Estelle & Thild Violet

Sympaattiselta luonnonkosmetiikkamerkki Estelle & Thildiltä on keväällä ilmestynyt uusi tuoteperhe. Sarja kasvaa mukavan hitaasti, ja on tähän mennessä täydentynyt vuosittain vain muutamalla uudella tuotteella. Eikä edes joka vuosi. :) Minusta se on jotenkin miellyttävää kosmetiikkateollisuuden välillä hysteerisen tiheiden lanseerausten keskellä.

Uusi tuoteperhe kantaa nimeä Violet, vaikkeivat tuotteet tehojaan orvokista saakaan. Orvokki esiintyy tuotteissa vain tuoksuna. Estelle & Thild on valinnut nimetä jokaisen sarjansa jonkun kukan tai kasvin nimellä, eikä edellinen Lily-sarjakaan sisältänyt nimikkokasviaan liljaa. Mutta mikäpäs siinä, kukat ovat vetoavia ja E & T:n pakkausdesign aina yhtä kaunista. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-perhe on luotu hoitamaan selluliitista ja kiinteyden puutteesta kärsivää ihoa. Sarjaan kuuluu vartalokuorinta, kiinteyttä ja tasaisempaa ihoa lupaava vartaloemulsio sekä selluliittia vastaan taisteleva, nestekertymiä poistava vartaloöljy.

Sain tuotteet testiin Jolielta. Estelle & Thild on pikkuhiljaa kasvattanut Suomen myyntipisteitään oltuaan ensin pitkään yksinoikeudella vain Kickseissä. Mielenkiintoisesti Jolie on Suomessa ensimmäinen varsinainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut myymälä joka sai E & T:n valikoimaansa. Jotenkin sitä olettaisi että E & T:tä luonnonkosmetiikkamerkkinä olisi jo aiemmin löytänyt ekokaupoista…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-vartalokuorinnassa on käytetty kuorivana ainesosana hydrattua silikaa, jota on myös pienemmäksi jauhettuna Lily-sarjan mikrokasvokuorinnassa. Ainesosa on mineraaliperäinen. Rakeet ovat aika karkeita, ja sanoisin että Violet-kuorinta on tosi tehokas. Ihan toisesta ääripäästä esimerkiksi Weledan Birch Body Scrubbiin verrattuna. Koostumus on emulsiomainen, tämä ei siis ole vaahtoava, ns. suihkuputsari. Selluliitin hoidon yhteydessä kuorintaa suositellaan käytettäväksi ongelma-alueilla jopa joka toinen päivä.

Violet Firming Lotion on tuttua Eestelle & Thild -vartalovoidelaatua. Kuten on jo aiemmin käynyt selväksi, pidän E & T:n vartaloemulsioita markkinoiden parhaina! Itse en ole millään muulla voiteella saanut  yhtä pehmeää ja sileää ihoa. Violet-emulsio on valikoiman kahteen muuhun body lotioniin verrattuna koostumukseltaan kevyempää. Täyteläisissä Bergamot- ja Baby & Child -vartaloemulsioissa on heti veden jälkeen useita öljyjä ja sheavoita, Violetissa taas  kevyttä auringonkukansiemenöljyä jota seuraavat kukkaisvedet, oliivipohjaiset emulgaattorit, glyseroli sekä aktiiviaineet vihreä tee ja vihreä kahvi. Mieto orvokintuoksu on aivan hurmaava..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slimming Oil’in bioaktiiviset ainesosat lupaavat poistaa elimistön haitta-aineita ja ehkäistä selluliitin kehitystä. Vihreästä kahvista saatava kofeiini poistaa ylimääräisiä nestekertymiä ja edistää mikroverenkiertoa.

Öljyn inci on lyhyt ja ytimekäs: auringonkukansiemenöljy, kahvipavun siemenuute, vehnänalkioöljy, arganöljy, hajuste, e-vitamiini. Näistä ainesosista kahvipapu on ainoa varsinainen anti-selluliittiainesosa. Muut ainesosat pehmentävät ja tekevät ihoa elastiseksi.

