämä on suurta eyeliner-rakkautta :) Tästä purtilosta Sannin kanssa keskustelleena en voi olla kuin samaa mieltä (hyvää päivä, olen se, jolla MITKÄÄN rajaukset ei pysy koko päivää, vaikka luomilla olisi litra Too Facedin Eyeshadow Primeria)! Eikä miulla ole edes rasvaiset luomet.. Tällä ominaisuudella kannattaakin rakastaa palavasti nestemäisiä kissarajauksia :) Mutta poikkeuksena sääntöön, miulla tää kuitenkin lähtee peruspuhdistusaineella kevyesti hangaten pois. Suuri rakkaussuhde johtunee siitä, että se lähtee naamasta vasta sitten kun itse haluan sen lähtevän. Vinkki hitaille: tämä myös kuivuu sekunnissa, joten virhemarginaali levityksessä kannattaa olla pieni.

 14. 16

  roösa sanoo

  Höh, nyt tulee kysymys mikä ei tavalla tai toisella liity tähän bloggaukseen, mutta mikä kamera sulla on?+onko jotain lisä zoomeja, salamoita ymym? Olen hankkimassa kameraa ja mietin kuumeisesti millaista. Ja toisekseen aikaisemmissa bloggauksissa mainitsit graffitti kynsilakasta, mistä muualta niitä saisi kuin seppälästä?(: Kiitos ja anteeksi!

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Käytän kahta kameraa; Canon EOS 400D:tä ja 50D:tä. Linssejä on muutama erilainen, eniten tulee käytettyä 400D:n kanssa tullutta (olevinaan) paskaa kittilinssiä (18-55mm/f 5.6), joka pro-ihmisten haukuista huolimatta hoitaa minulle kuitenkin kaikkein parhaimmat ja oikein tarkentuneet silmämeikkikuvat. Tuotekuvissa käytän eniten Canonin 50/1.8-linssiä, ja yleiskuvissa Sigman 17-50/2.8. Lisäsalamoita en omista.

   Graffitilakkaa ei käsittääkseni myydä Seppälässä, mutta sen sijaan Anttiloissa, Sokoksilla, Emotioneissa, Stockalla ja Kickseissä. Eli siis kaikissa niissä myymälöissä, joissa myydään IsaDoraa (Graffitilakka on IsaDoran lakka). Lisäksi Kickseissä ja Top-Kosmetiikka-nettikaupassa myydään Dependin halvempaa särölakkaa.

 15. 17

  Etusormi sanoo

  Oletko tutkinut kyseisen tuotteen inciä? Itse en niistä mitään ymmärrä mutta heti hiipii mieleen epäilys tuollaisesta kestosta. Siis onko se enää kovin ystävällistä iholle, varsinkaan silmän iholle? Mitä ihmeliimaa sinne on tungettu? Toki tuotteet joutuvat käymään läpi erilaisia testejä ennen myyntiin pääsyä mutta silti tuollaiset epäilyttää. Onko niiden pitkäaikaisen käytön vaikutuksista mitään tutkimuksia tai arvioita? Herkkäihoisena olen tullut kenties myös herkästi epäluuloiseksi :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   En ole tutkinut inciä, mutta pitääpä tehdä niin. :) En tosin usko, että aine on yhtään sen epäterveellisempää kuin vedenkestävät ripsarit tai ns. 38-maskaratkaan. Itsehän en koskaan meinaa saada niitä millään irti. Tämä eyeliner sentään lähtee hyvin meikinpoistoaineella.

   • 17.1.1

    Auroora sanoo

    Minulla ei toiminut Kanebon(Sensai kai nykyään) 38, enkä saanut sitä kunnolla pois, vaan sitä tuntui löytyvän joka paikasta myöhemminkin, mutta olin hyvin positiivisesti yllättynyt Cliniquen Lash power mascarasta, minkä ostin oikeastaan vahingossa Sokkarin alesta. Se lähti tosi isoina ripsen kokoisina juttuina muutamalla kevyellä sormien vedolla ripsien läpi suihkussa eikä murustunut juuri ollenkaan. Ja koostumus oli kivan märkää, kuitenkin kuivui hyvin ja lopputuloskin yllättävän hyvä(”38” ei tehnyt juuri mitään efektiä minulle). Ainoa miinus tulee siitä, että n.puolentoista kk:n käytön jälkeen alkoi tekemään hieman samaa murustumista kuin tuo ”38”. Siitä huolimatta ostan kyllä taatusti uudestaan.