Violet Slimming Oil jättää ihon selkeän öljyiseksi, ja käsittely kannattaa ajoittaa sellaiseen vuorokaudenaikaan jolloin ei heti tarvitse pukea vaatteita päälle. Jos käsittelyn tekee iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa, laittaisin melkeinpä jonkun pyyhkeen vuoteelle ettei lakana mene öljyyn. ;) Saattaa tietysti olla, että kuivaihoisemmalla öljy imeytyy paremmin. Minun ihoni jää öljyisen tuntuiseksi.

. . .

Nyt kun eilen mainostin, että luvassa on arvonta, niin odottaisitte tietenkin jutun sisällön perusteella että voittona olisi Violet-sarjan tuotteita. Vaan eipä olekaan! :) Jolielta kysyttiin, haluaisinko valita voitoksi nimenomaan omat Estelle & Thild -suosikkini, ja tottahan maar halusin! :)

ET_arvontatuotteet_

Niinpä teillä on nyt mahdollisuus voittaa suurimmat E & T -lempparini eli THE ”pepunpehmentäjä” Neroli Bergamot Body Lotion sekä THE kasvojenkosteuttaja eli Ruususeerumi!

Juttua näistä tuotteista löytyy blogista täältä:

Peppu ei valehtele

Kesäihonhoitoa

Vuoden 2011 parhaat tuotteet

Arvontaan osallistut seuraavalla tavalla: minua kiinnostaisi kuulla, millaisia tuotelöytöjä olette tehneet Karkkipäivän kautta? Jos nyt ylipäätään olette tehneet minkäänlaisia. ^_^ Voitte kertoa niin hyvistä kuin huonoistakin tuotekokemuksista, eli onko Karkkipäivän kautta löytynyt jotain todellisia suosikkeja tai osoittautuiko joku mun intoilema tuote teillä ihan flopiksi. :) Ja jotta arvonta olisi reilu kaikille, niin toki tekin, jotka ette ole koskaan mitään tuotetta Karkkipäivän innoittamana kokeilleet, saatte osallistua! :) Te voitte puolestaan kertoa jotain muuta hauskaa, surprise me! :D

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.7. klo 21.00 saakka.

Jätä sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon sille varatulle riville.

Kommentit
 1. 1

  Siiri sanoo

  Mitään tuotteita en muista ostaneeni blogin innoituksesta, mutta sinun meikkikuvia olen aina innoissani kopioinut!

 2. 2

  Tiia sanoo

  Ja koska en aiemmin höpissyt riittävän pitkään niin halusin vielä jatkaa. Tärkein Karkkipäivän myötä oivaltamani (täysin itsestään selvä!) asia on ollut se, että voi käyttää meikkejä ”ohjeiden vastaisesti”. Eli siis yhdistellä luomivärejä eri paleteista ja eri merkeiltä ja levittää niitä muullakin, kuin paletin mukana tulevilla välineillä. Tyhmä minä. Olen siis myös hankkinut siveltimiä!

  En ollut myöskään ikinä ymmärtänyt, mitä häivyttäminen tarkoittaa. Mitä ihmettä, ai että yritetään tehdä väristä vähemmän terävä, laitetaan lisää väriä?!

  Et muuten ikiä usko, mitä mitä meikkituotteita minulta loppuu eniten? Kukaan ei usko. Nimittäin kynsilakkoja (ja kaikkea muuta kynsisälää aluslakkoja, päällyslakkoja, pikakuivattajia ja koristeita)!

 3. 3

  raek sanoo

  Iik ihanan ihana arvonta! Oon sun kautta löytänyt paljon ennestään tuntemattomia luonnonkosmetiikkamerkkejä :) Ja harva se päivä mä täällä mietin että hei toi tuote ois just mulle mutta ei oo vielä päässy kokeilemaan asti.

 4. 4

  Niisku-10 sanoo

  Löysin blogisi kautta yhden ihanan dödön. Se taitaa olla ainut, jota olen kokeillut. Toki paljon hyviä ideioita olen saanut. Joka päivä kurkistan blogiisi ja katson, että onko tullut uusia juttuja. Kaikkein hämmästyttävintä on kuitenkin se, että ainoastaan kolme prosenttia ikäisistäni lukevat blogiasi. En kuitenkaan vielä tunne olevani ihan täysin ikäloppu. Vain onko muilla ikäsilläni tämä kosmetiikkapuoli täysin hallussa? En tiedä. Minusta on kuitenkin aivan ihanaa lukea kaikista asioista, mitä blogiisi kirjoitat. Matkakertomukset ovat olleet myös mukavaa vaihtelua kosmetiikalle.

 5. 5

  sanoo

  En ole löytänyt varsinaisesti mitään elämää mullistavaa tuotetta, mutta iHerbin kyllä! <3 Kiitoksia siitä! :D Ja jos olen jonkun uuden tuotteen tarpeessa, laitan aina kyseisen tuotteen hakuun blogissasi, josko sinulla sattuisi olemaan kyseisestä tuotetyypistä postaus jos toinenkin.

 6. 6

  Jenni Emilia sanoo

  Hah! Helppo vastasta! Karkkipäivän innoittamana minulla on käytössä juuri tuo sama E&T vartalovoide, mutta en voi vielä sanoa onko se tehnyt taikoja minun iholle, koska en ole sitä nyt kesällä säännöllisesti käyttänyt ja talvella käytin loppuun Madaran vartalovoiteen. Toinen on Urban decayn luomien pohjustusaine. Sulla on siis vaikutusvaltaa jonkin verran ainakin meikäläiseen :)

 7. 7

  Jenni Emilia sanoo

  Vielä lisäys edelliseen, Madaran pumpattava puhdistusvaahto. Ja se on oikeasti ihan mielettömän hyvää!

 8. 9

  sanoo

  Jonkin verran kiinnostavia tuotteita on löytynyt blogisi kautta, nyt ei tule muuta mieleen kuin Madaran puhdistusvaahto, joka oli todella positiivinen kokemus ! (: Pitäisikin ostaa jo uusi puteli, meinaa olla loppu jo …

 9. 10

  Tuuuulia sanoo

  Isadoran nuden värisen silmämeikkikynän! Muistan kuinka kehuit blogissasi miten se saa punareunaisetkin silmät kirkastumaan ja heti ilmeen näyttämään pirteämmältä ja tottahan se oli! :D Mutta tämä on vain yksi ostoksistani joihin olen saanut innoituksen blogistasi :)

 10. 11

  sanoo

  Muutamia hyväksi todettuja löytöjä on blogisi kautta tullut tehtyä:) Blooming Spring-paletti virkistää aina ja on ihanaa käyttää arkisena päivänä ihania pastelleja! Lumenen huulikiilto Soft Papaya on ainut huulikiilto josta on enää säälittävän vähän jäljellä, siitä kaivellaan vielä loppuja antaumuksella. Ooh La La-poskipunan olen myös blogin vinkkaamana hankkinut, samoin Lily Lolon meikkivoiteita ja niistä ihanuuksista riittänee vielä seuraaville sukupolville :-) Riittoisaa tavaraa, hinta/laatusuhde todellakin kohdillaan!:) Välillä kaipaan nestemäistä meikkivoidetta, todetakseni että on se mineraalimeikkivoide vaan parasta. Kiireisinä työaamuina Lorealin BB-nude (meniköhän nimi näin..) ajaa asiansa, siinä kaikki samassa tuubissa!
  Nämä oli mitä nyt mieleen tuli. Ai niin: UDPP ja naked 2 paletti oli kenties myös Karkkipäivän vinkkaamia! Naked on myös ihan huippupaletti! :-)

 11. 12

  Karoliina sanoo

  Lily Lolon mineraalimeikkipohjaan olen blogisi kautta tutustunut, ja sille tielle jääty! :)

 12. 13

  Katja sanoo

  Tuotteista mineraalimeikkeihin perehtyessäni luin blogiasi hartaasti ja sain hyviä vinkkejä. Ihastuin LilyLolon poskipuniin, jotka tilasin ihan vain kun luin niistä sinulta.
  Ei liity tuotteisiin, mutta silmäni rajaan myös eri tavalla kun sain sulta hyviä ideoita.
  Ja matkajuttuja on kiva lukea, niistä saa hyviä ehdotuksia omille reissuille!