    • 17.1.1.1

     sanoo

     Itsekin siirryin taannoin Kanebon 38sta Cliniquen vastaaviin.. vinkiksi Aurooralle, että Cliniquelta löytyy myös toinen vastaava, joka tekee todella näyttävät ripset, nimi on High impact curling mascara! Meidän perhepiirissä sisko vannoo Lash powerin nimeen, minä tän toisen ;) Kova on tahtojen taistelu :D Nyt kyllä ajattelin ottaa testiin tuon Lash powerin, kun alkaa oma suosikki vedellä viimeisiään. Itsellä lähtee jopa waterproofit leviämään, mutta nämä ei mitenkään :) Ja ei tartte hinkata, vaan ihan perus kasvojenpesun yhteydessä lähtee kun lämpimällä vedellä huuhtoo kasvot :) I like!

 16. 18

  sanoo

  Ittelläni Estee Lauderin silmämeikkituotteet (ainakin kaikki ripsarit) aiheuttavat silmien punoitusta ja kutinaa. Olen siite-/huonepölylle allerginen joten näillä voi, ja varmaan onkin, jotain osuutta asiaan…? Muilla tuotemerkeillä näin ei ole ikinä ennen käyny :/ Tämäkin on sikäli harmi, että tykkään noista Lauderin ripsareista mutten pysty niitä käyttämään :((

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

 17. 19

  Inka sanoo

  Aivan älytöntä! Tollanen kyllä on pakko saada ja heti! Pitää suositella kavereillekkin tota:)

 18. 20

  sanoo

  Jotenkin epäilyttää että lähteekö se sittenkään niin helposti pois :D Itse en käytä erikseen silmämeikinpoistoainetta vaan pesen koko kasvot samalla pesuaineella. Jotenkin en osaa läträtä niiden silmämeikinpoistolitkujen kanssa :D

 19. 21

  ssaara sanoo

  outo kysymys varmaan, mutta haiseeko tuo Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner voimakkaalle.:D Kerran nimittäin ostin seppälästä n.4 euroa maksavan waterproof-eyelinerin ja haju oli hyvin maalimainen ja epämiellyttävä, vaikkakin kestoltaan tämä eyeliner oli loistava. Kesti reilusti yli kaksi päivää kädessä kokeiltuna :P

  • 21.1

   Sanni sanoo

   En ole ainakaan kiinnittänyt huomiota hajuun… eli en sanoisi että tuoksuu voimakkaalle.

 20. 23

  sanoo

  Mulla kestää Rimmelin (!) nestemäinen eyeliner koko päivän. :-D Yleensä en käytä mitään Rimmelin tuotteita, mutta eyeliner on todella hyvä. Täytyypä kuitenkin testata tätäkin!

  • 24.1

   Sanni sanoo

   En itse omista tuota eyelineria, enkä myöskään kookosöljyä, joten ikävä kyllä en voi testata.

 21. 25

  p sanoo

  Moi! Kysyisin että sopiiko tuo Oliv’ antioksidanttivoide nuorelle iholle? Olen siis 17v. Mietin vaan kun tuotekuvauksessa mainittiin mm.kiinteyttävät ominaisuudet jne.. Mitä mieltä olet? INCI ainakin näytti hyvälle, ajattelin että voisin käyttää tuota yövoiteena, päivällä käytän suojakertoimellista voidetta. :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Kyllä mä uskon, että sopii myös 17-vuotiaalle. Ei tuossa minun käsittääkseni mitään sellaisia superaktivoivia ja elvyttäviä aineita olet, jotka eivät sopisi nuorelle iholle.

   Kiinteyttävästä vaikutuksesta en oikein osaa sanoa mitään, itse en ole kokenut mitään kiinteytystä. :) Pidän tuota ihan tavallisena, tosin erittäin ihanan tuntuisena kosteusvoiteena, en minään ns. anti-age-voiteena.