 13. 14

  anne sanoo

  Blogissasi on ollut tosi inspiroivia juttuja ruoasta kosmetiikkaan, mutta vielä en ole onnistunut hankkimaan mitään vaikka mieli olisi tehnyt :-/ Ostoslistalla on kuitenkin hehkuttamasi Yvesin ripsari, jospa se toimisi myös minulla :-)

  Kiitos mahtavasta blogista!!

 14. 15

  Kati sanoo

  Hei, Madarat ja iHerbit tuli löydettyä ennen sun blogin löytämistä, mutta… tuli juuri mieleen, että kirjoitit joku aika sitten meikkipöydän siivouksesta. Ihan tuossa kesälomainnostuksissani järjestelin purkkejani ja tuli mieleen, että laitoit kuviakin pienestä laatikostosta tms. Tätä olin juuri tulossa täältä etsimään, ja osallistun nyt kätevästi samalla ;)

 15. 16

  miss suzy sanoo

  Olen löytänyt MACin luomiväreistä kaksi helmeä itselleni melkein jokapäiväiseen käyttöön. Trax ja beautiful iris <3
  Kiito :)

 16. 17

  paula sanoo

  Löysin tätä kautta Lily Lolon meikkipohjan, jota oon käyttänyt jo pari vuotta. Hyvä tuote!
  Ja jotain muutakin oon saattanu ostaa, mut nyt ei tuu mieleen. :)
  Osallistun arvontaan. :)

 17. 18

  minni sanoo

  Lily Lolo
  Olen blogisi kautta löytänyt ekaa kertaa koskaan mineraali meikit ja oikeastaan niistäkin vain lolon meikkipohjan :) Ja ei vielä se että tuote itsessään on niin ihana käyttää, vaan myös se, että epäpuhtaudet ovat huomattavasti vähentyneet, entisen meikkivoide-puuteri pakkelin jälkeen !!

  onhan niitä muitakin hyviä ja ihania tuotteita, mutta tämä on kukkapuskan arvoinen meikkivinkki :)

 18. 19

  SuperHotFemale sanoo

  Grimasin luomivärejä ja pari Viva La Divan huulipunaa. Grimas oli ennestään tuttu, olin vaan ”unohtanut” sen merkin jotenkin mutta Viva La Divan löysin lähinnä sun blogin kautta. :)

 19. 20

  Sääski sanoo

  En vielä mitään, mutta ehkä saatan ostaa Yves Rocherin Toned Thighs -selluliittigeelin testaukseeen :D

 20. 21

  Tiina sanoo

  Hei!
  Avullasi olen löytänyt monia tuotteita..Lily Lolot, Urban decayn luomien pohjustusaine,huulipunia ja vaikka mitä muita..suuret kiitokset sinulle:-)

 21. 22

  Barbro sanoo

  Jag har hittat många nya produkter, framförallt ekologiska, via din blogg – tack för det! Bl a nu aktuella E&T:s body lotion -som visserligen bara min dotter med atopisk hud använde. Vet inte om det var den som hjälpte, men hennes såriga torra fläckar är borta! Har också hittat Madara, iHerb och därigenom Sanctum och världens bästa solkrämer, Alba Botannica, som hela familjen gillar. Din blogg är en av de tre jag kollar sgs alla dagar. Gillar speciellt att du skriver så utförligt om produkter du testat, och hur du gör det ena andra -förresten – jag hade inte hört hur man fixar ett söndrigt puder eller motsvarande, så tack också för det tipset!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Hurra, första kommentaren på svenska som jag nånsin fått! :)

   Blev nyfiken på Alba Botanicas solkrämer, vilka använder ni? Mineralbaserade eller dom som hör till serien ”Natural”?

   • 22.1.1

    Nimetön sanoo

    ;)
    Vi använder Natural-serien. Har haft den för barn och den för sport, båda med skyddsfaktor 45. Alla får en vacker solbränna, ingen bränner sig, krämen kladdar inte och doftar gott, och tuben är lämpligt stor så att den tar slut innan den är för gammal. Började köra med faktor 30-50 efter att för några år sedan fått soleksem. Jag är soldyrkare av stora mått och hade aldrig hört om soleksem innan. Om du Sanni känner dig inspirerad av temat får du gärna göra ett inlägg om det i ngt skede!

 22. 23

  Katri sanoo

  Täytyy nyt tässä yhteydessä kiittää, että sun blogin rajaustutoriaalit on netin parhaat! Mistään muualta en ole löytänyt sellaisia ohjeita, joilla olisin onnistunut tekemään rajaukset, mutta nyt sujuu kuin vettä vaan!

  Tuotteista löysin todella kattavan BB-voidevertailusi jälkeen itselleni sen oikean BB:n. Joten kiitos siitäkin jutusta! Nyt kun katselin muita kommentteja, huomasin että kaikki hehkuttaa Lily Lolon meikkipohjaa joten pitää ehkä testata sitäkin :)

 23. 24

  sanoo

  oi muistissa oli kotikonsten tehty jalkahoito. Tälläiset olis kivoja. Ja huippuhauska oli tämä sun seuraava meikin pelastamisoperaatiokin, kiva nähdä ihan kuvin tarinaa a.stä ö.hön saakka.

 24. 25

  maria sanoo

  http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/11/21/clinique-anti-blemish-solutions-meikkivoide/

  Kävin emotionissa kiinnostuneena hakemassa testiputelin tätä meikkivoidetta. Onneksi jakavat testiputeleitaan – myyjä totesi minua katsoessaan, että ihmeisiin voide ei kykene, ja testin jälkeen päätin jättää tuotteen Emotionille. Tilanne oli siis todella, todella huono tuossa vaiheessa. Sen sijaan se hajustettu luontomeikkivoide tuli käytettyä (anteeksi, en jaksa etsiä purkin nimeä:).

  Sen sijaan mukavaa blondaussuihketta olen innostunut käyttämään. Se on nyt tauolla kun päänahka on Roacuttanin takia niin herkkänä, etten kestä suihkeen aiheuttamaa kutinaa.

  Minkähän takia en äkkiä keksi muita tuotteita joita olisin Sanni-innon rohkaisemana kokeillut. :O Lienee opiskelijuus tehnyt nuukaksi.

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Onneksi jakavat testiputeleitaan – myyjä totesi minua katsoessaan, että ihmeisiin voide ei kykene

   Kauheaa, sanoiko myyjä noin?? Huh…!

   Hajustettu luontomeikkivoide…? Hmmm…. kaikkki blogissa esittelemäni luonnonkosmetiikan meikkivoiteet taitaa olla hajustettuja :)

   Schwarzkopf on muuten juuri päivittänyt tuon blondaussuihkeen koostumuksen, bongasin markkinoilta uuden version. Inci oli muuttunut. Uudessa versiossa on myös ammoniakkia. Vaikea sanoa onko se nyt sitten jotenkin tujumpaa kamaa.

 25. 26

  hjh sanoo

  Oijjoi, mitähän kaikkea sitä on ostettu. Lily Loloon hurahdin aikoinaan blogin kautta. Sitten vaihdoin Misshan BB-voiteeseen blogin innoittamana. Nyt on sitten L’Orealin BB-voidetta, jonka ylläripylläri sorruin ostamaan esittelypostauksesi jälkeen. Samoin ostin vinkaamasi Lumenen CC-voiteen… Ja Lorkun seerumin…

  Sitten se lempparikabukisi (Ecotoolsin kai?) -löytyy. Lumenen se mikä-sen-nimi-nyt-olikaan luomiväripaletti – löytyy. Myös puuteroidulle iholle kasvoveden suihkuttelun olen täältä oppinut (vaikkei ostos olekaan).

  (Voi jumankekka, en ollut tajunnut että näitä oli näin paljon…!)

  Näistä kaikista on jäänyt melko hyvät fiilikset. Yhtään hukkaostosta en muista, mutta voihan se olla että näillä määrillä huonot tuttavuudet unohtuu.