 22. 26

  Eskimo sanoo

  Onpas vaikuttava pysvyys, tekisi mieli kokeillä. Itselläkin on aika rasvaiset luomet, ja tähän asti oon löytänyt ratkaisun pysyvyyteen käyttämällä Macin tussirajausta mineraalimeikkipohjustuksella. Olisiko sinulla muuten tietoa, mikä luonnonkosmetiikan silmänrajauksista mahtaisi olla paras pysyvyydeltään?

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Ne muutamat luonnonkosmetiikan eyelinerit (oletan, että puhumme nyt nestemäisistä), joita olen kokeillut, ovat pysyneet minulla ihan yhtä hyvin kuin esimerkiksi synteettinen tussirajaus. Nämä rajaukset lähtevät kyllä hyvin nopeasti leviämään kosteuden, vaikkapa kyynelten tai sateen, vaikutuksesta. Geelieyelinerit sen sijaan pysyvät paremmin kosteissa olosuhteissa. :)

   Mutta jos kosteutta ei lasketa, niin kaikki eyelinerit pysyvät minulla aivan moitteettomasti, joten sinänsä olen huono arvioimaan ko. tuotteiden kestoa.

 23. 28

  Vierailija sanoo

  Voi ei, nyt on pakko hankkia tuo! Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteenkin kanssa huomasin, että sitä oli todella vaikea saada ihosta (siksi ajattelin sen hankkia vain juhlakäyttöön, kasvot ovat kuitenkin isompi pinta-ala) :)

 24. 29

  Kuorotipu sanoo

  Goshilta on tullut ilmeisesti aika hiljattain uus nestemäinen rajaus joka pysyy ihan mielettömän hyvin. Itselläni silmat vuotaa todella helposti mut tää pysyy ku tauti.
  Paljaalta iholta postamiseen vissiin tarvii vedenkestävän silmämeikin poistoaineen, mutta itse kun käytän voidemaisia luomivärejä pohjustamassa niin lähtee muun meikin mukana putsatessa. Ei tosin liukenemalla niinkuin linerit yleensä, vaan semmosina hassuina ”riekaleina”.
  Värejä löytyy useampia ja hintaakin on huikeat 10 euroa.

  http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/gosh-long-lasting-eye-liner-pensilmanrajauskyna/539013/13938/13938/13938/13938

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Joo, olen kuullut noista positiivisia kommentteja. Pitää varmaan yksi käydä jossain vaiheessa kotiuttamassa. :)

   • 29.1.1

    Emma sanoo

    Juuri olin tulossa tänne kertomaan ilouutista tuosta Goshista, joku muukin on näköjään huomannut saman kuin minä. Tänään testailin tuota lineria käteeni, eikä vieläkään useiden saippuapesujen jälkeen ole lähtenyt mihinkään. Värivaihtoehtoja on monia upeita, itse ostin heti kättelyssä kaksi. :)

 25. 30

  halvempaa sanoo

  Oletko testannut Goshin eyelinereita? Itselläni on yksi käytössä on myös ollut todella kestävä, ei meinaan lähteä millään. Testattu muun muuassa uimahallissa.

 26. 31

  Murmeli sanoo

  Olen jo vuosia käyttänyt Tigi Bed Headin mustaa eyelineria, loistava myös. Onkos tässä eyelinerissa semmonen ohut ”harja”, vaiko kova? En osaa käyttää semmosta pehmeetä ja ohutta harjasmaista yhtään, vaan pitää olla kova pää.

   • 31.1.1

    Peppi sanoo

    Kuulostaa uskomattomalta, erityisesti jos lähtee vesiliukoisella silmämeikinpoistoaineella pois! Vau, pitääpä käydä tutustumassa. Ja jos on vielä kovalla huopapäällä, saattaisi rajat onnistua minunkin rähmäkäpälillä;) Olen viime aikoina käyttänyt Chanelin vedenkestävää rajauskynää, mukavan pehmeä automaattikynä ja kiva häivytettävä.

    • 31.1.1.1

     sanoo

     Olinkin juuri tulossa kysymään, millainen sivellin tässä on. Mahtavaa, jos muutenkin hyvältä kuulostavassa tuotteessa on kunnon napakka huopainen sutiosa, tätä pitää kokeilla!!

 27. 32

  Milgia sanoo

  Oh tuota pitääkin harkita, kun itselläkiin aina meinaa hävitä tuo eye-liner päivänmittaan ^^ Niin oisi mulla kysyttävääkin… siskolle tahtoisin ostaa lahjaksi luomiväripaletin jossa olisi kirkkaita värejä ja niissä paljon pigmenttiä, osaatko suositella jotakin hieman pienempi kokoista kuin Manly 120?

  M

   • 32.1.1

    Sanni sanoo

    Jennan vinkki oli hyvä, jotain tuollaista olisin varmaan itsekin vinkannut.

    • 32.1.1.1

     Milgia sanoo

     Tuosta puuttuvat punaiset ja keltaiset sävyt, harmi sinänsä. Voisihan sitä kertoa tarkoituksensa niin ehkä olisi helpompi auttaa ^^ Niin meikkejä olisi tarkoitus käyttää samba-asukokonaisuuksissa, niiden täytyisi olla hyvin kirkkaita ja pigmenttisiä, ettei asu itsessään ”syö niitä”.

     M

     • 32.1.1.1.1

      Jenna sanoo

      Totta, itsekin harmittelen joskus, kun keltaista ei löydy. Punaista en oikeastaan käytä, paitsi tuolla seassa on kyllä sellainen jännä pinkihtävä ruosteenpunainen.. eli jos tarvitsen punaista, käytän sitä :)

      • 32.1.1.1.1.1

       Jenna sanoo

       Ja selkeästi unohdan näitä tärkeitä asioita… Värit ovat pigmenttisiä, mutta laatu vähän vaihtelee. Jotkut sävyt ovat vähän kovia, jotkut tosi pehmeitä. Minulla ei ole kunnon pohjustajaa, mutta ainakin meikkivoidepuuteri-yhdistelmällä ne näkyy hyvin. Uskon, että vaikka UDPP:lla tai TFSI:lla näkyis noi värit loistavasti :)

     • 32.1.1.1.2

      heidi sanoo

      Mites olisi tällainen: http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/meikit/hot-make-up-697/hot-make-up-summer-box-697013-130/

      Omistan itse ko paletin, ja olen tykännyt kuin hullu puurosta. Värit ovat tosi kirkkaat (kirkkaammat kuin kuvassa näyttää) ja pigmenttiä löytyy. Tietysti 120 ja 88 -paletteihin verrattuna värejä on aika vähän, mutta mielestäni siihen on koottu juuri ne oikeat. Punaista ei tosin löydy, mutta makea pinkki ja oranssi kylläkin!

 28. 34

  Mirri sanoo

  Jäljestä ja testituloksista päätellen melkeinpä identtinen tuote on MACin Liquidlast, joka on vähän edullisempi kuin tuo EL. Ei liiku mihinkään ilman kunnon poistoainetta eli ei esim. jätä jälkiä luomivakoon oli silmäluomet sitten miten roikkuvat ja rasvaiset tahansa. Mutta se ei myöskään ole mikään ideaali aloittelijan liner, koska kuten joku jo mainitsikin, virheitä ei ole varaa tehdä. Lauderilla rajauksen tekeminen saattaa kuitenkin olla ei-tottuneelle paljon helpompaa tuon huopapään takia. Ja kannattaa siis tosiaankin varata tehokas silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle silmämeikille, muuten tulee illalla itku kun rajauksia ei saa millään kokonaan pois.
  Kuten Sanni sanoi, hankauksen kestokin on mahdollisesti ihan ok – ripsivärit sellaisessa varmaan ekana tuhriintuu.

  Ja sitten vielä kaikille mineraalimeikkaajille tiedoksi: iHerbille on lopultakin tullut Ecotoolsin Rectractable Kabuki valikoimiin http://www.iherb.com/Eco-Tools-Recycled-Retractable-Kabuki/36801?at=0

  • 34.1

   Sanni sanoo

   Millainen pää tuossa Liquidlastissa on? Sivellin?