  Bonuksena tulee vielä mieleen, että joku lukija täältä vinkkasi vähän aikaa sitten H&M:n kulmakynää ja päätin sitten kokeilla. Olen tooosi tyytyväinen!

 26. 27

  Miuku sanoo

  Blogistasi saa hurjan hyvää tuntumaa erilaisten merkkituotteista, en raaski ostaa kaikkea kiinnostavaa kotiin kokeiltavaksi. Kommenteistasi on todellakin apua! On myös hauskaa lueskella ruokavaliostasi, opettelen parhaillaan VHH-tavoille ja alku tuntuu vielä hieman hankalalta… Eiköhän se siitä! :)

  Ihanaa kesää!

 27. 29

  Niina sanoo

  Blogisi innoittamana uskaltauduin kokeilemaan Lily lolon meikkipohjaa, joka osoittatui aivan täydelliseksi :).Myös Madarasta on tullut luotto luonnonkosmetiikkamerkkini luettuani kokemuksiasi siitä. Seuraavaksi kokeiluun päätyy Yvesin mascara, joka toivottavasti toimii ongelmaripsissäni toivotulla tavalla :)

 28. 30

  mm sanoo

  Innostukseni luonnonkosmetiikkaan ylipäänsä on alkujaan lähtöisin sinun blogistasi, muun muassa Madaran tuotteet olen löytänyt blogisi kautta.

 29. 31

  Tuula sanoo

  IsaDoran beige kajal, Urban Decayn Primer Potion ja Evelyn & Crabtreen kasivoide. iHerbin Atkins-patukat. :)

 30. 32

  Satu sanoo

  Se Lumenen seerumi on ollut toimiva :) Lisäksi olen blogisi innostamana alunperin alkanut leikitellä luomiväreillä, ja taisinpa täältä opetella suttaamaan ensimmäiset smokey eyetkin.

 31. 34

  Outi sanoo

  En ole ostanut tuotteita, ostan muutenkin liian harvoin mitään, monesti kosteusvoide loppunut pari viikkoa ennen kuin ostan uuden. Eh, parannettavaa on, ja tuota Neroli Bergamot Body Lotion ía kyllä haluaisin kokeilla. :> Mutta siis pääasiassa olen ihaillut sinun meikkaustaitojasi. :)

 32. 35

  Jenni sanoo

  Lily Lolon mineraalimeikkipohjan ostin aikoinaan luettuani siitä Karkkipäivästä. Myös Madara on tullut tutuksi blogisi kautta. Yleisesti olen saanut paljon loistavia vinkkejä, joten suuri kiitos, että jaat kosmetiikka- ja muutakin tietämystäsi meille lukijoille! :)

 33. 36

  Starenly sanoo

  Itse rohkaistuin ostamaan Lily Lolon mineraalimeikkejä blogisi myötä ja avustuksella. Myös joitain muita luonnonkosmetiikkaan liittyviä tuotteita olen testaillut ja innostunut ostamaan, esimerkiksi kosteusvoiteita (vaikka tähän hätään en ihan muistakaan minkä merkkisiä). Jotkut blogissasi esittelemät luonnonkosmetiikkaan liittyvät tuotteet taas ovat edelleen hankintalistallani kuten Weledan suihkusaippuat ja juurikin nuo seerumit. E&T:n tuotteista muistan ostaneeni nerolin tuoksuisen kasvoputsarin, josta tykkäsin kyllä kovasti. :-)

 34. 37

  Magda sanoo

  Mulla on varmaan mielessä ollit 101 tuotetta, joita olen suosituksestasi ajatellut kokeilla, mutta tosipaikan tullen en niitä koskaan muista. Pitäisi siis kirjoittaa ihan kaikki johonkin vihkoon. Olen lisäksi suht pihi kosmetiikan suhteen ja ostan y,eensä uutta vain jos vanha loppuu. Ja nehän kestää. Ainoastaan rasvoja löytyy melkoinen kokoelma johtuen atooppisesta ihostani.

  Muistan kuitenkin, että olemme olleet yhtä mieltä siitä, että Lancomen Hypnose-maskara on yksi parhaimmista. :)

 35. 39

  RainDrop sanoo

  En muista olisinko loytanyt sun blogin kautta erityisesti mitaan yksittaista tuotetta, mutta tata blogia lukemalla olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja oletkin esitellyt tosi monia kivan kuuloisia tuotteita ja sarjoja. Myos tuotteiden incien lueskeluun olen saanut paljon apua. Etta siina ehka ne merkittavimmat asiat, jotka ovat vaikuttaneet mun kosmetiikkakulutukseen :)

 36. 40

  Kikkis sanoo

  Ostin sen Kicksin BB-siveltimen luettuani arvostelusi. Oikeastaan ostatin sen siskoltani toiselta puolelta Suomea, koska omalla paikkakunnalla ei ole enää Kicksiä.. Se Lorkun BB oli pakko myös saada ja vaalea tuubi on lähes tyhjä. :) Tumma odottelee että ruskettuisin (HAH, you wish!!). Ja koska puhelet paljon Yves Rocherista, uskalsin kääntyä vanhan ”ystävän” puoleen ja katsastaa heidän nykyisen tarjontansa. Joudun kyllä toteamaan, että kasvovoiteiden tuoksut olivat valtava pettymys kun nuuskin myymälässä. Myyjäkin varmaan piti minua nirsoilijana, kun ynisin kaameista tuoksuista. Silti minulla on kuivan ihon geeliputsari ja kasvovoide -combo kokeilussa. Hyvin toimii kyllä, mutta rasva haisee pahalle edelleen. :D Huulipunankin ja kynsilakkaa ostin, mukavia ovat! Lisäksi sen Retropicalin petroolin kynän, jossa olikin yllätyksekseni todella hyvän oloinen hinta-laatusuhde! Että on siellä Yvesillä tosiaan hyviäkin tuotteita!

  Innokkaana iHerbistinä olen tilaillut esimerkistäsi siemeniä ja Atkins-patukoita. Ihan vaan en ymmärrä, mihin sitä Gomasiota voi käyttää, ostin mutta en vaan ymmärrä mihin sitä laittaisin? :D Se on ehkä sellainen, mistä innostuin hivenen liikaa ja ryntäsin suinpäin testaamaan..

  Yhden suuren pettymyksenkin toki olen kokenut: LivBoxissa tuli kehumasi Laveran eyeliner, joka oli kyllä jäljeltään ohut, mutta huono. :( Rapisi ja jos ei kerinnyt rapista pois, herkästi vuotavat silmäni kyllä levittivät sen pitkin naamaa, vaikka harvemmin noin käy muilla tuotteilla.

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Olen kuullut monilta muiltakin, että Laveran eyeliner rapisee pois. Itsekin tein myöhemmin sen havainnon, että jos hankaan silmää, rajaus tosiaankin irtoaa (mikä ei tapahdu muiden rajausten kohdalla). Eli tällä pohjalla ymmärrän nyt näitä negatiivisia kokemuksia, vaikka aluksi ihmettelinkin niitä. Itsestään tuo eyeliner ei mulla kuitenkaan rapise pois, vaan pysyy ihan iloisesti koko päivän. Irtoaminen vaatii mulla siis hankauksen.

   Mitä vuotaviin silmiin tulee, luonnonkosmetiikan eyelinerit tai maskarat ei harmillisesti sitä tosiaan kestä. :/ Siitä varoitinkin jo Laveran Eyeliner -esittelypostauksessa.

   Mutta kiva kuulla että olet löytänyt monia muita hyviä tuotteita! :)

   Gomasiota voi laittaa lähestulkoon kaikkiin ruokiin :D Itse käytän sitä salaattiin, wok- ja uunivihanneksiin, paistetun kalan päällä ja kermaviilikastikkeita maustamassa.