   Kuvassa se näyttää ihan joustavalta huopapäältä, mutta ilmeisesti ei ole sellainen kun sanoit että ”Lauderilla rajauksen tekeminen saattaa kuitenkin olla ei-tottuneelle paljon helpompaa tuon huopapään takia.”

   Mä taas en oikein tykkää noista jäykistä huopapäistä. Kun se ei jousta juuri yhtään, niin rajaus piirtyy jotenkin tosi ”kovana”. Itse laitoin esim. Suvillekin tuon Double Wear Eyelinerin omaa MACin sivellintä käyttäen. Mutta tällaiset jutut on tietty niin kiinni omasta ”meikkikäsialasta”. Toiset tykkää huopapäästä, toiset siveltimestä.

   • 34.1.1

    Mirri sanoo

    Siinä on periaatteessa sivellinpää, mutta se ei ole mikään napakka eyelinersivellin, vaan ennemminkin sellainen ohuehko, löysä karvanippu, jolla voi olla tottumattoman hankala piirtää (etenkin kun jälkeä ei oikein pysty korjailemaan). Itse tykkään tehdä sillä rajauksia, mutta arvosteluista päätellen sen käyttämisessä on monella, etenkin aloittelijalla, jonkin verran vaikeuksia. Mutta vähän kun viitsii harjoitella niin sittenhän se sujuu :)

    Koostumus on sellainen, ettei sitä saa oikein käytettyä erillisen siveltimen kanssa sotkematta/tuhlaamatta lineria/pilaamatta lopulta sivellintä. Eikä se muuten lähde siveltimestä irti ainakaan millään kokeilemallani siveltiemien putsausaineella (esim. MACin oma sivellinputsari), vaan siihenkin pitää käyttää sitä vedenkestävän silmämeikin poistoainetta ja toivoa parasta.
    Itse asiassa muistelen lukeneeni huippupysyvää rajausta etsiessäni arvosteluja, joissa tuo EL ei sitten kuitenkaan pysynyt 100% timminä henkilöillä, joilla oli tosi rasvaiset ja raskaat luomet (=rasvainen silmäluomi hankaa koko ajan rajausta vasten). Eli saattaa olla, että MACin aine on vielä asteen tujumpaa tavaraa.

    Ja ainakaan Liquidlast ei tosiaankaan lähde näppärästi pois millään kookosöljyllä tms. Se ei lähde ”näppärästi” pois edes sillä wp poistoaineella, vaan vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä.

 29. 35

  sanoo

  Halleluja! Mä oon pitkään jo harkinnut uuden eyelinerin ostoa nyt, kun olen ihan oikeasti oppinut tekemään nestemäisellä rajauksen ja hiffannut, miten hyvältä se näyttääkään… Mielessä on ollut nimenomaan Zero Smudge -linja, ja oon miettinyt, onkohan siinä nestemäistä rajausta. Joten vouvouvou, kiitos postauksesta! Taivaan lahja :)

 30. 37

  Inna sanoo

  Hei, olisiko mahdollista että lilluttelisit swatchia suolavedessä… Terveisin vasen silmä kyynelehtii taukoamatta. En voi vetää rajausta yhtään ripsirajasta yli, koska se sotkeentuu välittömästi mennessäni ulos. Ärsyttää aivan älyttömästi ja moni kiva meikki mennyt ihan piloille tuon takia.

  • 37.1

   Sanni sanoo

   Täytyy kokeilla. :) Laitanpa huomenna töissä taas swatchin ja teen sille suolavesikokeen illalla kotona.

 31. 38

  Mary sanoo

  Itse käytän täällä mainittuja Goshin ja Macin eyelinereita, jotka ovat olleet ainoat kokeilemistani, jotka pysyvät. Mulla on rasvaiset luomet ja allergioiden vuoksi vuotavat silmät. Goshin lineria olen välillä hamstrannut pari putkiloa talteenkin, kun olen pelännyt, että se lopetetaan (joku karman laki, että suosikkituotteille käy aina näin…). Mahtavaa siis, että näitä löytyy muiltakin lafkoilta; onpahan ”back up plan” lopettamisen varalle!