 37. 41

  Jenni sanoo

  En ole varsinaisesti ostanut mitään blogisi perusteella, mutta käytän tätä yhtenä tietolähteenäni työni tukena. Tuotetestailujesi perusteella osaan kertoa asiakkaille niistä tuotteista astetta paremmin, mitä en ole itse vielä ehtinyt kokeilemaan. :)

 38. 42

  Doris sanoo

  Isoin juttu mitä olen Karkkipäivän kautta löytänyt on Lily Lolon mineraalipohja. Sitä kautta olen löytänyt tieni brittiläisiin nettikauppoihin ja päässyt käsiksi myös esim. ud:n ja too facedin luomivärinpohjustajiin.. Sekä tietysti Lolon muihin tuotteisiin! Lisäksi blogin innoittamana olen opetellut alkeet incien tulkitsemisesta, jonka koen hyödyksi erityisesti vartalovoiteita ostaessa sekä aknenaamalle sopivien tuotteiden kokeilussa..

 39. 43

  Eva sanoo

  Ostoslistallani on vaikka mitä blogistasi bongattuja tuotteita! Varsinkin Korresin tuotteet houkuttavat kovasti ja nyt uusimpana tuo DKNY:n Be Delicious stick! Nyt odotellaan vain äkkirikastumista että pääsisi näitä tuotteita shoppaamaan! Blogisi kautta olen innostunut meikkaamisesta ja ihon hoidosta taas ihan uudella tavalla! Kiitos!!
  P.s. Ja tonnikalapullat on meillä ihan vakkariruokaa, nam!

 40. 44

  Essi sanoo

  Olen löytänyt blogisi kautta luonnonkosmetiikan ja mineraalimeikit. Itselläni on todella rasvoittuva, mutta herkästi ärtyvä iho. Blogin juttujen innoittamana tilasin Lily Lolon meikkejä, joista meikkipohja on parantanut ihoni kuntoa ja vähentänyt finnejä hirveästi aikaisempiin marketin meikkivoiteisiin verrattuna. Luonnollinen ja kevyesti peittävä lopputulos on mielestäni vain parempi, kuin nahkea pakkelikerros. Eli siis paras koskaan tekemäni löytö! :D

 41. 45

  satu sanoo

  Ehkä parhaita löytöjä ovat olleet Lily Lolon Oh la la poskipuna ja Make Up Foreverin HD Foundation, molemmat erinomaisia tuotteita! Talvella ostettu HD Foundation on tosin tällä hetkellä liian vaalea, enkä henno kesäksi ostaa toista putelia, mutta Lumenen CC-voide korvaa hyvin :)

  Meikkipohjat kiinnostavat aina, erityisesti koska meillä on samansävyinen iho. Sinä vain taidat ruskettua enemmän :). Luonnonkosmetiikka on myös kiinnostavaa ja oli kiva kuulla että Suomessakin valmistetaan jotain. Suosin mielelläni kotimaista työtä, kun vain entiset varastot tyhjenevät..

 42. 46

  Anna sanoo

  Ostin swartzkopfin blonde sprayn, mutta se on edelleenkin kokeilematta. Ollut vuoden päivät. :D

 43. 47

  Maria sanoo

  Tutustuin kauttasi Lily Lolon mineraalimeikkeihin, ja ovat edelleen parhaita mitä olen kokeillut, joten kiitos sinulle! Monia vinkkejä olen saanut, eikä pelkästään kauneudenhoitoon, vaan karppaukseen ym ym. iHerb postauksesi kautta löysin myös maailman parhaan pähkinävoin, jota joku lukijasi suositteli: Justin’s Maple Almond Butter (njam!!) Siinä on yllättävän vähän hiilareita.

 44. 48

  Marisa sanoo

  En muista että olisin oikeastaan ostanut postaamiasi tuotteita. Tuotesarjat muuten ovat tulleet tutummiksi ja mielenkiintoisimmiksi (esim. Korres, Lavera, Weleda…) Olen saanut paljon myös tietoa esim. inceistä ja kosmetiikan kemiasta, nettikaupoista, meikkaamisesta, jopa matkailusta! ;) Erityisen kiinnostunut olen nyt viime aikojen postauksista ollut tuosta DKNY:n Be Delicious antiperspirantti(!)-stickistä ja Givenchyn Bloom-tuoksusta, lisäksi muutamista muistakin tuoksuista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.