  Nämä tosiaan pysyvät kuin tauti ja ovat hiukan kinkkisemmät poistaa. Niinpä olen arkisempina päivinä alkanut tehdä muun rajauksen Chanelin suht hyvin pysyvällä (muttei todellakaan saman luokan kuin Gosh ja Mac) ja hyvä sutisella eyelinerilla ja sitten silmän ulkonurkkaan sipaisen Goshilla rajauksen kärjet. Iltatoimet helpottuvat näin huomattavasti.

  Mielestäni tuo Goshin hiukan halvempi lineri on Macia pikkaisen parempi levitykseen. Sillä saa silmien ulkonurkkiin siististi kapeat kärjet, kun taas Macin sivellin joskus hieman haroittaa päästä ja sillä saa ohkaista viivaa yrittää useampaan kertaan. Muuten nuo vaikuttavat hyvinkin identtisiltä tuotteilta aina koostumuksesta pakkaukseen asti.

 32. 39

  Mirri sanoo

  Kirjavaa luomiväripalettia etsineelle ehdotuksia:

  NYXin St.Lucia -paletti http://newsodrome.com/women_news/nyx-i-dream-of-st-lucia-eyeshadow-palette-review-photos-swatches-18583482.jpg

  Suomessa sitä myy ainakin pretty.fi – halvemmalla varmaan löytyy muualta. Pretty.fistä löytyi muitakin kandidaatteja, laadusta en tosin osaa sanoa mitään:

  http://www.pretty.fi/poistotuote-ccuk-nine-eyeshadows-brights-luomivari-p-2517.html

  http://www.pretty.fi/beauty-bright-colours-eye-shadow-palette-luomivari-paletti-p-399.html

  http://www.pretty.fi/oumeidie-eyeshadows-blushes-luomivari-poskipuna-p-2475.html

 33. 40

  tiina sanoo

  Hei! sinulla on tosi kiva blogi, käyn välillä lukemassa siellä juttuja. Pitää paikkansa El:n eye liner on ihan ehdoton suosikki, etsin pitkään kestävää rajausta ja monet, kun silmäni on vähän syvällä ja kun oli rajaus se suttaantui silmän yläpuolelle ja el:llää kun käytin, ei jäänyt jälkeä ollenkaan ja myyjäkin oli ensin yllättynyt, kun kehuin sitä todella. Ihan mahtava löytö. Blogistasi saa hyviä vinkkejä tuotteista ja on hyvä, että olet itse alalla töissä, niin tietää, että asiantuntija puhuu.

 34. 41

  Mimme sanoo

  Saako tän pois ihan perussilmämeikinpoistoaineella vai tarviiko vesikestävälle tehdyn putsarin? Entä onko tietoa, että passaako tää ripsipidennysten kanssa yhteen? En haluais vahingossakaan liuottaa omiani pois :D

 35. 42

  Nimetön sanoo

  pakko nyt kysyä et onko toi lineri nii hyvä et se ei lähe vedellä pois vai ootko sä vaa nii tyhmä et et käy suihkus tai pese käsiäs??

  • 42.1

   Sanni sanoo

   Jos luit postauksen, niin luit myös että se kestää suihkut ja käsienpesutkin.

  • 43.1

   Sanni sanoo

   En mistään, sillä en itse omista kyseistä eyelineria. :) Myyn sitä töissä, ja olen meikannut sillä asiakkaita. Estee Lauderia myyvät Sokokset, Kicksit ja Stockmannit, ja samoin tietysti lentokenttien ja laivojen tax free -myymälät.

 36. 44

  net sanoo

  Huomaatkohan tätä enää kun postaus on näin vanha ….

  Mutta siis, ite olen hankkinut tuon eyelinerin ja se on ihan huippu, mutta sellainen ongelma on, että en voi käyttää ripsentaivutinta ollenkaan eyelinerin laiton jälkeen tai se hankautuu taivuttimen takia pois. Tälläistä ei ole muilla halvemmilla ja muuten huonosti kestävemmillä eyelinereilla tapahtunut, ja mietin vaan että onko tähän jotain vinkkiä…. Omat ripset ovat aika suorat ja suorastaan vaativat taivuttamista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.